Σελίδα 63 από 217 ΠρώτοΠρώτο ... 1353585960616263646566676873113163 ... ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 931 έως 945 από 3247

Θέμα: Aθλητικό-spamo-thread V

Και η απάντηση 12 συνδέσμων οργανωμένων οπαδών: « Η ανακοίνωση της ΠΑΕ δεν μας εκφράζει και αυτή η νοοτροπία (δικαιολογίες για διαιτησία) δεν αρμόζει στην ιδεολογία του ΠΑΟΚτσή. Η περίοδος χάριτος τελείωσε.Ο ΠΑΟΚ είναι ο λαός του κι όχι ο κάθε πρόεδρός του ». Επίσης εγκαλούν τον κ. Ζαγοράκη «γιατί πρέπει να μας παρουσιάζεται μια μίζερη και ηττοπαθής κατάσταση με οικονομικά χρέη και πάσης φύσεως κλάψα ενώ τα τελευταία 3 χρόνια η ομάδα σφύζει από έσοδα (μ.ό. 19.000 διαρκείας, χορηγίες, πωλήσεις παικτών, αυξήσεις μετοχικού κεφαλαίου, είσοδος σε ομίλους UΕFΑ και sold out σε κάθε παιχνίδι της ομαδάρας μας».
    http://www.tovima.gr/default.asp?pid...&dt=05/10/2010

:rotflmao:
    71°1′8″N 25°47′50″E
    48°07'01.6"N 1°27'50.9"W

Le Servonais

Μου τη δίνει... Το avatar του/της Sferopetadhn
    Αρχικά δημιουργήθηκε από dukeandthecity
    μην ξεχνας οτι ο κουπερ δεν εχει συμπληρωσει χρονο στην Ελλαδα.

δεν γουσταρω να γραφω υπερ του ρουλη αλλα μετα απο χρονια που εφερναν στον παγκο κατι υπεροχους τυπους τουλαχιστον τωρα εφεραν εναν ΣΟΒΑΡΟ προπονητη.
    Ναι αλλά όταν ήρθε δε βρήκε αυτό του μπουρδέλο που βρήκε ο Σάντος.

Καλώς ή κακώς ο Πορτογάλος βρήκε μια ομάδα έτοιμη για φούντο, με τα μύρρια όσα προβλήματα και την έφερε 3η τη δεύτερη χρονιά και 2η την τρίτη. Δεν είναι λίγο.

Ο Κούπερ βρήκε τον Άρη στο 4-5 και με πολύ λιγότερα προβλήματα. Αν τον φτάσει να διεκδικήσει πρωτάθλημα, που για τον Άρη είναι κατά τη γνώμη μου πάνω από το ταβάνι του, τότε θα τον παραδεχτώ.

Πάντως σαν καθηγητή ακόμη δεν τον βλέπω.
    ''ΡΕ ΜΑΛΑΚΑ ΠΥΡΟΣΒΕΣΤΗΣ ΕΙΣΑΙ ΚΑΙ ΟΧΙ ΤΡΟΧΟΝΟΜΟΣ....ΘΑ ΠΙΑΣΕΙΣ ΚΑΝΕΝΑ???'' busa (c)

"Το μόνο κοντρόλ που ξέρεις είναι της τηλεόρασης" busa (c2)

Αρχικά δημιουργήθηκε από kalgeorge
    +1
    apla o kouper einai proponitis anagnwrismenos kai sun to oti den exei poly kairo ston pago tou ari, prosmetrountai ta apotelesmata alliws...
    px...an o aris ena xrono akoma sinexisei na paizei etsi...tha exie kai ekei kraximo.

alla oxi duo metra kai duo stathma...oti kanate eseis kanei o aris....kai sto derby apla tou ekatse
    γιατί τα γράφω και με λένε εμπαθή λες και μετά την ήττα πρέπει να πεθάνουμε μπας κι ευχαριστηθούν. Την καζούρα τη δέχομαι, αλλά όχι βαθυστόχαστες αναλύσεις και μεγάλα λόγια του κώλου.

Συνεχίζουμε κι ότι βγει. Όχι μόνο εμείς, όλες οι ομάδες.
    ''ΡΕ ΜΑΛΑΚΑ ΠΥΡΟΣΒΕΣΤΗΣ ΕΙΣΑΙ ΚΑΙ ΟΧΙ ΤΡΟΧΟΝΟΜΟΣ....ΘΑ ΠΙΑΣΕΙΣ ΚΑΝΕΝΑ???'' busa (c)

Αρχικά δημιουργήθηκε από Cpt. Haddock

http://www.tovima.gr/default.asp?pid...&dt=05/10/2010

:rotflmao:
    Μετά τις απανωτές μαλακίες, από τον Μάρτιο και μετά, ο Ζαγοράκης έχει μπει στο μικροσκόπιο. Τέλος η τυφλή αποδοχή, γιατί πολλά περίεργα έχουν συμβεί με Σάντος, Βρύζα, λεφτά κλπ και συνήθως βγαίνουν όλα μαζί...

Άντε να δούμε...

μην ξεχνας οτι ο κουπερ δεν εχει συμπληρωσει χρονο στην Ελλαδα.

δεν γουσταρω να γραφω υπερ του ρουλη αλλα μετα απο χρονια που εφερναν στον παγκο κατι υπεροχους τυπους τουλαχιστον τωρα εφεραν εναν ΣΟΒΑΡΟ προπονητη.
    Πραγματικά πιστεύεις ότι ο Άρης θα παίξει όμορφο ποδόσφαιρο; Κι αν το κάνει πιστεύεις ότι θα πάρει αποτελέσματα;

Πέρυσι είχαν και καλά 30 τελικές σε κάθε ματς, όπου οι 29 ήταν κάτι σουτ από τα 40 μέτρα, εξ ου και το ποσοστό 1/32 τελικές!!!

Αντίθετα εσύ είχες 1/3 (λέμε τώρα) και σχεδόν σίγουρο μηδέν πίσω.

Ποιό προτιμάς;

Κληρονομικό χάρισμα Το avatar του/της dukeandthecity
    Αρχικά δημιουργήθηκε από Sferopetadhn
    Μετά τις απανωτές μαλακίες, από τον Μάρτιο και μετά, ο Ζαγοράκης έχει μπει στο μικροσκόπιο. Τέλος η τυφλή αποδοχή, γιατί πολλά περίεργα έχουν συμβεί με Σάντος, Βρύζα, λεφτά κλπ και συνήθως βγαίνουν όλα μαζί...

Άντε να δούμε...
    οπως θα ελεγε και ο rein "Ουδείς ασφαλέστερος εχθρός του ευεργετηθέντος"

οπως θα ελεγε και ο rein "Ουδείς ασφαλέστερος εχθρός του ευεργετηθέντος"
    Εξαρτάται ποιόν εννοείς ευεργετηθέντα...

Πάντως απ' όσα διαβάζω, μάλλον υπήρχαν από πριν "θεματάκια" που οι σύνδεσμοι κρατούσαν αλλά δε μπορούσαν να βγάλουν παραέξω γιατί η ομάδα πήγαινε καλά.

Αν ξέρεις τίποτα πες να μαθαίνουμε γιατί δεν κάθομαι και να πολυψάξω...

Πραγματικά πιστεύεις ότι ο Άρης θα παίξει όμορφο ποδόσφαιρο; Κι αν το κάνει πιστεύεις ότι θα πάρει αποτελέσματα;

Πέρυσι είχαν και καλά 30 τελικές σε κάθε ματς, όπου οι 29 ήταν κάτι σουτ από τα 40 μέτρα, εξ ου και το ποσοστό 1/32 τελικές!!!

Αντίθετα εσύ είχες 1/3 (λέμε τώρα) και σχεδόν σίγουρο μηδέν πίσω.

Ποιό προτιμάς;
    ομορφο ποδοσφαιρο (με τα ευρωπαικα δεδομενα) δεν θα παιξει. Στην Ελλαδα θα κάνει 2-3 καλα παιχνίδια. Μην ξεχνας οτι ο ρουλης προς το παρών παιζει σε 3 ταμπλο οταν ο Σάντος έχανε απο κατι καρδουλες και ετρωγε 4ρες απο τα ασπρα χωματα και απο το Γιαννενο.

Αυτο που θέλουν οι ομαδες της θεσσαλονίκης μπορει (υπο προυποθεσεις) να το κανει ο κουπερ στον αρη. Ποια είναι αυτά:

1) Συμμετοχή στους ομίλους του ουεφα για τα φράγκα και για την επιδειξη της "πραματειας" τους
    2) Εξασφάλιση 2-5 θέσης στην σουπερ λιγκ για το 1)
    3) νίκες σε 1-2-3 ντερμπι για να μην φωναζει ο προβατώνας
    4) Παραγωγή νέων παικτών είτε απο ακαδημίες ή απο β-γ εθνική
    5) Κανα κυπελλακι για το πρεστιζ του συλλόγου. (δεν ισχύει για τον αρη)

ομορφο ποδοσφαιρο (με τα ευρωπαικα δεδομενα) δεν θα παιξει. Στην Ελλαδα θα κάνει 2-3 καλα παιχνίδια. Μην ξεχνας οτι ο ρουλης προς το παρών παιζει σε 3 ταμπλο οταν ο Σάντος έχανε απο κατι καρδουλες και ετρωγε 4ρες απο τα ασπρα χωματα και απο το Γιαννενο.

Αυτο που θέλουν οι ομαδες της θεσσαλονίκης μπορει (υπο προυποθεσεις) να το κανει ο κουπερ στον αρη. Ποια είναι αυτά:

1) Συμμετοχή στους ομίλους του ουεφα για τα φράγκα και για την επιδειξη της "πραματειας" τους
    2) Εξασφάλιση 2-5 θέσης στην σουπερ λιγκ για το 1)
    3) νίκες σε 1-2-3 ντερμπι για να μην φωναζει ο προβατώνας
    4) Παραγωγή νέων παικτών είτε απο ακαδημίες ή απο β-γ εθνική
    5) Κανα κυπελλακι για το πρεστιζ του συλλόγου. (δεν ισχύει για τον αρη)
    Μα όλα αυτά σου τα κάνει κι ο ΠΑΟΚ του Δερμιτζάκη. Πουθενά δεν είναι εκτός στόχων. 5-6 βαθμοί διαφορά δεν είναι πρόβλημα, αρκεί να σοβαρευτούν μερικοί εκεί μέσα. Είναι οι ίδιοι παίχτες και δε νομίζω ότι αυτές οι εμφανίσεις είναι μόνο θέμα κούρασης. Κάτι άλλο παίζει κατά τη γνώμη μου.

Και μην ξεχνάτε όλοι σας ότι το συμβόλαιο του Κούπερ λήγει το καλοκαίρι, με ότι αυτό συνεπάγεται ιδίως για τον βάζελο, που και τον Νιόπλια να αλλάξει μάλλον θα βγάλει τη χρονιά με υπηρεσιακό.

ΥΓ Στο Γιάννενο μόνο ποδοσφαιρικό δεν ήταν το πρόβλημα.

Εξαρτάται ποιόν εννοείς ευεργετηθέντα...
    ευεργετηθεντα εννοω συνδεσμήτες και δημοσιογραφους (ρεπόρτερ του ΠΑΟΚ)

Δεν είναι τυχαίο οτι σε ΠΑΟΚτσηδικα δημοσιογραφικά σαιτ το έχουν γυρίσει το τροπάριο και φταίει ο δερμιτζάκης που είναι επιλογή του Ζαγόρ. Βέβαια ακόμα δεν έχουν τα @@ να τα βάλουν απευθείας με τον Ζαγόρ και χτυπουν μέσω του δερμιτζάκη και των συνδέσμων. Επίσης είναι γνωστό στο ακρος ερωτικο κωλοχώρι ότι τα μαγαζια του ΗΒ και το STAFF που δουλευει στην Τουμπα είναι κατα βάση συνδεσμιτάκια που αμείβονται. Αυτο δεν σημαίνει οτι πρέπει να κάνουν τουμπεκι για τα στραβά που βλέπουν (καθε άλλο) αλλα όταν τα φράγκα πέφτουν και δεν βγάζουν άχνα ενω όταν δεν πέφτουν βγάζουν ανακοινώσεις είναι το λιγότερο ύποπτο. Οταν επίσης ο ζαγορ τους έβγαζε λάδι με την μιση παραγωγη της αθηναϊκής ζυθοποιίας στο χορτάρι της Τούμπας τότε το παίζαν κυρίαρχος λαός. Τώρα τον αποκαλούν θοδωράκη ? Γιατι δεν τα έλεγαν οταν ο "θοδωράκης" τα έκανε και ελεγε "οτι σκοτίνιασαν όλα και έφυγα απο τον ΠΑΟΚ".

Και προς αποφυγή παρεξηγήσεων δεν είμαι ιδιαίτερος υποστηρικτής του Ζαγόρ τουναντίον μάλιστα απο την εποχή που υποστήριζε το ψηφοδέλτιο του κατσαρή στον ΑΣ. Τεσπα, αυτο που θελει τώρα είναι ηρεμία και ψυχραιμία.

Μα όλα αυτά σου τα κάνει κι ο ΠΑΟΚ του Δερμιτζάκη.
    δεν ειμαι εναντιον του Δερμιτζάκη. Γνωμη μου ειναι οτι πρεπει να μείνει και να στηριχτεί οσο και ο Σάντος.

δεν ειμαι εναντιον του Δερμιτζάκη. Γνωμη μου ειναι οτι πρεπει να μείνει και να στηριχτεί οσο και ο Σάντος.
    +1926

re sovareuteite....

den uparxoun proponites dermitzakis kai nioblias gia tis omades mas

re sovareuteite....

διαφορετικά πράγματα συγκρίνεις καλ. Δυστυχώς.

re sovareuteite....

Δεν διαφωνώ, αλλά και δε συμφωνώ απολύτως. Εαν κι εφόσον τους αφήσουν να δείξουν κάτι τότε μόνο μπορούν να κριθούν.

Από την άλλη ο Δερμιτζάκης ήρθε άρον άρον σε μια ομάδα που δεν έκανε προετοιμασία και γενικώς έχει δείξει ότι κάτι κατέχει. Τα του Νιόμπλια δεν τα ξέρω γιατί δεν έχω δει και πολύ ΠΑΟ, αλλά απ' όσα γράφονται μάλλον κάνει χοντράδες.

Γενικώς πάντως στην Ελλάδα δεν υπάρχει υπομονή και υπάρχει και μια ξενολαγνεία (εν μέρει δικαιολογημένη).

Παρόμοια θέματα

1. Aθλητικό-spamo-thread VIΙ
    από sniper στο forum Αντιπαραθέσεις
    Απαντήσεις: 2064
    Τελευταίο μήνυμα: 25/10/2011, 11:22
  2. Aθλητικό-spamo-thread VI
    από sniper στο forum Αντιπαραθέσεις
    Απαντήσεις: 2564
    Τελευταίο μήνυμα: 24/05/2011, 14:17

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε