Με ειδα να τρωω πολυ βροχα σημερα, διασχιζοντας την Αττικη απο Μπουρναζι μεχρι ανατολικα την ωρα του κατακλυσμου!
Τι ice-bucket-challenge και κουραφεξαλα, το δερματινο ποτισε σαν σφουγγαρι!![]()
Με ειδα να στριβω Παπανικολη με ανοιγμενη 2ρα και να μπαινω ντριφταρωντας...
λες να εχω κανει παραπανω χλμ. με τα λαστιχα & να μην το εχω παρει ειδηση?![]()
προσέχουμε για να έχουμε!...
Με είδα να την γλιτώνω στο τσακ την πτώση, από πέτρα σε στροφή πλαγιασμένος...
Με είδα να κάνω sign-up για το Level 1 του California σήμερις το πρωί....Και πολύ άργησα μου φαίνεται...
Με είδα να σφάζω κόκκινο , γιατί; το είχαν κρυμμένο πίσω απο δέντρο, ευτηχώς δεξιά δεν υπήρχε δρόμος και από τα αριστερά ήταν δυχάλα εισόδου.
Ευτηχώς δεν έπεσα ή δεν τράκαρα, καλά ρε μλκς ; είναι δυνατόν ; κρυμμένο πίσω απο δέντρο ακόμα και η κολώνα δεν φαινόταν ... το φανάρι;ούτε για πλάκα! Ζώα!
Με είδα να βλέπω ένα παλικάρι με βεσπάκι να έχει μείνει σήμερα στην γέφυρα (Πειραιώς) στον Κηφισσό και να κάνω την καλή μου πράξη πηγαίνοντας τον πατάκι σχεδόν μέχρι το κέντρο του Πειραιά.
Πονάει ο δεξιά προσαγωγός αλλά χαλάλι που βοήθησα ένα συνάνθρωπο μου και νοιώθοντας ωραία με το ευχαριστώ του για το υπόλοιπο της μέρας.![]()
Keep spamming!!!:a13:
Με είδα μαζί με ομάδα Δίας να ανοίγουμε δρόμους τάπα στην Αθήνα να περάσει ασθενοφόρο με νεογνο.