Αγάπη μου, νομίζω ότι υποτιμάς ένα από τα παιδιά μας.
-Εγώ???Ποιό???Τον Κώστα, την Εύα ή τον χοντρό;
-------------------------------------------------------------------------------------------------------
-Μαμά στο σχολείο με λένε γκέι και με χτυπάνε...
-Ποιοί σε χτυπάνε αγόρι μου???
-Οι γόβες...
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Ξυπνάει ο αμερικάνος, τζόκινγκ, δημητριακά, εφημερίδα. Ξυπνάει ο Έλληνας, χλέπα, 3 κουταλιές καφέ, μισό πακέτο τσιγάρα, φυλλάδιο Κωτσόβολου...
- Τι χορεύεις ;;;
- Χαλιγκάλι.....
- Tο χάλι το βλέπω.....
...Τον Γκάλη δε βλέπω..........!!!!!!!
--------------------------------------------------------------------------------------------------------
Κάποιους ανθρώπους πραγματικά δεν τους καταλαβαίνω...
Πχ, αυτούς που μιλάνε Ολλανδικά.
--------------------------------------------------------------------------------------------------------
- ποια είναι η πιο τραβεστί γραμματοσειρά?
- Verdana International.
Μικρός έριχνα τα παιχνίδια στο νερό να δω ποια θα βουλιάξουν και ποια όχι.**
**
Έπαιζα επιplaymobil..
Πως σε λένε;
-Μάντεψε..η γιορτή μου είναι κινητή...****
-Τελεστετ;
Ρε φίλε με είπε κάγκουρα!!
- Και εσύ τι έκανες?
- Τι να κάνω, έβαλα τέρμα μουσική, κάρφωσα πρώτη και έφυγα με παντιλίκια!!
- Είμαι νιντζα!
- Όχι δεν είσαι!
- Το είδες αυτό που έκανα?
- Τι έκανες?
- Τα βλέπεις?
-----------------------------------------------------------------------------------------------------
Χθες ξεκίνησα να κάνω κεντήματα. Το πρώτο μου δημιούργημα το είδε η γιαγιά μου και μου είπε:
So you think you κεντάς;
Ο Μποντ μπαίνει σε ένα μπαρ, βλέπει μια εντυπωσιακή γυναίκα και κάθεται δίπλα της κοιτώντας επίμονα.
Μποντ: Με λένε Μποντ. Τζέιμς Μποντ
Γυναίκα: Με λένε Οφ. Φακ Οφ.
================================================================================
=========
Μια ξανθιά, κατενθουσιασμένη που πήρε το δίπλωμα ,τρέχει όλη μέρα πάνω κάτω με το αμάξι,
ώσπου τελειώνει η βενζίνη.. φτάνοντας στο βενζινάδικο λέει στον βενζινά όλο νάζι και τσαχπινιά:
- Θέλωωω να μου το γεμίσετεεε τώραα!!!!!!
- Super?
- Ουάαουυυυ....!!!
================================================================================
=========
-Το αγόρι σου που μένει;
-Στα λόγια ...
=========
H ονομασία GPS, βγαίνει από τα αρχικά των λέξεων Gamoto, Pou Strivo??
=========
Ποιανού είσαι εσύ και δεν το βουλώνεις ποτέ?
- Του Μποφλό
=========
-Μαρή Χουάνα, πάλι καπνίζεις;
=========
Το πρωί ντετέκτιβ, το βράδυ μάγειρας:
Ηρακλής Πουμαρό...
=========
ΠΡΟΣΟΧΗ....ΑΚΟΛΟΥΘΕΙ ΥΠΕΡΚΑΜΜΕΝΟ!!!!!!!!!!
- με είπε καμπούρη.
- κι εσύ τι έκανες;
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
- το 103-101.
Και μετά μπήκαν οι Europe με το Final Countdown!!!!!!!!
-================================================================================
=========
---
Ο ΤΣΑΚ ΞΕΡΕΙ......ΚΑΙ ΜΠΟΡΕΙ....
Ο Chuck Norris ξέρει ποιος οδηγάει το τρακτερ...(Τι ποιο τρακτέρ????Το πουλάκι τσίου δεν το έχετε δεί??
Ο Chuck Norris μπορεί και κουμπώνει την ζώνη του λυκόφωτος!!!.
Ο Chuck Norris μπορεί να κάνει το σκυλόψαρο να ...γαβγίσει!!!
Ο Chuck Norris είπε αναστήσου...Και η Άννα στήθηκε!!!
Ο Chuck Norris έχει ήδη τετραγωνίσει το κύκλο... αλλά και έχει κυκλώσει το τετράγωνο!!!
Ο Chuck Norris μπορεί να βάλει τρίποντο από τη γραμμή των βολών (και ο Καμπούρης τις βολές!!!)
O Chuck Norris ξέρει που είναι το νησί του Lost.
O Chuck Norris ξέρει τα ανήψια της Θείας Λειτουργίας...
O Chuck Norris έραψε το Σχιστό...
O Chuck Norris πέταξε το μήλο στον Νεύτωνα.
O Chuck Norris κρατάει ενός λεπτού σιγή σε 30 δευτερόλεπτα.
O Chuck Norris... ξέρει που θα πάει τις γυναίκες του... η γνωστή τρι****