Σελίδα 63 από 68 ΠρώτοΠρώτο ... 13535859606162636465666768 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 931 έως 945 από 1017

Θέμα: Σε είδα Vol VI

Destination is the trip Το avatar του/της Corvo
    Αρχικά δημιουργήθηκε από guzzistas
    Σας είδα πάνω από 15.000 ΜΟΤΟ GUZZI το Σκ που πέρασε να περνάτε έξω από το εργοστάσιο και να κάνετε τον γύρο της Λίμνης Como, για να γιορτάσουμε τα 90 χρόνια της εταιρίας....

ψψψιιιιιιιιτ guzzista δεν αφηνεις τα ποστ(που μας κανουν να ζηλευουμε) να ανεβασεις καμια φωτογραφια....

ελπιζω να τα εβγαλες και τα 15.000

περιμενουμε εν αγωνια ολοι λεμε
    You start with a bag full of luck and an empty bag of experience. The trick is to fill the bag of experience before you empty the bag of luck.

Μέλος, σκέτο
    Ανενδοίαστα παραβίασες τη διπλή διαχωριστική και μπήκες στη λωρίδα — δεν μου έκανε εντύπωση, λογικά το κάνεις πολλές φορές κάθε μέρα, μέχρι να σε πατήσει κάποιος αφηρημένος που θα μιλάει στο κινητό. Εκείνο που μου έκανε εντύπωση ήταν που είδα στον καθρέπτη μου 2 μπλε λαμπάκια και από κάτω 2 λευκά, πιθανότατα LED . Φώτα πάντως δεν είχες και δεν ξέρω πως και γιατί το έκανες, αφού τα Στρωμ αν μη τι άλλο έχουν σχετικά καλά φώτα. Συγχαρητήρια!

Αρχικά δημιουργήθηκε από karellen
    Σας είδα κακόμοιρα παπιά και σκουτεράκια πεσμένα όλα στο πλάι παρασυρμένα από την νεροποντή που μετέτρεψε τους δρόμους σε ποτάμι.Σαν στρατιώτες πεσμένοι στο πεδίο της μάχης.
    Μερικά μάλιστα τα έπαιρνε το ρέμα!
    Ακόμα θυμάμαι τα νοήματα ενός παιδιού να πηγαίνουν αργά τα αυτοκίνητα γιατί σήκωναν κύμα(!) και τουμπάριζαν τα μηχανάκια!!
    η μπουλουκου χαλια.
    μου ειπαν το ιδιο ακριβως,οτι περνουσαν τα αμαξια και τα καναν ολα ακομα χειροτερα.
    επισης μου ειπαν για ενα φιατακι,που περασε μια τζιπαρα και με τα νερα το ανεβασε ( !!! ) στο πεζοδρομιο..
    Αν δείτε τον Τσάκ, πείτε του οτι τον ψάχνω.

Monsieur Cannibale Το avatar του/της HelenKoR
    δεν περιμενα με τιποτα να δω μηχανη με sidecar στον δρομο
    μου εκανε εντυπωση το σχεδον κατεστραμενο εμβλημα της bmw στο ντεποζιτο

καλους δρομους
    I'm a Supergirl, and Supergirls just ride.

Los Toumpaneiros Το avatar του/της GIXXERAKIAS
    Σε ειδα ρε παλικαρε (και σε ακουγα) με το ιννοβα στον κηφισσο,αν θες να πηγαινεις πιο γρηγορα απο 70χιλ σε διηθηση (τοσο επετρεψα στον εαυτο μου να παω για να μην σε κοβω κιολας εφοσον δεν υπηρχε κενο για να σε αφησω να περασεις ) μπορεις να ξυπνας ακομα πιο αργα για να πας στην δουλεια σου.....μπορεις καλλιστα να βαλεις και πιο καλη θορυβωδη εξατμιση απο την μαλακια που φορας να ακουγεσαι και στα 500 μετρα πιο μπροστα να σου κανουν χωρο να περασεις.

Καλους δρομους να εχεις αλλα ετσι οπως πας δεν το βλεπω σαν σεναριο.

Keep spamming!!!:a13:

για αυτους που ξερουν....!!!!

:rotflmao: :rotflmao:

Κάντε click στην εικόνα για μεγαλύτερο μέγεθος. 

Όνομα:	p200911_11.19.jpg 
Προβολές:	804 
Μέγεθος:	31,9 KB 
ID:	236354
    Σας το 'πα ???

Λαστιχάάάάάάρες !!!

Πατέρας πια...!

Εξε-ληγμένο Μέλος Το avatar του/της eagleye101
    Σε ειδα ρε μαγκα με το πορτοκαλι το Ζ στη Ριζαρι και Μιχαλακοπουλου να το σηκωνεις και να σηκωνεσαι και εσυ ορθιος...

Το ξερω, θα σου πουνε να μη κανεις μ@λ@κιες κλπ κλπ κλπ αλλα...

Respect!
    One with everything

on-off μέλος Το avatar του/της KostRider
    σας ειδα ενα στρωμα και ενα μαλλον βαραντερο στο Νεοχωρακι,να σας χαιρεταω και να χαιρετατε!
    καλους δρομους

Παλαιό μέλος Το avatar του/της costas106
    Σήμερα το μεσημέρι, γέφυρα Βαρυμπόμπης, μαύρο τριβάλιτσο Vstrom με αναβάτες φουλ προβλεπέ ζευγάρι. Πινακίδες Θεσ/νίκης.
    Καλούς δρόμους...

Σε είδα κόπανε ταρίφα πρωινιάτικα να είμαι στη μεσαία λωρίδα στην Κηφισίας, εσύ στη δεξία και να στη δίνει και να έρχεσαι κατά πάνω μου. Ηλίθιε. Αν δε σου κόρναρα θα με είχες κατεβάσει...Μετά έκανες και κάτι χειρονομίες από μέσα από το γ@μ...τάριφοταξί σου, οπότε τη μέτρησες και τη δικιά μου μεγαλοπρεπή μούτζα. Γ....νοι ταρίφες, νομίζετε ότι είστε οι άρχοντες του δρόμου και δε σας νοιάζει τίποτα.
    Yamaha FZS 600

Los Toumpaneiros Το avatar του/της GIXXERAKIAS
    Σας είδα όλους να τρέχετε πανικόβλητοι να φθάσετε σπίτια σας πρίν έρθει ο ΝΑΣΑτος δορυφόρος τον νου σας μετανοήτε ψηφοφόροι!!!:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
    Keep spamming!!!:a13:

Παλαιό μέλος Το avatar του/της sfigas
    Σε ειδα στην κυμης με το ποδηλατο σου και ηθελα να κατεβω να σε σπρωξωωωωωω για να μην κουραζεσαι στην ανηφορα.!!!
    ziste tin kathe strofi..tin kathe euthia,,,

ninjaki the dragon Το avatar του/της EVI
    Αρχικά δημιουργήθηκε από McTalas
    για αυτους που ξερουν....!!!!

:rotflmao: :rotflmao:
    XAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAX
    i am ninja you can't see me
    Revvin' up your engine ,Listen to her howlin' roar , Metal under tension ,Beggin' you to touch and go , Ride into the Danger Zone

Mας ειδες,παρ ολα αυτα ειπες να προσπερασεις μαλακιστιρι.
    Εμεις με το αμαξι,εσυ με το παπι.
    Αν δεν καναμε εμεις ακρη θα ειχες σκοτωθει.
    Οχι τιποτε αλλο,μετα θα ζητουσα απο τη μανα σου λεφτα για τις ζημιες,γιατι για σενα ποιος χεστηκε, επικινδυνος για τη δημοσια υγεια εισαι.
    Ειδα και εμενα,μετα απο γρηγορη βολτα στους 5 δρομους της Καλαματας,να μπαινω σε ενα στενακι με 20χλμ,να σπαει ο ρεγουλατορος και να μπλοκαρει ο τροχος απο την αλυσιδα..
    Αν δείτε τον Τσάκ, πείτε του οτι τον ψάχνω.

καλύτερος ! Το avatar του/της Nikoskazer2000
    Αρχικά δημιουργήθηκε από Εχετλαίος
    Σε είδα κοντά στον Αγ. Λουκά ξάπλα ανάμεσα στο διαλυμένο Midas και στο αμάξι που σε χτύπησε...Με το παντοφλάκι και ξεκράνωτη, έδειχνες να πονάς πολύ. Γιατί πήγαινες ανάποδα στο μονόδρομο βρε κοπέλα μου;
    10 μόλις λεπτά μετά με προσπερνάει στο ύψος της Σούδας χιλιάρι Fazer, με τον οδηγό ξεκράνωτο (είπαμε, εδώ Χανιά έχει πολύ ζέστη) με κοντομάνικο παντιέρα και πηγαίνοντας χωρίς αύριο! Φετίδια στις στροφές!
    Ό,τι και να πει κανείς...
    Είναι μονόδρομος στο Αγ. Λουκά ?!

Δεν το 'ξερα, ούτε σήμα είδα.

Ευχαριστώ για το ινφο ρε φίλε.
    Ορκισμένος σιδερόκωλος!

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματά σας
  •  
  • Ο κώδικας ΒΒ είναι ΟΝ