Ξέχασα να το αναφέρω; Ω! Τη συγγνώμη μου!!!Αρχικά δημιουργήθηκε από kalgeorge
filika panta e??
![]()
![]()
Ξέχασα να το αναφέρω; Ω! Τη συγγνώμη μου!!!Αρχικά δημιουργήθηκε από kalgeorge
filika panta e??
![]()
![]()
''ΡΕ ΜΑΛΑΚΑ ΠΥΡΟΣΒΕΣΤΗΣ ΕΙΣΑΙ ΚΑΙ ΟΧΙ ΤΡΟΧΟΝΟΜΟΣ....ΘΑ ΠΙΑΣΕΙΣ ΚΑΝΕΝΑ???'' busa (c)
"Το μόνο κοντρόλ που ξέρεις είναι της τηλεόρασης" busa (c2)![]()
![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από Sferopetadhn
Ξέχασα να το αναφέρω; Ω! Τη συγγνώμη μου!!!![]()
etsi.......gia na mi sou g@@@@ tipota karagiozi...
(sta plaisia tis eugenous amilas panta)
![]()
http://www.gazzetta.gr/olubiakos/art...o-pane-enallax
Νικολακοπουλοπροβατοπουλος... ενας γαυρος που γνωριζει κατι απο συνταξη και γραμματικη και μπορει κουτσα - στραβα να αποδωσει ενα γραπτο κειμενο με νοημα...
Διαβαστε να κλ@σετε απο το γελιο... θεωρει υποπτο το οτι οι τιτλοι και τα κυπελλα εχουν μοιραστει κατα καποιον τροπο επι προεδριας Πιλαβιου...![]()
![]()
![]()
Ε βαλε ενα Γκαγκατση βρε αδερφε να τα παιρνει ολα ο γαυρος!!!
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
kala re mlk....kathesai kai diavazeis nikolakovlaka?Αρχικά δημιουργήθηκε από el_hymador
Νικολακοπουλοπροβατοπουλος...
Ναι ρε οταν ειμαι στα κατω μου μου φτιαχνει το κεφι! :wacko:Αρχικά δημιουργήθηκε από kalgeorge
kala re mlk....kathesai kai diavazeis nikolakovlaka?
ΧΑΧΑΧΑΑΧΑΧΑ
Τί γκολ έφαγε ρε ο άλλος;;; ΧΑΧΑΧΧΑ Μου θέλει και κύπελλο! Α ρε Γλύκο. Πάει αυτός, κάηκε. Να περάσει ο επόμενος παρακαλώ!
Και το πέναλτι μούφα ήταν.
Να! Τα λέω για να μη με λέτε κακό!
ΥΓ Τώρα είδα και το δεύτερο... ΡΕ ΤΙ ΕΙΝ' ΤΟΥΤΟ ΤΟ ΓΛΥΚΟ ΡΕ!!!! No comments... Το μόνο που μπορώ να κάνω είναι να παραπέμψω στην υπογραφή μου...
''ΡΕ ΜΑΛΑΚΑ ΠΥΡΟΣΒΕΣΤΗΣ ΕΙΣΑΙ ΚΑΙ ΟΧΙ ΤΡΟΧΟΝΟΜΟΣ....ΘΑ ΠΙΑΣΕΙΣ ΚΑΝΕΝΑ???'' busa (c)
![]()
eisai adikos.Αρχικά δημιουργήθηκε από Sferopetadhn
ΧΑΧΑΧΑΑΧΑΧΑ
Τί γκολ έφαγε ρε ο άλλος;;; ΧΑΧΑΧΧΑ Μου θέλει και κύπελλο! Α ρε Γλύκο. Πάει αυτός, κάηκε. Να περάσει ο επόμενος παρακαλώ!
Και το πέναλτι μούφα ήταν.
Να! Τα λέω για να μη με λέτε κακό!
ΥΓ Τώρα είδα και το δεύτερο... ΡΕ ΤΙ ΕΙΝ' ΤΟΥΤΟ ΤΟ ΓΛΥΚΟ ΡΕ!!!! No comments... Το μόνο που μπορώ να κάνω είναι να παραπέμψω στην υπογραφή μου...
to vlepw to paixnidi.....to prwto ok....to deutero den ftaiei me tipota.
apisteuto plase...
ps. o levadiakos me ton gauro ekatse kai exase.....kai dilwse eutharsws oti DEN ginetai na xtupaei tetoia paixnidia.......entos me ton gauro....
gai na ton doume kai me emas.....ektos![]()
re paokia ti diaxirisi itas einai auti??
![]()
![]()
tha tous deirete epidi sas perasan?
...
Πού παίζετε σήμερα είπαμε; :rotflmao::rotflmao:
![]()
Βρήκαν την καλύτερη ευκαιρία κάποια μπουμπούκια για να προσπαθήσουν να περάσουν το δικό τους...Αρχικά δημιουργήθηκε από kalgeorge
re paokia ti diaxirisi itas einai auti??
![]()
![]()
tha tous deirete epidi sas perasan?
Γνωστά πράματα!
ΥΓ Για το δεύτερο γκολ απλά να σου πω ότι τον τερματοφύλακα τον θέλω να πιάνει τα δύσκολα. Τα εύκολα τα πιάνω κι εγώ. Σε λέω, πάει αυτός. Έκαψε τον εαυτό του...
![]()
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:Αρχικά δημιουργήθηκε από giuzer
![]()
Γιατί ρε παίζατε κάπου και δεν το κατάλαβα;;;
![]()
:rotflmao:
Ρε δεν πα να γαμηθούν. Εγώ και αύριο δεν θα έχω λεφτά για τη γαμημένη τη ΔΕΗ... Είναι και άρρωστοι η κυρά και τα μικρά, κοιμόμαστε 3-4 ώρες κάθε βράδυ... Είμαστε μια ωραία ατμόσφαιρα. Μόνο μην κάνει καμιά μαλακία σήμερα η Μπάρτσα και δεν περάσει και θα δέσει το γλυκό (φτου κακά με θυμίζει Γλύκο)...
![]()
Βρήκαν την καλύτερη ευκαιρία κάποια μπουμπούκια για να προσπαθήσουν να περάσουν το δικό τους...
Γνωστά πράματα!
ΥΓ Για το δεύτερο γκολ απλά να σου πω ότι τον τερματοφύλακα τον θέλω να πιάνει τα δύσκολα. Τα εύκολα τα πιάνω κι εγώ. Σε λέω, πάει αυτός. Έκαψε τον εαυτό του...
mlk mi les oti na einai.....to deutero den pianotan.....
oso gia to kapsimo....ola einai thema diaxirisis...
des ton karnezi...meta to gol tis aekroulas.....
kai des twra
Τέλος πάντων, μπορεί και να είμαι αυστηρός... Πάντως δύσκολα θα επανέλθει. Νομίζω ότι δεν θα κάνει καλά αν δεν τον βάλει με την ΑΕΚ γιατί θα του κόψει τα πόδια. Βέβαια αν κι εκεί κάνει καμιά ανάλογη μαλακία... ε τότε adios!Αρχικά δημιουργήθηκε από kalgeorge
mlk mi les oti na einai.....to deutero den pianotan.....
oso gia to kapsimo....ola einai thema diaxirisis...
des ton karnezi...meta to gol tis aekroulas.....
kai des twra
![]()
Τέλος πάντων, μπορεί και να είμαι αυστηρός... Πάντως δύσκολα θα επανέλθει. Νομίζω ότι δεν θα κάνει καλά αν δεν τον βάλει με την ΑΕΚ γιατί θα του κόψει τα πόδια. Βέβαια αν κι εκεί κάνει καμιά ανάλογη μαλακία... ε τότε adios!
na sou pw re giwrgo....mias ki egw den to exw me tin bala...
ti thesi paizei PALI o katsou simera??
olo t aberdeuw re gamwto.....