Σελίδα 63 από 64 ΠρώτοΠρώτο ... 135358596061626364 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 931 έως 945 από 957

Θέμα: Είτε ξεχρεώσαμε, είτε όχι, να!

πολυ μεγαλη μερα η σημερινη !!! τι δωρο ηταν αυτο που μας εφεραν οι υπουργοι ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ της ΕΕ!!!

ΤΕΛΟΣ Η ΕΠΟΧΗ ΤΩΝ ΜΝΗΜΟΝΙΩΝ!!! ετσι μας ειπε ο κος Μπαμπης στον ΣΚΑΙ !!! (δεν ειναι προταπριλιατικο...)

Το κλιμα στην Αθηνα ηταν πανηγυρικό !!!

Ο απλος λαος της Αθηνας ΜΑΖΙ με τους υπουργους της ΕΕ βγηκαν στους ανοιχτούς δρόμους και πανηγύριζαν αυτη την μεγαλη επιτυχία !!!!

οι υπουργοι της ΕΕ ,αφου μας εδωσαν επανειλημμένα συγχαρητήρια για τον ΑΘΛΟ που καναμε ως ΕΘΝΟΣ , μας εξέφρασαν και τον θαυμασμό τους για τον τοσο πειθαρχημένο λαο που ειδαν !!!

τους εκανε μαλιστα ιδιαίτερη εντύπωση η ομοιόμορφη παραδοσιακη ενδυμασία των χιλιάδων Αθηναίων που συνάντησαν στον δρόμο... ολοι ντυμενοι στα χρωματα του μπλε με ελαφριές πινελιες χρυσού και άσπρου ...

εντυπωσιαστηκαν επίσης απο τα οχήματα μας που σχεδόν όλα ήταν λευκά και με μπλε φώτα που αναβοσβήναν έτσι ώστε να ταιριάζουν απόλυτα με τα χρωματα του εθνους μας, αλλα και να δωσουν ενα ακομη πανηγυρικό τονο στην ημερα...

Ο Νταισελμπλουμ πρεπει να βουρκωσε...

Με θυμάσαι ρε πούστη ? Το avatar του/της AristidisZ
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από byron Προβολή μηνύματος
    τσάμπα βοήθεια δεν υπάρχει. Αν θες να βγάλεις κανένα φράγκο, μια χαρά ιδέα είναι. http://www.naftemporiki.gr/finance/s...i-ton-omologon
    καλά Βύρωνα, βάστα μόνο μη τα ψωνίσουν πάλι οι συνήθεις πελάτες...

Κάντε click στην εικόνα για μεγαλύτερο μέγεθος. 

Όνομα:	trapezes_919552594.jpg 
Προβολές:	249 
Μέγεθος:	28,8 KB 
ID:	313342

ψυχή μου πιες, πιες όσο θες μήπως και πάρεις στροφές

Ο Γλάρος / ψόφα φούστη γλάρε
    ψαναψόφα φούστη γλάρε

Αριστειδη, κανε μια ερευνα αγορας να δεις πόσα απο τα λογκος που εβαλες δεν υφιστανται πλέον.
    71°1′8″N 25°47′50″E
    48°07'01.6"N 1°27'50.9"W

Le Servonais

Με θυμάσαι ρε πούστη ? Το avatar του/της AristidisZ
    Δεν είχα καμιά σκοτουρα να βάλω τα σωστά logos, νομίζω άλλο ηταν το νόημα του post

Παλαιό μέλος Το avatar του/της Xlitos
    Το απομαγνητοφωνημένο κείμενο του βίντεο

ΚΑΣ: Όταν κατ’ αρχήν όταν βγήκα εγώ τι έπαθε ο Σαμαράς, μπορείς να μου πεις;

ΜΠΑ: Ήταν στην Αμερική τότε

ΚΑΣ: Ναι, ήταν στην Αμερική, αλλά εγώ έχω μάθει ότι έπαθε εγκεφαλικά

ΜΠΑ: Σοκ και δέος! χαμός έγινε, της πουτάνας…, δεν με πήρε εμένα, του ‘χα πει ότι αυτά που κάνεις.., του τα είχα πει. Δεν θα μου έλεγε μένα γι’ αυτό το πράγμα. Πήρε τους άλλους δύο και τους γάμησε τα πρέκια. Τον Αθανασίου και τον Δένδια: “με κοροϊδέψατε, με δουλέψατε, τι είν’ αυτά, ξεφτυλίστηκα!’ Γιατί είχε κάνει την προηγούμενη μέρα δήλωση στο Αμερικανικό Σιωνιστικό συνέδριο ότι: “τελείωσε, τους έδεσα, γεια σας!” και την άλλη μέρα βγαίνετε εσείς.

ΚΑΣ: Με τους ανακριτές που μας αφήσανε, εκεί στο επίμαχο στάδιο, τι έγινε; Γιατί αυτοί το γυρίσανε κωλοτούμπα μετά, αφ’ ότου αφήσανε εμάς, μετά που πήρανε τους άλλους το γυρίσανε κωλοτούμπα

ΜΠΑ: Σας αφήσανε για τον απλό λόγο ότι δεν υπάρχουν στοιχεία

ΚΑΣ: Ναι, ωραία, δεν υπήρχε τίποτα

ΜΠΑ: Και δεν τους πήρε κανείς τηλέφωνο να τους πιέσει, γιατί το θεωρούσαν όλοι αυτονόητο. Όλοι θεωρούσαν σαν δεδομένο: “ε, τι θα κάνει ο ανακριτής;” Ο ΑΝΑΚΡΙΤΗΣ ΟΜΩΣ ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΚΑΝΕΝΑ ΣΤΟΙΧΕΙΟ! ΚΑΝΕΝΑ!

ΚΑΣ: Ούτε για τους άλλους είχε όμως…

ΜΠΑ: Μα με τους άλλους ήτανε… (κάνει την κίνηση κλήσης στο τηλέφωνο και τηλεφωνικής συνομιλίας)

ΚΑΣ: Ποιος την έκανε τη ζημιά εκεί;

ΜΠΑ: Και οι δύο

ΚΑΣ: Δένδιας, Αθανασίου;

ΜΠΑ: Ποιος άλλος να το κάνει…

ΚΑΣ: Και τι λέει ο Σαμαράς γι’ αυτό; Εχει συναίσθηση του τι γίνεται;

ΜΠΑ: Όχι, στην αρχή δεν είχε… τώρα όμως που είδε τα γκάλοπ… αυτός νόμιζε, σαν μεγαλοαστός που είναι, ότι όλα αυτά τα τρομερά; “2% – μου λέει – θα πάνε”.., του λέω: “εγώ σου λέω 20% θα πάνε”. Μου λέει: “είσαι μαλάκας”

ΚΑΣ; Ποιος του’ πε να τα κάνει αυτά;

ΜΠΑ: Πρώτ’ απ’ όλα φοβάται για τον εαυτό του. Επειδή εσείς τον κόβετε απ’ το να έχει προβάδισμα απ’ το Σύριζα

ΚΑΣ: Κόβει ψήφους ‘ντάξει

ΜΠΑ: Είναι λογικό

ΚΑΣ: Κι επειδή του κόβουμε ψήφους δηλαδή θα μας βάλει φυλακή;

ΜΠΑ: Τον πούστη… απίστευτο πράγμα, απίστευτο

ΚΑΣ: Κι αυτά που είπε ο Ρουπακιώτης;

ΜΠΑ: Αυτό είναι σίγουρο, αφού το ‘κανε την εβδομάδα που θα πήγαινε εκεί

ΚΑΣ: Η Γκουτζαμάνη, αυτά τα πράγματα που έκανε, που εγώ πράγματι είχα τις πληροφορίες ότι ήτανε δεξιά και με το γράμμα του νόμου

ΜΠΑ: (κάνει τον σταυρό του)

ΚΑΣ: Θεούσα

ΜΠΑ: Ναι

ΚΑΣ: Πώς τα ‘κανε αυτά τα αίσχη με τον Βουρλιώτη και με το στήσιμο αυτού του πορίσματος;

ΜΠΑ: Την πείσανε ότι: “είναι παγανιστές, ειδωλολάτρες, ναζί και ότι είναι αντίθετοι με τον Χριστιανισμό”

ΚΑΣ: Ποιος την έπεισε γι’ αυτά τα πράγματα;

ΜΠΑ: Ο Αθανασίου κι ο Δένδιας

ΚΑΣ: Να πας στον Εισαγγελέα και να πεις ποιοι έστησαν όλη αυτή την σκευωρία: ότι ο Αθανάσιου έδωσε εντολή στην Γκουτζαμάνη, ότι ο Σαμαράς είχε δώσει εντολή στον Αθανασίου και όλοι αυτοί να πάνε να δικαστούνε. Αν είσαι δίκαιος άνθρωπος αυτό πρέπει να κάνεις

ΜΠΑ: Άμα το κάνω αυτό τώρα θα κάνει προκαταρκτική εξέταση μισής ώρας και θα την βάλει στο αρχείο

ΚΑΣ: Λες ε;

ΜΠΑ: Ε βέβαια! Με κυβέρνηση Σαμαρά θα το κάνω; σε ποιον Εισαγγελέα θα πάω; Εισαγγελέας είναι η ίδια η Γκουτζαμάνη. Θα πάω να καταγγείλω την Γκουτζαμάνη στον εαυτό της;

ΚΑΣ: Πώς μπήκε η Γκουτζαμάνη Εισαγγελέας του Αρείου Πάγου;

ΜΠΑ: Αφού είναι απ’ το ίδιο χωριό

ΚΑΣ: Άρα τώρα ξεπληρώνει το γραμμάτιο

ΜΠΑ: Ναι, είναι απ’ το ίδιο χωριό. Δηλαδή δεν είναι απ’ το ίδιο

χωριό, είναι από απέναντι χωριά… έτσι. Αλλά έχουν μπει στον ίδιο

διαγωνισμό, είναι συνομήλικοι σχεδόν. Είναι συντοπίτες, δεν χρειάζεται να το ψάχνουμε

Solomostrongos Το avatar του/της byron
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από AristidisZ Προβολή μηνύματος
    καλά Βύρωνα, βάστα μόνο μη τα ψωνίσουν πάλι οι συνήθεις πελάτες...
    Ασχετο. Αν θέλεις και εσύ να ψωνίσεις, δεν σε εμποδίζει τίποτα.
    SRX6 & Tuono Rulezzz
    Επί αμφιβολίας άνοιξε τέρμα το γκάζι. Μπορεί να μη δώσει λύση στο πρόβλημα αλλά θα δώσει τέλος στην αγωνία..

ένα όμορφο οδοιπορικό....
    στην ελληνική πολιτική σαβάνα...

http://news247.gr/eidiseis/afieromat...h.2716133.html

Banned

Παλαιό μέλος Το avatar του/της MG-KTiNoS
    Αυτή η κουβέντα είναι χρήσιμη μεν αλλά εμείς οι πιο παλιοί ...δεν πέσαμε κι από τα σύννεφα.
    Παγκόσμιο στο ποδόσφαιρο βλέπουν κι όλη η ΝΔ είναι με τη Γερμανία.

Κατά τα άλλα -γνωστά κι αυτα-

Ρουφιανιά
    πουστιά

και Άγιος ο Θεός
    ανανήψαντας

Παλαιό μέλος Το avatar του/της Xlitos
    Ο Μπαλτάκος είναι φασίστας και πολεμάει τον κομμουνισμό...
    Η Κανέλη είναι κομμουνίστρια και πολεμάει τον φασισμό...

νομίζω διακρίνεται το μίσος στα μάτια τους

Υ.Γ.έχω τα πνευματικά δικαιώματα του Ο.Μ.Π.Ε. (Όλοι Μια Παρέα Είναι...παει και ως Ο.Μπεεεεεεεεεε)
    Συνημμένες μικρογραφίες εικόνων Συνημμένες μικρογραφίες εικόνων 1375272_713104898740418_1958540276_n.jpg‎  

Η "επένδυση" του Ελληνικού....

http://www.youtube.com/watch?v=IbD9VceVIts

Παλαιό μέλος Το avatar του/της MG-KTiNoS
    Απαλλάσσεται έως την 31.8.2014 ο Οργανισμός Μεγάρου Μουσικής Αθηνών από την υποχρέωση προσκόμισης αποδεικτικού ενημερότητας, καθώς και αποδεικτικού ασφαλιστικής ενημερότητας, για τα χρέη του προς το Ελληνικό Δημόσιο, το ΙΚΑ ή άλλους ασφαλιστικούς οργανισμούς, για όλες τις πράξεις και συναλλαγές, πλην της μεταβίβασης ακινήτου ιδιοκτησίας του.

Αυτό προβλέπει τροπολογία που κατατέθηκε στη Βουλή από την κυβέρνηση για την «προσωρινή διευκόλυνση της συνέχισης λειτουργίας του Οργανισμού Μεγάρου Μουσικής Αθηνών».

Επίσης, δεν επιτρέπεται σε βάρος του ΟΜΜΑ η διενέργεια πάσης φύσεως συμψηφισμού, που αφορά βεβαιωμένες χρηματικές απαιτήσεις του Ελληνικού Δημοσίου ή των ασφαλιστικών οργανισμών, αναστέλλονται οι, κατά του ΟΜΜΑ και κάθε άλλου συνυπόχρεου με αυτόν προσώπου, πάσης φύσεως πράξεις διοικητικής ή αναγκαστικής εκτέλεσης, καθώς και η λήψη οποιουδήποτε ασφαλιστικού ή διασφαλιστικού μέτρου και δεν υπολογίζονται τόκοι και πρόστιμα εκπρόθεσμης καταβολής για τα χρέη του ΟΜΜΑ από καταπτώσεις εγγυήσεων του Ελληνικού Δημοσίου του Λογαρισμού «Κεφάλαιον Ασφαλίσεως Χρηματοδοτήσεων εκ Κεφαλαίων ή Εγγυήσει του Ελληνικού Δημοσίου (ΚΑΧΚΕΕΔ)».

Η τροπολογία υπογράφεται από τους υπουργούς Οικονομικών, Ανάπτυξης και Ανταγωνιστικότητας, Πολιτισμού και Αθλητισμού, Εργασίας, Κοινωνικής Ασφάλισης και Πρόνοιας.

Από τις διατάξεις της προτεινόμενης τροπολογίας προκαλείται απώλεια εσόδων του κρατικού προϋπολογισμού από τον μη υπολογισμό τόκων και προστίμων εκπρόθεσμης καταβολής για τα χρέη του ΟΜΜΑ από καταπτώσεις εγγυήσεων του Ελληνικού Δημοσίου από την έναρξη ισχύος του υπό ψήφιση νόμου (σ.σ. η τροπολογία έχει κατατεθεί στο νομοσχέδιο για την απλούστευση στην αδειοδότηση επιχειρήσεων) και έως την 31.8.2014.

Το ύψος της απώλειας αυτής εξαρτάται από τον χρόνο που κάθε ποσό από κατάπτωση εγγύησης κατέστη ή θα καταστεί ληξιπρόθεσμο, το ύψος του, τον χρόνο που τελικά θα εισπραχθεί κλπ. Όπως αναφέρεται στην ειδική έκθεση που συνοδεύει την τροπολογία, η εν λόγω απώλεια θα αναπληρωθεί από άλλες πηγές εσόδων του κρατικού προϋπολογισμού.

Πηγή: enet.gr

ανανήψαντας

Squadra Puzzola Το avatar του/της Ichigo
    Περίεργη περίπτωση το ΟΜΜΑ. Από τη μια σε βάζει μέσα από την άλλη είναι φορέας πολιτισμού με αξιολογότατες παραστάσεις και μουσικές. Προσωπικά χάρηκα που αυτό το χειμώνα πέρα από τους κλασσικούς δημοσιοσχεσίτες της υψηλής κοινωνίας είδα να έρχονται και πολλά σχολεία. Καλύτερα από το να πήγαιναν σε Κιάμους και Frangelico...
    Salentu. Lu Sule Lu Mare Lu Ientu.

Et quacumque viam dederit fortuna sequamur
    "Conservatives are not necessarily stupid, but most stupid people are conservatives."

Παρόμοια θέματα

1. Να τρελαθω ή οχι
    από rsp στο forum KTM
    Απαντήσεις: 14
    Τελευταίο μήνυμα: 23/01/2007, 20:07
  2. Ε όχι ρε φούτη μου να πούμε....
    από vaskunito στο forum Στραβά κι ανάποδα
    Απαντήσεις: 19
    Τελευταίο μήνυμα: 16/08/2006, 17:05
  3. Απαντήσεις: 9
    Τελευταίο μήνυμα: 07/08/2006, 20:03
  4. Να αγοράσω ή όχι