ρε σεις 63 σελίδες και δεν έχω ένα post ;
ψυχή μου πιες, πιες όσο θες μήπως και πάρεις στροφές
Ο Γλάρος / ψόφα φούστη γλάρε
ψαναψόφα φούστη γλάρε
Το 999 ειναι απλα ενα SBK που βγαζει πινακιδα Θα το εχεις σιχαθει στους 2 μηνες.Δεν κανει για πολιτικη χρηση γιατι δεν κοβει σχεδον καθολου το τιμονι,βγαζει υπερβολικη ζεστη ,ειναι πολυ θορυβωδες ,ειναι στην ουσια monoposto γιατι εχει τις εξατμισεις κατω απο το μπικινι σελακι ,εχει ΤΑ απολυτα φρενα που μπορει να σε στειλουν ,Θελει ευλαβικη συντηρηση ,η LCD οθονη καιγεται και δειχνει η μιση και καινουργια ειναι πανακριβη
ΑΛΛΑ
Στην πιστα ειναι απο τα καλυτερα SS που εχουν περασει ,ειδικα το MΥ2005 και μετα.!!
Εγω θα τσιμπαγα ενα gsxr 750 ,για πιστα μπορει και να εκανα μια αναβαθμιση στα φρενα του και θα εκανα μαζι του οτι γουσταρω.Τετρακυλινδρο και japan σημαινει μια ζωη μαζι
κουκουρουκουκου
Να υποθεσω οτι βαζεις τους ντουκους για πουλημα τωρα;
![]()
πουτσ@@@@@@@@@
τα τελευταια πανιγκαλε ειναι 6 αλογα κατω απο τα bmw...για οποιον αμφισβητει νουμερα...δηλαδη δικυλιδρο μοτερ 6 αλογα κατω απο το πιο υπερπιστολι 4κυλιδρο που βολταρει αυτη τη στιγμη...
btw, η καραμελα των σπασμενων bmw να σταματησει, οκ ανατιναχτηκαν μερικα τη πρωτη χρονια και τελος...
τεσπα, το ρ1 ειναι το πιο γρηγορο μηχανακι σε χρονους αυτη τη στιγμη...το πιο καβλα μηχανακι να εχεις αυτη τη στιγμη ειναι το πανιγκαλε...απλα ειναι καβλα και ακριβο...haters gonna hate...
Τα 8 άλογα κάτω οκ, σιγά το πράγμα.
Τα 300cc παραπάνω μην ξεχνάμε επίσης.![]()