Τι, δεν είναι εξαίρεση ο Μπόγδανος και ο Βερύκιος;
Δεν χρειάζονται εξαιρέσεις.
Φίλτρα χρειάζονται!
ναι όταν τους βαράς να έχει φίλτρα...
Όχι κλωτσές στα @@ πχ
Όχι μπουνιές γουέστρεν στο σαγόνι μόνο στα μουτρα κλπ κλπ
ΠΑΝΤΩΣ (υπόθεση Γεωργιάδη)
Λένε ότι έχει έρθει μια Μολδαβή δικηγόρος που εκπροσωπεί τα θύματα.... και κατέθεσε σήμερα.
Κάτι που πήρε τ αυτί μου από κουβέντες που ΑΝ αποδειχτούν έστω και κατά 50%
ο τύπος θέλει παλούκωμα.
(τι διάολο εκεί μέσα δεν είχαν πάρει χαμπάρι τίποτα??? Άντε να πάρουν θα μου πεις αλλά τεσπα.... )
![]()
ανανήψαντας
Ρε Amyrou, το ίδιο είναι ο 16χρονος που πάει γιατί δε ξέρει τι του γίνετε και γιατί έτσι "πρέπει" λίγο πολύ (τουλάχιστο παλιότερα πολύ) και το ίδιο είναι ο τύπος αυτός που ακούγετε ότι αγόραζε παιδάκια? Σκατά στους πορνοπελάτες ναι αλλά δεν είναι το ίδιο από όπου και να το πιάσεις
Εκτός αν είμαι πολύ νυσταγμένος και δε κατάλαβα τι ήθελες να πεις.
Δεν θέλω να πω επ' ουδενί καλά έκανε, δεν μου αρέσει το αγοραίον και απέχω της αγοράς συνειδητά. Θεωρώ αστείο το ζήτημα συγκριτικά με άλλα πολιτικά και οικονομικά σκάνδαλα. Και δυσκολεύομαι να πιστέψω ότι υπάρχει 16χρονος που "δεν ήξερε". Και τέλος πάντων, αν υπάρχει νομικό έρεισμα, ας πληρώσει τις αμαρτίες του. Don't do the crime κιετς. Αλλά πολύ σίγουρος είμαι ότι θα του αερίσουν τον μανδρότοιχο και θα συνεχίσει να πσωνίζει αμέριμνος και χαλαρός. Όπως γίνεται και με όλα τα άλλα "σκάνδαλα".
Το τραγικο ειναι εκτος του οτι φέρεται να "ψωνισε" ΑΝΗΛΙΚΟ* ( η κατηγορια/καταγγελια ειναι βιασμος συγκεκριμενα) ,αλλα οτι αφου τον παγίδεψε η αστυνομια με βιντεο, εκεινος εκανε χρηση της διπλωματικης του ταυτοτητας-ασυλιας και ετσι την σκαπουλαρε απο εκει, ...αυτο ειναι το πιο τραγικο!
και οπως γινεται σε τετοιες περιπτωσεις τα λεφτα δεν πανε στον "κινεζο μαγειρα"
(να εξηγησω τι εννοω,ξερω οτι ειναι τραγικο το χιουμορ σε τετοιες περιπτωσεις αλλα διευκολυνει να το δεις απο αλλη οπτικη γωνια, οτι σε καταστασεις οικονομικης ανεχειας οτι πληρωνεται καποιος δεν σημαινει απαραιτητα οτι οτι κανει το κανει με την θεληση του)
Πρόσεχε τι εύχεσαι, γιατί κάποτε μπορεί και να συμβεί!