εεε μα ναι και πολύ καλά τους έκανε και μάγκας είναι. Το ίδιο έγινε και πέρσι στην Πάτρα όταν αποφάσισε ο Κώστας Πελετίδης ν' ανοίξει για πρώτη φορά Δημοτικές κατασκηνώσεις. Λεωφορείο έπαιρνε τα παιδιά το πρωί, τα πήγαινε στο κάμπινκ του ΕΟΤ, τα απασχολούσε με αθλοπαιδιές κλπ κλπ τα τάιζε και τα γυρνούσε κατά τις 6 το απόγευμα στα σπίτια τους. Παντού χαμογελαστά μουτράκια και δόθηκε η υπόσχεση φέτος να γίνει από την αρχή του καλοκαιριού και να έχουν μεγαλύτερη διάρκεια τα γκρουπάκια. Εεεε λοιπόν κι εδώ βρέθηκαν λαμόγια και άφησαν τα παιδιά νηστικά ένα μεσημέρι. Εμφανίστηκε μαινόμενος Πελετίδης τους πήρε ο διάολος όλους και κάποια μαγείρισσα που είπε δεν "δεν πρόλαβαν να ξεπαγώσουν τα φαγητά" πρέπει ακόμα να βουίζει το κεφάλι της από το μπινελίκι. Έκτοτε όλα καλά.
LIFE IS TOO SHORT to remove usb safely
"These violent delights have violent ends
And in their triumph die, like fire and powder
Which, as they kiss, consume" William Shakespeare (Romeo & Juliet).
Τι λέει αυτός ο Πελετίδης? Έχω γνωστούς Πατρινούς αλλά δεν έχει τύχει να ρωτήσω.
Φτωχόπαιδο, Γιατρός, Αριστερός με κάτι μαλλιαρές κοχόνες ναααα με το συμπάθιο. Είναι η πρώτη φορά στα 50 χρόνια που ζω στην Πάτρα που βλέπω κάποιον να ενδιαφέρεται σοβαρά για την πόλη. Μονίμως του βάζουν τρικλοποδιές τα συμφέροντα και τον πολεμούν οι εργολάβοι γιατί όλες τις δουλειές που κάνει στον δήμο τις κάνει με μηχανήματα και προσωπικό του δήμου. Τον έχουν μουρλάνει στις μηνύσεις και είναι κάθε τόσο στα δικαστήρια για τα συμφέροντα των δημοτών. Τον ψήφισα και θα τον ξαναψηφίσω με τα τσαρούχια.
γιατρος φτωχος και αριστερος ???![]()
Lost on purpose..again
είδες μερικές φορές πως είναι τα πράγματα?
edit
και φαίνεται ότι ενοχλεί πολλούς
https://spasmenoparathyroblog.wordpr...B%CE%B5%CF%84/
ψυχή μου πιες, πιες όσο θες μήπως και πάρεις στροφές
Ο Γλάρος / ψόφα φούστη γλάρε
ψαναψόφα φούστη γλάρε
Μιας και είμαι γείτονας, πλατεία Πηγάδας
Το άρθρο γράαφτηκε το 2014, έκτοτε τα μισά δέντρα (που δεν έδωσε αδεια το Δασαρχείο) ξεράθηκαν και κόπηκαν, η παιδική χαρά για τα πιτσιρίκια είναι κλειστή (γινόταν χαμός από παιδιά), οι καταστηματάρχες μετράνε ζημιές, και το έργο πριν κανένα μήνα ακυρώθηκε.
Δημιουργήθηκε ένα μεγάλο χύμα parking στο γιαπί πάντως...
Και όλα αυτά, επειδή ο Μιχαλολιάκος 2 μήνες πριν τις δημοτικές εκλογές του 14, αποφάσισε να ξηλώσει την πλατεία.![]()
Από φίλο που έμενε εκεί ως πρόσφατα λέει ναι ΟΚ πολλά φαίνονται, επί της ουσίας ο δήμος ακόμα δεν είχε δει "έργο". Θα μου πεις και οι εκκαθαρίσεις έργο είναι και μάλιστα καθόλου μικρό. Έχω καιρό να κατέβω προς τα εκεί, παρά το ότι είναι δίπλα και έχει ωραίο στροφηλίκι για να πας και για να γυρίσεις.
Δε κατάλαβα τι κακό έχουν τα κορώνια ? Τι κακό έχει ο Ολυμπιακός? Εργοτάξιο την έχουν κάνει την πόλη ΕΡΓΟΤΑΞΙΟ! (μη μου δώσετε λινκ από το για μια χούφτα τούβλα )
Τελικά ο σύριζας είναι αριστερά; Που κατέληξε η συζήτηση;
Ήθελα να θυμηθώ μια σχετική άποψη που την είχα διαβάσει και την βρήκα:
16/05/2015 http://www.nostimonimar.gr/%ce%b7-%c...1%ce%bf%ce%b2/
Και το τελευταίο τουΟ ΣΥΡΙΖΑ, με αυστηρά κοινωνιολογικά κριτήρια, είναι ένα αρχηγικό δεξιό σοσιαλδημοκρατικό κόμμα, με μια ισχυρή αριστερή πτέρυγα. Αλλά ούτε αυτό είναι αποδεκτό από την Ε.Ε. Αυτό που θέλουν οι «εταίροι» μας είναι έναν Τσίπρα να παίζει τον ρόλο του Σαμαρά και έναν Καμμένο στον ρόλο του Βενιζέλου. Και όλα θα είναι μέλι-γάλα, με την Ελλάδα να θριαμβεύει για μία ακόμα φορά. Είναι θέμα ρητορικής.
http://www.nostimonimar.gr/epistates-exousias/
joy ride, (ˈdʒɔɪˌraɪd), noun: a ride with no particular goal, just for the pleasure of it.
Μπαμπα μην πεφτεις !!!!