STOUBI εγω απαντησα στην ερωτηση σου...
περιμενω μια απαντηση και απο εσενα..![]()
-It's 106 miles to Chicago. We've got a full tank of gas, half a pack of cigarettes, it's dark, and we're wearing sunglasses.
- Hit it.
-------------------------------------------------------------------------------
όλα αυτά, είναι απλά μέρος του πανυγηριού που λέγεται ζωή..
------------------------------------------------------------------------------
νέα προσθήκη
Definition of a bad boy
Αν ψάξεις, ψάξε και για μια 8άρα .......... και κάποια 6άρα ...............Αρχικά δημιουργήθηκε από la_villa
ε μπορεί αλλά δεν θυμάμαι ποτε...δεν αμφιβάλλω ομως
απλά μιλάω για τα πρόσφατα
πόσο χρονώ ήσουν τότε?
http://www.youtube.com/watch?v=P3pHY7auD8w
παντως η αμυνα σας σημερα ηταν για σεμιναρια
θα σας μελετανε χρονια
στον ζωολογικο κηπο:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
-It's 106 miles to Chicago. We've got a full tank of gas, half a pack of cigarettes, it's dark, and we're wearing sunglasses.
- Hit it.
νέα προσθήκη
Definition of a bad boy
Ποαι ερωτηση μου απαντησες..??? ( αν θα κανατε εσεις ενσταση..?? που...?)Αρχικά δημιουργήθηκε από el_hymador
STOUBI εγω απαντησα στην ερωτηση σου...
περιμενω μια απαντηση και απο εσενα..![]()
Και απο μενα ποια απντηση περιμενεις...???![]()
- Hit it.
νέα προσθήκη
Definition of a bad boy
Αρχικά δημιουργήθηκε από STOYBI
Ποαι ερωτηση μου απαντησες..??? ( αν θα κανατε εσεις ενσταση..?? που...?)
Και απο μενα ποια απντηση περιμενεις...???![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από STOYBI
Δεν συμφωνησε σε αυτο ουτε η καλαμαρια...! Η ομαδα σου θα την εκανε την ενσταση ....??? ( η θα ηταν υπερανω...??)
θα την εκανε 110%... η διαφορα μας ειναι οτι θα τρωγανε το κραξιμο της αρκουδας... οπως και τωρα που παρ΄ολο που ειμαστε πρωτοι τρωνε χοντρο κραξιμο! για πες μου εσυ λοιπον...επικροτεις την σταση της ομαδας σου;
Ελ_Χύμα αν ήταν ο Γιαννακόπουλος αντι του Τζίγγερ και έκανε την ένσταση θα τον έκραζες?
δεν το πιστέυω....εσεις τώρα κράζετε χωρίς λόγο απλά για να λέτε ότι κάτι κάνετε
http://www.youtube.com/watch?v=P3pHY7auD8w
Πρωτα απ ολα ο Γιαννακοπουλος εχει μιαν ομαδα που δεν χρειαζεται ενστασεις...Αρχικά δημιουργήθηκε από la_villa
Ελ_Χύμα αν ήταν ο Γιαννακόπουλος αντι του Τζίγγερ και έκανε την ένσταση θα τον έκραζες?
δεν το πιστέυω....εσεις τώρα κράζετε χωρίς λόγο απλά για να λέτε ότι κάτι κάνετε
Κατα δευτερον οπως ειπα και στον Stoubi, θα επεφτε κραξιμο οποιοσδηποτε και αν ηταν ο προεδρος....
οι προεδροι καλα κανουν στην τελικη...
το θεμα ειναι πως το εκλαμβανουν οι οπαδοι μιας ομαδας.
Οχι .... ( και το εχω ξαναπει ποιο πανω...) Δεν μου αρεσει ο τροπος που ηλθαν αυτοι οι τρεις βαθμοι...!!!!Αρχικά δημιουργήθηκε από el_hymador
Αλλα ειπαμε.... τα λεφτα ειναι πολλα ( και αν θα παιχτει το πρωταθλημα στο ποντο τοτε ποια ομαδα θα το ρισκαρε...??)
Και φυσικα... Και οι υπολοιπες μεγαλες ομαδες θα εκαναν την ενσταση οπως ο οσφπ....
( εκτος αν θες να συνεχισουμε να κοροιδευομαστε...)![]()
Ναι αλλα στην περιπτωση που το πρωταθλημα παιχτει στον ποντο και εισαι εσυ μπροστα, θα το πανηγυρισεις και εσυ και οι υπολοιποι γαυροι, ετσι δεν ειναι ;Αρχικά δημιουργήθηκε από STOYBI
Οχι .... ( και το εχω ξαναπει ποιο πανω...) Δεν μου αρεσει ο τροπος που ηλθαν αυτοι οι τρεις βαθμοι...!!!!
Αλλα ειπαμε.... τα λεφτα ειναι πολλα ( και αν θα παιχτει το πρωταθλημα στο ποντο τοτε ποια ομαδα θα το ρισκαρε...??)
Και φυσικα... Και οι υπολοιπες μεγαλες ομαδες θα εκαναν την ενσταση οπως ο οσφπ....
( εκτος αν θες να συνεχισουμε να κοροιδευομαστε...)![]()
η μηπως κανω λαθος;