Αμα μου βρεις και το ιδιο κρανος τα πηρα και τα δυο...Αρχικά δημιουργήθηκε από ggs
Peskandritso
Σου βρήκα ΤΗΝ εξάτμιση …
ΜΠΑΣΑ και ΕΠΙΒΛΗΤΙΚΗ …
θα πάρουμε + 80 ΗΡ![]()
![]()
![]()
Το να γερνάς είναι καλύτερο από την εναλλακτική λύση: δηλαδή να πεθαίνεις νέος!!!
Με αντικαταβολή στη Χίο έρχονται?Εγώ θέλω και το συνολάκι...Αρχικά δημιουργήθηκε από peskandritsos
Αμα μου βρεις και το ιδιο κρανος τα πηρα και τα δυο...![]()
![]()
![]()
:rotflmao: :rotflmao:
Αμα τα παρεις ολα δωρο το σπαθι που εχει στην πλατη..Αρχικά δημιουργήθηκε από jpk chios
Με αντικαταβολή στη Χίο έρχονται?Εγώ θέλω και το συνολάκι...:rotflmao: :rotflmao:
![]()
![]()
![]()
![]()
Το να γερνάς είναι καλύτερο από την εναλλακτική λύση: δηλαδή να πεθαίνεις νέος!!!
Ξέρεις κάτι?Η στολή έχει ελλείψεις...Δε βλέπω επιγονατίδες!Αρχικά δημιουργήθηκε από peskandritsos
Αμα τα παρεις ολα δωρο το σπαθι που εχει στην πλατη..![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
:hypnotize
Ελα μωρε και συ τωρα...Αρχικά δημιουργήθηκε από jpk chios
Ξέρεις κάτι?Η στολή έχει ελλείψεις...Δε βλέπω επιγονατίδες!![]()
:hypnotize
Πηγαινε και αγορασε εξτρα...![]()
![]()
Καλα ρε συ.Αρχικά δημιουργήθηκε από jpk chios
Αυτό το έχω δεί.Είναι της acerbis, αλλά το κομμάτι που στηρίζει τη χούφτα με το τιμόνι εκεί που είναι το μπάράκι δε χωράει να μπει αλλά και η χούφτα αν παρατηρήσεις είναι βαλμένη με φορά προς τα κάτω,πράγμα που σημαίνει ότι λειτουργεί περισσότερο ως προστατευικό των χεριών από χτυπήματα (ότι ακριβώς κάνουν και οι χούφτες της ΥΑΜΑΗΑ) παρά ως προστασία από καιρικά φαινόμενα (έχει μια υγρασία εδώ, παιδιά, το βράδυ...)...Δυστυχώς έχω αγοράσει τις συγκεκριμένες χούφτες και δεν μπορώ να τις βάλω...Όχι εγώ...Όσοι μηχανικοί και μάστορες τις είδαν μου είπαν ότι θέλει πατέντα(άλλα 40-50? δηλαδή).Τις αγόρασα 95?.![]()
Α! Καλημέρα!!!![]()
![]()
Τις αγορασες χωρις να ξερεις αν μπαινουν στα σιγουρα???![]()
![]()
![]()
Βιάστηκα...Έχω κάνει αρκετά τέτοια επιπόλαια πράγματα...Αρχικά δημιουργήθηκε από peskandritsos
Καλα ρε συ.
Τις αγορασες χωρις να ξερεις αν μπαινουν στα σιγουρα???![]()
![]()
![]()
Ουτώς ή άλλως ακόμα και τώρα δεν υπάρχει κανείς για να μου πει τί κάνει και τί δεν κάνει ή αυτό που κάνει πως μπαίνει.Μη βλέπεις φωτογραφίες γιατί πήρα αυτές ακριβώς που βλέπεις στο site που μου έστειλες...
Μας το εχει ξαναδειξει ο Anty...Αρχικά δημιουργήθηκε από jpk chios
Ετούτο πώς σου φαίνεται?
Ειπαμε για ενα τετοιο αποχωριζομαι την μπεζ κουκλαρα μου.![]()
![]()
![]()
Οι εργοστασιακες χουφτες πιανουν απο την μια επανω στα αντιβαρα και απο την αλλη επανω στην βαση του καθρεπτη...![]()
Περιεργο ε??
Χαιρετω, παω σε ενα παιδικο παρτυ τωρα..![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Μου είπαν ότι οι εργοστασιακές χούφτες έχουν από μόνες του αντίβαρα και δεν χρειάζεται να κάνεις πατέντα για να έχεις αντίβαρα...Παιδικό πάρτυ εσύ, γρίνα εγώ από τη γυναίκα μου να βγάλουμε βόλτα τη μικρή τώρα που έχει ήλιο...Άρα ίδια μοίρα...Αρχικά δημιουργήθηκε από peskandritsos
Οι εργοστασιακες χουφτες πιανουν απο την μια επανω στα αντιβαρα και απο την αλλη επανω στην βαση του καθρεπτη...![]()
Περιεργο ε??
Χαιρετω, παω σε ενα παιδικο παρτυ τωρα..![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Πω πω ρε Anty, μη μου πεις οτι ειναι το δικο σου.Αρχικά δημιουργήθηκε από Anty12
Άτα.......![]()
Μου πριονισες την καρδια...![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Μη μου πεις ότι το έκανες...Αρχικά δημιουργήθηκε από Anty12
Άτα.......![]()
![]()