Γραψε ποιος ειναι ρε Πανο να υπαρχει....Αρχικά δημιουργήθηκε από p@nos
ελπιζω να περασες βολτα απο εκει, γιατι δεν ειμαι 100% σιγουρος οτι ηταν ακριβως εκει, μιας και ειχα παει πριν αρκετο καιρο
![]()
![]()
Γραψε ποιος ειναι ρε Πανο να υπαρχει....Αρχικά δημιουργήθηκε από p@nos
ελπιζω να περασες βολτα απο εκει, γιατι δεν ειμαι 100% σιγουρος οτι ηταν ακριβως εκει, μιας και ειχα παει πριν αρκετο καιρο
![]()
![]()
δε θυμαμαι πως τον λενε...στο μιλητο ειχα παει κι εγω...
απλα για να μαθουν οσοι θελουν να πανε, ειμαστε στη μαιζωνος και περναμε τη γουναρη, μετα στριβουμε στη σαχτουρη αριστερα, και τον βρισκουμε στο δεξι μας χερι...
Ειχες ρωτησει και καμια τιμη μηπως???Αρχικά δημιουργήθηκε από p@nos
δε θυμαμαι πως τον λενε...στο μιλητο ειχα παει κι εγω...
απλα για να μαθουν οσοι θελουν να πανε, ειμαστε στη μαιζωνος και περναμε τη γουναρη, μετα στριβουμε στη σαχτουρη αριστερα, και τον βρισκουμε στο δεξι μας χερι...
Αρχικά δημιουργήθηκε από camen
Ειχες ρωτησει και καμια τιμη μηπως???
σου ειπα, ειχα φτιαξει τη σελα εκει![]()
η 30? ειχε παρει, ή 40?, δε θυμαμαι γιατι παει πολυς καιρος...
Αρχικά δημιουργήθηκε από p@nos
σου ειπα, ειχα φτιαξει τη σελα εκει![]()
η 30? ειχε παρει, ή 40?, δε θυμαμαι γιατι παει πολυς καιρος...![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
περασα μια βολτα απο κει σημερα το πρωι...
λοιπον η οδος ειναι σαχτουρη,μετα τη γουναρη,απο μαιζωνος ομως στριβεις δεξια(η σαχτουρη κατεβαινει)και ειναι στο αριστερο σου χερι...
μια 30αρα μου ζητησε,απλα ρωτησα μηπως ξερει κανενας καποιον αλλο,ετσι για εναλλακτικη
ευχαριστω και παλι p@no![]()
![]()
athens.indymedia.org
Αρχικά δημιουργήθηκε από hristosP
περασα μια βολτα απο κει σημερα το πρωι...
λοιπον η οδος ειναι σαχτουρη,μετα τη γουναρη,απο μαιζωνος ομως στριβεις δεξια(η σαχτουρη κατεβαινει)και ειναι στο αριστερο σου χερι...
μια 30αρα μου ζητησε,απλα ρωτησα μηπως ξερει κανενας καποιον αλλο,ετσι για εναλλακτικη
ευχαριστω και παλι p@no![]()
![]()
τιποτα ρε συ
αμα βρεις αλλον, πηγαινε στον αλλο να δουμε τι δουλεια θα κανει να εχουμε περισσοτερες αποψεις![]()
![]()
![]()
Πολλά μου φαίνονται...Αρχικά δημιουργήθηκε από p@nos
η 30? ειχε παρει, ή 40?
Με 25-30 είχα περάσει καινούργιο δέρμα εγώ στο δικό μου.Στην Πάτρα βέβαια ούτε εγώ ξέρω κανέναν...
![]()
Βορειου ηπειρου κοντα στο shell στο δεξι σου χερι αστερι μαστορας και σου κανει οτι θες.τιμες σχετικα καλεςΑρχικά δημιουργήθηκε από hristosP
ρε παλικαρια λιγο off topic αλλα μηπως ξερει κανεις κανα μαγαζι να φτιαξω τη σελα μου που εχει σκιστει στις ραφες??
εκτος απο ενα ταπετσερη στη σαχτουρη που μου προτεινε ο p@nos,καμια αλλη προταση?
![]()
![]()
![]()
![]()
Επισης παιζει κανενας να εχει οργανο συχρονισμου των καρμπυλατερ να μου δανεισει γιατι αρχισε να καει βενζινες το μηχανημα και η τσεπη διαμαρτυρεται???![]()
Οι μοτοσυκλέτες δεν εχουν πια ψυχή γιατί οι άνθρωποι δεν εχουν πια ψυχή
Είτε έχεις είτε δεν έχεις αν δεν σε τρέχουνε μην τρέχεις...
Αν δεν ξερεις που πας γυρνα πισω!!!
ΜΑκαρι να ειχα ρε Τζιμακο συχρονιστηρι αλλα δεν εχω...Αρχικά δημιουργήθηκε από jimmis5
Βορειου ηπειρου κοντα στο shell στο δεξι σου χερι αστερι μαστορας και σου κανει οτι θες.τιμες σχετικα καλες![]()
Επισης παιζει κανενας να εχει οργανο συχρονισμου των καρμπυλατερ να μου δανεισει γιατι αρχισε να καει βενζινες το μηχανημα και η τσεπη διαμαρτυρεται???![]()
![]()
Ποσο θελει ενας μαστορας να στα συγχρονισει μωρε?Να δωκουμε ολοι απο 5Ε αν ειναι ρε φιλε....![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από camen
ΜΑκαρι να ειχα ρε Τζιμακο συχρονιστηρι αλλα δεν εχω...![]()
Ποσο θελει ενας μαστορας να στα συγχρονισει μωρε?Να δωκουμε ολοι απο 5Ε αν ειναι ρε φιλε....![]()
![]()
ειπαμε ρε οχι και ζητιανια το κοστος ειναι κανα 60-80 αναλογα τον γιατρο.
Παρολα αυτα θα το φτιαξω το οργανο μονος μου βρηκα πατεντα![]()
Ευχαριστω για την προσφορα ομως![]()
"Μην ντρέπεσαι να ρωτήσεις Σύντροφε/ Μην αφεθείς να πείθεσαι/ Μάθε να βλέπεις συ ο ίδιος!/
Ο,τι δεν ξέρεις ο ίδιος/ καθόλου δεν το ξέρεις/ Έλεγξε το λογαριασμό/ Εσύ θα τον πληρώσεις/
Ψάξε με τα δάχτυλα κάθε σημάδι/Ρώτα: πώς βρέθηκε αυτό εδώ/Εσύ να πάρεις πρέπει την εξουσία."
"Εγκώμιο για τη μάθηση" Μπέρτολτ Μπρεχτ
Εγώ όλες μου τις σέλες τις φτοιάχνω στον Πουλιάση, που είναι στην Αμερικής λίγο πάνω από τον Ανδριόπουλο με την BMW 1ο ή 2ο στενό δεξιά. Είναι τσιμπιμένος αλλά από δουλειά άριση και από πανί επίσης. Δοκιμασμένος χρόνια τώρα.Αρχικά δημιουργήθηκε από hristosP
ρε παλικαρια λιγο off topic αλλα μηπως ξερει κανεις κανα μαγαζι να φτιαξω τη σελα μου που εχει σκιστει στις ραφες??
εκτος απο ενα ταπετσερη στη σαχτουρη που μου προτεινε ο p@nos,καμια αλλη προταση?
και αντε να μαζευομαστε για κανα κρασι γιατι το χεσαμε τοσο καιρο...
![]()
![]()
![]()
LIFE IS TOO SHORT to remove usb safely
"These violent delights have violent ends
And in their triumph die, like fire and powder
Which, as they kiss, consume" William Shakespeare (Romeo & Juliet).
+Αρχικά δημιουργήθηκε από emiliano
Τί θα κάνεις ?![]()
Ποιός είσαι ρε μεγάλε
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
Aντε μουτρο σε σενα θα γινει δωρεαν το ρυθμισμα συντομα θα φτιαξω το οργανακι μαζευω υλικα προς το παρον![]()
Λίγο αργά ναι μεν αλλά τώρα είδα το πόστ.
Είχα αλλάξει το δέρμα στη σέλα μου με αντιολισθητικό πρίν κανένα χρόνο σε ένα μαγαζί που έφτιαχνε σαλόνια αυτοκινήτου και σέλες μοτοσυκλετών. Τώρα για οδό μη με ρωτάτε δεν θυμάμαι ποτέ. Αυτό που θυμάμαι όμως είναι το πώς να πάει κανείς. (GPS 1980 κατάσταση ακολουθεί) Αν φύγουμε απο ψηλαλώνια και κατέβουμε τον δρόμο των Goodys κάνουμε αριστερά στο πρώτο στενό που στα δεξιά μας υπάρχει ένα σχολείο. Σταματάμε στο στοπ (Ελέγχουμε) και συνεχίζουμε ευθεία. Ξανασταματάμε στο επόμενο στοπ (ελέγχουμε) και συνεχίζουμε ευθεία. Στο επόμενο στοπ αφού ελέγξουμε κάνουμε δεξιά (πρός το φανάρι στους 5 δρόμους) Εκεί ακριβώς στο δεξί μας χέρι είναι το μαγαζί που γράφει conoly leather απέξω.
Σε μένα έκανε πολύ καλή και γρήγορη δουλειά (2ώρες) και μου πήρε 20 ευρώ.