Μετά όμως θα χρειαστεί και πρόγραμμα.
Τι γίνεται σε αυτη την περίπτωση στο xj6? power commander?
Οι έλληνες εξατμισάδες πόσα ζητάνε για χειροποίητη ολόσωμη?
Μετά όμως θα χρειαστεί και πρόγραμμα.
Τι γίνεται σε αυτη την περίπτωση στο xj6? power commander?
Οι έλληνες εξατμισάδες πόσα ζητάνε για χειροποίητη ολόσωμη?
- Triumph Daytona 675 (Track Bike)
- Ducati Multistrada 1200s
- IMR Corse 190RR
Σήμερα το πρωί που έκανε σχετικά κρύο με ταχύτητα λίγο πάνω από 100 και λίγο γκάζι η θερμοκρασία κρατιόταν στου 72-75 βαθμούς.
Μόλις κόλλαγα πίσω από κανά φορτηγό για λίγο ανέβαινε πάνω από 80 αμμέσως και ξαναέπεφτε μόλις ανέβαιναν τα χιλιόμετρα.
Στο manual λέει ότι ο θερμοστάτης αρχίχει να ανοίγει στους 71 και στους 85 είναι πλήρως ανοιχτός.
Είναι πολύ χαμηλά σταθερή θερμοκρασία 74 με τις συνθήκες αυτές ή είναι ιδέα μου?
Με καύσωνα φέτος σε ανοιχτό δρόμο ήταν στους 90. Στην πόλη άστα 98-105.
νομιζω οτι το κάνουν εσκεμμένα να έχει συγκεκριμμένμο range θερμοκρασίας το μηχανάκι και συμβαλινβει σε όλους τους ιαπωνες, δε έχω ιδέα θερμοδυναμικά τι συμβαίνει και θέλουν να το διατηρούν εκεί, πάντως δε ήταν τίποτα γιαυτούς να βάζαν ένα μεγαλύτερο ψυγείο πάνω για διατηρήσει χαμηλές θερμοκρασίες
you rise you fall you're down then you rise again
Το ψυγείο έχει ικανότητα αλλιώς θα ανέβαζε θερμικρασία και εν κινήσει.
Σταματημένος στα φανάρια ή με πολύ χαμηλή ταχύτητα ο αέρας κυκλοφορεί στο ψυγείο μόνο από τσ βεντιλατέρ.
Τα οποία παραδόξως παίρνουν μετά από τους 100. Έτσι ήταν και στο hornet ενός φίλου.
Τώρα γιατί αφήνουν νεκρούς τους ανεμιστήρες (οι οιποίοι είναι μικρής διαμέτρου και πολύστροφοι σε σχέση με ένα αυτοκίνητο λόγω χώρου)?
Άγνωστο.
Περι αλυσιδογράναζων...έχω 23000χλμ και θα τα αλλάξω 1η φορά. Σκεφτομαι να πάρω αυτά https://www.moto-accessories.gr/prod...j6_ruse_x_ring 'Εχετε κάτι εναντίον των xring ; Και η τιμή νομίζω οτι είναι ωραιότατη, τι λέτε; Τι βάλατε οι άλλοι;
Έχω την VX2 (πρέπει να είναι νεώτερη έκδοση του ίδιου μοντέλου VX με τα ίδια χαρακτηριστικά)
Σε σχέση με την 1η που είχε από το εργοστάσιο είναι η μέρα με την νύχτα. Η 1η παρουσίασε κόμπους από τα 8000 Km.
Μετά από 15000 Km δεν έχει χρειαστεί ακόμα τέντωμα.
Όμως κάπου στα 10000 Km παρουστιαστήκανε κάποιες τρίχες από τα x-ring να έχουν πεταχτεί προς τα έξω (δεν έχει φύγει τελείως κάποιο x-ring)
Κόμπος δεν έχει παρουσιαστεί ακόμα και όλα είναι φυσιολογικά μέχρι στιγμής.
Το μέλλον θα δείξει!
και μένα είναι ΟΚ, την είδε και ο masterας αλλά θα την αλλάξω μέσα στα επόμενα 5000 για ψυχολογικούς λόγους. Την φρόντισα πολύ και ελπίζω να μου το ανταποδώσει...![]()
παιδια ειναι κανενας αοπ εσας που να εχει αλλαξει την ζελατινα και να μην θελει την μαμα;
Πριν απο λίγο παρέλαβα τα μπράτσα της Givi και είδα ότι επάνω έχουν προειδοποίηση για maximum βάρος... 6Kg!
Μα... η βαλίτσα μόνο... είναι 4+! και αν βάλω 2 κράνη... ξεπερνάω το βάρος!
Καταλαβαίνω κάτι λάθος? Γνωρίζει κάποιος να πει απο εμπειρία πόσα κιλά αντέχει?
Ευχαριστώ!