Σελίδα 63 από 79 ΠρώτοΠρώτο ... 1353585960616263646566676873 ... ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 931 έως 945 από 1184

Θέμα: Σε είδα...... vol ΙΙΙ

Αρχικά δημιουργήθηκε από Panos1313
    Den se eida pou kseparkarontas mou erikses kato to gsxr kai sikothikes kai efyges.

Eytyxos se eide ena agnoston stoixeion paidi pou edose thn pinakida sou sto apenanti fastfoodadiko.

Avrio tha ertho apto spiti sou na sou zitiso na pliroseis th zhmia (eytyxos mono to deksi fairing). An arnirtheis oti egine, tote tha mpoume kai oi 2 se ena asxhmo tripaki.

Καραγκιοζηδες. Καλα ξεμπερδεματα φιλαρακο. Και μετα δημοσιευσε τη διευθυνση του και τι αμαξι εχει να περναμε ολοι να του ριχνουμε καμια κλωτσια να δουμε αν θα του αρεσει.

γιατι ο δρομος ειν'αληθεια
    χιλια κι ενα παραμυθια
    ειναι το σπιτι μας
    δεν εχει ΤΕΛΟΣ

Den se eida pou kseparkarontas mou erikses kato to gsxr kai sikothikes kai efyges.

Eytyxos se eide ena agnoston stoixeion paidi pou edose thn pinakida sou sto apenanti fastfoodadiko.

Avrio tha ertho apto spiti sou na sou zitiso na pliroseis th zhmia (eytyxos mono to deksi fairing). An arnirtheis oti egine, tote tha mpoume kai oi 2 se ena asxhmo tripaki.

Δε μου λές ρε φιλαράκι... απο την πινακίδα πώς θα βρεις τη διεύθυνσή του;

Πρόσεχε μην ειναι μεγάλο το τριπακι και μπεις κι εσυ μεσα
    71°1′8″N 25°47′50″E
    48°07'01.6"N 1°27'50.9"W

Le Servonais

Παλαιό μέλος Το avatar του/της camen
    Αρχικά δημιουργήθηκε από Cpt. Haddock
    Δε μου λές ρε φιλαράκι... απο την πινακίδα πώς θα βρεις τη διεύθυνσή του;

Mε μια απλη μηνυσουλα στην αστηνομια ή με ενα καλο κονεδακι επισης στην αστυνομια...

Καλα ξεμπερδεματα φιλε μου...

Ναι, φιλος μου ενστολος μου εδωσε τα στοιχεια του σε 10'. Πηγα σημερα απτο σπιτι του αλλα ειχε παει στο χωριο για Πασχα λογικα. Ιδωμεν το απογευμα ;x

Τεσπα νηφαλιος και ηρεμος σημερα, δεν νομιζω να υπαρξει προβλημα. Μια απλη φιλικη δηλωση λογικα, δεν εχει να χασει και τιποτα ετσι... Ο τυπος μπορει να μην πηρε χαμπαρι καν οτι χτυπησε τη μηχανη, γιατι στο σημειο που λογικα την χτυπησε για να πεσει κατω ισα ισα που φαινεται σημαδι επαφης (απτην αλλη μερια γαμη**).

Το μονο μου αγχος ειναι να σημειωσε ο πιτσιρικας σωστα τον αριθμο της πινακιδας, τιποτα αλλο.

Αναλλοίωτος Το avatar του/της Akatanomastos
    Αρχικά δημιουργήθηκε από tadi
    Καραγκιοζηδες. Καλα ξεμπερδεματα φιλαρακο. Και μετα δημοσιευσε τη διευθυνση του και τι αμαξι εχει να περναμε ολοι να του ριχνουμε καμια κλωτσια να δουμε αν θα του αρεσει.

-It's 106 miles to Chicago. We've got a full tank of gas, half a pack of cigarettes, it's dark, and we're wearing sunglasses.
    - Hit it.
    -------------------------------------------------------------------------------
    όλα αυτά, είναι απλά μέρος του πανυγηριού που λέγεται ζωή..
    ------------------------------------------------------------------------------
    νέα προσθήκη

Definition of a bad boy

Squadra Puzzola Το avatar του/της Ichigo
    ?????? ????????????? ??? Panos1313
    ???, ????? ??? ???????? ??? ????? ?? ???????? ??? ?? 10'. ???? ?????? ???? ????? ??? ???? ???? ???? ??? ????? ??? ????? ??????. ?????? ?? ???????? ;x

????? ???????? ??? ?????? ??????, ??? ?????? ?? ??????? ????????. ??? ???? ?????? ?????? ??????, ??? ???? ?? ????? ??? ?????? ????... ? ????? ?????? ?? ??? ???? ??????? ??? ??? ??????? ?? ??????, ????? ??? ?????? ??? ?????? ??? ??????? ??? ?? ????? ???? ??? ??? ??? ???????? ?????? ?????? (????? ???? ????? ????**).

?? ???? ??? ????? ????? ?? ???????? ? ?????????? ????? ??? ?????? ??? ?????????, ?????? ????.
    ? ???????? ?????????? ????????? ????? ??? ??????? ?????
    ?? ??? ?????? ??? ??? ??? ? ????? ??? ???????? ????????? ???? ????? ?????? ??? ?????????? ?????????? ????????? ??? ?????? ??? ??? ????????? ??? ??? ????????? ???? ??????? ???? ???????????? ??? ???? ?????.
    Salentu. Lu Sule Lu Mare Lu Ientu.

Et quacumque viam dederit fortuna sequamur
    "Conservatives are not necessarily stupid, but most stupid people are conservatives."

ο τακακιας Το avatar του/της nio1981
    sas eida olous.tous 3 me tis koukles sas exthes sto aerodromio ston arakso kai esena sthn perimetrikh shmera....tous prwtous sas xeraithsa (phgainame kai siga,esena shmera den prolava)opws kai na xei kales voltes paides
    nio1981

πολυ ζουζουνι ο καμπος....:a37: :a37:

Ναι, φιλος μου ενστολος μου εδωσε τα στοιχεια του σε 10'.[...]
    71°1′8″N 25°47′50″E
    48°07'01.6"N 1°27'50.9"W

Le Servonais

Σε είδα ρε Ingenious και με είδες κι εσύ

71°1′8″N 25°47′50″E
    48°07'01.6"N 1°27'50.9"W

Le Servonais

Τι σας κανει εντυπωση ρε παλικαρια? Αυτο που λεω ειναι οτι ο καθε καραγκιοζης καταστρεφει μια ξενη περιουσια και μετα τη κοπαναει για να γλυτωσει 10-20-60 η οσα ευρω θα του ερθει η ασφαλεια. Αν ομως εβρισκε το αμαξακι του με καινουρια λακουβα καθε τοσο θα του αρεσε?
    Μαλλον θα το ξανασκεφτοταν να τη κοπανησει την επομενη φορα.
    χιλια κι ενα παραμυθια
    ειναι το σπιτι μας
    δεν εχει ΤΕΛΟΣ

Squadra Puzzola Το avatar του/της Ichigo
    Τι σας κανει εντυπωση ρε παλικαρια? Αυτο που λεω ειναι οτι ο καθε καραγκιοζης καταστρεφει μια ξενη περιουσια και μετα τη κοπαναει για να γλυτωσει 10-20-60 η οσα ευρω θα του ερθει η ασφαλεια. Αν ομως εβρισκε το αμαξακι του με καινουρια λακουβα καθε τοσο θα του αρεσε?
    Μαλλον θα το ξανασκεφτοταν να τη κοπανησει την επομενη φορα.
    Μάλλον αγνοείς και εσύ και ο φίλος σου τις διατάξεις περί ορθής χρήσης και διαχείρισης προσωπικών δεδομένων και συνέπειες παραβίασής των. Θα μπορούσες να ακολουθούσες τη νόμιμη οδό για τη γνωστοποίηση τους. Αν μου το κανες σε μένα προσωπικά, έφταιγα δεν έφταιγα θα τράβαγες μεγάλο χουνέρι και συ και ο φίλος σου στα δικαστήρια. Παρακάλα όχι μόνο να ναι αυτός αλλά και να μην το τραβήξει από τη μεριά του Καλά ξεμπερδέματα και καλό Πάσχα να έχεις πάντως.

@Captain

Ήταν θεσπέσιο πάντως αυτό που με περίμενε εκεί που πήγαινα. :a14:
    Salentu. Lu Sule Lu Mare Lu Ientu.

Et quacumque viam dederit fortuna sequamur
    "Conservatives are not necessarily stupid, but most stupid people are conservatives."

Κουλό μέλος
    Αρχικά δημιουργήθηκε από Ingenius
    [B]Μάλλον αγνοείς και εσύ και ο φίλος σου τις διατάξεις περί ορθής χρήσης και διαχείρισης προσωπικών δεδομένων και συνέπειες παραβίασής των. Θα μπορούσες να ακολουθούσες τη νόμιμη οδό για τη γνωστοποίηση τους. Αν μου το κανες σε μένα προσωπικά, έφταιγα δεν έφταιγα θα τράβαγες μεγάλο χουνέρι και συ και ο φίλος σου στα δικαστήρια. Παρακάλα όχι μόνο να ναι αυτός αλλά και να μην το τραβήξει από τη μεριά του Καλά ξεμπερδέματα και καλό Πάσχα να έχεις πάντως.

θέλεις να μας πεις πιο συγκεκριμένα τις διατάξεις; εννοείς πως η ταυτοποίηση στοιχείων βάσει της πινακίδας αποτελεί παραβίαση προσωπικών δεδομένων; η νόμιμη οδός θα ήταν ένα τηλεφώνημα στην τροχαία ή απευθείας μήνυση με στοιχείο την πινακίδα. Έχω ζητήσει από την τροχαία τον ιδιοκτήτη με βάση την πινακίδα και μου την έδωσαν σε παλιότερη περίπτωση εγκατάλειψης...

​The journey is the reward!

ΜΕΛΟΣ: WITHUS ORAGAINSTUS Το avatar του/της MIXALHS 400SF R
    ΣΑΣ είδα πάνω σε ένα Cbf μάλλον το 1000 (τέλος πάντων αυτό που μοιάζει με πύραυλο) την τετάρτη 31 μαρτίου και ταξιδεύαμε για λίγο μαζί προς Λαμία και λίγο μετά, από κει εγώ για Καρδίτσα εσείς ποιος ξέρει που. Εσείς φορτωμένοι 2κάβαλο με πλαστικές πλαινές και εγώ με σαμάρια μαύρα σε ένα μαύρο Cb 400 με τετράγωνη μάσκα και ταξιδιωτικό σάκο στην πλάτη. Πάντα όρθιοι και πάντα καλά στα ταξίδια σας.
    ΤΟ ΚΡΑΝΟΣ, ΤΙΣ ΚΟΡΝΤΟΥΡΕΣ ΜΟΥ ΚΑΙ ΤΟ CB ΝΑ ΦΥΓΩ...

GIB MIR BENZIN

Αρχικά δημιουργήθηκε από Ingenius
    Μάλλον αγνοείς και εσύ και ο φίλος σου τις διατάξεις περί ορθής χρήσης και διαχείρισης προσωπικών δεδομένων και συνέπειες παραβίασής των. Θα μπορούσες να ακολουθούσες τη νόμιμη οδό για τη γνωστοποίηση τους. Αν μου το κανες σε μένα προσωπικά, έφταιγα δεν έφταιγα θα τράβαγες μεγάλο χουνέρι και συ και ο φίλος σου στα δικαστήρια. Παρακάλα όχι μόνο να ναι αυτός αλλά και να μην το τραβήξει από τη μεριά του Καλά ξεμπερδέματα και καλό Πάσχα να έχεις πάντως.

@Captain

Ήταν θεσπέσιο πάντως αυτό που με περίμενε εκεί που πήγαινα. :a14:

Με λιγα λογια προτεινεις οποιος κανει ζημια σε αλλο οχημα να τη κοπαναει και ο νομος τον καλυπτει? Εσυ αν εβρισκες τη μηχανη σου κατω θα ελεγες δεν πειραζει? Το αλλο παιδι δεν ειναι φιλος μου αλλα επειδη εχω παθει το ιδιο και δεν βρηκα και τον φταιχτη και πληρωσα 900ευρω απο τη τσεπη μου τον καταλαβαινω.
    Τωρα ειμαι πιο νομιμος?
    Και ας τελειωσουμε εδω μιας και ειναι τοπικ (σε ειδα). Εκτος αν με εχεις δει.

χιλια κι ενα παραμυθια
    ειναι το σπιτι μας
    δεν εχει ΤΕΛΟΣ

Παρόμοια θέματα

1. Σε είδα...... vol ΙΙ
    από MikeG στο forum Ιστορίες του δρόμου
    Απαντήσεις: 255
    Τελευταίο μήνυμα: 12/11/2009, 14:26

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε