Σελίδα 63 από 106 ΠρώτοΠρώτο ... 1353585960616263646566676873 ... ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 931 έως 945 από 1587

Θέμα: Honda Bros

Παλαιό μέλος Το avatar του/της georgio
    18, αλλά για να βγάλεις τα δύο κάθετα μόνο το μαμά έχω δει ότι κάνει.

Τα δύο πλαϊνά βγαίνουν για πλάκα, τα άλλα όμως είναι μανίκι. Πρέπει να βγάλεις ντεπόζιτο, νομίζω και φιλτροκούτι για του πίσω κυλίνδρου και να λύσεις τις βάσεις του ψυγείου πάνω-κάτω ώστε να μπορείς να το κουνήσεις πιο μπροστά, και τη βίδα που κρατάει το θερμοστάτη ώστε να χωρέσουν κάπως τα χέρια σου να βγάλεις τη μπουζόπιπα, να βάλεις το εργαλείο και να το γυρνάς με κάποιο γερμανικό (έχει εξάγωνο κεφάλι πάνω) για τον μπροστά.
    "Με το ένα χέρι να αγγίζεις τ' άστρα και με το άλλο να ανακατεύεις τη λάσπη"
    Μιχάλης Δερτούζος

"Άμες δε γ' εσόμεθα πολλώ κάρρονες"

Παλαιό μέλος Το avatar του/της sernodas2
    θα ηθελα την βοηθεια σας παρακαλω...

θελω να βρω το <<καλύτερο>> γραναζωμα για το brosακι μου,καπου επαιζε ενα πινακας που εβαζες τα στοιχεια κ σου εβγαζε χιλιομετρα στροφες στην καθε ταχυτητα

ζαντα 18αρα
    μοτερ

ευχαριστω!!
    Όποιος γυρίζει μυρίζει

κ όποιος κάθετε βρωμίζει

skid in broadside Το avatar του/της chr1s_86
    Μάλλον αυτό λες: http://www.gearingcommander.com/
    Give me fuel, Give me fire

Παλαιό μέλος Το avatar του/της sernodas2
    α γεια σου!!

αλλα δεν καταλαβενω πως δουλευει
    Όποιος γυρίζει μυρίζει

κ όποιος κάθετε βρωμίζει

skid in broadside Το avatar του/της chr1s_86
    Βάζεις μάρκα/μοντέλο και πατάς "Load Gearing" και μετά κάνεις τις αλλαγές που θέλεις. Βέβαια με το "μοτέρ " δεν ξέρω αν αρκεί να διαλέξεις το XRV ως μοντέλο και να βάλεις τις διαστάσεις ελαστικών του Bros...

Δεν ξέρω δηλαδή αν υπολογίζει και τίποτε άλλο σχετικό με το κάθε μοντέλο που δεν φαίνεται στον πίνακα...

Μήπως ξέρει ο blest να πει ;;
    Give me fuel, Give me fire

μουσικο μελος Το avatar του/της GiannisBlessed
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από chr1s_86 Προβολή μηνύματος
    Βάζεις μάρκα/μοντέλο και πατάς "Load Gearing" και μετά κάνεις τις αλλαγές που θέλεις. Βέβαια με το "μοτέρ " δεν ξέρω αν αρκεί να διαλέξεις το XRV ως μοντέλο και να βάλεις τις διαστάσεις ελαστικών του Bros...

Δεν ξέρω δηλαδή αν υπολογίζει και τίποτε άλλο σχετικό με το κάθε μοντέλο που δεν φαίνεται στον πίνακα...

Μήπως ξέρει ο blest να πει ;;

το προγραμμα χρειαζεται να ξερει το λογο της πρωτευουσας μεταδοσης, το λογο των σχεσεων, το λογο της δευτερευουσας μεταδοσης, την περιμετρο του κινητηριου τροχου, και το ευρος των στροφων της λειτουργιας του κινητηρα. δε το ενδιαφερει αν εχεις πλαισιο χωροδικτυωμα ζαντα 22αρα μπροστα φαλακρα και γυαλι reyban. η καλυτερη προσεγγιση πιστευω ειναι να βρεις το λογο της πρωτευουσας μεταδοσης και το λογο των σχεσεων απο το μανιουαλ(γιατι εχει και καποια λαθακια η σελιδα αυτη) αλλα αν δεν τα βρισκεις τοτε χρησημοποιησε τα στοιχεια που σου δινει το site.τα αλλα ειναι ευκολα πιστευω.

ο λογος πρωτευουσας μεταδοσης στο 650 ειναι 1.7631 και στο 400 ειναι 2.058.
    το λογο δευτερευουσας μετοδοσεις δεν το χρειαζεσαι γιατι του δινει αριθμο δοντιων πισω και μπροστα γραναζιου και τον βρισκει μονο του.
    εκει που βαζεις βαζεις διαμετρο τροχου και μεγεθος πισω ελαστικου δεξια ειναι το κουτακι που μετραει την ΠΕΡΙΜΕΤΡΟ του ελαστικου.
    την μετραει σε ΧΙΛΙΟΣΤΑ.
    δλδ 2 μετρα και 2μισι εκατοστα ειναι 2025 χιλιοστα.
    βαζοντας διαστασεις ζαντας και ελαστικου αυτο αυτοματα σου βγαζει μια κατα προσεγγιση περιμετρο.αλλα καθε λαστιχο ειναι διαφορετικο και παιζει μεγαλο ρολο η ακριβεια.

edit δεν θελει τον λογο καθε μιας σχεσης αλλα τον αριθμο δοντιων σε καθε γραναζι.τον λογο τον βγαζει μονο του μετα.

καλημερα brosακηδες...εδω και καιρο εχω μπει σε μια διαδικασια μαζεματος της brosαρας αλλα ολο βρισκω κ οσα θελω να κανω με πανε πισω(giannisblest δε σε εχω ξεχασει για οσα σε ρωτησα για τιμες) και βρηκα κατι που ανησυχησε...ανοιξα τις ταπες απο τα μπροστινα να ριξω μια ματια και δεν ειδα ιχνος απο ελατηριο,στο πολυ βαθος,κατι αποστατες εχει οσο η μιση μπουκαλα(ενα σωληνα για την ακριβεια,στο φρεναρισμα βυθιζεται και οσοι θα ειχαν δει ενα φαναρακι που ειχα βαλει εβρισκε στο φτερο μπροστα,οι τσιμουχες δεν εχουν χασει λαδι αλλα μπαινω στην υποψια οτι δε θα εχει μεσα και 650 ml η καθε μπουκαλα.να φανταστω παω για αλλαγη ελατηριων κ λαδιων;καποια προτιμηση...;εσφιξα την πισω στο 6 και νιωθω οτι ωρες ωρες χοροπηδαει,βαζω συχνα δευτερο ατομο,καθε μερα σχεδον κ μου φαινεται κομπλε αλλα μονος μου ειμαι κ 65 κιλα φτερο στον ανεμο...σα να πηγαινει η μηχανη μονη της...

μουσικο μελος Το avatar του/της GiannisBlessed
    ti allagh?an den exei mesa ka8olou pas gia TOPO8ETHSH!!xaxaxaxa
    τωρα στα σοβαρα...
    αν δεν εχει γενικα ελατηρια τοτε η αναρτηση θα ηταν μονιμα κλασμενη και η μηχανη θα σερνονταν στο εδαφος...
    εκτος και αν εχουν βαλει μονο στην μια μπουκαλα....αλλα γιατι να το κανουν αυτο???
    α ξεχασα ελληνες μηχανικοι...
    Κάντε click στην εικόνα για μεγαλύτερο μέγεθος. 

Όνομα:	νορμα.JPG 
Προβολές:	206 
Μέγεθος:	35,8 KB 
ID:	259519

ειχε ελατηρια (ειρωνικο ηταν αλλα ξεχασα να το γραψω ειναι πρωι ακομα )

Όνομα:	2012-05-20 12.10.04.jpg 
Προβολές:	205 
Μέγεθος:	101,5 KB 
ID:	259520

Όνομα:	2012-05-22 20.00.14.jpg 
Προβολές:	204 
Μέγεθος:	99,6 KB 
ID:	259521

Όνομα:	2012-05-22 19.59.26.jpg 
Προβολές:	206 
Μέγεθος:	99,3 KB 
ID:	259522
    την μπροστινη δε εχω βρει χρονο να τη βαψω...καλο το χρωματακι ή να παω σε αλλο;

Ωραια τα χρωματα και το τιμονι ...βγαλε και μια απο μπροστα να ειδουμε!

ωραιες αλλα και μια φατσα αν δεν σε κουραζω ,θελω να το δω απο μπροστα πως δειχνει(τωρα θα ακουσω μαλλον)

Όνομα:	2012-05-22 19.59.37.jpg 
Προβολές:	208 
Μέγεθος:	99,6 KB 
ID:	259528

Όνομα:	2012-05-20 12.10.20.jpg 
Μέγεθος:	103,6 KB 
ID:	259529

Όνομα:	DSC00153.jpg 
Μέγεθος:	102,6 KB 
ID:	259530
    η τριτη ειναι με το παλιο μασκακι...

Νέο μέλος Το avatar του/της apo_kun
    γεια σας παιδιά. είμαι νέος στο φόρουμ και γενικότερα στον κόσμο των μηχανών. εδώ και λίγους μήνες έχω κλείσει τα 18 και ενδιαφέρομαι πολύ για αγορά μηχανής. γράφω σ αυτό το θέμα επειδή τα μάτια μου αφότου έπεσαν πάνω σ ένα bros δεν λένε να ξεκολλήσουν.το έχω βρει στο car και από τα λίγα που καταλαβαίνω δεν έχει κάποιο κουσούρι. μοιάζει να είναι η χρυσή τομή ανάμεσα στο γούστο το δικό μου και τα χρήματα που από κοινού θα διαθέσω με τους γονείς μου. αυτό που θα ήθελα να μάθω είναι για το κόστος συντήρησης της μηχανής, το γενικότερο <κόστος ζωής> π.χ. καταναλώσεις κτλ, αν θεωρήσουμε πως δεν θα χρειαστεί κάτι μετά την αγορά.(το θέμα το έχω διαβάσει από την αρχή).ευχαριστώ
    trailblazer

Παρόμοια θέματα

1. Honda Bros 400 ???
    από Anritsu στο forum Honda
    Απαντήσεις: 98
    Τελευταίο μήνυμα: 24/09/2011, 12:15
  2. Honda Bros
    από plutonas στο forum Όλα τα μοντέλα χωρίς δική τους κατηγορία...
    Απαντήσεις: 5
    Τελευταίο μήνυμα: 21/09/2005, 21:15
  3. Honda Bros
    από empemp στο forum Ανταλλακτικά, βελτιώσεις & aftermarket
    Απαντήσεις: 6
    Τελευταίο μήνυμα: 29/10/2004, 10:26

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματά σας
  •