Αρχικά δημιουργήθηκε από MitsosNaked
Εμεις κυριος εχουμε τζαμαρει και με εναν καποιο κυριο ονοματι Μαρκους Μιλλερ........
:a36:
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:![]()
ηταν υψηλης αναλυσης η φωτογραφια?
:wacko:
Εμεις κυριος εχουμε τζαμαρει και με εναν καποιο κυριο ονοματι Μαρκους Μιλλερ........
:a36:
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από DimChios
Ατιμουλικο αγορι.......
Δεν τσιμπαω !![]()
ΘΕΛΩ ΤΟ ΜΠΑΣΟ ΜΟΥ ΑΤΑΣΤΟ ΚΑΙ ΤΑ ΛΑΣΤΙΧΑ ΜΟΥ ΣΛΙΚ !!!!
Wings for Life - Φιλανθρωπικός Οργανισμός με σκοπό την Θεραπεία Τραυμάτων στη Σπονδυλική Στήλη
http://www.wingsforlife.com
Ατιμουλικο αγορι.......
Δεν τσιμπαω !![]()
καλα!![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
σε είδα να βγαίνεις από παράδρομο παρά τις κόρνες και τα φώτα που σου έπαιζα...
μετά τη μούτζα που έφαγες μου έκανες ένα σήμα με τα δάχτυλα σαν V... τι σκατά λέω μου κάνει καμιά χειρονομία των Β.Π.; στο επόμενο φανάρι σε ρώτησα πόσο μαλάκας είσαι.. και μου λες "ο δρόμος έχει 2 λωρίδες". Μάλιστα... δηλαδή ρε παπαρογκασμά έπρεπε εγώ να αλλάξω λωρίδα, να κλείσω το κουτί που ερχόταν από πίσω αριστερά... επειδή εσύ θες να μπεις στη δικιά μου ενώ ήσουν κι από ΣΤΟΠ;;; μαλάκες...
Αρχικά δημιουργήθηκε από LiakosVstrom
σε είδα να βγαίνεις από παράδρομο παρά τις κόρνες και τα φώτα που σου έπαιζα...
μετά τη μούτζα που έφαγες μου έκανες ένα σήμα με τα δάχτυλα σαν V... τι σκατά λέω μου κάνει καμιά χειρονομία των Β.Π.; στο επόμενο φανάρι σε ρώτησα πόσο μαλάκας είσαι.. και μου λες "ο δρόμος έχει 2 λωρίδες". Μάλιστα... δηλαδή ρε παπαρογκασμά έπρεπε εγώ να αλλάξω λωρίδα, να κλείσω το κουτί που ερχόταν από πίσω αριστερά... επειδή εσύ θες να μπεις στη δικιά μου ενώ ήσουν κι από ΣΤΟΠ;;; μαλάκες...
Το ιδιο σκηνικο μου εκανε αλλος ενας προχτες εμενα!!!
![]()
Διαφορετικη καταλληξη ομως...
εδω http://www.moto.gr/forums/showthread...&pagenumber=55 τελευταιο ποστ
![]()
Σε ειδα φιλε να μου την λες που ειχα παρκαρει πανω στο
πεζοδρομιο ενω χωρουσε να περασει νταλικα
Σου την ειπα λιγο αλλα αργοτερα ειδα οτι ειχες καποιο προβλημα![]()
καταλαβα οτι μαλλον τα ειχες παρει με καποιον αλλο
Αλλα ρε πο@στη μου τελικα εμεις τις μηχανες που θα τις βαζουμε?![]()
ναι αλλά άμα είχε κουμπούρι πάνω του ή άμα είχε μαχαίρι σαν του Ράμπο ή άμα ήταν και πρωταθλητής τάε κουάν ντο ή άμα είχε μπάρμπα τον Δαλάι Λάμα ή απλά είχε βρομερές κλανιές θα σου έλεγα εγώ τι θα μπορούσες να πάθεις. τις προάλες ο άλλος πυροβόλησε τον άλλον επειδή τον έκλεισε πριν από κάτι χρόνια κάπου στην αθήνα.Αρχικά δημιουργήθηκε από DimChios
Το ιδιο σκηνικο μου εκανε αλλος ενας προχτες εμενα!!!
![]()
Διαφορετικη καταλληξη ομως...
εδω http://www.moto.gr/forums/showthread...&pagenumber=55 τελευταιο ποστ
![]()
ό,τι και να του έκανες.. καλά του έκανες του πούστη
εγώ είχα πάνω το έτερον ήμισυ... και προτιμώ να δώσω τόπο στην οργή παρά να ακούω τη μουρμούρα της μετά με φράσεις όπως "είσαι άνθρωπος των σπηλαίων μπλαμπλαμπλα.. δεν ξανανεβαίνω στη μηχανή μαζί σου μπλαμπλαμπλα θα παίρνω ταξί κλπ κλπ"
παντόφλας του κερατά...![]()
σας ειδα μικρα παιζακια με ενα vstrom,δυο σκουτερ και αθλητικη περιβολη(ξεκρανωτοι) να ανηφοριζετε απο μπουρναζι προς ιλιον χαχανιζοντας και κλεινοντας τον δρομο.α,και τα διτροχα σας ειχαν αστυνομικες πινακιδες.ΞΕΦΤΙΛΕΣ
RIDE MORE TALK LESS
απο 2 σελιδες,ζητημα να διαβασα 4 σε ειδα.. τα αλλα σπαμαρισματα. και μετα φταιει ο μαικ τζι..
Σταματημενος στο φαναρι,ακουσα ενα ελαφρυ τριξιμο στα δεξια. κοιταζα λιγο δεξια,δεν ειδα τιποτε,ουτε φως.. Γυρισα και σε ειδα.. Ενας παππους 800 χρονων,με τσιγαρουμπα και γυαλουμπα,τιγκα μουτρο.. πανω σε ποδηλατο,να περιμενει το πρασινο. Ηθελα να του πω μπραβο,αλλα δε θα καταλαβαινε γιατι..
εχω την εντυπωση -που μακαρι να κανω λαθος- οτι ενα παιδακι απο εδω μεσα θα φαει πολυ ξυλο κ θα του περασω κ το μηχανακι κολιε
κατεβαινω με το κουτι απο εθνικη κινουμενος προς κεντρο απο κηφισια. Αργα δεν πηγαινα, ισα ισα. Στα πολλα μετρα μπροστα μου και ενω η εθνικη ειναι αρκετα αδεια βλεπω κωλοφαναρο μηχανης στην αριστερη που κατεβαινα κ παιζω φωτα να ανοιξει η να κανει δεξια.
Κ ενω πλησιαζω κ εχει κανει δεξια ομορφα κ ωραια, στα 50 μετρα περιπου πριν τον περασω αποφασιζει να ξαναμπει αριστερα για να προσπερασει ενα αμαξι που ηταν μπροστα του.
Και τον βλεπω ξαφνικα να μπαινει μπροστα μου με περιπου 80χλμ, οταν κατεβαινα με περιπου τα διπλα![]()
σταυρωτο φρεναρισμα, κατεβασματα, μερικες χριστοπαναγιες, κοψιμο δεξια κ δεν τον κανω χαλκομανια..
κ καπου εκει ξεκιναει το θεατρο του παραλογου.. με εχει αποδιπλα συνεχεια κ με γαμωσταυριζει.. κ στην εξοδο της δυραχιου κανει να κατεβασει τον καθρεφτη με τη μπουνια αλλα ευτυχως αστοχει
Λοιπον μαλακισμενο με το LC4 αν προλαβα να δω καλα.. αν οντως το αυτοκολλητακι που ειδα ελεγε Moto.gr, που ελπιζω να μην ελεγε, καμια συγνωμη δε σε σωζει. Η μαλλον, η συγνωμη θα σε σωσει να μη σου βαλω το μηχανακι εκει που ξερεις. Γιατι τις σφαλιαρες σου θα τις φας κ μαλιστα για τα καλα
Το μπλε corsa που πηγε να σκοτωθει για να μη σε τσακισει
Αρχικά δημιουργήθηκε από kalesin
εχω την εντυπωση -που μακαρι να κανω λαθος- οτι ενα παιδακι απο εδω μεσα θα φαει πολυ ξυλο κ θα του περασω κ το μηχανακι κολιε
κατεβαινω με το κουτι απο εθνικη κινουμενος προς κεντρο απο κηφισια. Αργα δεν πηγαινα, ισα ισα. Στα πολλα μετρα μπροστα μου και ενω η εθνικη ειναι αρκετα αδεια βλεπω κωλοφαναρο μηχανης στην αριστερη που κατεβαινα κ παιζω φωτα να ανοιξει η να κανει δεξια.
Κ ενω πλησιαζω κ εχει κανει δεξια ομορφα κ ωραια, στα 50 μετρα περιπου πριν τον περασω αποφασιζει να ξαναμπει αριστερα για να προσπερασει ενα αμαξι που ηταν μπροστα του.
Και τον βλεπω ξαφνικα να μπαινει μπροστα μου με περιπου 80χλμ, οταν κατεβαινα με περιπου τα διπλα![]()
σταυρωτο φρεναρισμα, κατεβασματα, μερικες χριστοπαναγιες, κοψιμο δεξια κ δεν τον κανω χαλκομανια..
κ καπου εκει ξεκιναει το θεατρο του παραλογου.. με εχει αποδιπλα συνεχεια κ με γαμωσταυριζει.. κ στην εξοδο της δυραχιου κανει να κατεβασει τον καθρεφτη με τη μπουνια αλλα ευτυχως αστοχει
Λοιπον μαλακισμενο με το LC4 αν προλαβα να δω καλα.. αν οντως το αυτοκολλητακι που ειδα ελεγε Moto.gr, που ελπιζω να μην ελεγε, καμια συγνωμη δε σε σωζει. Η μαλλον, η συγνωμη θα σε σωσει να μη σου βαλω το μηχανακι εκει που ξερεις. Γιατι τις σφαλιαρες σου θα τις φας κ μαλιστα για τα καλα
Το μπλε corsa που πηγε να σκοτωθει για να μη σε τσακισει
Αυτα ειναι!
![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από webassasin
απο 2 σελιδες,ζητημα να διαβασα 4 σε ειδα.. τα αλλα σπαμαρισματα. και μετα φταιει ο μαικ τζι..
Σταματημενος στο φαναρι,ακουσα ενα ελαφρυ τριξιμο στα δεξια. κοιταζα λιγο δεξια,δεν ειδα τιποτε,ουτε φως.. Γυρισα και σε ειδα.. Ενας παππους 800 χρονων,με τσιγαρουμπα και γυαλουμπα,τιγκα μουτρο.. πανω σε ποδηλατο,να περιμενει το πρασινο. Ηθελα να του πω μπραβο,αλλα δε θα καταλαβαινε γιατι..
ΣΕ ΕΙΔΑ, να γραφεις απο τοτε που μπηκες ΜΟΝΟ στο "σε ειδα"!
![]()
Η sober ήταν!![]()
Παίζαμε το παιχνίδι "ποιος θα φερει περισσότερους καθρέφτες σπίτι"![]()
![]()
![]()
Καλεσίν κοιτα πως αλλιώς μπορει να γραφτεί το συμβαν σου:
Καλημέρα παιδιά, ειμαι πολύ τυχερός που σας γράφω σήμερα, καθώς κι αλλος ενας που δεν τον εκανα τοπι στο ξύλο!
Εχθες γυρνώντας απο δουλειά και καθως κινούμουν στην εθνική σε σχετικά αδειο δρόμο με μια νορμαλ ταχυτητα των 100 με 120 χλμ αλλαζωντας λωριδες απο αριστερη σε μεσαια καθε τοσο προκειμενου να προσπερναω του αργους στη μεσαια, ξαφνικά απο το πουθενά ακούω στριγγλιές κορναρίσματα εναν πανικό απο πίσω μου!
Δεν πρόλαβα καν να αντιδράσω , νομισα πως με πέρασα κιόλας κατι απο κάτω!
αφου βλέπω στα επόμενα δεύτερα ενα Μικρα να με περνάει απο δεξιά βρίζωντας , τα παίρνω στην κράνα και τον πλαγιάζω να ζητήσω τα ρέστα, απο που κι ως που ρε φιλε κατεβαινεις με 200 και θελεις να σου αδειαοσυμε τον αεροδιάδρομο; Εχεις καταλαβει τι αυτοκινητακι καβαλας, τι φρενα εχει και τι άνωση στα ανω των 140;
χρειαστηκα 5 λεπτά να ηρεμήσω και να καταλαβω πως δεν θα κερδίσω τιποτα αν του σπασω τον καθρεφτη όπως πολλοι εδω μεσα καυχίοσαστε οτι εχετε κανει και ρποτρέπεται κι άλλους για το ίδιο!
Ελπίζω ο σουμάχερ να βάλει μυαλό την επόμενη που δεν θα λογαριάσει εναν μοτοσυκλετιστη που κινειται εντος ορίων ΚΟΚ.
στο παραπανω μηνυμα σιγουρα ξερεις πως θα αντιδρούσαν οι περισσοτεροι εδω μεσα... καλα του εκανες, κι εγω θα εκανα χειροτερα κλπ κλπ
ειναι πολυ καλό παραδειγμα το συμβαν παντως για να καταλαβουμε πως καθε νομισμα εχει 2 οψεις!
Μια ερωτηση, πρόσεξες αν ο ΚΤΜακιας ειχε καθρεφτες; το 95% των ΚΤΜ 640 δεν εχουν, γιατι οι αναβατες τους βγαζουν προς χαρην στενοτητας και ομορφιάς, ίσως ο τυπος δεν σε είχε δεί καθόλου, και το οτι εκανε δεξια με το συινιάλο σου απλα να ηταν τυχάιο μιας και φαινεται πως σωστα οδηγουσε (χρησιμοποιουσε την αριστερη μονο για προσπέραση)
επίσης οταν καποιος δεν χρησιμοποιει καθρέφτες αλλα γυρισμα κεφαλιού, μπορεί να "πιάσει" στο οπτικο πεδίο αυτοκίνητα που κινουνται λιγο πιο πίσω του ,αλλα όχι 30 μετρα πίσω του... που σημαινει πως και με το κεφαλι να ελεγξε, με την ταχυτητα που λες πω ειχες (160 χλμ) δεν του αφησες πολλα περιθωριασε χρόνο, μάλλον τον ξαφνιασες, τρομαξες και για αυτο αντεδρασε ετσι!
![]()
το καλύτερο ειναι οι μοτοσυκλετιστες να σκεφτονται σαν αυτοκινητακηδες, και οι αυτοκινητακηδες σαν μοτοσυκλετιστες!![]()
Να σαι καλα ανθρωπε που απο μονος σου σταματησες με το παπι να δεις αν χρειαζομαι βοηθεια στη χαμστερνας. Εμεινα (μαλλον πηνια) καμμια 200αρια μετρα πιο πριν. Απο μονος σου προσφερθηκες και επεμεινες να με πας πατακι μεχρι το συνεργειο.
Να σαι καλα αδερφε... Δε μ αφησες καν να σε ευχαριστησω, με το που ξεκινησα τις ευχαριστιες μου πες το θεικο ''Yo bro, Yo bro'' και εξαφανιστηκες! Παντα ορθιος και ευχαριστω!
![]()
και σου χω πει να περνεις τα γιαπονεζικα για τις δουλειες σου ρε Λεω!!!!!