Σελίδα 64 από 171 ΠρώτοΠρώτο ... 1454596061626364656667686974114164 ... ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 946 έως 960 από 2565

Θέμα: Aθλητικό-spamo-thread VI

Αρχικά δημιουργήθηκε από vangelis 64
    Τίποτα μωρέ.Αν έχεις κάνει πρωταθλητισμό στο ποδόσφαιρο και σού μιλήσει διαιτητής έτσι,καταλαβαίνεις πολλά.Ειδικά αν το λέει σε αντίπαλο.
    Μάλλον δεν έχεις παίξει και δικαίως απορείς,δεν'κακό:smilea:

Άστα...κι εγώ σόουα φοράω. Όσο για τη διαφορά,ας μην το αναλύσουμε εδώ και μάς κλειδώσουνε το θρεντ.:rotflmao: :rotflmao:

Έτσι ακριβώς είναι, το χε πει μια φορά αντίστοιχα ένας διαιτητής στον Γεωργέα (βασικά του είχε πει ξεχύσου μπροστά τανκ μου), αυτός βέβαια μπερδεύτηκε και ξεχέστηκε αλλά ο Καρεμπέ που το άκουσε και ήταν μπροστά έκλασε πατάτες από τότε στο ματς και το βράδυ δεν μπορούσε να σηκώσει την περηφάνια του στην καλή του από τον καημό. Αστα δραματικό συμβαν, δεν θέλω να το θυμάμαι.

Να το αναλύσετε, να το αναλύσετε δεν θέλω μακακίες τώρα, δεν κωλόνουνε τα παλικάρια και οι παιχταράδες ορέ.....:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

[QUOTE]Αρχικά δημιουργήθηκε από Terens
    [B]ΔΕΝ ΑΠΑΝΤΑΣ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΓΙΑ ΤΑ ΝΤΟΥΚΑΤΙ...??

Τελικά τό μπροστινό ,τό σταμπιλιζατέρ,ή άνάρτηση
    .....άνήκουν στό στήσιμο μιάς μοτό ή όχι...??
    Κί άν ή μοτό κοκορεύεται ότι κάνει μέν 20000
    άλλά έχει Εύρωπαικό στήσιμο καί πάει τραίνο
    ΤΙ ΘΕΛΕΙ Η SHOWA έκεί μέσα στό τέλειο μηχανάκι
    μέ τό τέλειο Εύρωπαικό στήσιμο...??
    Γιατί κάποιοι άλλοι ΕΙΔΙΚΟΙ άκόμα άπαντάνε.....!!
    Μάλλον τώρα πήραν πρέφα ότι τό S κάνει άλλο ένα
    πεντοχίλιαρο....!!

Τελικά τί λές άμα πάρω ένα χιλιάρι GSX-R καί τού χώσω
    κανά δεκάρικο κάνει τίποτε...??

Στησιμο μιας μοτο ειναι ο σχεδιασμος και η ποιοτητα του σκελετου ,του ψαλιδιου,και η γεωμετρια του.
    Το μπροστινο,το σταμπιλιζατερ,η πισω αναρτηση και τα φρενα ειναι περιφεριακα και βοηθουν .
    Αν χωσεις κανα δεκαρικο σε τι πραγμα θα το χωσεις ? Σε ευρωπαικες αναρτησεις ? Τοτε θα εχεις ευρωπαικο στησιμο με τα λεγομενα σου.Υπαρχουν αλλες καλλιτερες japan αναρτησεις για να του βαλεις ? Πιστευω οτι η Ducati για λογους κοστους ισως να εβαλε showa.

ΓΑΜΙΕΤΕ Ο ΘΡΥΛΟΣ ΚΑΙ Ο ΠΕΙΡΑΙΑΣ....

χανουμε το νοημα του θρεντ....για τα κωλομηχανακια σε αλλο θρεντ...αιντε λεμε...

ΜΑΝΟΣ para siempre Το avatar του/της vangelis 64
    Αρχικά δημιουργήθηκε από CIRUS
    Έτσι ακριβώς είναι, το χε πει μια φορά αντίστοιχα ένας διαιτητής στον Γεωργέα (βασικά του είχε πει ξεχύσου μπροστά τανκ μου), αυτός βέβαια μπερδεύτηκε και ξεχέστηκε αλλά ο Καρεμπέ που το άκουσε και ήταν μπροστά έκλασε πατάτες από τότε στο ματς και το βράδυ δεν μπορούσε να σηκώσει την περηφάνια του στην καλή του από τον καημό. Αστα δραματικό συμβαν, δεν θέλω να το θυμάμαι.

Να το αναλύσετε, να το αναλύσετε δεν θέλω μακακίες τώρα, δεν κωλόνουνε τα παλικάρια και οι παιχταράδες ορέ.....:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
    Εσένα θα σού ρίξω φλιτ.:rotflmao:
    moto perpetuo

Todo eso de la creacion es mentira, el sufrimiento de la creación es mentira, lo que pasa que los artistas somos unos charlaores (habladores)
    y lo que queremos es engañar a la gente. Los artistas de verdad como vivimos es así, to el día echao, no sufrimos ni na, lo pasamos muy bien,
    hasta luego.
    -------------------------------------------------------------------
    [FONT=courier new]Paco de Lucia[/FONT]

Καί ξανακάνω τήν άφελή έρώτηση.........

Άν ένα χάγια τού έβαζες καί 8000 έπιπλέον.........θάταν πολύ μπροστά άπό ένα
    1098.....??
    Διότι τό χάγια κάνει 12000.....!!! καί όχι είκοσι.

Θά κλείσω μέ μιά ρητορική έρώτηση........
    Άν οί σχιστομάτηδες ήθελαν νά παράξουν μοτό τών 20000-25000 εύρώ
    θάταν άραγε καλύτερες άπό αύτές πού οί λάτρεις τών Εύρωπαικών
    ΝΟΜΙΖΟΥΝ ότι είναι ...??

Αν στο χαγια του εβαζες 8000 επιπλεον θα ηταν ενα χαγια με ευρωπαικο στησιμο αλλα οχι καλλιτερο
    απο το 1098 η το 1198

Αν οι σχιστοματηδες εβγαζαν στην παραγωγη (πραγματι μπορουν) μοτο των 20000και 25000
    να εισαι σιγουρος οτι δεν θα ειχαν καμια σχεση (σχεδιαση και ποιοτητα σκελετου-αλλα φρενα-αλλες αναρτησεις )με αυτα που κυκλοφορουν και κανουν απο 12000μεχρι 14500.

[/B][/QUOTE]

Αρχικά δημιουργήθηκε από blackbusa
    ΓΑΜΙΕΤΕ Ο ΘΡΥΛΟΣ ΚΑΙ Ο ΠΕΙΡΑΙΑΣ....

χανουμε το νοημα του θρεντ....για τα κωλομηχανακια σε αλλο θρεντ...αιντε λεμε...

ΟΚ φιλε συγνωμη δεν θα ξαναγινει

Μια κατω ! Το avatar του/της STOYBI
    Τίποτα μωρέ.Αν έχεις κάνει πρωταθλητισμό στο ποδόσφαιρο και σού μιλήσει διαιτητής έτσι,καταλαβαίνεις πολλά.Ειδικά αν το λέει σε αντίπαλο.
    Μάλλον δεν έχεις παίξει και δικαίως απορείς,δεν'κακό:smilea: Άστα...κι εγώ σόουα φοράω. Όσο για τη διαφορά,ας μην το αναλύσουμε εδώ και μάς κλειδώσουνε το θρεντ.:rotflmao: :rotflmao:
    1) Aπαντηση δεν εδωσες για τον συγκεκριμενο αγωνα που ειχε το συγκεκριμενο περιστατικο...

2) Απαντηση δεν εδωσες στην ερωτηση στο αν εχεις δει καμμια διαφορα συγκριτικα με τα τζαπαν μηχανακια που ειχες καβαλησει εως τωρα...

( Εγω δεν ρωτησα τι αναρτησεις φορας...)

Το γιατι δεν θες να απαντησεις ειναι δικο σου θεμα και φυσικα απολυτα σεβαστο !

Εσένα θα σού ρίξω φλιτ.:rotflmao:
    μπα, επειδή σε αποστόμωσα με τα ακράδαντα επιχειρήματα μου και δεν μπορείς να απαντήσεις θα με ψεκάσεις????

πήρες το Ιταλικό μπρίκι και έβγαλες γλώσσα Βαγγελάκη?? :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

άντε να κανονίσουμε τίποτα, θέλω να δω την ιταλική μυγοσκοτώστρα από κοντά και κερνάω

Αρχικά δημιουργήθηκε από STOYBI
    1) Aπαντηση δεν εδωσες για τον συγκεκριμενο αγωνα που ειχε το συγκεκριμενο περιστατικο...

2) Απαντηση δεν εδωσες στην ερωτηση στο αν εχεις δει καμμια διαφορα συγκριτικα με τα τζαπαν μηχανακια που ειχες καβαλησει εως τωρα...

( Εγω δεν ρωτησα τι αναρτησεις φορας...)

Το γιατι δεν θες να απαντησεις ειναι δικο σου θεμα και φυσικα απολυτα σεβαστο !

Ρε Κωστή,παίζουμε τώρα;όταν ένας διαιτητής σού λέει "πάμε παιχταρά μου",σε αβαντάρει.Πάει και τελείωσε!

Φυσικά και είδα διαφορά ανάμεσα στα τζαπάν και το μηχανάκι που έχω τώρα.Θεωρώ ότι πολύ μεγάλο ρόλο στην άψογη μέχρι τώρα συμπεριφορά του,παίζει το πλαίσιό του.
    Είναι και θέμα προτίμησης τού καθενός.Στη δική μου περίπτωση νομίζω ότι πάει γάντι το ντουκάτι μου.
    Ο Δημήτρης ό Μπίνης μού είχε πει το εξής...Οι Ιταλοί δεν έχουν φτιάξει κινητήρα τού οποίου τίς επιδόσεις δεν μπορεί να διαχειριστεί το πλαίσιο.
    moto perpetuo

Todo eso de la creacion es mentira, el sufrimiento de la creación es mentira, lo que pasa que los artistas somos unos charlaores (habladores)
    y lo que queremos es engañar a la gente. Los artistas de verdad como vivimos es así, to el día echao, no sufrimos ni na, lo pasamos muy bien,
    hasta luego.

μπα, επειδή σε αποστόμωσα με τα ακράδαντα επιχειρήματα μου και δεν μπορείς να απαντήσεις θα με ψεκάσεις????

πήρες το Ιταλικό μπρίκι και έβγαλες γλώσσα Βαγγελάκη?? :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

άντε να κανονίσουμε τίποτα, θέλω να δω την ιταλική μυγοσκοτώστρα από κοντά και κερνάω
    Καλά δεν σού ρίχνω φλιτ.Θα σε βάλω πίσω από τίς εξατμίσεις και θα σού ρίξω μια ξερογκαζιά να ισιώσεις. :rotflmao:
    moto perpetuo

hasta luego.

Καλά δεν σού ρίχνω φλιτ.Θα σε βάλω πίσω από τίς εξατμίσεις και θα σού ρίξω μια ξερογκαζιά να ισιώσεις. :rotflmao:
    απλά σε διορθώνω:

Οι Ιταλοί δεν έχουν φτιάξει κινητήρα (της προκοπής) τού οποίου τίς επιδόσεις δεν μπορεί να διαχειριστεί το πλαίσιο.

(θα μπορούσε να έχει τελεία στο <<της προκοπής>> και να μην συνεχίζει αλλά δεν θέλω να είμαι κακός):rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

απλά σε διορθώνω:

Οι Ιταλοί δεν έχουν φτιάξει κινητήρα (της προκοπής) τού οποίου τίς επιδόσεις δεν μπορεί να διαχειριστεί το πλαίσιο.

(θα μπορούσε να έχει τελεία στο <<της προκοπής>> και να μην συνεχίζει αλλά δεν θέλω να είμαι κακός):rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
    Μπα;Έχεις δει πολλούς δικύλινδρους με 1100 κυβικά με 160 αλόγατα;
    moto perpetuo

Todo eso de la creacion es mentira, el sufrimiento de la creaci&#243;n es mentira, lo que pasa que los artistas somos unos charlaores (habladores)
    y lo que queremos es enga&#241;ar a la gente. Los artistas de verdad como vivimos es as&#237;, to el d&#237;a echao, no sufrimos ni na, lo pasamos muy bien,
    hasta luego.

Μπα;Έχεις δει πολλούς δικύλινδρους με 1100 κυβικά με 160 αλόγατα;
    δικύλινδρες μαλακίες που κάνουν γλίνκι γλάνγκα και βγάζουν μόνο 160 μουλάρια δεν θέλω

άσε που τις μισές μέρες τα μισά θα είναι στο στάβλο (συνεργείο)

πάρε ένα τετρακύλινδρο αγόρι μου να ισιώσεις.

αν θες να σου δώσω βόλτα τον δικό μου samurai με τους 78 stalions να κλάσεις μέντες απλά πες το και θα το έχεις, απλά θέλει πολλή προσοχή γιατί τόση δύναμη δεν χαλιναγωγήται εύκολα

:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

Μια κατω ! Το avatar του/της STOYBI
    Ρε Κωστή,παίζουμε τώρα;όταν ένας διαιτητής σού λέει "πάμε παιχταρά μου",σε αβαντάρει.Πάει και τελείωσε!

Φυσικά και είδα διαφορά ανάμεσα στα τζαπάν και το μηχανάκι που έχω τώρα.Θεωρώ ότι πολύ μεγάλο ρόλο στην άψογη μέχρι τώρα συμπεριφορά του,παίζει το πλαίσιό του.
    Είναι και θέμα προτίμησης τού καθενός.Στη δική μου περίπτωση νομίζω ότι πάει γάντι το ντουκάτι μου.
    Ο Δημήτρης ό Μπίνης μού είχε πει το εξής...Οι Ιταλοί δεν έχουν φτιάξει κινητήρα τού οποίου τίς επιδόσεις δεν μπορεί να διαχειριστεί το πλαίσιο.
    1) Τοτε αμα αυτο λεγετε αβαντα σε εναν αγωνα ποδοσφαιρου και μαλιστα Α εθνικης μακαρι οι αβαντες απο τους διαιτητες σε ολους τους αγωνες να γινουν ετσι.... !!!!

Θα εχουμε πολυ καλλυτερο ποδοσφαιρο...!!!

2) Σε μια φραση ο Κιος Μπινης τα ειπε ολα !!!! Τελος !!!

[QUOTE]Αρχικά δημιουργήθηκε από GIANNIS SB6R
    [B]
    Αρχικά δημιουργήθηκε από Terens
    ΔΕΝ ΑΠΑΝΤΑΣ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΓΙΑ ΤΑ ΝΤΟΥΚΑΤΙ...??

Τελικά τό μπροστινό ,τό σταμπιλιζατέρ,ή άνάρτηση
    .....άνήκουν στό στήσιμο μιάς μοτό ή όχι...??
    Κί άν ή μοτό κοκορεύεται ότι κάνει μέν 20000
    άλλά έχει Εύρωπαικό στήσιμο καί πάει τραίνο
    ΤΙ ΘΕΛΕΙ Η SHOWA έκεί μέσα στό τέλειο μηχανάκι
    μέ τό τέλειο Εύρωπαικό στήσιμο...??
    Γιατί κάποιοι άλλοι ΕΙΔΙΚΟΙ άκόμα άπαντάνε.....!!
    Μάλλον τώρα πήραν πρέφα ότι τό S κάνει άλλο ένα
    πεντοχίλιαρο....!!

Τελικά τί λές άμα πάρω ένα χιλιάρι GSX-R καί τού χώσω
    κανά δεκάρικο κάνει τίποτε...??

Στησιμο μιας μοτο ειναι ο σχεδιασμος και η ποιοτητα του σκελετου ,του ψαλιδιου,και η γεωμετρια του.
    Το μπροστινο,το σταμπιλιζατερ,η πισω αναρτηση και τα φρενα ειναι περιφεριακα και βοηθουν .
    Αν χωσεις κανα δεκαρικο σε τι πραγμα θα το χωσεις ? Σε ευρωπαικες αναρτησεις ? Τοτε θα εχεις ευρωπαικο στησιμο με τα λεγομενα σου.Υπαρχουν αλλες καλλιτερες japan αναρτησεις για να του βαλεις ? Πιστευω οτι η Ducati για λογους κοστους ισως να εβαλε showa.

ΣΥΜΦΩΝΩ ΩΣ ΠΡΟΣ ΤΟ ΔΙΑΧΩΡΙΣΜΟ.........

Δέν είμαι είδικός ,πιθανόν νά έκφράστηκα λάθος.
    Δέν θά διαφωνίσω στό άν τό μπροστινό συμπεριλαμβάνεται στή λέξη ΣΤΗΣΙΜΟ.
    Άν καί προσωπικά πιστεύω ότι ΣΤΗΣΙΜΟ.........σημαίνει περιφερειακά
    Διότι ή γεωμετρία καί ό σκελετός ΔΕΝ ΑΛΛΑΖΟΥΝ,γιαυτό λέμε άλλαξε
    στήσιμο,ρύθμισε άλλιώς άναρτήσεις κ.λ.π....
    Έν πάσει περιπτώσει.........προσπερνάω.
    Τό θέμα μου όμως είναι άλλο.
    Νά καταδείξω ότι οί Ίάπωνες όταν παράγουν έχουν στό μυαλό τους
    ΠΡΩΤΑ ΤΟ BEST VALUE FOR MONEY.
    Ή SHOWA λοιπόν έχει καί φτηνές καί πανάκριβες άναρτήσεις.
    Θά έβαζα λοιπόν τά 10000 χιλιάρικα σέ περιφερειακά Τζαπάν όπως τά όνόμασες.
    Γιατί...??
    Διότι πιστεύω ότι
    δέν μπορεί νάναι κανείς καλύτερος άπό αύτόν πού παράγει τό προιόν.
    Καί ή τεχνογνωσία δίνεται πρώτα στούς ήμετέρους καί μετά στούς
    Εύρωπαίους γιά νά έξελίξουν τά περιφερειακά.
    Θεωρώ λοιπόν τά Γιαπωνέζικα περιφερειακά τών Χ εύρώ τούλάχιστον
    έφάμιλλα τών άντίστοιχων Εύρωπαικών μή πώ κάτι άλλο καί σάς
    έρεθίσω...!!
    Όταν έγώ παράγω τόν πύραυλο..........έγώ θά τόν φρενάρω,έγώ
    θά τόν κάνω νά στρίβει καί νά κρατάει στό δρόμο.
    Έσύ θά τόν πάρεις μετά άπό μένα έρχεσαι δεύτερος.
    ΜΕ ΤΙ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΑ ΛΟΙΠΟΝ ΤΡΕΧΕΙ Ο ΠΕΝΤΡΟΖΑ ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ...??
    Άλλοίμονο άν πιστεύαμε ότι ύπάρχει μόνο ή Όλινς καί ή Γουάιτ Πάουερ...!!!
    Οί Γιαπωνέζοι είναι κορυφαίοι στή βελτίωση........
    ΓΙΟΣΙΜΟΥΡΑ.......!!!
    Ένα όνομα άπλά.....HKS ένα άλλο τυχαία....
    Όταν έβγαλαν τόν μεταβλητό χρονισμό βαλβίδων........στά Χόντα
    οί Γερμανοί είχαν γκόλφ μέ 60 άλογα.
    Συνεπώς είναι τουλάχιστον έφάμιλλοι καί όταν θέλουν καλύτεροι...!!
    Είκοσι χιλιάρικα ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΛΑ , 25 ΑΚΟΜΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...!!
    Αύτοί πουλάνε στά μισά λεφτά μηχανάκια άθραυστα,άπροβλημάτιστα
    πού πληρούν τίς προδιαγραφές τού μέσου άναβάτη καί τών όδηγικών του όρίων.
    ΔΕ ΧΑΛΑΝΕ.........
    ΔΕΝ ΚΟΙΤΑΣ ΓΙΑ ΛΑΔΙΑ.........
    ΠΟΥΛΙΟΥΝΤΙΑ ΕΥΚΟΛΑ............
    Δέ μέ νοιάζει άν κυκλοφοράνε καί άλλοι χίλιοι μέ τό ίδιο.
    Ούτε θέλω νά μέ κοιτάνε στά φανάρια.
    Μ'άρέσουν πολύ τά άγκούστα........θάπαιρνα άν........ΗΜΟΥΝ ΠΛΟΥΣΙΟΣ
    Πρός τό παρόν συμβιβάζομαι μέ τό φτωχό καί φτηνό ΧΑΓΙΑΜΠΟΥΖΑ

Παρόμοια θέματα

1. Aθλητικό-spamo-thread VIΙ
    από sniper στο forum Αντιπαραθέσεις
    Απαντήσεις: 2064
    Τελευταίο μήνυμα: 25/10/2011, 11:22
  2. Aθλητικό-spamo-thread V
    από makis206 στο forum Αντιπαραθέσεις
    Απαντήσεις: 3246
    Τελευταίο μήνυμα: 24/11/2010, 18:05