Σελίδα 64 από 130 ΠρώτοΠρώτο ... 1454596061626364656667686974114 ... ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 946 έως 960 από 1950

Θέμα: ΔΝΤ, ΤΡΟΙΚΑ και λοιπές δυνάμεις ΙΙ

Αρχικά δημιουργήθηκε από el_hymador
    Δηλαδη για να καταλαβω, γιατι ορισμενα πραγματα γραφονται εδω μεσα πολυ ελαφρα τη καρδια...
    [....]
    Όλα γράφονται εδω ελαφρά τη καρδία. Φόρουμ είναι, το ποστάρισμα και το περιεχόμενο αυτών ειναι χωρίς κόστος. Δες π.χ. αυτό που έγραψες παρακάτω:

[...]Δηλαδη ποσο χειροτερα θα ειναι αν τους κουνησουμε μαντηλι;
    Πολύ, αλλα αν μας τρώει η περιέργεια ή θέλουμε να (νομίζουμε ότι) είμαστε εθνικά υπερήφανοι, δεν έχουμε παρά να δοκιμάσουμε

υ.γ. Για άλλη μια φορά ξεχειλώνεις την έννοια των γραπτών του άλλου
    71°1′8″N 25°47′50″E
    48°07'01.6"N 1°27'50.9"W

Le Servonais

Ποσαδιστής Το avatar του/της el_hymador
    Αρχικά δημιουργήθηκε από Cpt. Haddock
    Όλα γράφονται εδω ελαφρά τη καρδία. Φόρουμ είναι, το ποστάρισμα και το περιεχόμενο αυτών ειναι χωρίς κόστος. Δες π.χ. αυτό που έγραψες παρακάτω:

Πολύ, αλλα αν μας τρώει η περιέργεια ή θέλουμε να (νομίζουμε ότι) είμαστε εθνικά υπερήφανοι, δεν έχουμε παρά να δοκιμάσουμε

υ.γ. Για άλλη μια φορά ξεχειλώνεις την έννοια των γραπτών του άλλου
    Επέτρεψε μου να δανειστώ κάτι που έγραψες:

Όταν γράφω στον πρώτο πληθυντικό μην μπαίνετε στον κόπο να αρχίσετε τις ατομικές εξαιρέσεις. Δείτε το ζήτημα σαν το όλον της κοινωνίας.
    Τώρα σε ότι αφορά στο θέμα περί εθνικής υπερηφάνειας, δεν με αγγίζει, γιατί τις μόνες εκφάνσεις αυτού του πράγματος τις είδαμε με το euro, τη νική της Παπαρίζου και τους Ολυμπιακούς Αγώνες... χέστηκε η φοράδα στο γενί τζαμί δηλαδή...

Αυτό που έχω καταλάβει είναι ότι στην Ελλάδα θα λειτουργήσει κάτι συλλογικά, μόνο αν συμπλεύσουν τα θέλω από 10.000.000 ατομικότητες και αυτό συμβαίνει με τη συχνότητα σπάνιας συναστρίας.

God damn it, είμαστε πολύ κοντά και στην τελική πέρα από κάθε ιδεολογική, επαναστατική & ματαιόδοξη μπαλαφάρα έχει ο καθένας στο μυαλό του, θέλω απλά να το δω να συμβαίνει!

Ρίσκο; Μεγάλο!

...αν είμαι για ένα πράγμα "εθνικά υπερήφανος" είναι γιατί ιστορικά, ακόμη και οι νεότερες γενιές, είχαν πάντα κάτι από Ζορμπά μέσα τους. Ελάττωμα είναι και αυτό, ας μη γελιόμαστε, αλλά το πιο ωραίο των ελαττωμάτων μας!

Μπροστά λοιπόν στο δίλημμα <χαρτογιακάδες κομισάριοι ελεγκτές Vs δεν πα να γαμηθείτε>, ψηφίζω το δεύτερο δαγκωτό!

Γιατί; Για τον παρακάτω λόγο:

Οι μόνοι που αξίζουν για μένα
    Είναι οι τρελοί , αυτοί που τρελαίνονται
    Να ζήσουν, να μιλήσουν, να σωθούν,
    Που ποθούν τα πάντα την ίδια στιγμή,
    Αυτοί που ποτέ δεν χασμουρήθηκαν ή
    Δεν λένε κοινότυπα πράγματα
    Αλλά που καίγονται, καίγονται, καίγονται, σαν τα μυθικά κίτρινα
    Ρωμαϊκά κεριά...

Jack Kerouac - On The Road

Τώρα σε ότι αφορά στο θέμα περί εθνικής υπερηφάνειας, δεν με αγγίζει, γιατί τις μόνες εκφάνσεις αυτού του πράγματος τις είδαμε με το euro, τη νική της Παπαρίζου και τους Ολυμπιακούς Αγώνες... χέστηκε η φοράδα στο γενί τζαμί δηλαδή...

Τα τελευταία χρόνια, η εθνική υπερηφάνεια που από μικρός είχα γαλουχηθεί να έχω,
    έχει πάρει το δρόμο της μαζί με τη θρησκεία, τις ομάδες κλπ.

Κρίμα, γιατί θα είναι δύσκολο να μάθεις σε ένα παιδί να είναι εντελώς ουδέτερο, αν πρώτα δεν
    μάθει να είναι μέλος κάποιας ομάδας, αν δεν είναι μέλος σε κάτι μεγαλύτερο από τον ίδιο.

Και να είσαι πολίτης μιας ιστορικής χώρα με τόσο σπουδαίο παρελθόν θα μπορούσε να είναι καλό σχολείο.

Αλλά αν όλη η ιστορία και η εξέλιξη κατέληξε στο σήμερα, η εύλογη απάντηση οποιουδήποτε
    αγνού μυαλού θα ήταν ότι δεν αξίζε....

Αυτό που έχω καταλάβει είναι ότι στην Ελλάδα θα λειτουργήσει κάτι συλλογικά, μόνο αν συμπλεύσουν τα θέλω από 10.000.000 ατομικότητες και αυτό συμβαίνει με τη συχνότητα σπάνιας συναστρίας.

+ όσα θέλεις εδώ Κώστα ....

God damn it, είμαστε πολύ κοντά και στην τελική πέρα από κάθε ιδεολογική, επαναστατική & ματαιόδοξη μπαλαφάρα έχει ο καθένας στο μυαλό του, θέλω απλά να το δω να συμβαίνει!

Ρίσκο; Μεγάλο!

...αν είμαι για ένα πράγμα "εθνικά υπερήφανος" είναι γιατί ιστορικά, ακόμη και οι νεότερες γενιές, είχαν πάντα κάτι από Ζορμπά μέσα τους. Ελάττωμα είναι και αυτό, ας μη γελιόμαστε, αλλά το πιο ωραίο των ελαττωμάτων μας!

εδώ όμως τα βλέπεις πολύ ρομαντικά μΕ φαίνεται ρε μαν ...
    οι καινούργιες γενιές είναι καμένες και από εξωγενείς και από ενδογενείς παράγοντες και δεν πρόκειται να κάνουν τίποτα άπαξ και τους έχεις εξασφαλίσει ότι λίγα ψίχουλα θα τα πάρουν είτε μέσω μισθών είτε μέσω συντάξεων

και όταν φτάσει το σημείο μηδέν και αρχίσουν οι τρομακτικές καταστάσεις τότε κανένας δεν θα σκεφτεί το ζορμπά και τις επαναστάσεις ... δυστυχώς ...

Αρχικά δημιουργήθηκε από catmaster
    και όταν φτάσει το σημείο μηδέν και αρχίσουν οι τρομακτικές καταστάσεις τότε κανένας δεν θα σκεφτεί το ζορμπά και τις επαναστάσεις ... δυστυχώς ...

Εξαρτάται τι είδους θα είναι το σημείο μηδέν.............

Αρχικά δημιουργήθηκε από HolyDiver
    Εξαρτάται τι είδους θα είναι το σημείο μηδέν.............

αν έχουμε διαβάσει ιστορία και παίρνουμε λίγο χαμπάρι ...

ειλικρινά ΔΕΝ θέλω να ξέρω ούτε στους εφιάλτες μου ....

Αρχικά δημιουργήθηκε από catmaster
    αν έχουμε διαβάσει ιστορία και παίρνουμε λίγο χαμπάρι ...

ειλικρινά ΔΕΝ θέλω να ξέρω ούτε στους εφιάλτες μου ....
    Πάμε για πάτο.........

Πάω να ποτίσω το λαχανόκηπο

Αρχικά δημιουργήθηκε από HolyDiver
    Πάμε για πάτο.........

Πάω να ποτίσω το λαχανόκηπο
    πάτος θεωρείται κάτι που όταν ακουμπήσεις μπορεί και με μεγάλη προσπάθεια να ανέβεις .... εδώ μάλλον για λάκκο με κωλοδάχτυλα λέμε ...

p.s. όχι τώρα πότισμα χάνεις το 30% του νερού λόγω εξάτμισης ... καλύτερα το απόγευμα βράδυ να κρατήσεις τη δροσιά ...

της γειτονιας σας Το avatar του/της BELZEBOYLIS
    Οι τελευταίες σελίδες με βγάλαν από το δίλημμα για το που θα πάω διακοπές.... Στο ΣΥΝΤΑΓΜΑ λοιπόν!!!

Δεν το πιστεύω ότι υπάρχουν πράγματα που μέχρι και οι πέτρες τα έχουν καταλάβει αλλά κάποιοι Έλληνες δε θέλουν να τα δουν. Ο μόνος λόγος που είμαστε ρόμπες είναι γιατί ακόμα ανεχόμαστε να το παίζουν σωτήρες αυτοί που δημιούργησαν το πρόβλημα. Ποιο πρόβλημα? Ότι είμαστε οι καλύτεροι πελάτες! ΣΕ ΟΛΑ!

Είτε πρόκειται για εξοπλισμούς γραφείου, είτε για αμυντικά συστήματα και δάνεια, το δημόσιο έχει πληρώσει και πληρώνει ακόμα ασύληπτα ποσά σε σύγκριση με τα υπόλοιπα κράτη. Κανείς δεν λέει σε τι ποσοστό του ΑΕΠ βρίσκονταν και συνεχίζουν να βρίσκονται οι δημόσιες δαπάνες. Κόλλησαν όλοι στους μισθούς και κάνουν γαργάρα το ότι οι συμβάσεις προμηθειών με τη siemens δεν έχουν αλλάξει παρά τα όσα αποκαλύφθηκαν, με αποτέλεσμα να ασυνεχίζει κανονικά τις μπίζνες της! Φταίνε οι μισθοί που πήγε κατά διαόλου ο ΟΣΕ? Τον κακό τους τον καιρό, να μας πούνε ποιος είναι ο οργανισμός που ζημειώθηκε περισσότερο από τη siemens. Για μαντέψτε....

Φταίει ο υπάλληλος του ΟΠΑΠ που παίρνει 50.000/χρόνο. Γιατί δεν μιλάει κανείς και για αυτόν που του τα έδωσε ή για τα "δωράκια" του ΟΠΑΠ δεξιά και αριστερά σε διάφορους οργανισμούς, ιδρύματα, ενώσεις και λοιπούς? Πού είναι τα δημόσια έργα που προϋπολόγιζαν 100 και κόστιζαν στο τέλος 1000? Πού είναι οι απ ευθείας αναθέσεις έργων, η ολυμπιάδα, τα ομόλογα, χρηματιστήριο, εξοπλιστικά νόμος περί ευθύνης υπουργών και ό,τι άλλο προοριζόταν με τον έναν ή τον άλλο τρόπο για την τσέπη 50-100 οικογενειών? Σα να μη γίνανε ποτέ όλα αυτά σε αυτή τη χώρα, καθόμαστε και φαγωνόμαστε ποιος τον έχει μεγαλύτερο (το μισθό)! Όλοι φυλακή και κατάσχεση περιουσίας όλης της οικογένειας, από τον υπουργό που ζημίωσε το δημόσιο μέχρι τον δημόσιο υπάλληλο που έκανε λαμογιά! Επίσης να τιμωρηθούν και όσοι ΕΜΠΟΔΙΣΑΝ με κάθε τρόπο (και με το αζημείωτο φυσικά) την ανάπτυξη της Ελλάδας. Ακόμα και αν επικαλούνται τυχόν συνδικαλισταράδες για εμπόδιο, είναι η καλύτερη παραδοχή της ανεπάρκειά τους να κυβερνήσουν!

Μέχρι και το ασφαλιστικό μας το οποίο είχαμε χρυσοπληρώσει τότε (με τον "φον Σπράου" για όσους θυμούνται) ήταν πρακτικές που μας ήρθαν από έξω. Όπως και οι νόμοι περί μετανάστευσης από τους "σωτήρες" και προπαντώς "φίλους" Ευρωπαίους. Τώρα όλα είναι χρεοκοπημένα και φταίει για όλα ο λαός. Βγάλανε τον κώλο τους απ' έξω τα λαμόγια που η μόνη πολιτική που σχεδίασαν με βάθος χρόνου ήταν η χρεοκοπία και το ξεπούλημα της Ελλάδας. Σα δε ντρέπονται τα τσιράκια των μαφιόζων και όσοι ακόμα τους στηρίζουν!

Να κοιτάει λοιπόν προς τα εκεί που ψηφίζει όποιος μιλάει για ΑΧΡΗΣΤΟΥΣ Έλληνες.
    Fun Is Not A Straight Line

Αρχικά δημιουργήθηκε από BELZEBOYLIS
    Οι τελευταίες σελίδες με βγάλαν από το δίλημμα για το που θα πάω διακοπές.... Στο ΣΥΝΤΑΓΜΑ λοιπόν!!!
    Χωρο για τη σκηνη έχει;
    71°1′8″N 25°47′50″E
    48°07'01.6"N 1°27'50.9"W

Le Servonais

Χωρο για τη σκηνη έχει;

εε και αν δεν βρω , όλο και κάποια αγανακτισμένη συντρόφισσα θα με φιλοξενήσει ....

εε και αν δεν βρω , όλο και κάποια αγανακτισμένη συντρόφισσα θα με φιλοξενήσει ....
    Omerta
    71°1′8″N 25°47′50″E
    48°07'01.6"N 1°27'50.9"W

Le Servonais

Omerta

Παλαιο τόμαρο
    επιτέλους κι ενας σοβαρός λόγος να είναι κάποιος-α στο σύνταγμα...
    καλό κουράγιο...
    γης μαδιαμ...

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματά σας
  •  
  • Ο κώδικας ΒΒ είναι ΟΝ
  • Τα smilies είναι ΟΝ
  • Ο κώδικας [IMG] είναι OFF
  • Ο κώδικας [VIDEO] είναι ΟΝ