Σελίδα 64 από 68 ΠρώτοΠρώτο ... 145459606162636465666768 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 946 έως 960 από 1017

Θέμα: Σε είδα Vol VI

Σας είδα χθες το μεσημέρι στη πλατεία των Αγράφων . Ωραίοι τύποι , χαμογελαστοί και ευγενικοί .
    Σας ρώτησα που μπορούμε να φάμε , μου είπατε θα κατασκηνώσετε σήμερα εδώ , μιλήσαμε λίγο για τις μοτό μας και αποχαιρετιστήκαμε .

Να στε καλά και καλούς δρόμους να έχετε πάντα !!

Παλαιό μέλος Το avatar του/της κάφρος
    Σε είδα στο κέντρο της Αθήνας με cb 1000r και εσύ με ολόσωμη δερμάτινη. Για αρκελτα λεπτά χάζευα τη πανέμορφη αυτή μηχανή. Στο είπα άλλωστε.Καλούς δρόμους πάντα.
    cbf 1000
    τον γάτο μου τον λένε Κλάκη... :a018

Παλαιό μέλος
    σε είδα εχθές το βράδυ κατά της 3 να έχεις παρκαρισμένο το Z750 πορτοκαλί χρώμα μπροστά στο Boutique Club (Θεσσαλονίκη) ,και να το χαζεύει αρκετός κόσμος.

σας ειδα χθες κατα τις 15¨30 απο χαλκιδικη προς σαλονικη(αγ προδρομο να υποθεσω...)
    σας αναψα φωτα με το αμαξι αλλα μονο ενας με πορτοκαλι K1300 ανταπεδωσε
    καλες βολτες παντα

ΛΑΤΡΕΙΣ ΕΚΔΡΟΜΩΝ Το avatar του/της tzeronymo
    Σας ειδα στα GooDys τις Λαμιας την Παρασκευη 2 φιλους με Βαραντερο και ηρθαν αλλοι 3 μετα ο ενας με cbf και αφου ηπιατε καφεδακι την κανατε μιλαγατε με pmr στο καναλι 1 σας ακουσα και σας ευχηθηκα καλο δρομο εγω ειμουνα με το κουτι !!!!!
    ΠΕΡΑΜΑ Η ΠΟΛΗ ΤΗΣ ΝΑΥΤΟΣΥΝΗΣ

Εξε-ληγμένο Μέλος Το avatar του/της eagleye101
    Ο,τι και να σου πω είναι λίγο!
    Ελπίζω μόνο να εφτασες σπίτι σώος κ αβλαβης εχτες.

Όταν έπεσες μπροστά μας στο μπουρναζι με το versys νόμιζα απλά ότι γλυστρισες αλλά μετά κατάλαβα ότι ήσουν λιώμα...
    Σε παρακαλεσαμε να το αφήσεις κάπου να πάρεις ένα γ@μημενο ταξί αλλά δε μας άκουγες....
    Μας ευχαριστούσες απλά που σου σηκώσαμε τη μηχανή...και μετά ανέβηκες πάλι ξεκρανοτος....

Αν χτύπησες ελπίζω μόνο να μη το μάθω γιατί θα με πνίξουν οι τύψεις που δε σε πλακωσα στο ξύλο για να πάρεις ένα ταξί να πας σπίτι....
    One with everything

Χορχόδειλας Το avatar του/της BLiTzER
    Σε είδα ξανθούλα με το Street Triple (αν πρόσεξα καλά), Μεσογείων, προς Αθήνα. Σε άφησα να περάσεις μπροστά για να σε χαζεύω κατά τη διήθιση, αλλά μάλλον δεν ήταν πολύ καλή ιδέα. Ήθελες να πάθω εγκεφαλικό, έτσι? Τελικά ξαναπέρασα μπροστά, πριν σκοτωθώ και, δυστυχώς, σε έχασα, στρίβοντας προς Βασ. Σοφίας, χωρίς να καταφέρω να σε συγχαρώ σε κάποιο φανάρι. Πολύ βιαστική τστς...

Σας είδα κι εσάς, 1-2 SS, ένα SM και δεν πρόσεξα τι άλλο. Σε κάποιο φανάρι της Μαραθώνος, προς Μαραθώνα (εγώ προς Αθήνα). Κορνάρατε, ίσως σε μένα, αλλά ήμουν πολύ κουρασμένος και είχα το νου μου στο δρόμο, οπότε άργησα να δώσω σημασία. Καλή βόλτα ^^
    Life begins at 45°.

σε ειδα εχθες το απογευμα με το φιατ το κιτρινι και το gsxr χρωμα μπλε φορτωμενο
    ετοιμο για πιστα

Παλαιό μέλος Το avatar του/της teo_g7
    Σας είδα όλους στη διαδρομή Αλεξανδρούπολη - Αθήνα και σας χαιρέτησα...
    Δυστυχώς δεν ανταποδώσατε όλοι το χαιρετισμό!!!
    Φέρτε μου χιλιόμετρα....
    Τα σκούτερ και τα παπια δεν ειναι μηχανές και δεν είναι τρου αντβεντσουρ Taisteal™

εναλλακτικό μέλος Το avatar του/της akis_trevor
    Σε ειδα ζευγαρι με το cbf το 100ο σημερα απο ναυπακτο προς πατρα και στα διοδια της γεφυρας που περασατε μπροστα ειδα οτι εχετε ξεχασει το κλειδι πανω στην κλειδαρια της μπαγκαζιερας(και μαλλον ξεκλειδωτη αφου ηταν οριζοντιο και προς τα δεξια το κλειδι)ηρθα διπλα σας στο ειπα,ειπες ευχαριστω,ειπα παρακαλω και φανταστηκα οτι θα σταματαγες να το παρεις μετα τα διοδια.τελικα με εγραψες στα @@ σου και συνεχισες ετσι μεχρι την πατρα που σε προλαβα για λιγο απο αποσταση να το δω.και μου φαινοσουν προβλεπε(bluetoothaki στα κρανη ωραιο το μοτορι κλπ)..ελπιζω να μην εφυγε τπτ αργοτερα απο την μπαγκαζιερα.
    ....νιώθω μεγάλη μοναξιά μέσα στο πλήθος....

Παλαιό μέλος
    Σας είδα το μεσημέρι προβλεπόμενους με τα on off σας στη Δημητσάνα ορεινής αρκαδίας....ωραίοι!
    Είδα και μερικούς άλλους όμως να μην ανταποδίδουν χαιρετούρα στην ίδια περιοχή παρόλο που ήμουν χαλαρός, touring και άνετος

black is beautiful Το avatar του/της bonnie
    αποψε, επιστροφη απο αφιδνες motofestival, κ στο υψος της μεταμορφωσης περιπου αν θυμαμαι καλα, στην ΛΕΑ , ενα Vstrom ορθιο ευτυχως, αλλα ειχε μπροστα του ενα μπατσικο κ πισω ενα ασθενοφορο.
    δεν ειδα καποιον σε περιεργη κατασταση..
    λιγο πιο μπροστα ηταν σταματημενο κ ενα R1..
    ελπιζω ολα καλα..
    στριβω, αρα υπαρχω..

Παλαιό μέλος Το avatar του/της devil's animal
    με ειδες Τακη που επεσε απο το τσαντακι η θηκη των γυαλιων μου στο autofestival και μου το ειπες...
    εγω δεν σε καταλαβα...
    οταν εκανα 2η βολτα παρατηρησα το θεριο των 340 αλογων και εσενα διπλα του και συστηθηκαμε,....

που στε ρεεεεεεεεεεε! !!!! Το avatar του/της jpag
    σε ειδα με το μπλε gsxr και την ixs φορμα στην καλιθεα να στριβεις για δαβακη με το αρκουδακι σου πιασμενο στην πισω σελα!!!!
    ολα τα λ7 λεμεεεεεε!!!!!!!

Αρχικά δημιουργήθηκε από panagath
    Σε είδα κόπανε ταρίφα πρωινιάτικα να είμαι στη μεσαία λωρίδα στην Κηφισίας, εσύ στη δεξία και να στη δίνει και να έρχεσαι κατά πάνω μου. Ηλίθιε. Αν δε σου κόρναρα θα με είχες κατεβάσει...Μετά έκανες και κάτι χειρονομίες από μέσα από το γ@μ...τάριφοταξί σου, οπότε τη μέτρησες και τη δικιά μου μεγαλοπρεπή μούτζα. Γ....νοι ταρίφες, νομίζετε ότι είστε οι άρχοντες του δρόμου και δε σας νοιάζει τίποτα.
    -Την ίδια μέρα με το πάνω στο γυρισμό τώρα από τη δουλειά: Σε είδα και σένα άλλε κάφρε κωλόγερε ταρίφα να έρχομαι αριστερή λωρίδα στη Βύθιση στη διασταύρωση της Κηφισίας με Αττική οδό, να με γράφεις στα @@ σου και να έρχεσαι αριστερή λωρίδα έτσι το γουστάρεις...Μπλόκαρα πίσω τροχό στο παπί με 90+χλμ/ω για να μη σκάσω πάνω σου. Κωλοταρίφες...Ήταν πολύ ωραία όταν απεργούσατε. Γιατί δεν το κρατήσατε επ αόριστον??

-Σε είδα και σένα παππού με το Tiguan , να καβαλάς στην αρχή πεζοδρόμιο, στο επόμενο στενό να στρίβεις δεξιά, πάω εγώ να περάσω ευθεία απέναντι και ξαφνικά βάζεις όπισθεν και έρχεσαι πάνω μου. Κόρνες - φωνές δεν ακούς με τπτ... Ευτυχώς το πιασες και σταμάτησες στα 10cm. Ζωον και εσύ.
    Yamaha FZS 600

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματά σας
  •  
  • Ο κώδικας ΒΒ είναι ΟΝ
  • Τα smilies είναι ΟΝ
  • Ο κώδικας [IMG] είναι OFF
  • Ο κώδικας [VIDEO] είναι ΟΝ
  • Ο κώδικας HTML είναι OFF