Σας ειδα αρκετους να γυριζεται απο Επιδαυρο την Κυριακη την ωρα που εμεις πηγαιναμε και χαιρετηθηκαμε![]()
Σας ειδα αρκετους να γυριζεται απο Επιδαυρο την Κυριακη την ωρα που εμεις πηγαιναμε και χαιρετηθηκαμε![]()
Σε ειδα με το tuono κ φουλ εξαρτηση( μονο δερματινο παντελονι ελειπε) στην αλεξανδρας με αυτοκολλητακι μοτο στην πινακιδα. Εφαγα πολυ καυσαεριο απο τις μπουκες σου...![]()
Ride(s) the wind of change...
Σε είδα με τη Harley στην Κηφισίας το πρωί και σε άκουσα κιόλας και αυτό μου έφτιαξε την μέρα.
Αυτός ο ήχος με στέλνει αδιάβαστο! Κυκλοφορεί σε CD μήπως;
I will take the mountains!
Σε είδα μαύρο τζιπ μερσεντες με γερμανικές πινακίδες και αυτοκόλλητο I love Gstaad και δυο μαντράχαλους με TDM με φιμέ πινακίδα να σε φυλάνε και να έχετε φρακάρει όλη τη διήθηση στην Κηφισίας. Είστε το λιγότερο εμετικοί![]()
Salentu. Lu Sule Lu Mare Lu Ientu.
Et quacumque viam dederit fortuna sequamur
"Conservatives are not necessarily stupid, but most stupid people are conservatives."
Σε ειδα με βροντοσαυρο του 13 (κουκλι το ατιμο), με αγριεμενες διαθεσεις σε φαναρι να του δινεις ξερα σαν να ηταν διχρονο και να πουλας εξουσια τρεισμεγιστε.Με το mode της απαξιωσης να μπαινει στο ον(το δινει η Bmw σαν εξτρα?) μολις ειδες τον πρασσινομουρη σκιστοματη(z7μισο) ε δεν μπορεσα να συγκρατηθω.Κατοπιν εδινες υποσχεσεις τρυφερου ερωτα στο γιαπωνεζακι αν θα ειχες τον σπορ χαρτη.Καλους δρομους ευχομαι και καλο ειναι μετα τα 50 να επελθει μια στοιχειωδη ωριμοτητα εκτος αν η καθυστερημενη εφηβεια ειναι και αυτη στον εξτρα εξοπλισμο.
σε ειδα "τρελε" σκουτερα να πλαγιαζεις τερμα το "εργαλειο" σου (Sym GTS μαλλον) στην στροφη της Λ. Πρωτοπαπα στην Αργυρουπολη και να περνας ΞΥΣΤΑ απο το πεζοδρομιο!!!!! Ερχομουν απο πισω σου στην αριστερη κομματια, αν εβρησκες και σαβουρονωσουν τι ακριβως θα γινοταν? Πιο κατω στην πλατεια Ηρωων Πολυτεχνειου ακριβως την ωρα που εστριβα στην δευτερη καθετο, ερχεσαι πατημενος απο την πλατεια και μου κανεις σφηνα απο τα δεξια και φευγεις γκαζωμενος!!!! Τι διαολο πια!!!!!!!!
Επισης ειδα πολλους αποψε με τα κουτια τους να ειναι αναμεσα σε δυο λωριδες και να πηγαινουν χαλαρα λες και δεν εγινε κατι........
καλα μυαλα ευχομαι![]()
Τελευταία τροποποίηση από koufou; 26/02/2014 στις 22:39.
Ταχύτητα για ζωή
Σε ειδα στη Λ. Αθηνών προς κέντρο διπλα μου σε ενα φαναρι με το μαυρο Monster και το ειδα λιγο περιεργο το κρανος σου... ξανακοιταω και βεπω ενα βαθουλωμα/σπασιμο ΝΑ στην αριστερη πλευρα!!! Δυο οι περιπτωσεις, ή σε εσωσε σε πτωση αλλά δεν θέλεις να σε ξανασώσει και δεν το αλλάζεις, ή σου επεσε απο καμια σκαλα και κατεληξε ετσι, αλλα δεν σε ενδιαφερει ιδιαιτερα, και κουβα να εβαζες το ιδιο θα σου εκανε...
Σε ειδα και εθνικη προς Αθήνα στα Μέγαρα με το λευκο Multi 1200 να με περνας αέρα, ωραίος!
Σε είδα και εσένα αδέσποτο σκυλάκι να πετάγεσαι για να γαβγήσεις στο μισό μέτρο μπροστά μου, τα φρένα δουλεψαν υπερωρίες, ισα-ισα τη γλιτωσες...
Σε είδα προ ημερών αλλά σε είχα ξεχάσει: CBR400RR κλπ μαύρο γυαλιστερό και όμορφο, αραγμένο για καφέ, με μιά πινελιά "δημιουργική", γυαλιστερά αυτοκόλλητα CBR XX.
Βρε αγόρι, τα ΧΧ αν τα θες τόσο, είναι πολύ φτηνά πιά. Κάτι Golf 900 κυβικά με αυτοκόλλητα GTi turbo intercooler μου θύμισες.
ΣΕ ΕΙΔΑ να μπαίνεις φουλ αγχωμένος μέσα στο μαγαζι και να μου λες οτι ξαφνικα δε "δουλευει" το κλειδι του αυτοκινήτου σου...δεν ανοιγουν οι πορτες...
Βιαζοσουν κιολας πολυ, επρεπε να πας στο γηπεδο...ασε που θα σε σκοτωνε η γυναικα σου που το χαλασες...
Ζητησες βοηθεια, βγηκα εξω... πηγαμε στο αμαξι απεναντι και οντως... το κλειδι δεν επαιζε στις κλειδαριες!
Με δυσκολια κρατησα τα γελια μου οταν μου απαντησες "καλα, για μαλακα με περνας ρε φιλε" στην ερωτηση που σου εκανα... "σίγουρα είναι αυτό το αμάξι σου?" οταν σκυφτος τελικα κατευθυνθηκες προς το εταιρο COROLLA 10 μετρα πιο κατω!
:rotflmao::rotflmao::rotflmao::rotflmao::rotflmao:
Τελευταία τροποποίηση από McGyver; 27/02/2014 στις 10:07.
σας ειδα 9 και κατι το πρωι να εχετε αφησει μονο 3 crivit κρανη σπαστα (τζετ ουτε 1) στα καλαθια.by the way πηρα 1 ζευγαρι καλτσες και καθαριστικο για την αλυσιδα που θα δοκιμαστει στο παπι πρωτα.
....νιώθω μεγάλη μοναξιά μέσα στο πλήθος....
Σας είδα (και με είδα) να γυρίζετε σαν τα κοράκια γύρω από τα καλάθια του lidl με τα είδη μηχανής.
Οι περισσότεροι κοιτούσαν και αγόραζαν κράνη (καλό αυτό!) και εγώ τσίμπησα μια ζωνούλα μέσης με 6,99![]()