Σελίδα 64 από 90 ΠρώτοΠρώτο ... 1454596061626364656667686974 ... ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 946 έως 960 από 1340

Θέμα: MOTO GP ROUND 17 23/25-10 SHELL MALAYSIA MOTORCYCLE GRAND PRIX

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από devil's animal Προβολή μηνύματος
    ρε Πανουλη συνειδητοποιεις οτι πηγε να τον βγαλει εκτος πιστας ΕΠΙΤΗΔΕΣ ή απλα βλεπεις vr46, vr46, vr46 παει για ΠΠ και τουμπεκι ολοι?
    Σταυρακο για την παρτη σου εφαγα και κιτρινη καρτα....επρεπε να σε αφησω στο Mugello to 11...

δεν σε ρωτησα να μου αναλυσεις η να σου αναλυσω τι εγινε αφου οι εμπλεκομενοι εδωσαν τις εξηγησεις τους....εσυ θα ηθελες αλλη ποινη (προφανεστατα μαυρη σημαια) και συμπληρωνεις οτι την γλυτωσε με μονο 3 βαθμους λογω του ονοματος του και το κουκουλωσανε...η ερωτηση ειναι ξεκαθαρη...το γιατι πηρε την συγκερκιμενη ποινη το ξερεις η να αρχισω να τρολλαρω και εγω???
    Τελευταία τροποποίηση από blackbusa; 26/10/2015 στις 13:21.

Σιδεροφαγος... Το avatar του/της DoctoR_k6
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από byron Προβολή μηνύματος
    Πλάκα πλάκα, το χώσιμο του κρατσακρούτσα στον Dovi και η πτώση του, πέρασε στο ντούκου.

Αραγε ο κρατσακρούτσας πήγε να ζητήσει συγνώμη? Και αν πήγε, φόραγε το κράνος ή όχι?
    Εχω την εντυπωση πως πηγε στο box του Dovi κ του ζητησε συγνωμη(Αν ακουσα καλα απο το BT Sport εχθες).
    Λες να επρεπε να του ζητησει μια συγνωμη κ να ξεκιναγε κανονικα?
    Εχει διαφορα...?
    Ride(s) the wind of change...

Παλαιό μέλος Το avatar του/της devil's animal
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από blackbusa Προβολή μηνύματος
    Σταυρακο για την παρτη σου εφαγα και κιτρινη καρτα....επρεπε να σε αφησω στο Mugello to 11...

δεν σε ρωτησα να μου αναλυσεις η να σου αναλυσω τι εγινε αφου οι εμπλεκομενοι εδωσαν τις εξηγησεις τους....εσυ θα ηθελες αλλη ποινη (προφανεστατα μαυρη σημαια) και συμπληρωνεις οτι την γλυτωσε με μονο 3 βαθμους λογω του ονοματος του και το κουκουλωσανε...η ερωτηση ειναι ξεκαθαρη...το γιατι πηρε την συγκερκιμενη ποινη το ξερεις η να αρχισω να τρολλαρω και εγω???

γιατι φταιω εγω που εφαγες εσυ κιτρινη? στο mugello και να μ'αφηνες, θα ρωταγα προς τα που πεφτει η tavullia και θα προσανατολιζομουν...αφου ειχαμε παει για "προσκυνημα"..remember?

δεν ειναι τι ηθελα εγω...μαυρη, ride through ή κοψιμο ολων των βαθμων της 3ης θεσης...
    το σκεπτικο μου ηταν οτι, λογικα, θα επρεπε να αποφασισουν κατα την διαρκεια του αγωνα...και οχι να ζητησουν να απολογηθουν οι αναβατες...

το οτι ειπε ο webb οτι εχει ξαναγινει και αποφασισαμε ετσι, ειναι ενα σημειο...αλλα νομιζω οτι σε παρομοια συμβαντα..οχι φετος..γενικα, οι αποφασεις ειναι αμεσες και πιο σκληρες...

μπορει βεβαια να κανω και λαθος...

Γράψε Κόλλιας Το avatar του/της Antonisss
    Δεν ξέρω αν ανοίγει το λινκ κατευθείαν μεταφρασμένο από τα ισπανικά

https://translate.google.com/transla...tml&edit-text=

Αρκετές φιλοφρονήσεις!!

.αλλα νομιζω οτι σε παρομοια συμβαντα..οχι φετος..γενικα, οι αποφασεις ειναι αμεσες και πιο σκληρες...

to ειπε κ αυτο ο κριτης αλλα δεν το διαβασες μαλλον...

The last time this happened where a rider deliberately made a manoeuvre that ended up in a crash was at Jerez this year [Hanika against Guevara]. In that case we awarded five Penalty Points because the rider [Hanika] admitted he did it deliberately and it was as a result of him being frustrated with the other rider.

“So in this case Valentino maintains he did not deliberately make the manoeuvre. However our view of the whole situation - looking at all the evidence - is that he deliberately ran wide and therefore deliberately caused the contact by trying to run Marquez off the track.

“Hanika was a blatant 'Yes, I tried to hit the other rider, I wanted to hurt him'. This case was 'I did it by mistake' but the end result was still a crash."

Solomostrongos Το avatar του/της byron
    γιατι φταιω εγω που εφαγες εσυ κιτρινη? στο mugello και να μ'αφηνες, θα ρωταγα προς τα που πεφτει η tavullia και θα προσανατολιζομουν...αφου ειχαμε παει για "προσκυνημα"..remember?

δεν ειναι τι ηθελα εγω...μαυρη, ride through ή κοψιμο ολων των βαθμων της 3ης θεσης...
    το σκεπτικο μου ηταν οτι, λογικα, θα επρεπε να αποφασισουν κατα την διαρκεια του αγωνα...και οχι να ζητησουν να απολογηθουν οι αναβατες...

το οτι ειπε ο webb οτι εχει ξαναγινει και αποφασισαμε ετσι, ειναι ενα σημειο...αλλα νομιζω οτι σε παρομοια συμβαντα..οχι φετος..γενικα, οι αποφασεις ειναι αμεσες και πιο σκληρες...

Δεν νομίζω...
    Μιας και αν διάβασα καλά είδες το hitting the apex, έχει αρκετά περιστατικά με τον Simo & MM να απολογούνται στην επιτροπή για διάφορες κόντρες/καφρίλες προς συναθλητές τους.
    SRX6 & Tuono Rulezzz
    Επί αμφιβολίας άνοιξε τέρμα το γκάζι. Μπορεί να μη δώσει λύση στο πρόβλημα αλλά θα δώσει τέλος στην αγωνία..

ναι πρεπει να εσπασε το μαρσιε ή ο λεβιες του φρενου...κατι τετοιο πρεπει να ειπαν οι αγγλοι...
    Τωρα πιο ειναι πιο δελο;

Το παπαγκαλε ή το Μπακοσμιο;
    πουτσ@@@@@@@@@

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από foten21 Προβολή μηνύματος

The last time this happened where a rider deliberately made a manoeuvre that ended up in a crash was at Jerez this year [Hanika against Guevara]. In that case we awarded five Penalty Points because the rider [Hanika] admitted he did it deliberately and it was as a result of him being frustrated with the other rider.

“So in this case Valentino maintains he did not deliberately make the manoeuvre. However our view of the whole situation - looking at all the evidence - is that he deliberately ran wide and therefore deliberately caused the contact by trying to run Marquez off the track.

“Hanika was a blatant 'Yes, I tried to hit the other rider, I wanted to hurt him'. This case was 'I did it by mistake' but the end result was still a crash."

οντως δεν το'χα διαβασει...σ'ευχαριστω...
    αρα δειχνει οτι καμια περιπτωση δεν ειναι ιδια...το οτι δοθηκαν 5 βαθμοι ποινης σε αναβατη που το εκανε προσφατα δεν σημαινει οτι δεν μπορουσαν να αποφασισουν νωριτερα...οταν εξελισσοταν ο αγωνας...

ok τωρα επισημα τρολλαρεις...pointless...

p.s. λογω επαγγελματος δεχομαι επισημα στοιχηματα υπερ του νεου μεγαλου ονοματος των motogp Karel Hanika...αφου ειπε στην επιτροπη οτι εριξε επιτηδες εναν αλλο αναβατη και εφαγε μονο 5 βαθμους ποινη ειναι το νεο hot ονομα του μελλοντος...αποδοσεις...
    1 ΠΠ 1.50
    2 ΠΠ 2.00
    3 ΠΠ 2.75
    4 ΠΠ 3.75
    5 ΠΠ 4.40
    6 ΠΠ 5.75
    7 ΠΠ 6.90
    8 ΠΠ 8.00
    9 ΠΠ 10.00
    10 ΠΠ TBD

Ρε τι καλά περνάμε,ρε...!!!!!

Πολλά γράφτηκαν υπό διάφορα πρίσματα και οπτικές γωνίες,άλλα με επιχειρήματα άλλα "γιατί έτσι"...

Αλλά ρε παιδιά προσέξτε την απολυτότητα,μακάρι να μην είστε έτσι και στις ζωές σας....
    NdGT: "A great challenge of life: Knowing enough to think you're doing it right, but not enough to know you're doing it wrong"Το'χω πάθει και στις Σέρρες
    riding coach του πληκτρολογίου

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από p@nos Προβολή μηνύματος
    ρε ντεβιλς, καταλαβαινω πως το βλεπεις αυτο, αλλα ο αγωνας δεν ειναι κοκ, περασες κοκκινο το πληρωσες...οι αγωνοδικες υπαρχουν για να εξεταζουν και αλλα πραγματα, προφανως και ερευνατε τι επιπτωσεις εχει η καθε ποινη, αν πρεπει να υπαρξουν αυτες οι επιπτωσεις, αν υπαρχει καποιο παρασκηνιο απο πισω η καποιο οφελος, η καποια σκοπιμοτητα, αντιαθλητικες συμπεριφορες...γι αυτο και υπαρχουν οι αγωνοδικες και δεν τυπωνεται η ποινη αυτοματα απο υπολογιστη...

η αποφαση τους ηταν μια μαλακια και μιση, και εγινε για αλλους λογους...οχι επειδη ο ροσσι εκοψε και εκλεισε το τρομπονι σε μια ανοιχτη στροφη με εξοδο...δε τον στριμωξε σε κανα τοιχο με ταφρο και κροκοδηλους απο κατω...

θεωρητικα και ο ροσσι μπορει να το παρει στη βαλενθια, να αραξει πισω να περιμενει τη τζενη λοπεζ να τον φτασει, και καταλαθος να πεσει πανω του απο μπλοκαρισμενο μπροστινο...τσουπ πρωταθλητης δε θα εχει κανει κατι παρανομο...

Το έχω σκεφτεί και εγώ αυτό... για την αλήθεια το εύχομαι!

Αλλά αυτό που εύχομαι είναι να σκεφτεί η κομπλεξάρα ο ΜαρκεΘ οτι δεν παιζει Ροσσι στην εξίσωση και να φαγωθεί με λορενΘο και ΠεντρόΘα στην μαχη για την πρώτη (και αν υπάρχει θεός να ξαπλώσουν και οι δύο οι χλεχλέδες Μ+Λ=LFE μαζί, όπως κάνουν και το βραδυ στο τροχόσπιτο τους ) και να είναι 1ος ΠεντρόΘα ή Μάρκεθ , ΛορένΘο 3ος και ο Γιατρός να πάει με ένα Μαύρο το βράδυ και να του κάνουν χώρο και όσοι συναθλητές του είδαν την αδικία και να σκάσει με τα μπούνια 4ος! Και να πάρει το πρωτάθλημα!

Αν και εγώ θα τα εμβόλιζα και τους δύο τους λούληδες μαζί σε καμία μάχη και θα ζητούσα να τους βάλει η νοσοκόμα σε διπλό κρεβάτι αφου αγαπάει ο ένας τόσο τον άλλο!

Μου χαλάσατε τη μέρα χτες!

Όσο για την κλωτσά το έψαχνα χτες απ' όλες τι κάμερες! πρώτα τον ακούμπησε ο λουλης και μετά έκανε κίνηση με το πόδι αλλά δε τον έριξε! Μη λέμε ότι θέλουμε δε πέφτεις έτσι εύκολα αν σε ακουμπήσει μία μηχανή. Ο άμπαλος έπεσε πάνω του έχουν παιξει αγκονιές με τερμα χλμ και τέρμα κλίση και δε πέφτουν... wtf!

κάνουν λες και του έριξε κλωτσιά ο RYU απο το streetfighter
    Συνημμένο 343590

Όπως και να χει ο Γιατρός έφαγε μεγάλο αγγούρι Κάντε click στην εικόνα για μεγαλύτερο μέγεθος. 

Όνομα:	Cucumber.gif 
Προβολές:	161 
Μέγεθος:	5,2 KB 
ID:	343591 και δε το άξιζε.

Και του δώσανε τη χειρότερη ποινή για να χάσει εσκεμένα το πρωτάθλημα. Κρίμα
    TELL YOUR CAT I SAID PSPSPSPSPSPS

BMW R25/3 1955 Restoration

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από byron Προβολή μηνύματος
    Δεν νομίζω...
    Μιας και αν διάβασα καλά είδες το hitting the apex, έχει αρκετά περιστατικά με τον Simo & MM να απολογούνται στην επιτροπή για διάφορες κόντρες/καφρίλες προς συναθλητές τους.

ναι, αλλα χωρις κανενας να κανει κατι φανερα και επιτουτου...
    δλδ τις καφριλες τις εκαναν μεσα στο rush του αγωνα, χωρις να τους δικαιολογω...αμφοτεροι γινοντουσαν επικινδυνοι...

ακομα και η περιπτωση του mm που κανει το ιδιο πραγμα στον lorenzo, φαινεται πιο ακουσια..δλδ του βγηκε ετσι χωρις να το πολυπροσπαθησει...
    εχθες ο γιατρος φαινεται να το προσπαθει..τον κοιταει...τον ξανακοιταει...και συνεχιζει με κλειστο γκαζι και συνεχιζει ν'ανοιγεται...και τον ξανακοιταει...

καταλαβαινεις τι θελω να πω ετσι?

μια σκιά μ' ακολουθάει Το avatar του/της cityfly
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από foten21 Προβολή μηνύματος

δεν ξέρω ποιος λέει αρλούμπες, μάλλον ο Χάνικα, αλλά εδώ λέει δεν ήθελα να τον ρίξω κλπ
    επίσης να προσθέσω ότι από το συγκεκριμένο περιστατικό υπήρξε τραυματισμός, (... breaking his collarbone...) υποθέτω ότι θα παίζει κι αυτό κάποιο ρόλο στο μέγεθος της ποινής

http://www.motogp.com/en/news/2015/0...e-story/175411

... I did not want to knock Juanfran down - no way...
    ... My intention was not to collide with Juanfran...

μια σκιά μ' ακολουθάει Το avatar του/της cityfly
    οντως δεν το'χα διαβασει...σ'ευχαριστω...
    αρα δειχνει οτι καμια περιπτωση δεν ειναι ιδια...το οτι δοθηκαν 5 βαθμοι ποινης σε αναβατη που το εκανε προσφατα δεν σημαινει οτι δεν μπορουσαν να αποφασισουν νωριτερα...οταν εξελισσοταν ο αγωνας...
    σημαίνει όμως ότι το να αποφασίσουν μετά δεν είναι κάτι περίεργο

Αρχαιολογικό μέλος Το avatar του/της tomy
    Μια ανάλυση βασισμένη στα γυρολόγια απο τον Randy Mamola

http://www.crash.net/motogp/news/224...lap-times.html

Παρόμοια θέματα

1. MOTO GP ROUND 16 PRAMAC AUSTRALIAN GRAND PRIX 16-18/10/2015
    από SHOOTER045 στο forum Αγωνιστικά νέα
    Απαντήσεις: 215
    Τελευταίο μήνυμα: 20/11/2015, 18:37
  2. MOTO GP ROUND 15. 9-11/10 2015 MOTUL GP OF JAPAN
    από SHOOTER045 στο forum Αγωνιστικά νέα
    Απαντήσεις: 440