-ΘΑ ΣΚΑΣΕΙΣ ΡΕ Μ@Κ@Κ@ ΜΗ ΣΕ Μ@ΜΗΣΩ???
-ΔΕ ΣΚΑΩ, ΔΕ ΣΚΑΩ, ΔΕ ΣΚΑΩ!!!
![]()
Κλείνεις τις πόρτες σου και οποιαδήποτε δίοδο περνάει ο ήχος και στην χειρότερη βάζεις ωτοασπίδες. Δεν θα το λύσεις το πρόβλημα στην πηγή και από την στιγμή που επιλύει τα προβλήματά του εντός της οικίας του και δεν κάνει φασαρία εκτός ορίων (δεν χρησιμοποιεί κάποιο ηχοσύστημα για να το διατυμπανίζει, απλώς -μάλλον- βρίσκεσαι σε ήσυχη γειτονιά), τον αφήνεις να ζει την ζωή του.
Σε διαφορετική περίπτωση, εντοπίζεις σε ποια πολυκατοικία μένει και αφήνεις χαρτί με σύσταση απλώς να χαμηλώσει την ένταση.
Από την άλλη, δεν ξέρεις αν ο(?) τύπος το κάνει μπας και βρει από το πουθενά παρηγοριά σε καμία στιβαρή αντρική αγκαλιά.
(Μακάρι να είχα έναν τέτοιο στην γειτονιά μου, με όλους μαμούχαλους που μπλέξαμε, σε λίγο δεν θα μπορούμε να αναπνεύσουμε χωρίς παρατήρηση)
Το έκανα εικόνα και με άκουσαν όλοι στην γειτονιά πρωί πρωί. Να 'σαι καλά αδερφέ, υπομονή και να μας γράφεις τις εξελίξεις.
![]()
LIFE IS TOO SHORT to remove usb safely
"These violent delights have violent ends
And in their triumph die, like fire and powder
Which, as they kiss, consume" William Shakespeare (Romeo & Juliet).
Ρε συ δεν είμαι καμιά υστερικιά γεροντοκόρη, που θα ακούσει 4,2 λεπτά πριν τη λήξη της ωρας κοινής ησυχίας ένα βήξιμο και θα κάνει μανούρα.
Εδώ μιλάμε 5 τα ξημερώματα να γίνεται ο κακός χαμός με τηλεφωνικές συνομιλίες έντασης γηπέδου !
Άντε να κοιμηθείς μετά...
(και μετά από τέτοια γέλια να παραδεχτώ....)
Άμα σου μέλλει να πνιγείς, ποτέ σου δεν πεθαίνεις... (by Amrk)
Αν ήταν straight και τσακωνόταν με τη γυναίκα του θα σε ενοχλούσε το ίδιο?
Το βέβαιο είναι ότι, μόλις βρεί κάποιο σύντροφο, θα γλυτώσετε το βραδυνό ξενύχτι
Μέχρι τότε όμως και επειδή οι Διφυλικοί (ώ τί είπα τώρα!), είναι άνθρωποι όπως όλοι μας ... Πάνε πιάστον και μίλα του, σα να τον ήξερες χρόνια, με φιλικό τόνο εννοώ.
Βγείτε και Καμάρα για κανά καφέ έν ανάγκη, δεν τρέχει κάτι. Αυτός είναι αυτός που είναι και εσύ το ίδιο. Δέν θα σου βγεί τ' όνομα. Εξήγησε του και θα καταλάβει, είμαι σίγουρος.
I'm the footprint on the sand ....
Winterhater.
Εμά αφού η ερώτηση / προσταγή απευθύνεται σε λάθος άτομο, στον μ@λ@κ@, πως θα καταλάβει;
Προσπάθησε διαφορετικά :
είτε του κάνω ερώτηση : « ΘΑ ΣΚΑΣΕΙΣ ΡΕ Π@@ΣΤ@ ???? »
είτε σε προστακτική : « ΣΚΑΣΕ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΡΕ Π@@ΣΤ@ ???? »
και ανατροφοδότησέ μας για τα αποτελέσματα
Το ίδιο αν όχι περισσότερο. Τουλάχιστον τώρα γελάμε και λίγο.
Αυτό το πιστεύω κι εγώ, αλλά δεν κάνω την ''φουστοπροξενήτρα'' Παναγιώτη με καμία κυβέρνηση !
Για τα υπόλοιπα που λες, ούτε τον θεωρώ δημόσιο κίνδυνο, αλλά δεν είναι και υποχρέωση μου να τον κάνω φίλο, ούτε να τον βάλω στον ''ίσιο δρόμο''.
Θέλω απλά να κάνει ησυχία τα βράδια που κοιμάται ο κόσμος. Τίποτα περισσότερο, τίποτα λιγότερο.
Εσύ θα ' πρεπε απλά να ντρέπεσαι.....![]()
![]()
![]()
Άμα σου μέλλει να πνιγείς, ποτέ σου δεν πεθαίνεις... (by Amrk)