Ναι το εχω, το εχω ζυγισει και ειναι 208 κιλα.
Η Honda δινει τιμη 208 πληρως υγρων.
Ο καθενας εχει την διακριτικη ευχερεια να παει να το ζυγiσει ή να πιστεψει το motomag ή οτι αλλο
Mε θυμασαι ρε Πουστη?
Cringe fiesta.
(εμένα η ζυγαριά λέει 100 κιλά άνευ Transalp πάντως)
The Dirty Harry
@Corpse
Με ποδιά η χωρίς?
Και από υγρά πως πας?
Χαχαχα
Ούτε εγώ γνωρίζω τι φοράει το μαύρο αλλά σύντομα θα πετυχαίνουμε πολλά Τράνσαλπ με τέτοιου τύπου ελαστικά, δηλαδή καθαρά για άσφαλτο.
Πάντως ενώ διάφοροι αναφέρουν ότι έχει μέτριες αναρτήσεις και χωρίς ρυθμίσεις κλπ, εγώ μια χαρά βλέπω να πηγαίνει στο χώμα με τακούνια στα χέρια που πρέπει https://www.youtube.com/watch?v=4jlO1fjXuH8
Εννοείται δε φοράει την αφρόκρεμα και προφανώς θα βγουν οι κλασσικές βελτιώσεις όπως για όλα. Σίγουρα όμως είναι μια χαρά για την πλειοψηφία των αναβατών που πάνε χώμα, ακόμη και για ορισμένους που θεωρούν ότι τους πέφτει λίγο. Να μην ξεχνάμε ότι οι πολύ απαιτητικοί μπαίνουν με μικρά στο χώμα, δεν περιμένουν σούπερ πράγματα με μηχανές 200 κιλών.
Οι δυσκολίες συχνά προετοιμάζουν ένα συνηθισμένο άτομο για ένα ξεχωριστό πεπρωμένο. https://www.youtube.com/watch?v=kZmuVMXEZdE
2 Λαστιχα φορανε μαμα και αυτα σε τυχαια σειρα παρτιδας.
Ειναι Metzeler Karoo Street η' Dunlop TrailMax Mixtour
Τελευταία τροποποίηση από mr.mister; 25/07/2023 στις 08:50.
Mε θυμασαι ρε Πουστη?
Πωλείται νεφρό δεξί σε καλή κατάσταση από μη καπνιστή κάτω των 30.
Βιβλίο σέρβις, όλα στην ώρα τους, 2 λίτρα νερό τουλάχιστον σε καθημερινή βάση.
Ανταλλαγή δεκτή Μόνο με Transalp '23 στο άσπρο-μπλε.
Πληροφορίες inbox.
Edit:Για χώμα χωρίς ποδιά μπροστά και κάτω από το μοτέρ βλέπω ολική στην πρώτη κοτρώνα.
Και μεγάλη ξεφτίλα που τα transalp είχανε αυτην την πλαστική που ήθελαν και καλά να μοιάζει με μεταλλική.
Edit2: τα μισά 2023 τα βλέπω με και τα μισά χωρίς στο ινδερνετ, τι έχει γίνει
Τελευταία τροποποίηση από asxetost; 25/07/2023 στις 12:44.
Εγω δεν το βλεπω παντως λογικο να βγαινει με διαφορετικα ελαστικα χωρις τοσο καιρο να το εχει αναφερει κανενας.
Βλεπω παντως να εχουν ολα τα λευκα τα ιδια και ολα τα μαυρα τα ίδια (τα αλλα).
Υποτιθεται πως παιρνεις ενα μηχανακι γνωριζοντας καποια spects και απλα επιλεγεις χρωμα .
...και αυτο γιατι τα δυο διαφορετικα ελαστικα ειναι και για διαφορετικη χριση
Ισχύει από τη πρώτη μέρα. Το ήξερα αλλά δεν μπήκα στη διαδικασία να το αναφέρω, δεν το θεώρησα άξιο αναφοράς. Επίσης ισχύει ότι το λευκό φορά πάντα τα Karoo.
Ισχύει και αυτό που λέει ο @mr. mister, είναι τα Trailmax mixtour και όχι τα Tourance που έγραψα (μπερδεύτηκα) αλλά σίγουρα δε μπαίνουν με τυχαία σειρά. Κάθε χρώμα φοράει τα δικά του, στο άσπρο ως πιο σπορ βάζουνε πάντα τα Karoo.