Σελίδα 64 από 212 ΠρώτοΠρώτο ... 1454596061626364656667686974114164 ... ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 946 έως 960 από 3169

Θέμα: GSF 600/650 s Bandit

Και που λέτε παιδιά, πάω για ένα ποτάκι Γλυφάδα την προηγούμενη Τρίτη και... Όταν πάω να πάρω τη μοτοσικλέτα, βλέπω μια κηλίδα λάδι από κάτω. Δεν είναι δικιά μου, σκέφτηκα. Αλλά για καλό και για κακό βάζω και δαχτυλάκι από κάτω... και σε άλλη περίπτωση θα ήμουνα πολύ χαρούμενος αν ήταν υγρό, στη συγκεκριμένη όμως, ξενέρωσα. Τα λάδια ήταν από το αριστερό (όπως καθόμαστε) καπάκι του κινητήρα μου... Το οποίο ανοίγεται για το σέρβις κάθε 12000 με τις βαλβίδες. Προφανώς, δύο ρυθμίσεις, ίδια φλάντζα. Χάρτινη κιόλας, τι να αντέξει... Στην κεφαλή τις άλλαξα τον προηγούμενο μήνα στο σέρβις των 24000 γιατί δάκρυζαν, αυτή όμως δε μου έκοψε να του πω να βάλει καινούρια (προφανώς ούτε και του μάστορα). Τέλος πάντων, ευτυχώς που φόραγα τα stan smith και δεν πότισε κανένα καλό ζευγάρι παπούτσια με λάδι γιατί θα γαμοσταύριζα όλο τον πλανήτη, γύρισα πίσω ρελαντί, έπλυνα τα παπούτσια (ναι, ΟΚ, το ξέρω είμαι βλαμμένος) και το μωρό έμεινε να στάζει. Η Suzuki κλειστή, οπότε... Διακοπές με το αυτοκίνητο και πάλι καλά που δεν την έπαθα την επόμενη στο δρόμο, θα μου τις χάλαγε.
    Δευτέρα τηλέφωνο στο μηχανικό, το πήγα Τρίτη απόγευμα, ε θέλει φλάντζα μου λέει, πάρε μία και βάλε την, δεν είναι τίποτα, συμπλήρωσε και το λάδι και όλα ΟΚ. Καλά, αυτό το ήξερα ότι δεν είναι δύσκολο, το γαμώτο είναι το θέμα, γιατί δεν έγινε με το σέρβις... Τέλος πάντων, σήμερα την έφεραν στη Μιχαλακοπούλου, πήγα με το αυτοκίνητο και την πήρα, έκατσα στο γκαράζ και σε 10 λεπτά την έβαλα κιόλας. Βγάλε, τρίψε όπου έχει κολλήσει η παλιά, σκούπισε, ξαναβάλε, όλα ΟΚ. Βέβαια τώρα δεν έχω λάδι, αλλά έχω φροντίσει να μου φέρουν το βραδάκι. Η παλιά είχε στραβοπατήσει στο βάλσιμο στην κάτω πλευρά, είχε μπει πολύ μέσα και προφανώς σε κάποια γκαζιά παρέδωσε το πνεύμα.
    Την όλη ιστορία την αναφέρω μην την πατήσει και κανένας άλλος... Κόστος φλάντζας 7,10 ευρώ, στο σύνολο του σέρβις των 24000 που μου πήγε 250 ευρώ δεν είναι και τπτ σοβαρό. Να ζητάτε να την αλλάζουν κάθε φορά που κάνετε βαλβίδες!

Κάντε click στην εικόνα για μεγαλύτερο μέγεθος. 

Όνομα:	dsc00223r.jpg 
Προβολές:	674 
Μέγεθος:	93,6 KB 
ID:	139781

Γεια χαρά σε όλους!

Δείτε αυτή τη συζήτηση --> Bandit 650 vs V-Strom 650. Όποιος έχει την εμπειρία νομίζω πως θα ήταν χρήσιμο να την καταθέσει.

Συγνώμη που σας μεταφέρω από το ένα φόρουμ στο άλλο αλλά νομίζω πως έχει ενδιαφέρον.

οταν ξανακλεινεις καπακια κινητηρα ασφαλως και πρεπει να μπαινουν καινουριες φλαντζες ακομα και αν οι παλιες φαινονται καλες...το service ηταν απο εξουσιοδοτημενο συνεργειο?? ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟΙ μην ξαναπας εκει αν κλεινουν τοσο προχειρα το καπακι φαντασου ποσο προχειρη δουλεια κανουν πιο μεσα

Αρχικά δημιουργήθηκε από sakis67
    οταν ξανακλεινεις καπακια κινητηρα ασφαλως και πρεπει να μπαινουν καινουριες φλαντζες ακομα και αν οι παλιες φαινονται καλες...το service ηταν απο εξουσιοδοτημενο συνεργειο?? ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟΙ μην ξαναπας εκει αν κλεινουν τοσο προχειρα το καπακι φαντασου ποσο προχειρη δουλεια κανουν πιο μεσα
    Είναι εξουσιοδοτημένοι και καλοί, πχ η ρύθμιση που έκαναν στις 12000 με τις βαλβίδες που ήταν σαν να άλλαξε η μοτοσικλέτα. Τώρα το συγκεκριμένο... Τι να πω. Ουδείς τέλειος. Πάντως ρε γμτ, αν αλλάζονται οι φλάντζες κεφαλής και καπακιού σε κάθε ρύθμιση, μιλάμε για 100? φλάντζες, 60? λάδι, 10? φίλτρο, αν θυμάμαι καλά ?20 μπουζί, σύνολο ?190 και άλλα ?150 τα εργατικά... :S Είναι πολλά τα λεφτά Σάκη... Η πράξη δείχνει ότι μία επανατοποθέτηση την αντέχει η κεφαλή. ΟΚ, με την πλαϊνή δε το ξαναρισκάρω αν και αυτή άντεξε μία φορά. Και μιλάμε για 15000 χιλιόμετρα το χρόνο, άρα ?400 σέρβις περίπου... Βάλε και ένα ζευγάρι λάστιχα άλλα 330-350, βάλε και την ασφάλεια με κλοπή άλλα 300, τα τακάκια, αλυσιδογράναζα, το περάσαμε το χιλιάρικο κάθε χρόνο. Μεγάλη ρουφήχτρα...

χιλιομετροφάγος! Το avatar του/της pektis
    Στο γενικό service τι σου αλλάζει στη μηχανή & δίνεις τόσα πολλά??Εγώ κάνω αλλ.λαδιών + φίλτρο,ρύθμιση βαλβίδων,αλλαγή φλάντζας κεφαλής,ρύθμιση καρμπιλατέρ,αλλαγή μπουζί,αλλαγή τακάκια αν χρειάζεται + έλεγχος αλυσίδας με 250ευρώ περίπου

Αρχικά δημιουργήθηκε από pektis
    Στο γενικό service τι σου αλλάζει στη μηχανή & δίνεις τόσα πολλά??Εγώ κάνω αλλ.λαδιών + φίλτρο,ρύθμιση βαλβίδων,αλλαγή φλάντζας κεφαλής,ρύθμιση καρμπιλατέρ,αλλαγή μπουζί,αλλαγή τακάκια αν χρειάζεται + έλεγχος αλυσίδας με 250ευρώ περίπου
    Χμ... 80 ευρά λιγότερα για την ίδια δουλειά... Αν το συνεργείο σου είναι καλό, δε στέλνεις και ένα pm να μου πεις ποιός είναι να τον δοκιμάσω στην επόμενη φορά για βαλβίδες; Αν και μόλις τις έκανα...
    Το τι κάνει το είπα πάντως, ουσιαστικά ότι γράφεις και εσύ. Βαλβίδες, έλεγχο των καρμπιρατέρ είναι τα σημαντικά, α ναι και φίλτρο αέρα επίσης στο μεγάλο σέρβις. Απλά μου έκανε εντύπωση πόσο πολλά χρεώνει η Suzuki τις φλάντζες κεφαλής... Η μεγάλη και οι μικρές σαν ροδέλες στις βίδες, ένα 70άρι!

Αρχικά δημιουργήθηκε από amyroukai
    Χμ... 80 ευρά λιγότερα για την ίδια δουλειά... Αν το συνεργείο σου είναι καλό, δε στέλνεις και ένα pm να μου πεις ποιός είναι να τον δοκιμάσω στην επόμενη φορά για βαλβίδες; Αν και μόλις τις έκανα...
    Το τι κάνει το είπα πάντως, ουσιαστικά ότι γράφεις και εσύ. Βαλβίδες, έλεγχο των καρμπιρατέρ είναι τα σημαντικά, α ναι και φίλτρο αέρα επίσης στο μεγάλο σέρβις. Απλά μου έκανε εντύπωση πόσο πολλά χρεώνει η Suzuki τις φλάντζες κεφαλής... Η μεγάλη και οι μικρές σαν ροδέλες στις βίδες, ένα 70άρι!
    Η μεγάλη φλάντζα κεφαλής νομίζω 30ευρώ,για τις μικρές δεν θυμάμαι.Όσο για το μάστορα είναι Πάτρα!!Αθήνα μένω αλλά επειδη δεν τους εμπιστεύομαι εδώ το πάω Πάτρα για service...H μηχανή έχει τα 2πλά χλμ. από την δική σου χωρίς κανένα πρόβλημα!!(κάνοντας τα service στην ώρα τους πάντα)

κοιταξε εγω παλιοτερα οταν ειχα ενα boldor και ανοιγα κινητηρα μονος μου οταν το ξαναεκλεινα εβαζα παλιες φλαντζες τις πλακωνα και στη κοκκινη σιλικονη και δεν ειχα προβλημα.....αυτο ομως το εκανα γιατι η μηχανη ηταν παλια δεν ηθελα να αυξησω το κοστος επισκευης ε και να εσταζε καμμια σταγονα μετα απο μηνες δεν ετρεχε τιποτα.....τωρα ομως που εχω καινουρια μηχανη και την παω αντιπροσωπεια ( δεν εχω βαλει ακομα χερι εκτος απο λαδια τακακια λογω ελλειψης ελευθερου χρονου) εχω την απαιτηση το service να ειναι αψογο εως την τελευταια λεπτομερεια αλλιως θα τους παρει ο διαολος

κοιταξε παλια ειχα ενα boldor ανοιγα μονος μου κινητηρα και οταν το ξαναεκλεινα εβαζα παλιες φλαντζες το πλακωνα και στη κοκκινη σιλικονη ( μειωση κοστους ) και να ετρεχε και καμμια σταγονα μετα απο μηνες δεν ετρεχε τιποτα ετσι και αλλιως παλια ηταν η μηχανη.....τωρα ομως που εχω καινουρια μηχανη αν την παω σε εξουσιοδοτημενο συνεργειο ( αν την παω θα την παω γιατι υποτιθεται τηρουνται οι οδηγιες κατασκευαστη ) εχω την απαιτηση να γινουν ολα αψογα οπως λεει ο κατασκευαστης αλλιως θα τους παρει και θα τους σηκωσει.......εκτος και αν εγω του πω μην βαζεις καινουριο να μειωσουμε το κοστος

Χρωματα...

Γεια χαρά!

Μήπως γνωρίζει κάοιος τι γίνεται με τα χρώματα του bandit 650? Την τελευταία φορά που είχα ρωτήσει στην Ελλάδα η αντιπροσωπεία το εισάγει μόνο σε γκρ και μαύρο... Εκείνο το μπλεδάκι υπάρχει περίπτωση να το φαίρουν???

http://sport-motor.es/tienda/images/...it-650-s-0.jpg

[QUOTE]Αρχικά δημιουργήθηκε από amyroukai
    [B]Πάρε τηλέφωνο 2103463189 ή πέρνα από πειραιώς 110, Λεωνίδας Πούλος ο αντιπρόσωπος. Δε θυμάμαι πόσο είχε, νομίζω κάτω απο 400, αλλά δε παίρνω όρκο.

Δηλαδή έχεις βάλει στη μηχανή την ΄νικελομένη΄ & όχι την τιτανίου??Οι ίδιες είναι οπτικά??

Αρχικά δημιουργήθηκε από pektis

Δηλαδή έχεις βάλει στη μηχανή την ΄νικελομένη΄ & όχι την τιτανίου??Οι ίδιες είναι οπτικά??
    Tιτανίου έχω βάλει. Αν πας μερικές σελίδες πιο πίσω [52] έχει και φωτογραφίες.

Re: Χρωματα...

Αρχικά δημιουργήθηκε από funk
    Γεια χαρά!

Μήπως γνωρίζει κάοιος τι γίνεται με τα χρώματα του bandit 650? Την τελευταία φορά που είχα ρωτήσει στην Ελλάδα η αντιπροσωπεία το εισάγει μόνο σε γκρ και μαύρο... Εκείνο το μπλεδάκι υπάρχει περίπτωση να το φαίρουν???

http://sport-motor.es/tienda/images/...it-650-s-0.jpg
    Υπάρχουν δύο μπλε, αυτό και ένα σκούρο που το "φόραγε" μόνο το 1200 στις παλιότερες γενιές. Είναι πολύ όμορφο με το ασημένιο πλαίσιο! Νομίζω το έφερναν στην αρχή αλλά μετά κράτησαν μόνο ασημένιο και μαύρο, ίσως το μπλε και το κόκκινο/μπορντώ να μην πούλαγαν. Σε τέτοια περίπτωση, δες καμμιά παραεισαγωγή. Λεφτά δεν θα κερδίσεις γιατί η τιμή της Ελλάδας είναι πολύ χαμηλή, αλλά ίσως σου φέρουν το χρώμα που θέλεις.

460 euro μου είπε για τιτανίου...Θα δω τι θα κάνω!Ευχαριστώ πάντως για τις πληροφορίες!

Artificial Spammer Το avatar του/της Elle
    Σ' ωραίος!
    :a36: Θεσσαλικό κλιμάκιο :a36:
    :a07:Τη λένε Μαίρη
    Ζητείται νεαρός για delivery σε πιτσαρία με GSXR hayabusa K8

Παρόμοια θέματα

1. καταναλωση gsf 600s
    από salivaras στο forum Όλα τα μοντέλα χωρίς δική τους κατηγορία...
    Απαντήσεις: 1
    Τελευταίο μήνυμα: 26/03/2008, 20:28
  2. fazer 600 ή v-strom 650 ή bandit?
    από al6s στο forum Όλα τα μοντέλα χωρίς δική τους κατηγορία...
    Απαντήσεις: 0
    Τελευταίο μήνυμα: 16/06/2007, 06:22
  3. Repair Manual Transalp 600-650 & Africa 650-750
    από tifozif1 στο forum Τεχνικά θέματα: Tips & tricks
    Απαντήσεις: 28
    Τελευταίο μήνυμα: 12/10/2005, 12:01

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματά σας
  •