Σελίδα 64 από 204 ΠρώτοΠρώτο ... 1454596061626364656667686974114164 ... ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 946 έως 960 από 3052

Θέμα: JAPAN Vs. EUROPE

Banned
    Αρχικά δημιουργήθηκε από maniak.
    ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΚΑΠΟΙΟΝ ΠΟΥ ΝΑ ΣΚΕΦΤΕΤΑΙ ΛΑΚΟΥΒΑ , ΠΕΣΙΜΟ ,ΟΥΤΕ ΚΑΝ ΧΕΣΙΜΟ

ΓΙΑΤΙ ΑΝ ΤΑ ΣΚΕΦΤΕΣΑΙ ΑΥΤΑ ΔΕΝ ΚΑΒΑΛΑΣ ΜΗΧΑΝΗ
    Το ίδιο ακριβώς εννοώ. Αν είναι να έχει λακούβα και πέσιμο, δεν παίρνει...

Banned Το avatar του/της anco
    Αρχικά δημιουργήθηκε από dessert
    Μάλλον κοιτάς το δέντρο και χάνεις το δάσος... Αν ήθελε η ομάδα να προχωρήσει και να κάνει κάτι στο A. SBK θα το είχε κάνει... Και δεν νομίζω οτι επιδή στο συγκεκριμένο πρωτάθλημα, δεν πάει, αναιρεί τα προηγούμενα ή και τα υπόλοιπα...
    Τωρα εισαι λαθος, εχει παρει τον πουλο και δεν προκειται να δει οχι Πρωταθλημα ουτε βαθρο εκει.

Ασε τα SBK τωρα, και φετος δεν βλεπει Πρωταθλημα.

Καλα στην μικρη κατηγορια SS εκει ειναι απλα για λεει οτι υπαρχει και 749.

Στα GP ειναι αλλο θεμα μιας και εκει καθε εργοστασιο ειναι ελευθερο να φτιαξει οτι θελει.

Δεν ειναι τυχαιο ομως που παγκοσμιος ολες οι ημιεργοστασιακες ομαδες τρεχουν με Ιαπωνικα.

Τα Ducati τα τρεχει μονο το Factory εργοστασιο και εχει αλλη μια ομαδα για να γεμιζει την πιστα.

Εδω ολοκληρη Αprilia την εκανε με ελαφρα πηδηματακια, και απο SBK και απο GP.

Απλα δεν υπαρχει μοτερ Ιταλικο που θα το βαλεις να τρεξει 1 χρονια αγωνα και να την βγαλει καθαρη .

Αυτο εχει και σαν συνεπεια στην πολιτικη ζωη να βγαζει τα 3πλα χλμ απο ενα Ιταλικο με το 1/4 σε κοστος.

Τωρα ας εχει το αλλο Ohlins και Brembo, και τελικη 268....

Αυτο με το ουτε 270 να σου δωσει ο TRE καμια 20 χλμ απο το Κ του, μιλαμε για τα καλα μοντελα τα αλλα π.χ 620 τα περναω απο πανω με το 400αρακι μου.

Banned
    Αρχικά δημιουργήθηκε από anco
    Τωρα εισαι λαθος, εχει παρει τον πουλο και δεν προκειται να δει οχι Πρωταθλημα ουτε βαθρο εκει.

Ασε τα SBK τωρα, και φετος δεν βλεπει Πρωταθλημα.

Καλα στην μικρη κατηγορια SS εκει ειναι απλα για λεει οτι υπαρχει και 749.

Στα GP ειναι αλλο θεμα μιας και εκει καθε εργοστασιο ειναι ελευθερο να φτιαξει οτι θελει.

Δεν ειναι τυχαιο ομως που παγκοσμιος ολες οι ημιεργοστασιακες ομαδες τρεχουν με Ιαπωνικα.

Τα Ducati τα τρεχει μονο το Factory εργοστασιο και εχει αλλη μια ομαδα για να γεμιζει την πιστα.

Εδω ολοκληρη Αprilia την εκανε με ελαφρα πηδηματακια, και απο SBK και απο GP.

Απλα δεν υπαρχει μοτερ Ιταλικο που θα το βαλεις να τρεξει 1 χρονια αγωνα και να την βγαλει καθαρη .

Αυτο εχει και σαν συνεπεια στην πολιτικη ζωη να βγαζει τα 3πλα χλμ απο ενα Ιταλικο με το 1/4 σε κοστος.

Τωρα ας εχει το αλλο Ohlins και Brembo, και τελικη 268....

Αυτο με το ουτε 270 να σου δωσει ο TRE καμια 20 χλμ απο το Κ του, μιλαμε για τα καλα μοντελα τα αλλα π.χ 620 τα περναω απο πανω με το 400αρακι μου.

Κάτσε μισό λεπτο!!!!
    Έχει ήδη 14 στα 19, το έχω αναφαίρει και πιό πάνω, μην επαναλαμβάνομαι....
    Τραυματίας και με βροχή και τους μάμησε, ξέρεις που αναφέρομαι...
    Γνωρίζεις οτι απο τη στιγμή που αυθαίρετα τα Γιαπάν ανέβηκαν στα 1000cc, δεν μιλάμε για "καθαρό" αγώνα... Και μην μου αρχίσεις για τα διάφορα κοψήματα που λένε οι κανονισμοί στον κινητήρα και κολοκύθια τούμπανα...
    Δεν είναι καθόλου τυχαίο που οι περισσότεροι τρέχουν με Γιαπάν, γιατί γνωρίζεις οτι πέρα των παραπάνω έχουμε και διαφορετικά κόστη...
    Γιατί υπάρχει μοτέρ Ιαπωνικό που τη βγάζει καθαρή;;; Ή αναφέρεσαι σε Ελληνικό επίπεδο???;;
    Μηχανάκι Γιαπάν χωρίς βλάβη μετά τα 40000, δεν έχω δεί. Το δικό μου έχει τα διπλάσια και,χτυπα ξύλο, δεν έχει βγάλει Τ Ι Π Ο Τ Α !!! Όσον αφορά το κόστος συντήρησης είσαι λάθος... Το θέμα έχει συζητηθεί και άλλες φορές στο φόρουμ και οι διαφορές, δεν είναι καν διαφορές...
    Και μην ξεχνάς πως η Ducati, είναι ένα μικρό εργοστάσιο που πουλάει όχι περισσότερα απο 30000 κομμάτια ετησίος...

Τώρα πές μου σε παρακαλώ με ποιό 400ακι κερνάς τσάϊ την 620 , γιατί θέλω να γελάσω λίγο...

Με ZXR 400 το συγκεκριμενο ειναι του LsKostas.

Αυτα που του κανουν μεγαλη πλακα ειναι τα RVF 400.

Ασε μην αρχισεις το σεναριο με το ουτε στον υπνο σου.....

Καλα δεν λεμε για 250αρια διχρονα, αυτα ειναι τζιζζζζζζζ και για μερικα 600αρια......

Κάτσε μισό λεπτο!!!!
    Έχει ήδη 19 στα 14, το έχω αναφαίρει και πιό πάνω, μην επαναλαμβάνομαι....
    Τραυματίας και με βροχή και τους μάμησε, ξέρεις που αναφέρομαι...
    Γνωρίζεις οτι απο τη στιγμή που αυθαίρετα τα Γιαπάν ανέβηκαν στα 1000cc, δεν μιλάμε για "καθαρό" αγώνα... Και μην μου αρχίσεις για τα διάφορα κοψήματα που λένε οι κανονισμοί στον κινητήρα και κολοκύθια τούμπανα...
    Δεν είναι καθόλου τυχαίο που οι περισσότεροι τρέχουν με Γιαπάν, γιατί γνωρίζεις οτι πέρα των παραπάνω έχουμε και διαφορετικά κόστη...
    Γιατί υπάρχει μοτέρ Ιαπωνικό που τη βγάζει καθαρή;;; Ή αναφέρεσαι σε Ελληνικό επίπεδο???;;
    Μηχανάκι Γιαπάν χωρίς βλάβη μετά τα 40000, δεν έχω δεί. Το δικό μου έχει τα διπλάσια και,χτυπα ξύλο, δεν έχει βγάλει Τ Ι Π Ο Τ Α !!! Όσον αφορά το κόστος συντήρησης είσαι λάθος... Το θέμα έχει συζητηθεί και άλλες φορές στο φόρουμ και οι διαφορές, δεν είναι καν διαφορές...
    Και μην ξεχνάς πως η Ducati, είναι ένα μικρό εργοστάσιο που πουλάει όχι περισσότερα απο 30000 κομμάτια ετησίος...

Τώρα πές μου σε παρακαλώ με ποιό 400ακι κερνάς τσάϊ την 620 , γιατί θέλω να γελάσω λίγο...

Τα Japan εχουν ακομα μεγαλο περιθωριο εξελιξης, γιατι ολα τα εγοστασια τρεχουν στα GP.

To ιδιο και η Duc αλλα με αλλη διαταξη μοτερ.

Tωρα αν την βγαζει καθαρη σε Ελλαδα η Ευρωπη ενα Japan ειναι σιγουρο αφου και ευκολα αποκταει αλογα και αξιοπηστα.

Ειδη τα Ελληνικα ειναι 175+ ετσει για πλακα.

Απο τα 158 τι ειναι αλλα 15-20 αλογα.....

Και τα Japan απο τα παπακια πουλανε και βγαζουν χρηματα τι με αυτο.

Οσο αν εχει συζητηθει περι αξιοπηστιας, ξεκινα να κανεις burn out σουζες και εκκινησεις με Iταλικο
    και Ευρωπη μονιμα και θα το παρεις στο χερι, και να το βαζεις συνεχεια πιστα.....

Banned
    Με ZXR 400 το συγκεκριμενο ειναι του LsKostas.

Αυτα που του κανουν μεγαλη πλακα ειναι τα RVF 400.

Ασε μην αρχισεις το σεναριο με το ουτε στον υπνο σου.....

Καλα δεν λεμε για 250αρια διχρονα, αυτα ειναι τζιζζζζζζζ και για μερικα 600αρια......
    Με το ZX ουτε στον ύπνο σου!!!
    Για το RVF αν έχει κάτι επάνω και βγάζει πάνω απο 240 τελική ίσως....
    Και απο τα 2 έχω προσωπική πείρα, είναι καλά, αλλά όχι όσο θέλεις να τα παρουσιάζεις...

Καλα για τα 250 που πάς βρε!!!!

Banned
    To ιδιο και η Duc αλλα με αλλη διαταξη μοτερ.
    Μάλλον κατα λάθος το έιπες αυτό. Ξέρεις οτι η Duc δεν πρόκειται να αφήσει τον L2...

Οσο αν εχει συζητηθει περι αξιοπηστιας, ξεκινα να κανεις burn out σουζες και εκκινησεις με Iταλικο
    και Ευρωπη μονιμα και θα το παρεις στο χερι, και να το βαζεις συνεχεια πιστα.....

Της έχω πιέι το αίμα... Αλλού είναι το μυστικό, δεν θέλει τίποτα το μοτέρ, αλλά όλοι κάνουν την ίδια χαζομάρα και έχει βγεί κακό όνομα... Ο Pantah είναι καταπληκτικός κινητήρας... Απλά πρέπει να ξέρεις τι θέλει...

Αρχικά δημιουργήθηκε από maniak.
    OI EΛΛΗΝΙΚΟΙ ΔΡΟΜΟΙ ΕΙΝΑΙ ΣΙΓΟΥΡΑ ΓΙΑ ΤΟΝ "ΠΕΟ" ΕΣΥ ΟΜΩΣ ΣΕ

ΠΟΙΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ ΤΟ ΤΕΡΜΑΤΙΖΕΙΣ , ΚΑΝΕΙΣ ΚΟΝΤΡΕΣ ΚΑΙ ΣΟΥΖΕΣ ΜΕ 240 ΧΙΛ.

ΡΕ ΜΠΑΣ ΚΑΙ ΚΟΙΜΑΣΕ ΜΑΖΙ ΤΟΥ (ΑΝ ΤΟ ΕΧΕΙΣ:smilea: ) ΚΑΙ ΤΑ ΒΛΕΠΕΙΣ ΣΤΑ ΟΝΕΙΡΑ ΣΟΥ

ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΓΡΑΦΕΙΣ.

Ναι μπραβο το βρηκες δεν εχω καν μηχανη στα ονειρα μου τα βλεπω ολα.

Μάλλον κατα λάθος το έιπες αυτό. Ξέρεις οτι η Duc δεν πρόκειται να αφήσει τον L2...

Της έχω πιέι το αίμα... Αλλού είναι το μυστικό, δεν θέλει τίποτα το μοτέρ, αλλά όλοι κάνουν την ίδια χαζομάρα και έχει βγεί κακό όνομα... Ο Pantah είναι καταπληκτικός κινητήρας... Απλά πρέπει να ξέρεις τι θέλει...
    Τι θελει δλδ πιστονια και μπιελες καθε μηνα?

Banned
    Αρχικά δημιουργήθηκε από grigorisr1
    Τι θελει δλδ πιστονια και μπιελες καθε μηνα?

Ναι απο Κ. Και για να την χρονήσεις σωστα βάζεις και κιτ με πλαίσιο πάλι απο Κ. Η suzuki είναι μπροστά. Φτιάχνει, μακραν, τα καλύτερα τριμπούρδελα...

Ναι απο Κ. Και για να την χρονήσεις σωστα βάζεις και κιτ με πλαίσιο πάλι απο Κ. Η suzuki είναι μπροστά. Φτιάχνει, μακραν, τα καλύτερα τριμπούρδελα...

Τουλαχιστον εχει ψυγειο το suzuki

Banned
    Αρχικά δημιουργήθηκε από grigorisr1
    Τουλαχιστον εχει ψυγειο το suzuki
    Αν η Sutzuki μπορούσε να φτιάξει αερόψυκτο μοτέρ που να αντέχει πάνω απο 20 χλμ, δεν θα έκοβε πλαίσιο το δικό σου....

Αν η Sutzuki μπορούσε να φτιάξει αερόψυκτο μοτέρ που να αντέχει πάνω απο 20 χλμ, δεν θα έκοβε πλαίσιο το δικό σου....

Εχω LOGO στιγμης και οποτε ξεκολαει το πλεσιο το κολαο επιτοπου :rotflmao:

Εσυ τι θα κανεις αμα σου χαλασει στο δρομο θα περιμενεις 3 ωρες τιν οδικη

old school gixxer Το avatar του/της alex14

Για κοιτα το παρακατω αεροψυκτο. 17 χρονονΕ ειναι και δεν εχει ζητησει ποτε Τ Ι Π Ο Τ Α

Κάντε click στην εικόνα για μεγαλύτερο μέγεθος. 

Όνομα:	1.jpg 
Προβολές:	53 
Μέγεθος:	76,8 KB 
ID:	93373
    Μπαμπα μην πεφτεις !!!!

Αρχικά δημιουργήθηκε από alex14
    Για κοιτα το παρακατω αεροψυκτο. 17 χρονονΕ ειναι και δεν εχει ζητησει ποτε Τ Ι Π Ο Τ Α

:rotflmao: :rotflmao:

Παρόμοια θέματα

1. JAPAN Vs. EUROPE ΙΙ
    από sniper στο forum Αντιπαραθέσεις
    Απαντήσεις: 2923
    Τελευταίο μήνυμα: 02/11/2007, 09:13
  2. Japan Vs Europe (UK)
    από motaba στο forum Αντιπαραθέσεις
    Απαντήσεις: 43
    Τελευταίο μήνυμα: 05/09/2006, 17:23

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα