Σελίδα 64 από 236 ΠρώτοΠρώτο ... 1454596061626364656667686974114164 ... ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 946 έως 960 από 3537

Θέμα: ΤΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ....ΑΡΧΙΖΕΙ....ΜΑ ΤΟ ΝΤΕΡΜΠΥ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗΜΕΝΟ (Part II)

Μια κατω ! Το avatar του/της STOYBI
    Αρχικά δημιουργήθηκε από el_hymador
    Πρωτα απ ολα ο Γιαννακοπουλος εχει μιαν ομαδα που δεν χρειαζεται ενστασεις..
    Του γιανακοπουλου η ομαδα στο μπασκετ δεν θα χρειαζοταν την ενσταση.....

( Οπως και η ομαδα του ολυμπιακου περυσυ που ειχε δεκαδες βαθμους διαφορα απο τους τριτοδευτερους..)

Ναι αλλα στην περιπτωση που το πρωταθλημα παιχτει στον ποντο και εισαι εσυ μπροστα, θα το πανηγυρισεις και εσυ και οι υπολοιποι γαυροι, ετσι δεν ειναι ;

η μηπως κανω λαθος;
    Αν αφορα πικαρισμα ΝΑΙ..!!!

Αν αφορα οτι θα ειχα 2 βαθμους παραπανω ( αν δεν μετραγε το αουτ γκολ της ομαδα σου) Ισως...

( Κατα τα αλλα ... ουδεν σχολιον..!)

Αναλλοίωτος Το avatar του/της Akatanomastos
    Αρχικά δημιουργήθηκε από STOYBI
    δεν θα χρειαζοταν την ενσταση.
    Οπως και η ομαδα του ολυμπιακου περυσυ που ειχε δεκαδες βαθμους διαφορα απο τους τριτοδευτερους.
    επιτελους ας αρχισουμε να μιλαμε ειλικρινα και ας αφησουμε τις αηδιες περι ενστασεων εις το ονομα ΤΗς ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗς
    -It's 106 miles to Chicago. We've got a full tank of gas, half a pack of cigarettes, it's dark, and we're wearing sunglasses.
    - Hit it.
    -------------------------------------------------------------------------------
    όλα αυτά, είναι απλά μέρος του πανυγηριού που λέγεται ζωή..
    ------------------------------------------------------------------------------
    νέα προσθήκη

Definition of a bad boy

Ποσαδιστής Το avatar του/της el_hymador
    Του γιανακοπουλου η ομαδα στο μπασκετ δεν θα χρειαζοταν την ενσταση.....

( Οπως και η ομαδα του ολυμπιακου περυσυ που ειχε δεκαδες βαθμους διαφορα απο τους τριτοδευτερους..)
    ναι αλλα μιλαμε για φετος με την υπαρχουσα βαθμολογικη κατασταση...

δεν μπορουμε να μεταθετουμε -υποθετικα- ενα γεγονος σε παρελθοντα χρονο για να πουμε κατι...

Φετος λοιπον εισαι δευτερος παρ΄ολη την ενσταση ....δηλαδη σου χαριστηκαν +3 βαθμοι....

και μεταξυ μας τωρα...ποση διαφορα εκανε ο Βαλνερ σε αυτον τον αγωνα που ηταν ομολογουμενως ο χειροτερος που εχεις δωσει ολη την χρονια;

ο Μπαρκογλου σας το εβαλε το γκολ...

ο προεδρος και το ΔΣ σας καλα εκαναν που υπεβαλλαν ενσταση...αλλα αν αισθανεσται εσεις οκ με αυτο, παω πασσο...

εν ολιγοις το θεμα μας δεν ειναι τι θα κανναν οι εκαστοτε προεδροι και ιδιοκτητες...

το θεμα μας ειναι οτι δεν εχω ακουσει μεχρι στιγμης ενα γαυρο να κραζει...

Αν αφορα πικαρισμα ΝΑΙ..!!!

Αν αφορα οτι θα ειχα 2 βαθμους παραπανω ( αν δεν μετραγε το αουτ γκολ της ομαδα σου) Ισως...

( Κατα τα αλλα ... ουδεν σχολιον..!)
    καλα και αν επισης δεν μετραγε το επιθετικο φαουλ γκολ της ομαδας σου θα ειμασταν νικητες...

δεν ειναι εκει το θεμα μας ομως...

ναι αλλα μιλαμε για φετος με την υπαρχουσα βαθμολογικη κατασταση...

δεν μπορουμε να μεταθετουμε -υποθετικα- ενα γεγονος σε παρελθοντα χρονο για να πουμε κατι...

Φετος λοιπον εισαι δευτερος παρ΄ολη την ενσταση ....δηλαδη σου χαριστηκαν +3 βαθμοι....

και μεταξυ μας τωρα...ποση διαφορα εκανε ο Βαλνερ σε αυτον τον αγωνα που ηταν ομολογουμενως ο χειροτερος που εχεις δωσει ολη την χρονια;

ο Μπαρκογλου σας το εβαλε το γκολ...

ο προεδρος και το ΔΣ σας καλα εκαναν που υπεβαλλαν ενσταση...αλλα αν αισθανεσται εσεις οκ με αυτο, παω πασσο...

εν ολιγοις το θεμα μας δεν ειναι τι θα κανναν οι εκαστοτε προεδροι και ιδιοκτητες...

το θεμα μας ειναι οτι δεν εχω ακουσει μεχρι στιγμης ενα γαυρο να κραζει...

Γαυροι που εκραξαν υπηρχαν αρκετοι......

Αλλα.. Απο την αλλη σου λεει.... 'ηταν παρανομοι και εγω δε ρισκαρω..'

Αντε πεστου εσυ οτι εχει αδικο....... ( ηθικα ισως εχει.... αλλα μονο μεχρι εκει..)

Και επιμενω.... Και ολοι οι αλλοι το ιδιο θα εκαναν.....!!

Αντε πεστου εσυ οτι εχει αδικο....... ( ηθικα ισως εχει.... αλλα μονο μεχρι εκει..)

ok...να δεις λοιπον που στην απιθανη περιπτωση που παρετε το πρωταθλημα, ολοι αυτοι που εκραζαν ( θα αρχισουν τα σας γ@μησ@με και παρτε τα @@ μας κτλ-κτλ...

γαυριος μνημη...

παω για υπνο ... αντενα μην αρχισω τις ενστασεις βραδυατικα!!!

Κατα δευτερον οπως ειπα και στον Stoubi, θα επεφτε κραξιμο οποιοσδηποτε και αν ηταν ο προεδρος....

οι προεδροι καλα κανουν στην τελικη...
    πρώτον θα τολμήσω να πω ότι είσαι ψεύτης (χωρίς να θέλω να σε προσβάλω)

αν ήταν οι Γιαννακοπουλαίοι θα κάνατε μούγκα...όπως έχετε κάνει σε τοσα π.χ μπουκάρισμα στο γήπεδο,επίθεση κ ξυλοδαρμούς σε διαιτητες

φίλε αυτά ο κοκκαλης δεν τα έχει κάνει ότι και να λέμε

και όχι γιούχα δεν έπεσε αλλά τους θεοποιήσατε κιόλας...δηλ έλεος να μην λέμε μαλακίες μεταξύ μας τώρα

για την ένσταση καλά έκανε η διοικηση της ομάδας...πολύ καλά έκανε αφού οι άλλοι τους δώσαν αυτό το δικαίωμα...το ήξεραν και το ρίσκαραν...έχασαν

απο κει κ πέρα εγώ δεν κατακρίνω την διοίκηση αλλά την ομάδα για το αγωνιστικό της πρόσωπο στους αγώνες
    ΑΝ ήμουν διοίκηση θα έχωνα ένα τρελό πρόστιμο στους παίχτες για την προκλητική αδιαφορία τους για τα ελληνικά παιχνίδια και μετα θα έκανα ένσταση...
    δηλ εσύ όταν με διαιτησία σφάζεις έναν μικρό και νικάς ΤΙ διαφορετικό έχεις κάνει απο την ένσταση του Θρύλου αφού πιάσαμε την ηθική...δεν κατάλαβα...δεν του κόβεις βαθμό/ους και τελείως άδικα...εδώ δεν κόπηκαν άδικα
    οπότε άσε τα ηθικά γιατι μάλλον περιορίζονται μέχρι εκεί που χρειάζεται για να εξασφαλίσεις εσύ το πρωτάθλημα

ακόμα κ στο μεταξύ μας ντέρμπυ την ισοπαλία την πήρες με διαιτησια ασχέτως εμφάνισης (τώρα το βαζέλικο κάνατε επιθετικο φάουλ που το είδατε μόνο εσείς το προσπερνάω...πολύ απλά γιατι όλοι είπαν ότι φάουλ ΔΕΝ έγινε)

τώρα για το "τα πρωταθλήματα στα γήπεδα" σωστό...αλλά αφορούσε τ α επεισόδια οπαδών...τις απόψεις μου τις έχω γράψει...είμαι κατα να τιμωρούνται οι ομάδες (μαλιστα λέγαμε για αποκλεισμό έδρας ΠΑΟ και ήμουν ενάντια)....όποιος κάνει επεισόδια να πλερώνει και μάλιστα χοντρά
    ΑΛΛΑ του ΑΠόλλων αφορουσε το αγωνιστικό κομμάτι και όχι την κερκίδα....φυσικά δεν περιμένω να καταλάβει την διαφορά
    http://www.youtube.com/watch?v=P3pHY7auD8w

Γατάκιαααααα....... Το avatar του/της arxaios

Ρε 'συ STOUBI, στο θεό που πιστεύεις, δηλαδή η αιτία που ΧΑΣΑΤΕ είναι ο Βάλνερ ;;;

Καμμιά φορά το ηθικό είναι πιο μεγάλης αξίας από το τυπικό !!!

Μην με ρωτήσεις "αν η ομάδα σου ......." κ.λ.π.
    ΔΕΝ ΞΕΡΩ, ΕΛΠΙΖΩ (τονίζω το ελπίζω) ΝΑ ΜΗΝ ΕΚΑΝΕ ΕΝΣΤΑΣΗ !!!

ΌΜΩΣ ΕΓΩ ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΜΟΥ ΝΑ ΜΗΝ ΕΧΕΙ ΤΗΝ ΑΝΑΓΚΗ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΤΕΤΟΙΕΣ ΕΝΣΤΑΣΕΙΣ !!!

Αρχικά δημιουργήθηκε από arxaios
    Ρε 'συ STOUBI, στο θεό που πιστεύεις, δηλαδή η αιτία που ΧΑΣΑΤΕ είναι ο Βάλνερ ;;;

σίγουρα όχι

αν ήταν οι Γιαννακοπουλαίοι θα κάνατε μούγκα...όπως έχετε κάνει σε τοσα π.χ μπουκάρισμα στο γήπεδο,επίθεση κ ξυλοδαρμούς σε διαιτητες

φίλε αυτά ο κοκκαλης δεν τα έχει κάνει ότι και να λέμε
    ναι αλλα δεν κλεψανε ποτε νικη στα χαρτια οι Γιαννακοπουλαιοι...

οσο για το γεγονος του οτι ο Κοκκαλης δεν εχει ποτε μπουκαρει στο γηπεδο η δεν την εχει πεσει σε διαιτητες απλα θα σου πω οτι δεν χρειαζεται....δεν νομιζω οτι αφησε ποτε περιθωρια στα κορακια να τον αδικησουν...

για ολα τα αλλα ειπα και πιο πανω οτι η διοικηση σας καλα εκανε και υπεβαλλε ενσταση, κατι το οποιο θα εκαναν ολες οι ομαδες της super -league αλλωστε...

αλλα σου λεω, εσυ σαν γαυρος αν παρεις το πρωταθλημα με ενα βαθμο διαφορα απο τον δευτερο θα εισαι ικανοποιημενος;

θα πεις του γ@μησαμε ολους και ειμαστε οι καλυτεροι;

αυτο δεν καταλαβαινω...

αλλα σου λεω, εσυ σαν γαυρος αν παρεις το πρωταθλημα με ενα βαθμο διαφορα απο τον δευτερο θα εισαι ικανοποιημενος;

θα πεις του γ@μησαμε ολους και ειμαστε οι καλυτεροι;

ικανοποιημένος που το πήραμε ναι...όπως και εσείς αντίστοιχα
    ικανοποιημένος απο τις εμφανίσεις που εκανε η ομάδα όχι

αλλά για να το πάρει οι υπόλοιπες κάναν χειρότερες απο εμάς...όχι ότι ήμασταν εμείς καλύτεροι απο αυτούς...εδώ παίζουμε τον λιγότερο χειρότερο

δηλ το μονο που θα κρατήσω είναι η ευρώπη και η 4αρα του κυπέλλου...

εκτός αν απο εδώ κ πέρα παίξουμε και λίγο καλή μπάλα

υ.γ ο κόκκλαης έχει αδικηθεί...οι γιαννακοπουλαίοι δεν νομίζω...κ παρόλα αυτά τόσο αλήτες που είναι καναν ότι καναν

Παλαιό μέλος Το avatar του/της zzr2005
    Αρχικά δημιουργήθηκε από la_villa

υ.γ ο κόκκλαης έχει αδικηθεί
    και πέρσι με τον Πανιωνιο παλι αδικημενος ηταν...."το ποδοσφαιρο παιζεται μεσα στο γηπεδο"
    τα δικα σας δικα μας και τα δικα μας δικα μας....
    το δικιο ειναι παντα με το μερος του Ολυμπιακου....

ΕΠΕΙΔΗ ΜΕ ΤΗΝ ΕΦΕΣΗ ΕΙΣΤΕ ΑΚΟΜΑ ΔΕΥΤΕΡΟΙ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΤΙ ΑΛΛΟ ΘΑ ΣΚΕΦΤΕΙ ΤΟ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΚΑΙ ΔΙΚΗΓΟΡΙΚΟ ΕΠΙΤΕΛΕΙΟ ΤΟΥ ΜΕΓΑΛΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ.....γιατι το ποδοσφαιρικο επιτελειο δεν την παλευει με τιποτα να παρει την πρωτη θεση....

και οι παιχτες του ΟΣΦΠ δεν αντεχουν ουτε στην τουαλετα να πανε χωρις να πάθουν θλάση ....οχι να παιξουν μπαράζ....
    "δυο πραγματα είναι άπειρα: το Σύμπαν και η ανθρώπινη βλακεία και για το πρώτο δεν είμαι απόλυτα σίγουρος"....
    ....Αλμπερτ Αϊνστάιν

Αρχικά δημιουργήθηκε από zzr2005
    και πέρσι με τον Πανιωνιο παλι αδικημενος ηταν...."το ποδοσφαιρο παιζεται μεσα στο γηπεδο"
    τα δικα σας δικα μας και τα δικα μας δικα μας....
    το δικιο ειναι παντα με το μερος του Ολυμπιακου....

καλά ειδικά εσύ δεν περιμένω να καταλάβεις

με πανιώνιο δεν αφορούσε αγωνιστικο θέμα
    φέτος αφορά

στο γράφω πολύ πολύ απλά ΜΠΑΣ και πιάσεις τίποτα

Παρόμοια θέματα

1. Απαντήσεις: 3814
    Τελευταίο μήνυμα: 14/02/2008, 15:54
  2. ΤΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΑΡΧΙΖΕΙ Η ΕΞΕΔΡΑ ΠΛΗΜΜΥΡΙΖΕΙ
    από blueblack στο forum Αντιπαραθέσεις
    Απαντήσεις: 809
    Τελευταίο μήνυμα: 15/05/2007, 14:48