Σελίδα 64 από 79 ΠρώτοΠρώτο ... 1454596061626364656667686974 ... ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 946 έως 960 από 1184

Θέμα: Σε είδα...... vol ΙΙΙ

Squadra Puzzola Το avatar του/της Ichigo
    Αρχικά δημιουργήθηκε από tadi
    Με λιγα λογια προτεινεις οποιος κανει ζημια σε αλλο οχημα να τη κοπαναει και ο νομος τον καλυπτει? Εσυ αν εβρισκες τη μηχανη σου κατω θα ελεγες δεν πειραζει? Το αλλο παιδι δεν ειναι φιλος μου αλλα επειδη εχω παθει το ιδιο και δεν βρηκα και τον φταιχτη και πληρωσα 900ευρω απο τη τσεπη μου τον καταλαβαινω.
    Τωρα ειμαι πιο νομιμος?
    Και ας τελειωσουμε εδω μιας και ειναι τοπικ (σε ειδα). Εκτος αν με εχεις δει.

Συνεχίζεις να εθελοτυφλείς και να μην θες να καταλάβεις. Δεν πειράζει.
    Φυσικά και δεν θα άφηνα έτσι τη ζημιά άλλα ούτε και επικροτώ αυτόν που την έκανε αν όντως την έκανε αυτός που πιστεύεις ότι την έκανε (δεν ξέρουμε αν ήταν αυτός αφού ούτε και εσύ είσαι σίγουρος όπως αναφέρεις πιο πάνω αν ο υπάλληλος του καταστήματος κατέγραψε σωστά την πινακίδα). Θα χρησιμοποιούσα όμως ΝΟΜΙΜΗ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ για την ανάκτηση των προσωπικών του δεδομένων. Αυτά
    Salentu. Lu Sule Lu Mare Lu Ientu.

Et quacumque viam dederit fortuna sequamur
    "Conservatives are not necessarily stupid, but most stupid people are conservatives."

ΟΚ. Και ποια ειναι η νομιμη οδος? Πριν ενα χρονο με χτυπησε αμαξι και τη κοπανησε. Εγω δεν τραυματιστηκα. Ενα παιδι με παπακι τον κυνηγησε και πηρε τον αριθμο. Πηγα κατ'ευθειαν στη τροχαια Γλυφαδας να το καταγγειλω και ξερεις τι μου ειπαν? Να πατε στην ασφαλιστικη σας. Μα με χτυπησε και εφυγε τους λεω. Η απαντηση ηταν οτι δεν ειναι δικο τους θεμα.
    Ποια ειναι λοιπον η νομιμη οδος?
    Καποιος πιο πανω εγραψε οτι βρηκε ακρη μεσω τροχαιας. Εγω οχι.
    γιατι ο δρομος ειν'αληθεια
    χιλια κι ενα παραμυθια
    ειναι το σπιτι μας
    δεν εχει ΤΕΛΟΣ

Squadra Puzzola Το avatar του/της Ichigo
    Αρχικά δημιουργήθηκε από tadi
    ΟΚ. Και ποια ειναι η νομιμη οδος? Πριν ενα χρονο με χτυπησε αμαξι και τη κοπανησε. Εγω δεν τραυματιστηκα. Ενα παιδι με παπακι τον κυνηγησε και πηρε τον αριθμο. Πηγα κατ'ευθειαν στη τροχαια Γλυφαδας να το καταγγειλω και ξερεις τι μου ειπαν? Να πατε στην ασφαλιστικη σας. Μα με χτυπησε και εφυγε τους λεω. Η απαντηση ηταν οτι δεν ειναι δικο τους θεμα.
    Ποια ειναι λοιπον η νομιμη οδος?
    Καποιος πιο πανω εγραψε οτι βρηκε ακρη μεσω τροχαιας. Εγω οχι.
    Θα μπορούσες να συμβουλευτείς το δικηγόρο σου και εφ όσον είχες και μάρτυρα να κάνετε ΜΗΝΥΣΗ!
    Salentu. Lu Sule Lu Mare Lu Ientu.

Et quacumque viam dederit fortuna sequamur
    "Conservatives are not necessarily stupid, but most stupid people are conservatives."

Αμα ολοι ειχαμε ενα αστυνομικο-φιλο και ρουφιανο για να βρισκουμε τον καθε ανθρωπο σπιτι του τοτε θα ειχαμε πολλα θυματα με την τρελα που κουβαλαει ο καθενας.Περα απο αυτο σε ειδα φιλε με το μαυρο gsxr στην Αθηνων-λαμιας στις 6 το πρωι.Καλους δρομους να εχεις.

Λεπον οταν χρησιμοποιησα την "πλαγια" οδο για να παρω τα στοιχεια του, δεν ειχα μαρτυρα γιατι το παιδι που ειδε την πινακιδα, απλα την σημειωσε, την εδωσε σε ενα κοντινο μαγαζι και εφυγε χωρις να αφησει στοιχεια επικοινωνιας, αφηνοντας με ουσιαστικα χωρις μαρτυρα. Οποτε θεωρησα οτι ο καλυτερος τροπος να παρω τα λεφτα μου πισω ηταν αυτος. Αν εσυ επραττες νομιμα, ξεροντας οτι μπορει να πληρωσεις απτην τσεπη σου ενα σεβαστο ποσο επειδη ενα (πιθανον πιωμενο) κολοπαιδο σου εριξε τη μηχανη κατω, τι να πω, μπραβο.

Τεσπα η ιστορια ειχε και αλλα επεισοδια απο τοτε (και θα τα γραψω ισωσ οταν τελειωσω με την ιστορια) που σιγουρα επιβεβαιωνουν τον ορο κολοπαιδο που χρησιμοποιησα πιο πανω. Ευτυχως με την "πλαγια" οδος προεκυψε και αλλος ενας μαρτυρας που τα ειχε δει οντως ολο το συμβαν και ειναι διατεθημενος να καταθεσει (ειναι μικρη η πολη) και ΜΑΛΛΟΝ θα βρω το δικιο μου.

Αρχικά δημιουργήθηκε από Panos1313
    Λεπον οταν χρησιμοποιησα την "πλαγια" οδο για να παρω τα στοιχεια του, δεν ειχα μαρτυρα γιατι το παιδι που ειδε την πινακιδα, απλα την σημειωσε, την εδωσε σε ενα κοντινο μαγαζι και εφυγε χωρις να αφησει στοιχεια επικοινωνιας, αφηνοντας με ουσιαστικα χωρις μαρτυρα. Οποτε θεωρησα οτι ο καλυτερος τροπος να παρω τα λεφτα μου πισω ηταν αυτος. Αν εσυ επραττες νομιμα, ξεροντας οτι μπορει να πληρωσεις απτην τσεπη σου ενα σεβαστο ποσο επειδη ενα (πιθανον πιωμενο) κολοπαιδο σου εριξε τη μηχανη κατω, τι να πω, μπραβο.

Τεσπα η ιστορια ειχε και αλλα επεισοδια απο τοτε (και θα τα γραψω ισωσ οταν τελειωσω με την ιστορια) που σιγουρα επιβεβαιωνουν τον ορο κολοπαιδο που χρησιμοποιησα πιο πανω. Ευτυχως με την "πλαγια" οδος προεκυψε και αλλος ενας μαρτυρας που τα ειχε δει οντως ολο το συμβαν και ειναι διατεθημενος να καταθεσει (ειναι μικρη η πολη) και ΜΑΛΛΟΝ θα βρω το δικιο μου.

οοο...για πες!στην ειπε και απο πανω?

Τσίκι; Το avatar του/της MikeG
    Μη καταντήσει chat εδώ μέσα.

Moto.Gr Moderation Team

Σε ειδα χτες ενεα το πρωι Subaru μπλε νεαρος με ξυρισμενο κεφαλι απο Κορινθο που το παταγες αγρια, ετρεξα πολυ αλλα σε προλαβα και σου εκανα παρεα μεχρι τα διοδια προς Ναυπλιο. Σας ειδα σημερα εντεκα το πρωι δυο μαυρα CBR απο παραλιακη που στριβατε, σας προλαβα και σας εκανα παρεα μεχρι πριν το Σουνιο.
    When you're feeling low and woozy
    Slap a fresh clip in your Uzi

Σε είδα σήμερα κατά τις 12.00 λίγο έξω από την Σπάρτη με το κουκλί ασημί-κόκκινο άφρικά σου τίγκα φορτωμένο,έβγαινες από διαστάυρωση άνοιξες 1,2έρα και πλακώθηκες στα φίδια.Χαιρετηθήκαμε και μου έφτιαξες την μέρα.Καλά χιλ. αδελφέ και χρόνια σου πολλά
    Σε είδα και εσένα με το γυμνό δικάβαλος σε μια στροφή κοντά στο Κ.Ε.Ε.Μ να έχεις βγει στο αντίθετο ρεύμα και να έχω πιάσει τέρμα δεξιά για να αποφύγω την μετωπική.Εύχομαι να έφθασες ασφαλής στον προορισμό σου και να ήταν μία ατυχής στιγμή .Χρόνια μας πολλά φίλε και να προσέχουμε για να μας έχουμε
    Σε είδα και σένα Θείτσα με το μαύρο AURIS στην πλατεία της Αρεόπολης που αφού έκανες ένα10λεπτο να ξεπαρκάρεις και κόντεψες να ξηλώσεις τον αριστερό σου καθρεύτη και τον στύλο της πινακίδας που βρισκόταν 20 πόντους μέσα στο πεζοδρόμιο,τελικά τα κατάφερες και έφυγες.Ευτυχώς που είχαμε σταματήσει και δεν μας πέτυχες κάπου στον δρόμο.Χρόνια σου πολλά και σένα(δεν συγχύζομαι μέρα που είναι)

Σε ειδα με το μαυροκοκκινο gsxr(ολο τετοια βλεπω τελευταια)στην Ηλιουπολεως στα ΤΕΦΑΑ στο φαναρι.Σε χαιρετησα αλλα δεν με ειδες.

Παλαιό μέλος
    den se eida.....mpara pou isoun katevasmeni sta teleutaia diodia athinwn-lamias.......i mallon....se eida arga!!!!

Αρχικά δημιουργήθηκε από panathas
    den se eida.....mpara pou isoun katevasmeni sta teleutaia diodia athinwn-lamias.......i mallon....se eida arga!!!!

Ωχ... Πόνεσε????

Παλαιό μέλος
    Αρχικά δημιουργήθηκε από metalheart
    Ωχ... Πόνεσε????

eytuxws pera apo 2 gratzounitses sto panw meros tis zelatinas den ponese tpt allo!!!!pws mou ekopse kai eskypsa kai mpika pisw ap ti zelatina!!kai aporisa pou perasa swos kai olokliros apo katw ap ti mpara!!!!!!!meta to arxiko sok den mporousa na stamatisw na gelaw!!!! me koitousan oloi oi upaliloi me aporia!!!

Αρχικά δημιουργήθηκε από panathas
    eytuxws pera apo 2 gratzounitses sto panw meros tis zelatinas den ponese tpt allo!!!!pws mou ekopse kai eskypsa kai mpika pisw ap ti zelatina!!kai aporisa pou perasa swos kai olokliros apo katw ap ti mpara!!!!!!!meta to arxiko sok den mporousa na stamatisw na gelaw!!!! me koitousan oloi oi upaliloi me aporia!!!

Μέλος σώματος ... Το avatar του/της andgeo
    Σε είδα ρε φίλε Θοδωρή έξω απ' το Στρατώνι ,στο δρόμο για το ΑΟ . Ήσουν ωραίος μες στη μοναξιά της στολής παρέα με της Σβούρα σου να σαρώνεις την Ελλάδα για πλάκα . Να σαι καλά και καλούς δρόμους να έχεις .Νωρίτερα είδα κι εσένα TROOPER σε καφέ στα Βούρλα . Εύχομαι να περάσατε όσο καλά είχατε προγραμματίσει !!!

Κάντε click στην εικόνα για μεγαλύτερο μέγεθος. 

Όνομα:	cimg0004.jpg 
Προβολές:	396 
Μέγεθος:	84,6 KB 
ID:	194429

Παρόμοια θέματα

1. Σε είδα...... vol ΙΙ
    από MikeG στο forum Ιστορίες του δρόμου
    Απαντήσεις: 255
    Τελευταίο μήνυμα: 12/11/2009, 14:26

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε