Σελίδα 64 από 241 ΠρώτοΠρώτο ... 1454596061626364656667686974114164 ... ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 946 έως 960 από 3608

Θέμα: Αθλητικό-spamο-thread II

ΥΓ....βαγγο καποια στιγμη με εκραζες οτνα ελεγα για την μεταγραφη του κωστακη walker.....

μηπως θα ηθελες να αναθεωρησεις λιγο??

ρωταω εγω τωρα....

Μου τη δίνει... Το avatar του/της Sferopetadhn
    Αρχικά δημιουργήθηκε από Gandalf dr685sm
    Γνώμη μου;... αν περάσετε απο τον ΠΑΟΚ το θέμα τίτλος τελείωσε. Εκεί είναι το παιχνίδι της χρονιάς για εσάς.

Gandalf
    Σημασία δεν έχει τόσο το πού θα είναι ο βαζελουά (πιθανότατα να κάνει 2 στα 2) αλλά αν θα περάσουμε εμείς από Ηρακλή και ΠΑΣ.

Φαντάζομαι θα συμφωνείς ότι αν πάρω δύο τέτοια διπλά (όσο χάλια κι αν είναι έχουν δύσκολες έδρες) πάω με άλλη ψυχολογία, πολύ δε περισσότερο αν έχει κάνει γκέλα ο πατεριακός...

Ακόμη κι έτσι όμως και Χ να έρθω στην Τούμπα υπάρχει και το ματς των απαταιώνιων στο ΟΑΚΑ όπου με Χ ή 2 θα γίνει το σώσε!

Αυτά φυσικά είναι σενάρια, όπως υπάρχουν και σενάρια όπου μέχρι να γίνουν τα ντέρμπυ ο ΠΑΟ θα έχει πάρει +8 με +10 και θα τελειώσει η ιστορία πριν καν ξεκινήσει.

Πάντως έχω την αίσθηση ότι αν δεν καταφέρει να πάρει αυτό το πρωτάθλημα ο ΠΑΟ θα γίνει σκοτωμός εκεί μέσα.
    ''ΡΕ ΜΑΛΑΚΑ ΠΥΡΟΣΒΕΣΤΗΣ ΕΙΣΑΙ ΚΑΙ ΟΧΙ ΤΡΟΧΟΝΟΜΟΣ....ΘΑ ΠΙΑΣΕΙΣ ΚΑΝΕΝΑ???'' busa (c)

"Το μόνο κοντρόλ που ξέρεις είναι της τηλεόρασης" busa (c2)

μαγε αν νομίζεις ότι στον Θρύλο έφταιξε η αεκ είσαι βαθειά νυχτωμένος

τις κηδείες του ο Θρύλος της έκανε ΠΟΛΥ νωρίτερα αλλού....

εκει χάθηκε το πρωτάθλημα....

γιατι ομαδα που υποτίθεται παει για πρωτάθλημα δεν τρώει σε 6 λεπτά 2 γκολ και χάνει ετσι 2 βαθμους....
    ή δεν ισοφαρίζεται στο 88' δεχόμενη την μια επίθεση πίσω απο την αλλη και χάνει άλλους 2....

κοράκια ξεκοράκια ΚΑΙ απο μόνοι μας δεν δικαιολογούμαστε
    http://www.youtube.com/watch?v=P3pHY7auD8w

Αρχικά δημιουργήθηκε από joe_black
    http://www.resize-picture.com/upload...c0624cf759.jpg

Φέτος 2η θέση.

Του χρόνου πρωτάθλημα.

εσωτερικη πληροφορια δηλαδη???

εκλεισε στον βαζελο???

http://www.epo.gr/kanonismoi/default.asp?m_1=7

ΑΝΟΙΞΤΕ ΤΟ ΑΡΧΕΙΟ.............

ΚΑΝΟΝΕΣ ΤΟΥ ΠΑΙΧΝΙΔΙΟΥ.........

ΕΡΜΗΝΕΙΑ..........

ΚΑΝΟΝΑΣ 12-ΠΑΡΑΒΑΣΕΙΣ ΚΑΙ ΑΝΑΡΜΟΣΤΗ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ

111........Άγγιγμα τής μπάλλας μέ τό χέρι

ΑΝΤΕ ΠΑΛΙΚΑΡΙΑ...........άλλιώς δέ νοιώθετε,άν καί πάλι άμφιβάλλω.....!!!
    Διαβάστε ........καί καταλάβετε ...........
    ΤΙ ΚΟΤΣΑΝΕΣ ΓΡΑΦΕΤΕ.......!!!

ΜΑΝΟΣ para siempre Το avatar του/της vangelis 64
    Και για μην κουράζεαστε....

Κάντε click στην εικόνα για μεγαλύτερο μέγεθος. 

Όνομα:	1.jpg 
Προβολές:	139 
Μέγεθος:	59,4 KB 
ID:	187577
    moto perpetuo

Todo eso de la creacion es mentira, el sufrimiento de la creación es mentira, lo que pasa que los artistas somos unos charlaores (habladores)
    y lo que queremos es engañar a la gente. Los artistas de verdad como vivimos es así, to el día echao, no sufrimos ni na, lo pasamos muy bien,
    hasta luego.
    -------------------------------------------------------------------
    [FONT=courier new]Paco de Lucia[/FONT]

ΜΑΝΟΣ para siempre Το avatar του/της vangelis 64
    Γιώργο,τι να αναιρέσω ρε συ;Δεν παρακολουθώ στενά τον ΠΑΟ,αλλά σε ποιά παιχνίδια τράβηξαν οι υπόλοιποι και ήταν κακός ο Κατσουράνης;Σε ένα;Σε δύο;Ποιά;
    Αν κράζεις τον Κατσουράνη,σε κάτι άλλους πρέπει να δώσεις κόκκινη.
    Εξακολουθώ να επιμένω πως ήταν η πιο χρήσιμη μεταγραφή σας φέτος.Το ότι θα βρεθεί ντεφορμέ,ότι θα βαριέται,ότι θα έχει τα ψυχολογικά και τα μητρικά του δεν είναι λόγος να προδικάσεις τίποτα.
    Αυτά άλλωστε συμβαίνουν για πολλούς λόγους,όπως ξέρεις.Κλίμα στα αποδυτήρια,σύστημα τής ομάδας,σχέσεις με τούς υπόλοιπους,με τον προπονητή και πάει λέγοντας.

Όπως επιμένω και για τον Σισέ.Δεν έχει καμμία σχέση μ' αυτό που ήταν στη Λίβερπουλ.Εξακολουθεί να είναι ΤΟ όνομα,η αξία του είναι δεδομένη....
    αλλά ρε φίλε μού δίνει την εντύπωση ότι έχει πάθει ψυχολογικό κλακάζ.Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί αντιδράει έτσι σε φάσεις που δεν δικαολογείται με τίποτα αυτή του η αντίδραση.
    Απαγορεύεται ένας παίχτης,με 10 εκατομμύρια κόστος,με ευρωπαϊκό κύπελλο να χάνει τετ-α-τετ ας πούμε.Και μην μού πεις ότι έχω κολλήσει σε μια φάση.
    Δεν είναι μια και δυο.Ίσως ο Τέρενς έχει δίκηο που μιλάει για μετά το δεύτερο κάταγμα...δεν είναι και λίγο πράγμα.

Τον Λέτο άσ'τονε:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

ΑΑΑΑΑΑ Πανούλη!!Έτσι όπως είμαι τώρα,με ραϊσμένο μπιντέ και πρησμένο γόνατο σε κάνω φτέλια στο γήπεδο.
    moto perpetuo

Todo eso de la creacion es mentira, el sufrimiento de la creación es mentira, lo que pasa que los artistas somos unos charlaores (habladores)
    y lo que queremos es engañar a la gente. Los artistas de verdad como vivimos es así, to el día echao, no sufrimos ni na, lo pasamos muy bien,
    hasta luego.
    -------------------------------------------------------------------
    [FONT=courier new]Paco de Lucia[/FONT]

Μια κατω ! Το avatar του/της STOYBI
    Αρχικά δημιουργήθηκε από vangelis 64
    Ρε Βαγγελη .....

Σας εβαλα τις προαλες ακριβως τα ιδια πεναλτυ ...

α) Απο τον περσυνο τελικο κυπελου εις βαρος της αεκ ( που δεν δωθηκε-- δεν υπηρχε προθεση )

β) Απο τον αγωνα του α γυρου φετος εις βαρος του ολυμπιακου αυτη την φορα ( που δεν δωθηκε --δεν υπηρχε προθεση ) αλλα παρολα αυτα λυσαξατε οτι ηταν πεναλτυ....

Θυμασαι...??? (Γιατι απαντηση τοτε δεν εδωσες να μας πεις την διαφορα και εσυ...Και ο αλλος).

Αν οχι να κατσω το βραδυ να τα βρω νας μας τα αναλυσετε και εσυ και ο τερενς...

Και για πες μου εσυ που εχεις παιξει και καποια κιλα μπαλα απο οτι ξερω....

ΕΣΥ... Θα ρισκαριζες σε καποια παιχνιδια να μην μαζευες τα χερια σου και να αφηνοσουν στην καλη προθεση του καθε κορακιου.....????

Η το πρωτο πραγμα που θα σκεφτοσουν σε μια φαση ειναι να μην βρει η μπαλα το χερι σου γιατι θα κρεμασεις ολη την ομαδα σου..????

Τι μου βαζετε.... Τον Κανονισμο που αφορα την θεωρια.... ο οποιος αφορα καθαρα την καλυψη του οποιου κορακιου στην ΗΘΕΛΗΜΕΝΗ Η ΑΘΕΛΗΤΗ μαλακια που θα κανει...????

ΤΟΤΕ ΡΕ ΣΕΙΣ ΟΛΑ ΤΑ ΠΕΝΑΛΤΥ ΠΟΥ ΧΤΥΠΙΕΣΤΕ ΕΙΤΕ ΔΟΘΗΚΑΝ ΕΙΤΕ ΟΧΙ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΘΕΣΗ Η..ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ...!!! ΓΟΥΣΤΟ ΤΟΥΣ... ΤΟ ΛΕΕΙ Ο ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ !

Γιατι μας πρηζετε και στελνετε τους διαιτητες ( οι οποιοι σε μισο δευτερολεπτο πρεπει να δουν αν υπηρχε προθεση και κινηθηκε το χερι μισο εκατοστο παραπανω ) στην αραπια...????

Τωρα.... Σε προκαλω να μου απαντησεις στα παραπανω που σου εθεσα ΣΤΗΝ ΠΡΑΞΗ !

Και οχι στην ΘΕΩΡΙΑ φιλε μου....

Αν σε ενδιαφερουν να μας αναλυσεις και βιντεο που σου περιεγραψα ....Στην διαθεση σου.

Το χερι στην ΠΡΑΞΗ ειναι Πεναλτυ...!! Θελετε δεν θελετε....!!!

Απο εκει και περα οποιοι επιμενουν στην θεωρια των κανονισμων-ΚΑΛΥΨΕΩΣ ΤΩΝ ΔΙΑΙΤΗΤΩΝ.....

Να κλεισουν το στομα τους η οποια φαση αναλυουν και κατηγορουν απο εδω και περα να συνοδευτετε και απο τον κανονισμο....

Αντε να σας δω.....

ΑΝΤΕ...............ΜΠΑΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΜΑΘΟΥΜΕ

Τουλάχιστον όταν βλέπουν τό άθλημα.............νά τό ξεχωρίζουν άπό τό ΜΠΑΜΠΙΚΤΟΝ...!!!

Αρχικά δημιουργήθηκε από Terens
    ΑΝΤΕ...............ΜΠΑΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΜΑΘΟΥΜΕ

Τουλάχιστον όταν βλέπουν τό άθλημα.............νά τό ξεχωρίζουν άπό τό ΜΠΑΜΠΙΚΤΟΝ...!!!

O ΚΛΑΣΙΚΟΣ ΕΛΛΗΝΑΡΑΣ ..... ΤΗΣ ΘΕΩΡΙΑΣ .....!!!!!

ΟΛΟΙ ΣΤΗΝ ΘΕΩΡΙΑ.... ΔΑΣΚΑΛΟΙ ΚΑΙ ΚΡΙΤΕΣ ΕΙΜΑΣΤΕ.....

ΑΣΧΕΤΟ...

ΠΑΩ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ... ΟΤΙ ΑΜΑ ΕΝΑΣ ΤΑΡΙΦΑΣ ΚΟΚΑΛΩΣΕΙ ΤΟ ΜΑΓΑΖΙ ΣΕ ΕΝΑΝ ΔΡΟΜΟ ΤΑΧΕΙΑΣ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΚΟΝΟΜΗΣΕΙ ΤΟ ΤΑΛΗΡΟ...

ΚΑΙ ΠΕΣΕΙΣ ΑΠΟ ΠΙΣΩ ΤΟΥ..... ΒΡΙΖΕΙΣ ΜΟΝΟ ΤΟ ΕΑΥΤΟ ΣΟΥ....

ΓΙΑΤΙ Ο ΝΟΜΟΣ ΛΕΕΙ ΟΤΙ ΦΤΑΙΣ....

ΣΥΜΦΩΝΕΙΣ..???

ΡΕ ΣΤΟΥΜΠΙ...............ΕΙΛΙΚΡΙΝΑ ΕΙΣΑΙ ΥΠΕΡΟΧΟΣ.....

Άν πρόσεχες λίγο...............ΔΕΝ ΕΒΑΛΑ ΤΟΝ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟ....!!

ΑΛΛΑ ΤΗΝ ΕΡΜΗΝΕΙΑ ΤΟΥ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΥ...............γιά κάτι τύπους πού δέ λένε νά παραδεχτούνε
    τό λάθος τους,πού δέν τούς άφήνει τό ΕΓΩ τους...!!!

Έπειδή μαζί σου δέ βγαίνει άκρη άπλά θά σού πώ ...ΟΤΙ Ο ΜΕΛΜΠΕΡΓΚ ΕΙΧΕ ΚΑΙ ΠΑΡΑΕΙΧΕ ΠΡΟΘΕΣΗ
    ΝΑ ΣΗΚΩΣΕΙ ΤΟ ΧΕΡΙ ΕΚΕΙ ΠΑΝΩ ΓΙΑΤΙ ΣΑΝ ΕΜΠΕΙΡΟΣ ΑΜΥΝΤΙΚΟΣ ΚΑΤΑΛΑΒΕ
    ΟΤΙ ΑΝ Η ΠΡΩΤΗ ΚΕΦΑΛΙΑ ΠΕΡΑΣΕΙ ΠΙΣΩ............ΕΙΝΑΙ ΜΙΣΟ ΓΚΟΛ.....!!!!

Τό γιατί τό έκανε ...??
    Άνθρωπος είναι δέν είναι κομπιούτερ καί ή παρόρμηση τής στιγμής αύτό έβγαλε.....

ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΟΜΩΣ ΤΟ ΘΕΜΑ ΜΑΣ Ο ΜΕΛΜΠΕΡΓΚ.........
    Έσύ σάν γνήσιος γαύρος τό είδες άκούσιο.....όπως καί τό γύρισμα στό Νικοπολίδη.
    Ύπήρχε περίπτωση νά δείς κάτι άλλο....??
    ΑΦΟΥ ΕΙΣΑΙ ΒΑΣΙΛΙΚΟΤΕΡΟΣ..............ΤΟΥ ΒΑΣΙΛΙΑ...!!!
    Η ΞΕΡΟΚΕΦΑΛΙΑ ΜΕΡΙΚΩΝ ΑΠΟ ΣΑΣ ..........ΟΜΩΣ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΘΕΜΑ....!!!!

ΕΙΛΙΚΡΙΝΑ............ΔΕΝ ΠΕΡΙΜΕΝΑ ΝΑ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ ΚΑΤΙ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΟ....!!!

Άπλά νά ξέρεις πώς αύτό τό φυλλαδιάκι............ τό έχω φάει στή μάπα 35 χρόνια...!!!

ΦΤΑΝΟΥΝ............ΑΡΑΓΕ.....???

Αρχικά δημιουργήθηκε από STOYBI
    O ΚΛΑΣΙΚΟΣ ΕΛΛΗΝΑΡΑΣ ..... ΤΗΣ ΘΕΩΡΙΑΣ .....!!!!!

ΟΛΟΙ ΣΤΗΝ ΘΕΩΡΙΑ.... ΔΑΣΚΑΛΟΙ ΚΑΙ ΚΡΙΤΕΣ ΕΙΜΑΣΤΕ.....

ΑΣΧΕΤΟ...

ΠΑΩ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ... ΟΤΙ ΑΜΑ ΕΝΑΣ ΤΑΡΙΦΑΣ ΚΟΚΑΛΩΣΕΙ ΤΟ ΜΑΓΑΖΙ ΣΕ ΕΝΑΝ ΔΡΟΜΟ ΤΑΧΕΙΑΣ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΚΟΝΟΜΗΣΕΙ ΤΟ ΤΑΛΗΡΟ...

ΚΑΙ ΠΕΣΕΙΣ ΑΠΟ ΠΙΣΩ ΤΟΥ..... ΒΡΙΖΕΙΣ ΜΟΝΟ ΤΟ ΕΑΥΤΟ ΣΟΥ....

ΓΙΑΤΙ Ο ΝΟΜΟΣ ΛΕΕΙ ΟΤΙ ΦΤΑΙΣ....

ΣΥΜΦΩΝΕΙΣ..???

ΕΧΩ ΔΙΠΛΩΜΑ ΑΠΟ ΤΟ 74..............

Όδηγούσα άπό τό 72...........

ΔΕΝ ΕΧΩ ΤΡΑΚΑΡΕΙ ΑΚΟΜΑ................

Όταν πέσω πίσω άπό τόν ταρίφα ,θά σού πώ τίς άντιδράσεις μου......

Γιώργο,τι να αναιρέσω ρε συ;Δεν παρακολουθώ στενά τον ΠΑΟ,αλλά σε ποιά παιχνίδια τράβηξαν οι υπόλοιποι και ήταν κακός ο Κατσουράνης;Σε ένα;Σε δύο;Ποιά;
    Αν κράζεις τον Κατσουράνη,σε κάτι άλλους πρέπει να δώσεις κόκκινη.
    Εξακολουθώ να επιμένω πως ήταν η πιο χρήσιμη μεταγραφή σας φέτος.Το ότι θα βρεθεί ντεφορμέ,ότι θα βαριέται,ότι θα έχει τα ψυχολογικά και τα μητρικά του δεν είναι λόγος να προδικάσεις τίποτα.
    Αυτά άλλωστε συμβαίνουν για πολλούς λόγους,όπως ξέρεις.Κλίμα στα αποδυτήρια,σύστημα τής ομάδας,σχέσεις με τούς υπόλοιπους,με τον προπονητή και πάει λέγοντας.

Όπως επιμένω και για τον Σισέ.Δεν έχει καμμία σχέση μ' αυτό που ήταν στη Λίβερπουλ.Εξακολουθεί να είναι ΤΟ όνομα,η αξία του είναι δεδομένη....
    αλλά ρε φίλε μού δίνει την εντύπωση ότι έχει πάθει ψυχολογικό κλακάζ.Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί αντιδράει έτσι σε φάσεις που δεν δικαολογείται με τίποτα αυτή του η αντίδραση.
    Απαγορεύεται ένας παίχτης,με 10 εκατομμύρια κόστος,με ευρωπαϊκό κύπελλο να χάνει τετ-α-τετ ας πούμε.Και μην μού πεις ότι έχω κολλήσει σε μια φάση.
    man εγω σου ειπα οτι ο κατσουρανης επαιξε δυο παιχνιδια και μετα ειναι ανυπαρκτος....και εσυ ελεγες οχι ειναι ο καλυτερος σας παικτης.

λοιπον το περπατημα που ριχνει ο κωστακης walker δεν το ριχνει κανεις...

ο τζορβας που παει περα δωθε για ζεσταμα ιδρωνει περισσοτερο :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

Αρχικά δημιουργήθηκε από Terens
    ΡΕ ΣΤΟΥΜΠΙ...............ΕΙΛΙΚΡΙΝΑ ΕΙΣΑΙ ΥΠΕΡΟΧΟΣ.....

Άν πρόσεχες λίγο...............ΔΕΝ ΕΒΑΛΑ ΤΟΝ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟ....!!

ΑΛΛΑ ΤΗΝ ΕΡΜΗΝΕΙΑ ΤΟΥ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΥ...............γιά κάτι τύπους πού δέ λένε νά παραδεχτούνε
    τό λάθος τους,πού δέν τούς άφήνει τό ΕΓΩ τους...!!!

Έπειδή μαζί σου δέ βγαίνει άκρη άπλά θά σού πώ ...ΟΤΙ Ο ΜΕΛΜΠΕΡΓΚ ΕΙΧΕ ΚΑΙ ΠΑΡΑΕΙΧΕ ΠΡΟΘΕΣΗ
    ΝΑ ΣΗΚΩΣΕΙ ΤΟ ΧΕΡΙ ΕΚΕΙ ΠΑΝΩ ΓΙΑΤΙ ΣΑΝ ΕΜΠΕΙΡΟΣ ΑΜΥΝΤΙΚΟΣ ΚΑΤΑΛΑΒΕ
    ΟΤΙ ΑΝ Η ΠΡΩΤΗ ΚΕΦΑΛΙΑ ΠΕΡΑΣΕΙ ΠΙΣΩ............ΕΙΝΑΙ ΜΙΣΟ ΓΚΟΛ.....!!!!

Τό γιατί τό έκανε ...??
    Άνθρωπος είναι δέν είναι κομπιούτερ καί ή παρόρμηση τής στιγμής αύτό έβγαλε.....

ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΟΜΩΣ ΤΟ ΘΕΜΑ ΜΑΣ Ο ΜΕΛΜΠΕΡΓΚ.........
    Έσύ σάν γνήσιος γαύρος τό είδες άκούσιο.....όπως καί τό γύρισμα στό Νικοπολίδη.
    Ύπήρχε περίπτωση νά δείς κάτι άλλο....??
    ΑΦΟΥ ΕΙΣΑΙ ΒΑΣΙΛΙΚΟΤΕΡΟΣ..............ΤΟΥ ΒΑΣΙΛΙΑ...!!!
    Η ΞΕΡΟΚΕΦΑΛΙΑ ΜΕΡΙΚΩΝ ΑΠΟ ΣΑΣ ..........ΟΜΩΣ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΘΕΜΑ....!!!!

ΕΙΛΙΚΡΙΝΑ............ΔΕΝ ΠΕΡΙΜΕΝΑ ΝΑ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ ΚΑΤΙ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΟ....!!!

Άπλά νά ξέρεις πώς αύτό τό φυλλαδιάκι............ τό έχω φάει στή μάπα 35 χρόνια...!!!

ΦΤΑΝΟΥΝ............ΑΡΑΓΕ.....???

Ενω... Ο παιχτης της αεκ που δεν ειχε την εμπειρια του Μελμεπργκ του δινουμε συγχωροχαρτι ΣΤΗΝ ΑΚΡΙΒΩΣ ΙΔΙΑ ΦΑΣΗ ... ΣΤΟ ΑΚΡΙΒΩΣ ΙΔΙΟ ΚΟΨΙΜΟ...

Γιατι ειναι...... ΑΠΕΙΡΟΣ !

Σωστος ο διαιτητης στον απειρο......

Πουλημενο κορμι ο διαιτητης στον εμπειρο.....

ΑΚΡΙΒΩΣ ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΦΑΣΗ...!

Ενας κανονισμος μαζι με την ερμηνεια του (γιατι κανονισμος χωρις ερμηνεια δεν μπορει να υπαρχει) αναλογα για οποιον και οπως τον συμφερει...!! Ευγε !!!

Γαμω τα βιβλια μου ....Και τους κανονισμους μου.....

Η ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΤΟΥ ΘΕΩΡΙΑ....... Σε ολο το μεγαλειο της..!

Ευχομαι οταν οδηγας την μοτο σου....

Να μην εχεις μεινει ΣΤΗΝ ΘΕΩΡΙΑ και στο διαβασμα περι οδηγησεως μοτο 35 χρονια.....!!!!

Σε προτιμω στην πραξη με μολις 2-3 χρονια....!!!

Οπως και καθε φαση που αμφισβητεις απο εδω και περα .....

Να εχεις τα κοτσια να την συνοδευεις και απο τον κανονισμο.....

Βλεπεις.... Σε βλεπω χλωμο τοσα χρονια τωρα......

Αληθεια.... Στο παραδειγμα του ταριφα δεν μου απαντησες.....

ΠΟΙΟΝ ΒΡΙΖΕΙΣ...????? ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΡΑΓΕ ΔΙΑΦΟΡΑ ΣΤΟ ΦΤΑΙΞΙΜΟ ΜΕΤΑΞΥ.....

ΤΗΣ ΘΕΩΡΙΑΣ ( ΝΟΜΟΣ --ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ ...)

ΚΑΙ ΤΗΣ ΠΡΑΞΗΣ..???????

Παρόμοια θέματα

1. Αθλητικό-spamο-thread IIII
    από makis206 στο forum Αντιπαραθέσεις
    Απαντήσεις: 3321
    Τελευταίο μήνυμα: 21/09/2010, 14:48
  2. Αθλητικό-spamο-thread IIΙ
    από makis206 στο forum Αντιπαραθέσεις
    Απαντήσεις: 3498
    Τελευταίο μήνυμα: 24/06/2010, 07:47
  3. Αθλητικό-spamο-thread