βενζίνη έβαλα οποτε τα λέμε αύριο στα διόδια
![]()
βενζίνη έβαλα οποτε τα λέμε αύριο στα διόδια
![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από TROOPER
μη με περιμενετε μαγκες.
προσπαθησα να βρω βενζινη αλλα κατεληξα να σπρωχνω 100 μετρα πριν φτασω σπιτι αφου η αναζητηση μου στεφθηκε με απολυτη αποτυχια.
ξενερωσα.ακομα και να χει βενζινη αυριο δε γουσταρω να ρθω πια.δεδομενου του καιρου και της σκονης ξενερωσα ακομα περισσοτερο.
ο κυβος εριφθει.
προσοχη πολυ και καλα να περασετε!!!
![]()
κρίμα Γιώργο, έχουμε να τα πούμε από πέρυσι στο CSS![]()
![]()
Travel, Grow, Share
Οποιος ενδιαφέρεται για βενζινη πριν μια ώρα έβαλα στο Shell Ιφιγενείας και Τατοίου (Μεταμόρφωση) με 1,19 ?.
Τι παθατε ολοι ρε παιδια![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Ρε trooper κριμα γαμωτο...Κ ηθελα να σε γνωρισω...
Εγω λεω να ρθεις αν μπορεσεις...![]()
![]()
![]()
Aυτό... ξανακάντο...Αρχικά δημιουργήθηκε από spyro
![]()
....![]()
Μηπως ο πραγματικος λογος ειναι οτι μαζευεις λεφτα γι'αυτο?Αρχικά δημιουργήθηκε από TROOPER
μη με περιμενετε μαγκες.
προσπαθησα να βρω βενζινη αλλα κατεληξα να σπρωχνω 100 μετρα πριν φτασω σπιτι αφου η αναζητηση μου στεφθηκε με απολυτη αποτυχια.
ξενερωσα.ακομα και να χει βενζινη αυριο δε γουσταρω να ρθω πια.δεδομενου του καιρου και της σκονης ξενερωσα ακομα περισσοτερο.
ο κυβος εριφθει.
προσοχη πολυ και καλα να περασετε!!!
![]()
![]()
![]()
Ε να δωσουμε 10Ε ο καθενας αμα ειναι![]()
![]()
![]()
![]()
τελικα το ακυρωνω και εγω δυστυχως![]()
Οι αληθινοί παράδεισοι είναι οι παράδεισοι που έχουμε χάσει
Για άλλη μία φορά δε θα μπορέσω να είμαι κοντά σας μιας και προέκυψαν αρκετές υποχρεώσεις που δε μου επιτρέπουν να είμαι για τόσες ώρες εκτός Αθηνών. Το πιο πιθανό είναι να κόψω μία βόλτα κάπου εδώ στα πέριξ για να μου φύγει και η "τ"αύλα για βόλτα...![]()
Έτσι, count me out.
![]()
Κύριοι μέχρι τώρα ήμουν σε πελάτη, ο πυρετος σταθερος ανω του 40, ριγη και ιρδωτας όταν παιρνω αντιπυρετικό. Τέλος για μένα το forum για σήμερα, πλακώθηκα στ' αντιπυρετικά και πάω κρεββάτι. Ελπίζω να καταφέρω να σηκωθώ αύριο στην ώρα μου και να είμαι συνεπής στο ραντεβού μας. Βλέπω πολές ακυρώσεις. Κρίμα. Θα κάνω τ' αδύνατα δυνατά να έρθω έστω και με την συνδρομή depon. Θέλω πολύ αυτή τη βολτούλα κι εγώ κα η γυναίκα μου. Πήραμε και καινούριο εξοπλισμό σε ποιον να τον δείξουμε γαμώ το. Χ α Χα. Πιστεύνα να τα καταφέρω. Τα λέμε αύριο λοιπόν..
LIFE IS TOO SHORT to remove usb safely
"These violent delights have violent ends
And in their triumph die, like fire and powder
Which, as they kiss, consume" William Shakespeare (Romeo & Juliet).
Kalhnyxta vaska.. perastika s k elpizw k gw na ertheis avrio giati alliws ama eimai monos m tha paixtei kamia nafpaktos![]()
Λαμπάκια ......... check
Αδιάβροχα..........δεν (cordura style)
Φωτογραφική....φορτίζει
Κινητό...............ομοίως
Άντε ύπνο τώρα να είμαστε κομπλέ το πρωί!!!!
:ZZZ: :rotflmao:
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Υπάρχει η στιγμή που πρέπει να κάνουμε τα πράγματα να συμβούν,και η στιγμή που πρέπει να αφήσουμε τα πράγματα να συμβούν
υ.γ. το spray...Αρχικά δημιουργήθηκε από bikerted
Λαμπάκια ......... check
Αδιάβροχα..........δεν (cordura style)
Φωτογραφική....φορτίζει
Κινητό...............ομοίως
Άντε ύπνο τώρα να είμαστε κομπλέ το πρωί!!!!
υ.γ.2 να παρεις τηλεφωνο ρεεεεεεεεεεε...
Ελα εσυ να με παρεις το πρωι και τα αλλα θα τα βρουμε...Αρχικά δημιουργήθηκε από alcapone09
Kalhnyxta vaska.. perastika s k elpizw k gw na ertheis avrio giati alliws ama eimai monos m tha paixtei kamia nafpaktos![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Εγω με σένα μόνο στις ερημιές δε πάω...![]()
![]()
![]()
live weather update: μόλις έπιασε βροχή