Σελίδα 65 από 222 ΠρώτοΠρώτο ... 1555606162636465666768697075115165 ... ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 961 έως 975 από 3322

Θέμα: Αθλητικό-spamο-thread IIII

Παλαιό μέλος
    [QUOTE]Αρχικά δημιουργήθηκε από Μικe 77
    [B]σαν κι αυτον παντως δεν ειναι
    http://www.youtube.com/watch?v=LNx9hAru9oM

Παλαιό μέλος Το avatar του/της toyar
    Υπάρχουν και χειρότερα:o

http://www.youtube.com/watch?v=NsjbOnnyO5Y

Αρχικά δημιουργήθηκε από gmitsiakis
    CIRUS....

εγω σαν βαζελος αγωνιζομαι να σβησω την ξεφτιλα και το δουλεμα απο την τοποθετηση προεδρου που γελαει και το παρδαλο κατσικι με ολο του το σοϊ!!!

τι να λεμε για παιχτες τωρα...
    κουβέντα να γίνεται

Αρχικά δημιουργήθηκε από Akatanomastos
    τωρα αν με το CIRUSμετρο ειναι 10 ή 50 μοναδες κατω απο τον γκαλας και τον κρις
    αυτο ειναι αλλο θεμα..

ο παικτης ειναι παγκοσμιος γνωστος και εχει αγωνιστει σε ΤΕΡΑΣΤΙΑ ευρωπαικα κλαμπ

εγω θα ηθελα αλλον ενα αμυντικο κλασσης, οχι γιατι δεν μου αρεσει ο μπουμσονγκ αλλα επειδη το αλλο σεντερ μπακ θα ο σαριεγκι

εγω πρωτος εγραψα πολλες σελιδες πριν οτι δεν προτιμαω γαλλο αμυντικο
    γιατι εχω δει αρκετες γαλλικες αμυνες πως μπαζουν..

αλλα ας κανουμε υπομονη να τον δουμε
    πρεπει να τον δουμε τον ανθρωπο για να βγαλουμε ασφαλη συμπερασματα..
    ναι το CIRUSμετρο φταίει που δείχνει ότι ο Μπουμσονγκ δεν φτάνει σε αξία Γκαλάς και Κρις σε μονάδες, τι να σου πω μετά από αυτό???

οκ ό,τι πεις Μπούμσονγκ λοιπόν και ξερό ψωμί, πήρατε αντάξιο αμυντικό του Γκαλάς με πολύ λιγότερα χρήματα, απορώ πως κόστισε τόσο λίγο ο υπερπαίχτης σας.

μόνο στο τελευταίο συμφωνώ που έγραψες, κάτσε να τους δούμε όλους και μετά να βγάλουμε συμπεράσματα, γιατί κάποιες φορές τα <<ονόματα>> δεν παίζουν καλά, και οι όχι και τόσο άγνωστοι παίχτες (βλέπεις πως προσπαθώ, έτσι?? ) αποδεικνύονται λίρα εκατό.

Αναλλοίωτος Το avatar του/της Akatanomastos
    Αρχικά δημιουργήθηκε από CIRUS
    δεν λέω ότι και ο Μπουμσονγκ είναι αμελητέος αλλά σε ΚΑΜΙΑ περίπτωση δεν είναι ούτε Μέλμπεργκ, ούτε Γκαλάς κτλ.:

αληθεια το Cirusμετρο πως εβγαλε αυτην την χαοτικη διαφορα μεταξυ μπουνσονγκ και μελμπεργκ?

μμμ νομιζω χρησιμοποιει το ιδιο φιλτρο με το λαβιλλο-μετρο

-το χρωμα της φανελας!!!

ακομα περιμενουμε τις προτασεις για τον ΠΑΙΧΤΑΡΑ μητρογλου
    τον πιστολερο
    τον γκολτζη

που ειναι τεραστιας κλασσης σε συγκριση με τον αμπαλο νινη..

α ρε κουνια που σας κουναγε μερικους..
    -It's 106 miles to Chicago. We've got a full tank of gas, half a pack of cigarettes, it's dark, and we're wearing sunglasses.
    - Hit it.
    -------------------------------------------------------------------------------
    όλα αυτά, είναι απλά μέρος του πανυγηριού που λέγεται ζωή..
    ------------------------------------------------------------------------------
    νέα προσθήκη

Definition of a bad boy

αληθεια το Cirusμετρο πως εβγαλε αυτην την χαοτικη διαφορα μεταξυ μπουνσονγκ και μελμπεργκ?

μμμ νομιζω χρησιμοποιει το ιδιο φιλτρο με το λαβιλλο-μετρο

-το χρωμα της φανελας!!!

ακομα περιμενουμε τις προτασεις για τον ΠΑΙΧΤΑΡΑ μητρογλου
    τον πιστολερο
    τον γκολτζη

που ειναι τεραστιας κλασσης σε συγκριση με τον αμπαλο νινη..

α ρε κουνια που σας κουναγε μερικους..
    χαοτική διαφορά δεν έβγαλε, μη με προκαλείς συνεχώς κατάλαβε και λίγο τι λέω, στα ελληνικά γράφω ρε ακατανόμαστε, έλεος.

είπα ότι είναι πιο γνωστοί σαν ονόματα Μελμπεργκ και Γκαλας δεν ανέφερα πουθενά αν έχουν χαοτική διαφορά ή όχι με τον Μπουμσονγκ αν δεν το καταλαβαίνεις πρόβλημα σου. Θα γράψω συγκριτικό αν θες μετά που θα τον έχω δει σε αρκετά παιχνίδια να αγωνίζεται, προς το παρόν δεν τον έχω δει οπότε δεν λέω για την αξία του. Το έχω γράψει 100 φορές πιο πάνω, στις πόσες θα το καταλάβεις??????????????

έχω πολλάκις πει ότι ο Νίνης είναι πάρα πολύ καλός παίχτης και τον γουστάρω πάρα πολύ και μακάρι να ήταν στον Ολυμπιακό και ποτέ δεν έχει γράψει κανείς ότι ο Νίνης είναι άμπαλος ίσα-ίσα που λέμε ότι είναι χαζοί στον παναθηναικό που παίζει ο Καραγκούνης βασικός ενώ υπάρχει ο Νίνης.

αυτο το ο μελμπεργκ μεγαλυτερο ονομα απο τον μπουμσονγκ δεν το καταλαβαινω..

τωρα αν εσυ μιλας μονο για το ονομα

θα σου ξαναπω οτι ο μαυρος εχει παιξει σε μεγαλυτερα σωματεια απο τον σουηδο

τα περι μητρογλου και νινη τα λεγε ο λα βιλλα

εκει πηγαινε το σχολιο
    -It's 106 miles to Chicago. We've got a full tank of gas, half a pack of cigarettes, it's dark, and we're wearing sunglasses.
    - Hit it.
    νέα προσθήκη

Definition of a bad boy

αυτο το ο μελμπεργκ μεγαλυτερο ονομα απο τον μπουμσονγκ δεν το καταλαβαινω..

τωρα αν εσυ μιλας μονο για το ονομα

τα περι μητρογλου και νινη τα λεγε ο λα βιλλα

εκει πηγαινε το σχολιο
    οκ, τότε λοιπόν διαφωνούμε εγώ πιστεύω πως ο Μέλμπεργκ και ο Γκαλάς σαν ονόματα είναι πιο γνωστοί αμυντικοί από τον Μπούμσονγκ, έχεις την άποψη σου και την δέχομαι δεν είναι ανάγκη να συμφωνούμε σε όλα αλίμονο, βέβαια οι περισσότεροι βάζελοι που έχω μιλήσει συμφωνούν μαζί μου αλλά αυτό είναι μια άλλη ιστορία.

απλά δεν σύγκρινα πουθενά σαν αξία τον Μπουμσονγκ με κανέναν και είπα από την αρχή να τον δούμε πρώτα και μετά βγάζουμε συμπεράσματα και γι' αυτό η αντίδραση μου

τέλος για να μην σε παρεξηγώ αδίκως, όταν κάνεις quote τα δικά μου σχόλια και φαίνεται ότι απαντάς σε μένα, μην βάζεις απαντήσεις σε άλλους γιατί δεν μυρίζω και τα νύχια μου για να ξέρω που απαντάς σε κάθε σημείο του κειμένου σου.

οκ, τότε λοιπόν διαφωνούμε εγώ πιστεύω πως ο Μέλμπεργκ και ο Γκαλάς σαν ονόματα είναι πιο γνωστοί αμυντικοί από τον Μπούμσονγκ,
    προσοχη δεν ειπα για τον γκαλας..
    - Hit it.
    νέα προσθήκη

Definition of a bad boy

Για τον Εκι, πιστεύεις ότι ήταν 2 Ριβάλντο?

Για τον Μπίαρσμιρ, ότι είναι καλύτερος του Μελμπεργκ τον οποίο δεν προτιμήσατε πέρσυ γιατί δεν ήταν κάτι το σπουδαίο ενώ ο Μπιαρσμιρ είναι.

δεν τα χρεώνω σε σένα, ωραίες παλιότερες δηλώσεις της διοίκησης του βάζελου είναι :rotflmao: :rotflmao:

ωραίες παλιότερες δηλώσεις της διοίκησης του βάζελου είναι :rotflmao: :rotflmao:
    ααααααααααααααααα ολα κι ολα!!!

τωρα εχουμε πολιτικο προεδρο!!

ΘΑ...
    ΘΑ ΘΑ ΘΑ...
    ΘΑ ΘΑ ΘΑ ΘΑ ΘΑ...
    ΘΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ...!!!

για τον Νίνη ασχολίαστο...

τον θεωρώ και είναι ένας μετριότατος και για το ελληνικό πρωτάθλημα απλά καλός παίκτης...
    ανίκανος να κάνει την διαφορά γιατι απλά δεν μπορεί...

μακάρι να δουλέψει και να ανέβει αλλά απο όσο βλέπω δεν το έχει...
    φαντάζομαι δεν προλαβαίνετε τα φαξ με τις προτάσεις εκεί στην παιανία ε

υ.γ σου ξανατονίζω λόγω του γνωστου σου προβλήματος ότι ο Μπουμσονγκ έπαιξε στην Γιουβε όταν αυτη έπεση στην serie B...και αυτό γιατι χαμήλωσε πολύ το μπάτζετ της η Κυρία....
    αν δεν καταλαβαίνεις αυτα τα απλά πράγματα...
    θέλεις να μας πεις τα υπόλοιπα τεραστια κλαμπ που έπαιξε???Νιουκαστλ ή Οσερ
    και απο την Nioykastl εφυγε γιατι έκανε αυτες τις καταπληκτικές εμφανίσεις και γελάγε ακομα και ο big ben
    http://www.youtube.com/watch?v=P3pHY7auD8w

Αρχικά δημιουργήθηκε από la_villa

για τον Νίνη ασχολίαστο...

τον θεωρώ και είναι ένας μετριότατος και για το ελληνικό πρωτάθλημα απλά καλός παίκτης...
    ανίκανος να κάνει την διαφορά γιατι απλά δεν μπορεί...

μακάρι να δουλέψει και να ανέβει αλλά απο όσο βλέπω δεν το έχει...
    φαντάζομαι δεν προλαβαίνετε τα φαξ με τις προτάσεις εκεί στην παιανία ε

Τωρα εισαι απλα γραφικος και καθετος!

θα έπρεπε να συμφωνω μαζι σου???ίσως σε χουντικό καθεστως

τώρα επετρεψε μου να έχω την δική μου γνώμη....

υ.γ και είμαι σίγουρος ότι θα διαφωνούμε και για Βύντρα....ο καθένας έχει την άποψη του...
    γιατι αγχωνεστε τόσο?τον πήρατε μεγεια σας με χαρά σας....
    http://www.youtube.com/watch?v=P3pHY7auD8w

ρε φιλε εσυ τα ισοπεδωνεις ολα!
    τι να λεμε τωρα...

Παρόμοια θέματα

1. Αθλητικό-spamο-thread IIΙ
    από makis206 στο forum Αντιπαραθέσεις
    Απαντήσεις: 3498
    Τελευταίο μήνυμα: 24/06/2010, 07:47
  2. Αθλητικό-spamο-thread II
    από VANDA στο forum Αντιπαραθέσεις
    Απαντήσεις: 3607
    Τελευταίο μήνυμα: 08/04/2010, 10:20