Σελίδα 65 από 66 ΠρώτοΠρώτο ... 155560616263646566 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 961 έως 975 από 987

Θέμα: ΠΣΚ ανασυγκρότηση? (25 & 26 Ιούνη)

Solomostrongos Το avatar του/της byron
    Αρχικά δημιουργήθηκε από Joyrider
    Ο γιατρός από το "Ανάλυσέ το" καβαλάει το τουόνο ?
    Περισσότερο για νοσοκόμα μου κάνει...
    SRX6 & Tuono Rulezzz
    Επί αμφιβολίας άνοιξε τέρμα το γκάζι. Μπορεί να μη δώσει λύση στο πρόβλημα αλλά θα δώσει τέλος στην αγωνία..

ΑΜΑΝΙΚΟ ΒΕΛΟΣ Το avatar του/της TROOPER
    Αρχικά δημιουργήθηκε από gixxerpap
    τσώπα, θα μας βάλεις φωτό απο σέρρες να πάρεις το αίμα σου πίσω...
    αυτο εμπιπτει στα ευαισθητα προσωπικα δεδομενα

και αμα σας την μπηδήξαμε την μπζυχολογία, να έρθετε να κουβαλήσετε κανα σεντόνι στα τέλη Ιουλίου ...
    αν θα χουμε μηχανακι...
    ΚΙ ΕΜΕΙΣ ΚΑΚΟ ΧΕΡΟΒΟΛΟ, ΚΙ ΕΣΕΙΣ ΚΑΚΟ ΔΕΜΑΤΙ...

Αρχικά δημιουργήθηκε από baron
    Περισσότερο για νοσοκόμα μου κάνει...

Μοιάζεις πολύ με τον Billy Crystal σε μερικές πόζες.
    joy ride, (ˈdʒɔɪˌraɪd), noun: a ride with no particular goal, just for the pleasure of it.

Squadra Puzzola Το avatar του/της Ichigo
    Εγινε το μεγάλο service

Λάδια
    Ελατηρια μπροστά έτσι για αλλαγή
    Λάδια μπροστινού
    Φίλτρο λαδιού
    Φίλτρο αέρα
    Ρυθμιση βαλβίδων
    Μπουζί
    Υγρα φρενων/συμπλεκτη/παραφλου
    Ίσιωμα ζάντας γιατί άρπαξε καλά σε κάποια λακούβα στην ΠΣΚ και μετά τα 80χμ κοσκίνιζε :hypnotize :hypnotize

Σύνολο 510€

Επίσης ανακάλυψα μικρό βαθούλωμα στο τεπόζιτο, χωρια το σπασμένο μούτρο, φλάς, τα κάγκελα και το γρατζουνισμένο καπάκι κινητήρα

Πόνεσε λέμε
    Salentu. Lu Sule Lu Mare Lu Ientu.

Et quacumque viam dederit fortuna sequamur
    "Conservatives are not necessarily stupid, but most stupid people are conservatives."

περαστικά φιλος

Ο σημειολόγος Το avatar του/της spyro
    Αρχικά δημιουργήθηκε από Ichigo
    .....
    άρε φιλαράκι ...

περαστικά και αγύριστα

PS.
    να σου πω την αμαρτία μου το Σάββατο, είχα σκοπό να σε πιάσω στην καζούρα και στο πείραγμα (είτε στο φαγητό είτε κάπου αλλού) για το όλο θέμα με τα 990 και με το θέμα του αν πάνε καθόλου (στην πράξη πλέον), αλλά μετά τη στραβή που πέρασες δεν μου πήγε η καρδιά

Αρχικά δημιουργήθηκε από TROOPER
    αυτο εμπιπτει στα ευαισθητα προσωπικα δεδομενα

αν θα χουμε μηχανακι...
    με κλιπόν δε γουστάρουμε δλδ? νταξ΄ρε φιλαράκι, σε δανείζουμε το δικό μας αν είναι να ΄ρθεις ..., θα σκύψουμε εμείς, δεν τρέχει τίποτα ...
    στιγμές ...

Τα βόδια τα δένουν απ' τα κέρατα, τον άνθρωπο απ' το λόγο του ...

Αρχικά δημιουργήθηκε από spyro
    άρε φιλαράκι ...

περαστικά και αγύριστα

PS.
    να σου πω την αμαρτία μου το Σάββατο, είχα σκοπό να σε πιάσω στην καζούρα και στο πείραγμα (είτε στο φαγητό είτε κάπου αλλού) για το όλο θέμα με τα 990 και με το θέμα του αν πάνε καθόλου (στην πράξη πλέον), αλλά μετά τη στραβή που πέρασες δεν μου πήγε η καρδιά
    Πάντως το φιλοσόφισα το πράγμα και κατάλαβα ότι αν θες να θεωρείσαι συνειδητοποιημένος μοτοσυκλετιστής δε σπας το μηχανάκι σου σ αυτές τις εκδρομές. Καλύτερα πάρε ΟΝ-OFF αν θες να κάνεις καφρίλες σε δρόμους με χασίματα, γαρμπίλια κλπ. Ασε τα στριψιματα για την πίστα και έξω τουρίστας. Για τη σούπα δεν ξέρω αν πρέπει να κατηγορήσω τον εαυτό μου γιατί εκείνη τη στιγμή δεν πίεζα απολύτως τίποτα ούτε κηνυγούσα τίποτα. Δεν ήταν στροφή να πεις ότι πήγα να το παρακάνω χωρίς να έχω την ανάλογη εμπειρία

"Conservatives are not necessarily stupid, but most stupid people are conservatives."

Παλαιό μέλος Το avatar του/της antsoar
    Όπα Σπύρο, μπαίνει κι άλλος στην "οικογένεια"

Αλήθεια, πρόσεξες εσύ τίποτα κακοτεχνίες
    Travel, Grow, Share

Κύριος Σουπιάς Το avatar του/της daz
    Moderator
    Αρχικά δημιουργήθηκε από gcrook
    Μαλακια που ζητησα φωτογραφιες....
    Μπαν στον Κρούκη τώρα.
    Sent from me using a computer.

Κύριος Σουπιάς Το avatar του/της daz
    Moderator
    Εγώ τώρα τι να γράψω?

Τι να σχολιάσω?

Τα σχόλια?

Τις φωτογραφίες?

Την διαδρομή?

Την (τρελο)παρέα?

Τη φωτό του Βύρωνα?

Να βάλω τα κλάματα?

Ρε μάγκες..

Πάντα τέτοια γαμώτο. Όμορφες βόλτες, με πολλά χλμ, σε όμορφα μέρη, με καλή παρέα και ασφαλείς επιστροφές.

Συγχαρητήρια σε όλους.

Υγ. Θα άπλωνα σεντόνι αλλά μέχρι να το γράψω μπορεί να πάει για ύπνο ο απέναντι.
    Sent from me using a computer.

δρόμο να 'χουμε... Το avatar του/της npat
    Moderator
    Πάντως το φιλοσόφισα το πράγμα και κατάλαβα ότι αν θες να θεωρείσαι συνειδητοποιημένος μοτοσυκλετιστής δε σπας το μηχανάκι σου σ αυτές τις εκδρομές. Καλύτερα πάρε ΟΝ-OFF αν θες να κάνεις καφρίλες σε δρόμους με χασίματα, γαρμπίλια κλπ. Ασε τα στριψιματα για την πίστα και έξω τουρίστας.
    Εγώ πάλι κατάλαβα, πριν καιρό, ότι ΟΛΑ τα μηχανάκια μπορούν να κάνουν πολύ περισσότερα πράγματα απ' ότι νομίζουμε (με ελάχιστες εξαιρέσεις ακραίων μοτοσυκλετών---κάποια SS μπορεί να είναι τέτοια) και ότι είναι δείγμα μοτοσυκλετιστικής αφέλειας η αναζήτηση της μυθικής "κατάλληλης μοτοσυκλέτας" για την κάθε διαδρομή. Το "χρειάζομαι ΟΝ-ΟΦ, επειδή ο δρόμος έχει λακούβες" μου ακούγεται σαν το "θα πάρω το SUV για να κατέβω κέντρο, επειδή έχει ψιλόβροχο"... Τώρα για "καφρίλες" και τα συναφή... να 'χαμε να λέγαμε.

Solomostrongos Το avatar του/της byron
    Πάντως το φιλοσόφισα το πράγμα και κατάλαβα ότι αν θες να θεωρείσαι συνειδητοποιημένος μοτοσυκλετιστής δε σπας το μηχανάκι σου σ αυτές τις εκδρομές. Καλύτερα πάρε ΟΝ-OFF αν θες να κάνεις καφρίλες σε δρόμους με χασίματα, γαρμπίλια κλπ. Ασε τα στριψιματα για την πίστα και έξω τουρίστας. Για τη σούπα δεν ξέρω αν πρέπει να κατηγορήσω τον εαυτό μου γιατί εκείνη τη στιγμή δεν πίεζα απολύτως τίποτα ούτε κηνυγούσα τίποτα. Δεν ήταν στροφή να πεις ότι πήγα να το παρακάνω χωρίς να έχω την ανάλογη εμπειρία
    ichigo....φιλικά, ασε τις φιλοσοφίες γιατί καταλήγεις σε άλλαντάλλων συμπεράσματα.
    SRX6 & Tuono Rulezzz
    Επί αμφιβολίας άνοιξε τέρμα το γκάζι. Μπορεί να μη δώσει λύση στο πρόβλημα αλλά θα δώσει τέλος στην αγωνία..

[...]. Για τη σούπα δεν ξέρω αν πρέπει να κατηγορήσω τον εαυτό μου [...]
    Ποιόν αλλον να κατηγορήσεις, τον αναδρομο Ερμη ρε?
    71°1′8″N 25°47′50″E
    48°07'01.6"N 1°27'50.9"W

Le Servonais

Αρχικά δημιουργήθηκε από npat
    Εγώ πάλι κατάλαβα, πριν καιρό, ότι ΟΛΑ τα μηχανάκια μπορούν να κάνουν πολύ περισσότερα πράγματα απ' ότι νομίζουμε (με ελάχιστες εξαιρέσεις ακραίων μοτοσυκλετών---κάποια SS μπορεί να είναι τέτοια) και ότι είναι δείγμα μοτοσυκλετιστικής αφέλειας η αναζήτηση της μυθικής "κατάλληλης μοτοσυκλέτας" για την κάθε διαδρομή. Το "χρειάζομαι ΟΝ-ΟΦ, επειδή ο δρόμος έχει λακούβες" μου ακούγεται σαν το "θα πάρω το SUV για να κατέβω κέντρο, επειδή έχει ψιλόβροχο"... Τώρα για "καφρίλες" και τα συναφή... να 'χαμε να λέγαμε.
    Συμφωνώ σ αυτό που λες και μάλιστα με τον Gary σήμερα στο CSS lvl1 συμφωνήσαμε ότι όλα είναι θέμα χειρισμού. Ακόμα και το streetαδικο πάει σε δρόμο σπασμένο όλα είναι θέμα stability και με καλούς χειρισμούς μπαίνεις σωστά οπουδήποτε. Όπως και το ON-OFF μπαίνει στην πίστα αλλά δεν κάνει τους ίδιους χρόνους με ένα streetαδικο, δεν έχει το ίδιο στήσιμο πως να το κάνουμε . Αυτή η εκδρομή με έφερε κοντά στα όρια και αυτό μου άρεσε πολύ (όχι όμως και στην τσεπη μου ). Γενικότερα δε μ αρέσει να σπάω το μηχανάκι σε τέτοιου είδους διαδρομές ή αντίθετα σε "φιλικά ανοίγματα" να προσπαθώ να φτάσω ένα RSV ή ένα R1 ( τα Tiger βέβαια τα καταπίνω εύκολα ). Δεν το θεωρώ συνειδητοποιημένη κίνηση - σπας το μηχανάκι σου που είναι ούτως ή άλλως υποδεέστερο η δεν έχει το στήσιμο για κάτι διαφορετικο! Γιατί; . Το θέαμα βέβαια σε τύπου ΠΣΚ εκδρομές όμως σε αποζημιώνει με το παραπάνω. Ανετα θα ξαναέκανα τη διαδρομή σε αποκλειστικά τουριστικό ρυθμό όμως αλλά και θα έμπαινα εκεί που με παίρνει και όπου η ποιότητα του δρόμου είναι ΟΚ (να εφαρμόσω σιγά σιγά όσα έμαθα σήμερα ).
    Όσο για μένα ON-OFF θα έπαιρνα υπερβολικά δύσκολα καθώς είμαι φαν της ασφάλτου γενικότερα :smilea:

Αρχικά δημιουργήθηκε από baron

ichigo....φιλικά, ασε τις φιλοσοφίες γιατί καταλήγεις σε άλλαντάλλων συμπεράσματα.
    Δε σε εννοώ αλλά θα ήθελα να γίνεις σαφέστερος :smilea:

Αρχικά δημιουργήθηκε από Cpt. Haddock
    Ποιόν αλλον να κατηγορήσεις, τον αναδρομο Ερμη ρε?
    Ε εντάξει ρε φίλε ο παράγοντας άνθρωπος που το χειρίζεται το όχημα έιμαι εγώ και όχι ο Φούφουτος . Απλά θέλω να πω ότι θα στεναχωριόμουν διπλά αν οφειλόταν σε "παράκουσμα" συμβουλής που μου είχαν δώσει πριν την ΠΣΚ. Και ευτυχώς δεν ήταν αυτό :smilea:

Παρόμοια θέματα

1. css 25-26 serres
    από ΓΙΑΓΙΑ ΑΡΚΟΥΔΑ στο forum Οδήγηση: Tips & tricks
    Απαντήσεις: 17
    Τελευταίο μήνυμα: 11/02/2013, 09:28
  2. ΣΕΡΡΕΣ 25/26 Μαρτίου
    από fazerakis στο forum Track Days
    Απαντήσεις: 5
    Τελευταίο μήνυμα: 16/03/2006, 13:13
  3. Απαντήσεις: 7
    Τελευταίο μήνυμα: 24/09/2004, 07:29

Κανόνες δημοσιεύσεων