Περισσότερο για νοσοκόμα μου κάνει...Αρχικά δημιουργήθηκε από Joyrider
Ο γιατρός από το "Ανάλυσέ το" καβαλάει το τουόνο ?![]()
![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από gixxerpap
τσώπα, θα μας βάλεις φωτό απο σέρρες να πάρεις το αίμα σου πίσω...αυτο εμπιπτει στα ευαισθητα προσωπικα δεδομενα
αν θα χουμε μηχανακι...και αμα σας την μπηδήξαμε την μπζυχολογία, να έρθετε να κουβαλήσετε κανα σεντόνι στα τέλη Ιουλίου ...![]()
![]()
ΚΙ ΕΜΕΙΣ ΚΑΚΟ ΧΕΡΟΒΟΛΟ, ΚΙ ΕΣΕΙΣ ΚΑΚΟ ΔΕΜΑΤΙ...
Αρχικά δημιουργήθηκε από baron
Περισσότερο για νοσοκόμα μου κάνει...![]()
![]()
Μοιάζεις πολύ με τον Billy Crystal σε μερικές πόζες.![]()
joy ride, (ˈdʒɔɪˌraɪd), noun: a ride with no particular goal, just for the pleasure of it.
Εγινε το μεγάλο service
Λάδια
Ελατηρια μπροστά έτσι για αλλαγή
Λάδια μπροστινού
Φίλτρο λαδιού
Φίλτρο αέρα
Ρυθμιση βαλβίδων
Μπουζί
Υγρα φρενων/συμπλεκτη/παραφλου
Ίσιωμα ζάντας γιατί άρπαξε καλά σε κάποια λακούβα στην ΠΣΚ και μετά τα 80χμ κοσκίνιζε :hypnotize :hypnotize
Σύνολο 510€
Επίσης ανακάλυψα μικρό βαθούλωμα στο τεπόζιτο, χωρια το σπασμένο μούτρο, φλάς, τα κάγκελα και το γρατζουνισμένο καπάκι κινητήρα![]()
Πόνεσε λέμε![]()
![]()
![]()
Salentu. Lu Sule Lu Mare Lu Ientu.
Et quacumque viam dederit fortuna sequamur
"Conservatives are not necessarily stupid, but most stupid people are conservatives."
άρε φιλαράκι ...Αρχικά δημιουργήθηκε από Ichigo
.....![]()
περαστικά και αγύριστα
PS.
να σου πω την αμαρτία μου το Σάββατο, είχα σκοπό να σε πιάσω στην καζούρα και στο πείραγμα (είτε στο φαγητό είτε κάπου αλλού) για το όλο θέμα με τα 990 και με το θέμα του αν πάνε καθόλου (στην πράξη πλέον), αλλά μετά τη στραβή που πέρασες δεν μου πήγε η καρδιά![]()
με κλιπόν δε γουστάρουμε δλδ? νταξ΄ρε φιλαράκι, σε δανείζουμε το δικό μας αν είναι να ΄ρθεις ..., θα σκύψουμε εμείς, δεν τρέχει τίποτα ...Αρχικά δημιουργήθηκε από TROOPER
αυτο εμπιπτει στα ευαισθητα προσωπικα δεδομενα
αν θα χουμε μηχανακι...![]()
![]()
Πάντως το φιλοσόφισα το πράγμα και κατάλαβα ότι αν θες να θεωρείσαι συνειδητοποιημένος μοτοσυκλετιστής δε σπας το μηχανάκι σου σ αυτές τις εκδρομές. Καλύτερα πάρε ΟΝ-OFF αν θες να κάνεις καφρίλες σε δρόμους με χασίματα, γαρμπίλια κλπ. Ασε τα στριψιματα για την πίστα και έξω τουρίστας. Για τη σούπα δεν ξέρω αν πρέπει να κατηγορήσω τον εαυτό μου γιατί εκείνη τη στιγμή δεν πίεζα απολύτως τίποτα ούτε κηνυγούσα τίποτα. Δεν ήταν στροφή να πεις ότι πήγα να το παρακάνω χωρίς να έχω την ανάλογη εμπειρίαΑρχικά δημιουργήθηκε από spyro
άρε φιλαράκι ...![]()
περαστικά και αγύριστα
PS.
να σου πω την αμαρτία μου το Σάββατο, είχα σκοπό να σε πιάσω στην καζούρα και στο πείραγμα (είτε στο φαγητό είτε κάπου αλλού) για το όλο θέμα με τα 990 και με το θέμα του αν πάνε καθόλου (στην πράξη πλέον), αλλά μετά τη στραβή που πέρασες δεν μου πήγε η καρδιά![]()
![]()
"Conservatives are not necessarily stupid, but most stupid people are conservatives."
Όπα Σπύρο, μπαίνει κι άλλος στην "οικογένεια"![]()
Αλήθεια, πρόσεξες εσύ τίποτα κακοτεχνίες![]()
Travel, Grow, Share
Μπαν στον Κρούκη τώρα.Αρχικά δημιουργήθηκε από gcrook
Μαλακια που ζητησα φωτογραφιες....![]()
Sent from me using a computer.
Εγώ τώρα τι να γράψω?
Τι να σχολιάσω?
Τα σχόλια?
Τις φωτογραφίες?
Την διαδρομή?
Την (τρελο)παρέα?
Τη φωτό του Βύρωνα?
Να βάλω τα κλάματα?
Ρε μάγκες..
Πάντα τέτοια γαμώτο. Όμορφες βόλτες, με πολλά χλμ, σε όμορφα μέρη, με καλή παρέα και ασφαλείς επιστροφές.
Συγχαρητήρια σε όλους.
![]()
![]()
![]()
Υγ. Θα άπλωνα σεντόνι αλλά μέχρι να το γράψω μπορεί να πάει για ύπνο ο απέναντι.![]()
Sent from me using a computer.
Εγώ πάλι κατάλαβα, πριν καιρό, ότι ΟΛΑ τα μηχανάκια μπορούν να κάνουν πολύ περισσότερα πράγματα απ' ότι νομίζουμε (με ελάχιστες εξαιρέσεις ακραίων μοτοσυκλετών---κάποια SS μπορεί να είναι τέτοια) και ότι είναι δείγμα μοτοσυκλετιστικής αφέλειας η αναζήτηση της μυθικής "κατάλληλης μοτοσυκλέτας" για την κάθε διαδρομή. Το "χρειάζομαι ΟΝ-ΟΦ, επειδή ο δρόμος έχει λακούβες" μου ακούγεται σαν το "θα πάρω το SUV για να κατέβω κέντρο, επειδή έχει ψιλόβροχο"... Τώρα για "καφρίλες" και τα συναφή... να 'χαμε να λέγαμε.Αρχικά δημιουργήθηκε από Ichigo
Πάντως το φιλοσόφισα το πράγμα και κατάλαβα ότι αν θες να θεωρείσαι συνειδητοποιημένος μοτοσυκλετιστής δε σπας το μηχανάκι σου σ αυτές τις εκδρομές. Καλύτερα πάρε ΟΝ-OFF αν θες να κάνεις καφρίλες σε δρόμους με χασίματα, γαρμπίλια κλπ. Ασε τα στριψιματα για την πίστα και έξω τουρίστας.
ichigo....φιλικά, ασε τις φιλοσοφίες γιατί καταλήγεις σε άλλαντάλλων συμπεράσματα.Αρχικά δημιουργήθηκε από Ichigo
Πάντως το φιλοσόφισα το πράγμα και κατάλαβα ότι αν θες να θεωρείσαι συνειδητοποιημένος μοτοσυκλετιστής δε σπας το μηχανάκι σου σ αυτές τις εκδρομές. Καλύτερα πάρε ΟΝ-OFF αν θες να κάνεις καφρίλες σε δρόμους με χασίματα, γαρμπίλια κλπ. Ασε τα στριψιματα για την πίστα και έξω τουρίστας. Για τη σούπα δεν ξέρω αν πρέπει να κατηγορήσω τον εαυτό μου γιατί εκείνη τη στιγμή δεν πίεζα απολύτως τίποτα ούτε κηνυγούσα τίποτα. Δεν ήταν στροφή να πεις ότι πήγα να το παρακάνω χωρίς να έχω την ανάλογη εμπειρία![]()
![]()
Ποιόν αλλον να κατηγορήσεις, τον αναδρομο Ερμη ρε?Αρχικά δημιουργήθηκε από Ichigo
[...]. Για τη σούπα δεν ξέρω αν πρέπει να κατηγορήσω τον εαυτό μου [...]![]()
![]()
71°1′8″N 25°47′50″E
48°07'01.6"N 1°27'50.9"W
Le Servonais
Συμφωνώ σ αυτό που λες και μάλιστα με τον Gary σήμερα στο CSS lvl1 συμφωνήσαμε ότι όλα είναι θέμα χειρισμού. Ακόμα και το streetαδικο πάει σε δρόμο σπασμένο όλα είναι θέμα stability και με καλούς χειρισμούς μπαίνεις σωστά οπουδήποτε. Όπως και το ON-OFF μπαίνει στην πίστα αλλά δεν κάνει τους ίδιους χρόνους με ένα streetαδικο, δεν έχει το ίδιο στήσιμο πως να το κάνουμεΑρχικά δημιουργήθηκε από npat
Εγώ πάλι κατάλαβα, πριν καιρό, ότι ΟΛΑ τα μηχανάκια μπορούν να κάνουν πολύ περισσότερα πράγματα απ' ότι νομίζουμε (με ελάχιστες εξαιρέσεις ακραίων μοτοσυκλετών---κάποια SS μπορεί να είναι τέτοια) και ότι είναι δείγμα μοτοσυκλετιστικής αφέλειας η αναζήτηση της μυθικής "κατάλληλης μοτοσυκλέτας" για την κάθε διαδρομή. Το "χρειάζομαι ΟΝ-ΟΦ, επειδή ο δρόμος έχει λακούβες" μου ακούγεται σαν το "θα πάρω το SUV για να κατέβω κέντρο, επειδή έχει ψιλόβροχο"... Τώρα για "καφρίλες" και τα συναφή... να 'χαμε να λέγαμε.. Αυτή η εκδρομή με έφερε κοντά στα όρια και αυτό μου άρεσε πολύ (όχι όμως και στην τσεπη μου
). Γενικότερα δε μ αρέσει να σπάω το μηχανάκι σε τέτοιου είδους διαδρομές ή αντίθετα σε "φιλικά ανοίγματα" να προσπαθώ να φτάσω ένα RSV ή ένα R1 ( τα Tiger βέβαια τα καταπίνω εύκολα
![]()
![]()
). Δεν το θεωρώ συνειδητοποιημένη κίνηση - σπας το μηχανάκι σου που είναι ούτως ή άλλως υποδεέστερο η δεν έχει το στήσιμο για κάτι διαφορετικο! Γιατί; . Το θέαμα βέβαια σε τύπου ΠΣΚ εκδρομές όμως σε αποζημιώνει με το παραπάνω. Ανετα θα ξαναέκανα τη διαδρομή σε αποκλειστικά τουριστικό ρυθμό όμως αλλά και θα έμπαινα εκεί που με παίρνει και όπου η ποιότητα του δρόμου είναι ΟΚ (να εφαρμόσω σιγά σιγά όσα έμαθα σήμερα
).
Όσο για μένα ON-OFF θα έπαιρνα υπερβολικά δύσκολα καθώς είμαι φαν της ασφάλτου γενικότερα :smilea:
Δε σε εννοώΑρχικά δημιουργήθηκε από baron
ichigo....φιλικά, ασε τις φιλοσοφίες γιατί καταλήγεις σε άλλαντάλλων συμπεράσματα.![]()
αλλά θα ήθελα να γίνεις σαφέστερος :smilea:
Ε εντάξει ρε φίλε ο παράγοντας άνθρωπος που το χειρίζεται το όχημα έιμαι εγώ και όχι ο ΦούφουτοςΑρχικά δημιουργήθηκε από Cpt. Haddock
Ποιόν αλλον να κατηγορήσεις, τον αναδρομο Ερμη ρε?![]()
![]()
. Απλά θέλω να πω ότι θα στεναχωριόμουν διπλά αν οφειλόταν σε "παράκουσμα" συμβουλής που μου είχαν δώσει πριν την ΠΣΚ. Και ευτυχώς δεν ήταν αυτό :smilea: