fasttech υγρά δεν έχω πάρει ποτέ.
μπορεί να είναι και καλά δεν ξέρω αλλά δεν έχω διάθεση να τα δοκιμάσω
άλλωστε υπάρχει τέτοια ποικιλία εδώ![]()
fasttech υγρά δεν έχω πάρει ποτέ.
μπορεί να είναι και καλά δεν ξέρω αλλά δεν έχω διάθεση να τα δοκιμάσω
άλλωστε υπάρχει τέτοια ποικιλία εδώ![]()
PFC
Το γνωρίζω και είναι και πολύ καλά. Το βασικό μου είναι το Cuban cigar μήνες τώρα. Αν δεν ήταν το καπιταλ κοντρολ θα έπαιρνα 10 μπουκάλια να είμαι κομπλέ. Έχει μουφες η φαστεκ αλλά δεν το κρύβει. Σου δίνει επιλογές.
Τολη δοκιμασε Classic Kiss apo eliquid-france, εχω παθει πλακα με ολη τη σειρα... Εισαι και Πειραια μπορεις να πεταχτεις να τα δοκιμασεις κιολας.
Του τα χουμε ξαναπεί αλλα δεν ακούει εκεί επιμένει στην κάλτσα αιχμαλώτου....Cosmic Fog Milk&Honey δοκιμάστε...κορυφή....Τα φέρνει και ένα παλικάρι στην Σωτήρος Διός στον Πειραιά.Τώρα άνοιξε το μαγαζάκι και πήγα και το τίμησα.Εξαιρετική επιλογή.Απλά βαράει λίγο(13€ τα 15ml).
https://goo.gl/maps/LaNUoWbmFd32 εδώ είσαι!Είναι δίπλα απο τη δουλειά.Εγώ γενικά είτε κινούμε π.φάληρο σε στανταράκι μαγαζί είτε σε αυτό στη Σωτήρος,είτε στο μπιχλιμπίδι που έχει τα Kiss.
Παιδες εχουμε καποιο μαγαζι καπου Γλυφαδα κοντα ή κοντα στην Αττικη οδο?
Τι προτεινετε για starter pack?
Εκανα κανα 8μηνο οταν ειχαν πρωτοερθει στην Ελλαδα τοτε αλλα μετα επεσα στη λουμπα.... τα ego παιζουν ακομα σαν φτηνη λυση ή να παω σε κατι αλλο?
Θελω να δωσω περιπου 30€ μαξιμουμ για ενα μηνα ελπιζω να φτανει....
Ελπιζω τα κουσουρια που ειχανε τοτε (σταξιμο καμενες αντιστασεις) να εχουν βελτιωθει....
Κοίτα μπορείς να πάς και σε κάτι τέτοιο και να βάλεις και κάποιον ατμοποιητή της αρεσκίας σου.Γενικότερα τα πολύ μικρά τσιγαράκια που συνεπάγεται και μικρά watt θα τα βαρεθείς έυκολα πιστεύω.Το ίδιο έπαθε και συνάδελφος που πήγε και πήρε ενα απλό του στυλ 15-20 ευρώ με ατμοποιητή και μπαταρία και την πάλεψε 2 μέρες αφού του εβγαλε την παναγία σε διαρροές και μικρή απόδοση μπαταρίας.Τώρα αν έχεις να διαθέσεις λίγα λεφτά παραπάνω istick+nautilus είναι ο καλύτερος συνδυασμός για αρχή.Και εγώ στην αρχή ήμουν αρνητικός να πάρω modaki αλλά τελικά η παρότρυνση που μου δώκανε παιδία σε αυτό το θρεντάκιο βγήκε χρυσή επιλογή!Δε το αλλάζω με τίποτα,παίζω μπάλλα πλέον και με ένα επισκευάσιμο ατμοποιητή και είμαι άρχοντας!Όλα βέβαια ξεκινάνε απο το budget που θές να διαθέσεις..
Πωπω ακομα υπαρχουν θεματα με διαροες? ελεος...... ενταξει θα το κοιταξω φιλος ευχαριστω πολυ!
Γαι δες αυτό, είναι καινούργιο, φθηνότερο και με περισσότερες δυνατότητες απ το ναυτίλο.
http://www.e-smokers.gr/shop/mods/is...9_New_Products