Σελίδα 65 από 68 ΠρώτοΠρώτο ... 1555606162636465666768 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 961 έως 975 από 1017

Θέμα: Σε είδα Vol VI

Αρχικά δημιουργήθηκε από foten21
    σας ειδα χθες κατα τις 15¨30 απο χαλκιδικη προς σαλονικη(αγ προδρομο να υποθεσω...)
    σας αναψα φωτα με το αμαξι αλλα μονο ενας με πορτοκαλι K1300 ανταπεδωσε
    καλες βολτες παντα
    σε ειδα κ εγω αλλα δεν προλαβα το πορτοκαλι ηταν triple

Στρογγυλοφάναρος Το avatar του/της sapila racing
    Moderator
    Σε είδα χτες βραδυ να ερχεσαι απο πίσω στην ΕΟ στον Μαλιακό με το GS δικάβαλος, και με τα extra προβόλια να στραβώνεις τους πάντες, εγω ημουν με το αυτοκίνητο.
    Σου αναψα φωτα ομίχλης πίσω και όντως τα έσβησες, αλλά μετα από 10 sec τα ξανάναψες και για να ησυχάσουμε σε αφησα να περάσεις μπροστά, αλλά μετα έκοψες.
    Τελικά οταν σε πέρναγα πανω σε αριστερή στροφή, άλλαξες λωρίδα ξαφνικά κι ερχόσουν καταπάνω μου. Κινδύνεψες χωρίς λόγο, το κατάλαβες?
    Πόσο άχρηστος οδηγός είσαι?

Ο συνοδοιπόρος σου με το ΚΤΜ παντως ηταν μια χαρά, ενω εσυ είσαι για τα μπάζα.
    sapila racing team

bimota SB6 1995

Hornet 900 2005
    Yamaha SR500 1981
    BMW R75/6 1975
    BMW R26 1957

Los Toumpaneiros Το avatar του/της GIXXERAKIAS
    Σέ είδα κοκκινομάλλικο μαναράκι με την χαμηλοκάβαλη φορμίτσα και έκανα τέτοιο target fixation πού έχασα τον μπούσουλα,τα φρένα και λίγο έλειψε να μπώ μέσα στην παιδική χαρά που καθόσαντε άλλα μαναράκια και λιαζόσαντέ..... .....αυτά τα ΤΕΙ Αθηνών έχουν τρελό θέμα ρε παιδάκι μου....
    Keep spamming!!!:a13:

Canibalise Legallis Το avatar του/της the who
    Σε ειδα ρε τριμαλακα της μερας,της βδομαδας και του μηνα μαζι.Ειχες φτιαξει μια ολοκληρη σειρα απο μηχανακια πισω σου στην εθνικη ενω εκανες "διηθηση" ακρανωτος με το κωλοσκουτερ σου τρωγοντας καλαμακι με ψωμακι.
    ΜΑΛΑΚΑΑΑΑΑΑΑΑΑ
    «Γαμώ την πίστιν σας και τον Μωχαμέτη σας. Δεν εντρέπεσθε να ζητείτε “από ημάς” συνθήκην με “έναν” κοντζιά σκατο-Σουλτάν Μαχμούτην -να τον χέσω και αυτόν και τον Βεζίρην σας και τον Εβραίον Σιλιχτάρ Μπόδα την πουτάνα! Άμα ζήσω, θα τους γαμήσω. Άμα πεθάνω θα μου κλάσουν τον πούτσο!»

Στρατηγός Γεώργιος Καραϊσκάκης (1782-1827)

http://www.youtube.com/watch?v=Ggd3TkJjlk8&feature=related

ΕγώοΜικρόςοΑμνόςΤουΘεού Το avatar του/της jtoros
    Σήμερα είδα πολλά...
    1) Σε είδα κ@ρι0λ@ να ανεβαίνεις ΑΝΑΠΟΔΑ μονόδρομο χωρίς ορατότητα (κατηφόρα για μένα, ανηφόρα για σένα) στο Χολαργό με αναμμένα αλάρμ και το παιδάκι σου, σε καθισματάκι ευτυχώς, στο πίσω κάθισμα. Αν αντί για Transalp οδηγούσα Scania φορτωμένο μπαζοχάλικο, θα σε προστάτευαν τα αλάρμ από τη μ@λ@κί@ σου; Δε θα ξεχάσω ποτέ τη φατσούλα της μικρής όσο φρέναρα και έκανα τον ελιγμό. Αυτά που σου έσυρα για τη μάνα σου (και γιαγιά της μικρής) και λίγα σου ήταν...

2) Σε είδα ταρίφα να κόβεις δεξιά απότομα, 3 φορές μέσα σε 100 μέτρα να πάρεις διπλή κούρσα και να μην παίρνεις καμιά(!!!). Φλασάκι τουλάχιστον γμτ!!!

3) Σε είδα παλίκαρε με το XT, να σε κόβει στη λεοφωρειολωρίδα παππούς με skodάκι παλιό, και να τον περνάς διατηρώντας την ψυχραιμία σου. Απλά τον κοίταξες και κούνησες το κεφάλι. Εύγε για την ηρεμία σου.

4) Και για να μη λέτε, ΜΕ ΕΙΔΑ να περνάω ανάμεσα από μποτιλιάρισμα στην Κηφισίας με διήθηση "αέρα" την διάβαση, και να μου τη λέει η κοπέλα μου για καλά. Και είχε δίκιο.

Καλημέρα!
    Αν δεν κοιτάς εκεί που θέλεις να πας, θα πας εκεί που κοιτάς.

Nothing is Impossible!

σε ειδα σκατοβλακα σημερα πρωι,να πηγαινω στη δεξια,να αλλαζεις λωριδα,να σου κορναρω γιατι θα με χτυπαγες και συνεχιζεις να αλλαζεις λωριδα ακαθεκτος για να μπεις σε μια εισοδο αποθηκης.και μετα να ζητας και τα ρεστα γιατι σε προσπερναγα απο δεξια..δεν προσπερναγα μαλακακο στη λωριδα μου πηγαινα και σου εκανα νοημα οτι κοιτα τους καθρεφτες μην τις αρπαξεις...σκατομαλακα

Παλαιό μέλος Το avatar του/της DimChios
    Γ@ΜΩ ΤΗΝ ΗΡΕΜΙΑ ΜΟΥ ΜΕΣΑ ΠΟΛΥ ΧΑΛΑΡΑ ΤΑ ΠΑΙΡΝΩ ΟΛΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ!!!!!!!!!

:a47:

ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Ο ΠΑΛΙΟΣ ΜΟΥ ΕΑΥΤΟΣ?????

ΞΕΧΑΣΑ ΤΑ ΚΑΝΤΗΛΙΑ??? ΠΑΙΡΝΩ ΤΙΠΟΤΑ ΗΡΕΜΗΣΤΙΚΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΟ ΞΕΡΩ???????

Επειδη το ΖΩΟ με το σμαρτ χτες το βραδυ συναντησε κινηση μπροστα του, ειπε να το παρει με την οπισθεν και να ξαναβγει στον κεντρικο. Αερα πατερα, χωρις να ειναι δεξια κολλημενος (εστω αυτο), χωρις να κοψει που μας ειδε να ερχομαστε...
    Κοντοσταθηκα, του ειπα "τι κανεις..." μου απαντάει "δε βλεπεις μπροστα σου τι γινεται?" μα εγω απτοητος συνεχίζω την φραση μου που δεν τελειωσα ..."γ@μω το μ00νι της μανας σου μπασταρδε" (με πολυ χαλλαρο υφος ομως, ε!)... και αυτος, συνεχισε να κανει οπισθεν... Αντιδραση καμια...

Μαλλον θα το ακουει συχνα

Πολυ ηρεμια ρε παιδακι μου, μη παθω τιποτα σκεφτομαι. Ολη την πιεση την κραταω μεσα μου...

Σκασμος w........n τωρα που το θυμηθηκα!

Αρχικά δημιουργήθηκε από mplah
    σε ειδα κ εγω αλλα δεν προλαβα το πορτοκαλι ηταν triple
    πως νομιζα οτι ηταν κ ενα k1300 μαζι σας..
    μαλλον επειδη τι θελω πολυ το βλεπω συνεχεια μπροστα μου

Σε είδα παππού με το Volvo SUV (μαλλον αυτόματο) στην Μεγάλου Αλεξάνδρου καθώς πηγαίνουμε πορεία με 50 - 60 να κουμπώνεις όπισθεν στο καημένο το αμάξι εν κινήσει !!!

Αφού το προσπάθησες καμμια 3 -4 φορές, θα άκουσες μάλλον πολλά γκρακ-γκουγκ από το κιβώτιο και θα κατάλαβες την βλακεία σου...

Αλλά και για τους πίσω σου φαντάζομαι δεν θα ήταν το καλύτερο θέαμα να βλέπουν κάποιον μπροστά με 60 χλμ να κουμπώνει όπισθεν!

Χρεοκοπημενο μελος Το avatar του/της taskon
    Σας ειδα, αρκετους, στην Παρνηθα την Κυριακη και ζηλεψα αλλα με 2 παιδακια Κυριακη βγαινεις με το αυτοκινητο........

το ειδα και αυτο..x5 να βγαινει κατω απο τη γεφυρα απο συγγρου προσ πειραια και να κοβει τερμα δεξια μολισ βγει για να μπει στο στενακι που παει προς ιπποδρομο εγω που ημουν διπλα του εκεινη τη στιγμη και μου σηκωθηκε η τριχα..φαντασου αυτοι που τον ειδαν να βγαινει μπροστα τους
    ελεος πια εγκληματιες

ΑΜΑΝΙΚΟ ΒΕΛΟΣ Το avatar του/της TROOPER
    σε ειδα ελευθερε σκοπευτη στο φαναρι για χαλαΝΤρι να κατεβαινεις κηφισιας.εγω ανεβαινα και σου κορναρα απο το αντιθετο αλλα μαλλον ειχες καροτα στα αυτια
    ΚΙ ΕΜΕΙΣ ΚΑΚΟ ΧΕΡΟΒΟΛΟ, ΚΙ ΕΣΕΙΣ ΚΑΚΟ ΔΕΜΑΤΙ...

Ρακόμελος...... Το avatar του/της JAD
    Σε είδα ρε μάνα να σε επαναφέρω την πρώτη φορά....

Την δεύτερη κατάλαβα ότι δεν είχα κανένα δικαίωμα, έπρεπε να σεβαστώ την επιθυμία σου να φύγεις

Καλό ταξίδι και καλή αντάμωση κυρά Ζωή...

Αρχικά δημιουργήθηκε από JAD
    Σε είδα ρε μάνα να σε επαναφέρω την πρώτη φορά....

Την δεύτερη κατάλαβα ότι δεν είχα κανένα δικαίωμα, έπρεπε να σεβαστώ την επιθυμία σου να φύγεις

Καλό ταξίδι και καλή αντάμωση κυρά Ζωή...

-Σε είδα και σένα μωρή γαλότσα με το volvo , ενώ έμπαινα στο μονόδρομο στο φάρο του ψυχικού χωρίς πολλή ορατότητα εκεί μέσα, να έρχεσαι ανάποδα με τα αλάρμ αναμένα και τέζες...πας που πας ανάποδα μωρή ηλίθια, πήγαινε τουλάχιστον σιγά να προλαβαίνει να σε δει όποιος δύσμοιρος μπαίνει στο μονόδρομο.

-Δε είδα και σένα ταρίφα να έχεις αλαρμ αναμένα, να μιλάς με τον πελάτη και να μην κοιτάς μπροστά σου και το ταριφάμαξο να σου φεύγει δεξιά αριστερά...μια στιγμή λεω τον πέτυχες τον καημένο στην αριστερή λωρίδα...Πρέπει να τη γλύτωσε για πολύ λίγο.

-Και για να μη λέτε, με είδα και μένα στην Κηφισίας μετά το υγεία, όποτε πήγαινε να με περάσει ο τυπάκος με το Supra να ανοίγω το μοντένας και να του φεύγω. Καγκούριασα και εγώ λίγο αλλά ασφαλώς...
    Yamaha FZS 600

Σε είδα χθες το βράδυ στην Εθνικής αντιστάσεως (Ν.Ιωνία), στο φανάρι περιμέναμε το πράσινο, εσύ πάνω στο gsxr, με την κοπέλα πίσω συνεπιβάτη. Akranovic & βερμουδίτσα και οι δύο φυσικά, μου ήθελες και ανοίγματα έτσι όπως ήσασταν! Καλούς δρόμους και βάλτε κανα κράνος, έστω.
    Everybody can ride a fast bike, but very few can ride a bike fast

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματά σας
  •  
  • Ο κώδικας ΒΒ είναι ΟΝ
  • Τα smilies είναι ΟΝ
  • Ο κώδικας [IMG] είναι OFF
  • Ο κώδικας [VIDEO] είναι ΟΝ
  • Ο κώδικας HTML είναι OFF