Οι φωτορεπόρτερ παίδες έχουν πια όλοι μάι φάι... (κατά το γουάι φάι) και με το κλικ η φωτογραφία φεύγει και πάει στα γραφεία
μη ντύχει και σε φάνε λάχανο και παν χαμένα τα λεφτά.
http://www.vice.com/gr/read/giauto-to-kare-eginan-ola
υγ
παιδές άμα χαθεί ο έλεγχος θα γίνουν πράματα και θάματα.
ΤΟ ΘΕΜΑ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΧΑΘΕΙ
Και όποιος έχει μηχανάκι, διακοπές, γκόμενα και χαρτζιλίκι στη τσέπΑ
ρουφάει εσπρέσσο φρέντο και δεν θέλει να κάψει τη βουλή να πάρει τη Κοριτσα
και το Τεπελένι κλπ κλπ
![]()
ανανήψαντας
Τον κραζεται συνεχεια και μπερδευεται.
Όταν ήταν αυτός πάνω στο τρεκτέρΙ δεν τα 'λεγε αυτά...
Κι εγώ μαζί με τους αγρότες γιατί θα τους πετσοκόψει τα όσα βγάζουν αλλά απλά να τους υπενθυμίσω :
1. Δεν υπάρχει εν Ελλάδι πιο κακομαθημένος εργασιακός χώρος (ακόμα κι από τους ΔΥ)
2. Αυτοί τον ψήφισαν και τον έβγαλαν
3. Ακόμα ζούνε σε εποχές Σοβιετίας που κλείνουν το δρόμο (και κάναμε χθες απο τον κόμβο της Επιδαύρου μέχρι τους Αγ. Θεόδωρους 3,5 ώρες) λες και έχουνε ελπίδα
4. Δεν καταλαβαίνω τι ακριβώς θέλουν και γιατί εμείς οι υπόλοιποι να μην θέλουμε ΑΚΡΙΒΩΣ τα ίδια... (αφορολόγη βενζίνη να πηγαινουμε στη δουλειά μας, αποζημείωση αν για κάποια θεομηνία έχουμε ζημιά στην παραγωγή της εταιρείας, κάποια τράπεζα να μας δίνει δάνειο για κεφάλαιο κινήσεως κάθε χρόνο, ασφαλιστικές εισφορές χαμηλές και εγγυημένη σύνταξη κλπ)
5. Αν βγεί ο στρατός με τα άρματα και κλείσει τους δρόμους, το λέμε πραξικόπημα, αυτό πως το λέμε;
Αλίμονο σ’ αυτούς που δεν ξέρουν ότι δεν ξέρουν αυτά που δεν ξέρουν.
Ακριβώς
Απο αγροτική οικογένεια είμαι.
Αλλά Συμφωνώ
Άκουσα εναν το πρωί που ζήτησε 40.000. Αφορολογητο για όλους τους αγρότες (καλά για κάποιους παλι ψιχουλα είναι,και εννοώ αγρότες)
Ήρθε νομίζω η ώρα του ταμείου γι πολλούς απο αυτούς .
Θυμάμαι εποχές που νεκροταφεία και γήπεδα χωριών, δηλώνονταν ως χωράφια και επιδοτούνταν κιόλας.
Ξέρω πολλούς που τα σχεδια βελτίωσης και οι μελέτες έγιναν τετραπορτα αγροτικά, Μερσέντες,καγιέν ,ταξίδια και πτνες.
Σε διπλανό θέμα(θεσσαλικό κλιμάκιο) οπου αναφέρει ο φίλος πως πέρασε τα μπλόκα είναι η μισή αλήθεια
Αφου μαζεύονται όταν υπάρχουν κάμερες, και μετά ξημεροβραδιαζονται στις καντίνες και στα κωλαδικα της περιοχής.
Ας παει κάποιος ενα βράδυ αργά να δει πόσοι είναι στα μπλόκα.
Δεν ειπα οτι ειναι ολοι οι αγροτες ΝΔ (ειναι και πασοκ) ουτε οτι εχει τη δυναμη να τους υποκινησει ολους νδ+χα , συντεχνιακο ειναι το θεμα και απλα αυτοι οι δυο κοιτουν ο μεν πρωτος να καπελωσει και η δε δευτερη να χωθει και να παρει κανεναν με το μερος της.
και λινκ απο το αγαπημενο μου σαιτ πρωτοθεμα και φωτο απο τον σελεμπριτι-αγροτη για το χουισχου
NdGT: "A great challenge of life: Knowing enough to think you're doing it right, but not enough to know you're doing it wrong"Το'χω πάθει και στις Σέρρες
riding coach του πληκτρολογίου
Ειναι η μισή αλήθεια
Διάβασα χτες ολόκληρο το άρθρο που έλεγε για δια βίου συνδικαλιστές και μπλοκατζηδες.
Οι γιοι των Μπουτα,Πατάκη και ο ανηψιός αριστερού πεωτοσυνδικαλιστη του κάμπου(ο οποίος είναι τώρα βουλευτής της κυβέρνησης)
Και πολλοί άλλοι γόνοι κυβερνητικών που κολλάνε ενσημα κλείνοντας δρόμους.
Θα ψαξω αυτούσιο το άρθρο με όλες τις φωτό, οχι μόνο αυτές που εβαλες
shooter γι αυτο ειπα οτι ειναι συντεχνιακο το θεμα!*
giorgio δεν ψηφιζουν μονο οι αγροτες, αν λεγοντας οτι εθελοτυφλω θες να πεις οτι αγνοω οτι ανθρωποι που ψηφιζαν πασοκ και νδ παλιοτερα τωρα ψηφισαν συριζα ειναι αυτονοητο αλλιως πως το 3% εγινε κυβερνηση; Παντως καποιο ενδιαφερον εχουν οι χαρτες των τελευταιων εκλογων
εδιτ :*Φυσικα το ιδιο γινονταν παντα με "υποκινητες" τους αντιπολιτευομενους (πασοκ-νδ) με εξαιρεση την τελευταια 5ετια που ηταν πολυ χλιαρα τα πραγματα (τυχαιο οτι ηταν συμπολιτευομενοιΕπισης δεν αγνοω οτι τα κινητρα οσων ψηφισαν συριζα δεν ηταν ολων αγνα αφου και πασοκ-νδ μια απο τα ιδια τους ετοιμαζαν και ειπαν να δοκιμασουν κατι αλλο!
Τελευταία τροποποίηση από xristos x; 01/02/2016 στις 15:34.