http://www.coilart.net/coilart-mage-rta-24mm-35ml-black
Το χτύπησα.Ντουμάνιασε ο τόπος.Πανεύκολος στο στήσιμο,φουλ γευση,λάτρεψα το drip tip του.Ξεκάθαρα αεράτος ξεκάθαρα μόνο μεχρι 3 νικοτίνη γιατί αλλιώς τα μάτια πετάγονται έξω κάπως έτσι![]()
Φίου φίου φι φι φίου
εγώ άθεος; ισα-ισα, εχω τρεις: το μυαλό μου, τα χέρια μου και τα πόδια μου
Ναι εχει σφιχτή τσιγαρίσια αν το θες αλλά θα σου ζεσταίνει πολύ τη καμπάνα.Θέλει λίγο το κόλπο του όπως πχ ποσο χαμηλά θα κατεβάσεις την αντίσταση στο deck ή όχι.Παιχνιδάκι ειναι αυτό.Γυρώ στο 1 ohm παιζει εκπληκτικά.Τωρα όσον αφορά το wicking,τριχοειδές φαινόμενο.Δουλευει απίστευτα καλά.Εχω τα βαμβάκια στη μέση περίπου αλλά μη ξεχνας πως κάθε φορά που παίρνεις τζούρα,ο ατμο/της αλλάζει κλίση οπότε πάντα τροφοδοτεί.Καμένο δε θα πάρεις ποτέ στάνταρ.Με το δάκρυσμα (μεσα στο τσαντάκι μέσης που κοπανιέται) δεν έχω βγάλει ακόμη κάποια άκρη αλλά το παραβλέπω γιατί ειναι πάρα πολύ καλός σε όλα τα άλλα.
Τελικά,έβαλα τον kfl+ στην άκρη και παίζω μόνο με τον fodi f2.
Φίου φίου φι φι φίου
Λοιπον εχω καμια βδομαδα που εμπλεξα με αυτους τους διαβολους και εχω χασει το τοπι.
Καταρχην ως νεος ξεκινησα με NOBACCO, cupa ατμοποιητη (μη επισκευασιμο) και αντιστασεις 1.5Ω, 8 - 20W.. Ξερω οτι ακουγομαι ασχετος και ισως αστειος στους γνωστες αλλα πραγματικα ειμαι..
Εδω και μια βδομαδα λοιπον δεν εχω καπνισει καθολου τσιγαρο και εχω και ασχολουμαι μονο με αυτη την σαχλαμαρα με μια καταναλωση περι τα 2.5 ml την ημερα.
Απορια τωρα. το κιτ που εχω διαβαζει 1.53Ω την αντισταση και στα 14W εχω 4.8 volt. Απο το μαγαζι που το πηρα μου ειπε οτι εκει ειναι με αυτου του τυπου την αντισταση.
Ατμιστες στην δουλεια ομως κωλοχτυπιουνται απο το πρωι οτι τα 3V ειναι το ανωτερο που πρεπει να πηγαινουμε συμφωνα με νεες ερευνες. Αν μαλιστα λεει εισαι πανω απο 5 ειναι εξαιρετικα επικινδυνο για την υγεια...
Μπορει καποιος που εχει διαθεση να γραψει πεντε πραγματακια συγκεντρωτικα για να ξερουμε που βαδιζουμε εμεις οι νεοι ?? Θενκς ιν αντβανς που λενε και στο χωριο μου..
Quod me nutrit... me destruit.....
Είναι πολλά αυτά απ' αυτά απ' τα οποία εξαρτάται το τι παράγει η τζούρα. Τα 4.8v με χοντρό σύρμα μεγάλου μήκους, είναι εντελώς διαφορετικά με τα 4.8 από λεπτό σύρμα μικρού μήκους.
Η διάρκεια της τζούρας δεν είναι άσχετη.
Κάποιες φορές (ανάλογα με την αντίσταση) μπορεί να δουλεύει στα 3.7 και άλλες στα 4.7v.
Δεν έχω δοκιμάσει τι χρειάζεται για να δουλέψει στα 3v και αν μπορεί να γίνει αυτό χωρίς παρατεταμένη διάρκεια τζούρας.
Να μην ακούς "ατμιστές απ' τη δουλειά" και "ατμιστές απ' το φόρουμ" που χτυπιούνται ότι έχουν δίκιο και τα ξέρουν σωστά, αν δε σου δώσουν τις πηγές τους. Αυτή τη στιγμή η καλύτερη πηγή για το τι είναι καλύτερο είναι εκείνος ο γιατρός-καρδιολόγος που κάνει εδώ και χρόνια διάφορα τεστ.
Όταν βρω τη σελίδα του θα την ποστάρω.
Sent from me using a computer.
Το ΗΤ στην χειρότερη μορφή του είναι 99% καλύτερο απ' το κανονικό. Η βρετανία το συνταγογραφεί!
Καλά κάνεις και το ψάχνεις ώστε να πάρεις το καλύτερο απ' αυτό αλλά μη σου περάσει ούτε στιγμή απ' το μυαλό ότι κάνεις κάτι χειρότερο ή το ίδιο κακό με αυτό που έκανες.
Στους παλιούς ατμοποιητες πχ c4 είχαν γίνει δοκιμές από τον Dr Φαρσαλινό και βρήκε πως από τα 4,2 volt και πάνω δημιουργείται ακελταδεΰδη. Δε ξέρω να σου πω τι ακριβώς είναι αυτό αλλά είναι φτου κακά. Πλέον με καλύτερα σύρματα, deck και καλύτερα μηχανήματα ατμοποιήσης, και τα 4,8 volt είναι ασφαλή. Προσωπικά, στα 4,2 παίζω βαριά 4,3. Με 3 volt δε καταλαβαίνεις το εύρος του υγρού πάντως. Προτίμησε με αυτά τα volt να αναπνέεις πιο δυνατά. Το ίδιο θα είναι ως αποτέλεσμα.
ρε τον φοντι... ωραιος φαινετε. μπριζες
Πιο σπασαρχίδικο στήσιμο απο τον Apollo δεν υπάρχει.Ουτε σε genesis δεν έφαγα τόση ώρα.![]()
Φίου φίου φι φι φίου
Δοκιμάζω τον avodado. Μπορεί να βγάλει γεύση αυτό το πράγμα?
Κοντά βαμβάκια μακριά βαμβάκια, μονή, διπλή αντίσταση.
Κακό έως μέτριο σε κάθε στήσιμο!
Edit. Με μονή αντίσταση, κοντό βαμβάκι κάτι γίνεται!
Και εγω δε ξετρελάθηκα αν και τις αναλύει καλά τις γευσεις.Δοκίμασε χοντρό σύρμα και τα βαμβάκια το πολύ μέχρι τη μέση.
Το νου σου στο λύσιμο του πόλου.Το peek insulator χάνεται για πλάκα.
Φίου φίου φι φι φίου
Το πιο χοντρό που έχω αυτή τη στιγμή είναι κανθαλ 26GA. Θα ήθελα ένα κλάπτον να το στήσω με μονή, να δω τι μπορεί να κάνει.
Το κλάπτον θα σου ζεστάνει πολύ την καμπάνα λόγω genesis σχεδιασμού και παράλληλα το drip tip.Ο ατμός θα είναι πολύ ζεστός.Δε νομίζω πως θα σου αρέσει.
Μια χαρά ειναι το 26ga.
Φίου φίου φι φι φίου