Sju sjösjuka sjömän sköttes av sjuttiosju sköna sjuksköterskor på det sjunkande skeppet Shanghai
Υπάρχει κατάστημα σέρβις που δηλώνει ''ΕΞΟΥΣΙΟΔΟΤΗΜΕΝΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΕΧΝΙΚΗΣ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗΣ'' ,''Η εταιρεία μας είναι το μοναδικό εξουσιοδοτημένο service στην Ελλάδα για προϊόντα της MSI (Laptop – Desktop _All in One)''
δεν το λες αντιπροσωπεία βέβαια και ελπίζω να μην τους χρειαστώ σύντομα
Εδώ να πω επίσης πως αγοράστηκε 920ε λόγο απαλλαγής ΦΠΑ.
Το λες και κελεπούρι.![]()
when life gets complicated... i ride.
Αν δεν είχες άλλο πισι με Μ2, θα πάθεις πολιτισμικό σοκ από τις ταχύτητες....
Καλοδούλευτο!!
Να σας πω και εγώ ενα θέμα που εχω στην δουλειά.
Εχω στίσει ενα RH8 με postfix για τους developers μας οπου θελω να κανει το εξης:
Ο local χρηστης (πχ borbos) και ο καθε local χρήστης να ΜΗΝ μπορεί να στείλει mail προς τα εξω πχ στο lala@gmail.com αλλά να του του επιστρέφετε πισω DELIVERED στο local mailbox του (/var/spool/mail/borbos)
Μέχρι στιγμής εχω καταφέρει να ΜΗΝ μπορεί ΚΑΝΕΙΣ ΝΑ ΣΤΕΙΛΕΙ και να γίνονται ολα τα sent mails από όλους τους χρήστες redirect στο mailbox του root ή όποιου άλλου χρήστη θέλω (αλλά σε ένα μόνο δηλαδη ολα τα sent mails απο ΟΛΟΥΣ τους χρηστες πανε στο mailbox του root).
Κοινός κάθε χρηστης να μπορεί να λάβει και να δει ολα τα μαιλ που έστειλε (απεσταλμένα στο δικο του local mailbox σαν εισερχόμενα)
Eξαρτάται και ποιόν NVMe έχει τοποθετημένο.Κάποια μοντέλα έχουν πρώτη τοποθέτηση έναν average Kingston που παίζει γύρω στο χιλιάρικο ταχύτητα ανάγνωσης.Μεγάλη βελτίωση βέβαια σε σχέση με έναν SATA NVMe αλλά πλέον υπάρχουν προσιτοί NVMe που είναι στην περιοχή των 2500-3000ΜΒ/s.
Aν δεν έχει κάποιο τέτοιο μοντέλο,αυτή θα ήταν η πρώτη ιδέα μελλοντικής αναβάθμισης.
Sju sjösjuka sjömän sköttes av sjuttiosju sköna sjuksköterskor på det sjunkande skeppet Shanghai
https://www.premiumtech.gr/
Εχουν αναλαβει το service στα acer και τα msi , και εχω ακουσει καλα λογια απο φιλους , παλια ηταν η alman hellas
Dankannn
CBR 600F THE BEST
Γειά χαρά παιδιά,
έχω αυτή την μητρική, Gigabyte GA-Z68XP-UD3P rev.1.0, πρέπει να είναι γύρω στα 8 χρόνια που έστεισα το πισί. Έχει CPU Intel core i5-2500K @ 3.30GHz 3.60GHz. με 4GB ram kai windows 7 ultimate 64 bit. Έχω δύο ερωτήσεις:
1. Η μητρική έχει θύρες SATA3 6Gbps αντί για σκληρό δίσκο μπορώ να βάλω SSD και σε αυτόν να εγκαταστείσω τα windows;
2. Η μητρική δέχεται Dual Channel DDR3, επειδή δουλεύω Photoshop και Lightroom είναι καλό να αυξήσω την μνήμη στα 8GB από 4GB; αυτή την στιγμή έχω τοποθετήσει 2 μνήμες 2*2GB, το εγχειρίδιο για τις μνήμες το καιρό που αγόρασα το πισί πρότεινε μνήμες επί το πλείστον μέχρι 2GB αλλά τώρα υπάρχουν μνημες 2*4GB, θα μπορεί να τις δεχτεί η μητρική μου;
Χίλια ευχαριστώ
http://www.gigabyte.com.gr/products/...ud3prev_10/#kf
Τελευταία τροποποίηση από stathis78; 01/07/2021 στις 07:25.
Live to ride, ride to live
Μπορείς να βάλεις SSD, μέχρι τώρα δεν έχει τύχει να έχω συναντήσει ασυμβατότητα.
Θα ψάξεις για 2.5" μοντέλο.
Όσο αφορά τις μνήμες, στο https://download.gigabyte.com/FileLi...z68xp-ud3p.pdf έχει τη συμβατότητα για να είσαι σίγουρος.
Από όσα έχω διαβάσει στο ιντερνετ έχω συμπεράνει και εγώ ότι δεν θα έχω πρόβλημα να βάλω SSD. Έλενξα τις προτεινόμενεες μνήμες και βλέπω ότι προτείνει και 4GB,λίγες μέν αλλά πιστεύω να κάνω δουλειά. 4GB που έχω στο πισί είναι λίγο για μνήμη, πρέπει να ανέβω στα 8GB.
Τελευταία τροποποίηση από stathis78; 01/07/2021 στις 07:34.
Live to ride, ride to live
Kι αν δουλεύεις πολύ Photoshop και Lightroom μια έξτρα επένδυση σε μια κάρτα γραφικών του τύπου Nvidia Quadro δεν είναι κακή ιδέα.
Θα σου δώσει διαστημικά καλύτερο rendering και θα ξεφορτώσει την-ούτως ή άλλως παρωχημένη και αδύναμη- onboard VGA από φορτίο.
Όχι ακριβώς κομπιουτερική απορία αλλά μισή.
Πως μπορώ να συνδέσω ασύρματα το pc με το στερεοφωνικό μου καθώς επίσης και την τηλεόραση?
Για το pc φαντάζομαι ότι μπαίνει στικάκι bluetooth και αντίστοιχα ένας δέκτης στην είσοδο του hi-fi.
Στην τηλεόραση (smart tv) μπορούμε να κάνουμε το ίδιο? .