Και επειδή είχα υποσχεθεί στον ozzzzzzy μία φωτογραφία από την έκθεση.....Την βάζω τώρα....Είμαι ο αριστερός όπως κοιτάτε...Ο άλλος είναι ο Bill....(Mob μόνο εσύ έμεινες...Αποκαλύψου!!!!)
Και επειδή είχα υποσχεθεί στον ozzzzzzy μία φωτογραφία από την έκθεση.....Την βάζω τώρα....Είμαι ο αριστερός όπως κοιτάτε...Ο άλλος είναι ο Bill....(Mob μόνο εσύ έμεινες...Αποκαλύψου!!!!)
Ο ΘΕΟΣ ΣΥΓΧΩΡΕΙ,Η KAWASAKI ΟΧΙ...
o rebuilts?![]()
![]()
τωρα καταλαβα γιατι μας κανεις παρεα..συμπαθεις τους γρηγορους![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Πωλουνται ζαντες mx-enduro excel πορτοκαλι ανωδιομενο και μαυρο για ΚΤΜ (το λεω λογω χρωματος) και super moto did (tubeless). Μαζι προεραιτικα δινονται κεντρα και ακτινες με ergal καψουλια. Πμ για πληροφοριες!
Έκανα λαλακία!Θα την βάλω καλύτερα κάποια άλλη στιγμή....Γαμώ τα computer!!!!![]()
αχρηστος στα pc
κουλος στις μηχανες![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Πωλουνται ζαντες mx-enduro excel πορτοκαλι ανωδιομενο και μαυρο για ΚΤΜ (το λεω λογω χρωματος) και super moto did (tubeless). Μαζι προεραιτικα δινονται κεντρα και ακτινες με ergal καψουλια. Πμ για πληροφοριες!
Στο πρώτο το παραδέχομαι...Στο δέυτερο...Σε έχω....Αρχικά δημιουργήθηκε από OzZzZzY
αχρηστος στα pc
κουλος στις μηχανες![]()
![]()
που να χτυπιεσαι δεν με εχεις![]()
καταβαση Καρεα με gsx 750 με 180..το χεις κανει?![]()
σιγουρα οχι κ μην το τολμησεις![]()
ρε συ δεν εχω φωτο,μονο του διπλωματος εχω που ειναι πιο προσφατη,αλλα δεν την βαζω,γιατι εχω βγει σαν χαζο...Αρχικά δημιουργήθηκε από Brolas
Και επειδή είχα υποσχεθεί στον ozzzzzzy μία φωτογραφία από την έκθεση.....Την βάζω τώρα....Είμαι ο αριστερός όπως κοιτάτε...Ο άλλος είναι ο Bill....(Mob μόνο εσύ έμεινες...Αποκαλύψου!!!!)![]()
ενω εμεις εχουμε βγει σαν θεοι![]()
![]()
εσενα δεν σε εχω δειΑρχικά δημιουργήθηκε από OzZzZzY
![]()
![]()
Είσαι πολύ πίσω....Αρχικά δημιουργήθηκε από OzZzZzY
που να χτυπιεσαι δεν με εχεις![]()
καταβαση Καρεα με gsx 750 με 180..το χεις κανει?![]()
σιγουρα οχι κ μην το τολμησεις![]()
Έχω κάνει πράγματα που δεν φαντάζεσαι....
![]()
Υποννοείς κάτι για την φωτό μου????Αρχικά δημιουργήθηκε από OzZzZzY
![]()
![]()
![]()
![]()
http://www.moto.gr/forums/showthread...&pagenumber=13
στην πρωτη φωτο που θα βρεις δες ειμαι εγω..ο brolas ειναι..εγω ειμαι στην επομενη που φαινεται απο πισω μια μπλε αφισα![]()
μαλακα !!!!!!![]()
![]()
![]()
απο κοντα δεν ησουν τοσο ομορφος ρε brola..τελικα σου πανε τα σκουλαρικια
:rotflmao: :rotflmao::rotflmao: :rotflmao:
Έτσι...Μηχανές μόνο σε αφίσες....:a029: :a029: :a029:Αρχικά δημιουργήθηκε από OzZzZzY
http://www.moto.gr/forums/showthread...&pagenumber=13
εγω ειμαι στην επομενη που φαινεται απο πισω μια μπλε αφισα![]()
(Δεν ντρέπεσαι που κυκλοφορείς έτσι?
![]()
![]()
)