Σελίδα 65 από 145 ΠρώτοΠρώτο ... 1555606162636465666768697075115 ... ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 961 έως 975 από 2170

Θέμα: Aκουει η Πατρα,Οβερ!!!

Παλαιό μέλος Το avatar του/της camen
    Αρχικά δημιουργήθηκε από vaska
    Λοιπόν άργησα λίγο αλλά τα κατάφερα. Τι λέτε για μεσημεριανή βολτούλα μέχρι Χαλανδρίτσα και φαγητό - μπυρίτσα στα "Πλατάνια"? Είναι καταπληκτικό μαγαζί με πολύ ωραία κουζίνα και ανακαινισμένο τον προηγούμενο μήνα. Και το σημαντικότερο δεν πιάνει κ@λους. (ειδικά για τον camen θα προβληθεί το video της Τζούλιας σε 3D).
    Περιμένω νέα σας.

Vaska ο Τρισμέγιστος
    Που σε τρισμεγιστε?????

Το ΠΟΤΕ δεν μας ειπες

Καλλίγραμμον Μέλος Το avatar του/της vaska
    Παίζει και σαββατο μεσημέρι και κυριακή, όποτε θετε.
    LIFE IS TOO SHORT to remove usb safely
    "These violent delights have violent ends
    And in their triumph die, like fire and powder
    Which, as they kiss, consume" William Shakespeare (Romeo & Juliet).

Παίζει και σαββατο μεσημέρι και κυριακή, όποτε θετε.
    Κυριακη θα βρεχει...

Αν θετε για αυριο μεσημερι το συζηταμε...
    Αν μαζευτουμε να παμε...Αλλιως να ανοιξουμε ενα τοπακι για το ερχομενο Σαββατο...

Παλαιό μέλος Το avatar του/της jimmis5
    Εχω να αντιπροτεινω εαν ψηνεσται οχι μασα ομως αυτο θα γινει την επομενη απο εκει που θα σας παω,Στο χωριο μου παιδες μεχρι το Λεοντιο 45κμ απο Πατρα Καφεδακι και πισω να φαμε το σπιτικο φαγητο μας μεχρι το μεσημερι θα ειναι καλος ο καιρος αν ψηνεστε με λετε
    Οι μοτοσυκλέτες δεν εχουν πια ψυχή γιατί οι άνθρωποι δεν εχουν πια ψυχή
    Είτε έχεις είτε δεν έχεις αν δεν σε τρέχουνε μην τρέχεις...
    Αν δεν ξερεις που πας γυρνα πισω!!!

Αρχικά δημιουργήθηκε από jimmis5
    Εχω να αντιπροτεινω εαν ψηνεσται οχι μασα ομως αυτο θα γινει την επομενη απο εκει που θα σας παω,Στο χωριο μου παιδες μεχρι το Λεοντιο 45κμ απο Πατρα Καφεδακι και πισω να φαμε το σπιτικο φαγητο μας μεχρι το μεσημερι θα ειναι καλος ο καιρος αν ψηνεστε με λετε
    Ρε φιλε δεν καταλαβα τιποτα μα τον σταυρο...
    Δλδ για αυριο τι προτεινεις???

Παλαιό μέλος Το avatar του/της jimmis5
    Αυριο τρελο αγορι δουλευω για Κυριακη μιλαω sooory αν σε μπερδεψα
    Οι μοτοσυκλέτες δεν εχουν πια ψυχή γιατί οι άνθρωποι δεν εχουν πια ψυχή
    Είτε έχεις είτε δεν έχεις αν δεν σε τρέχουνε μην τρέχεις...
    Αν δεν ξερεις που πας γυρνα πισω!!!

Αρχικά δημιουργήθηκε από jimmis5
    Αυριο τρελο αγορι δουλευω για Κυριακη μιλαω sooory αν σε μπερδεψα
    Κυριακη δε μπορω φιλε μου...Κ θα βρεχει λογικα...
    Λοιπον,επειδη δεν βλεπω να προλαβαινουν ολοι να ενημερωθουν για αυριο καλυτερα να ανοιξουμε απο Δευτερα ενα τοπακι ξεχωρω για το ερχομενο Σαββατοκυριακο...

Βασιλακη τι λες εσυ???

Το λοιπόν, πέρασε απο το μαγαζί μου ο sotpag και είπε οκ αν είναι να πάμε Κυριακή μεσημέρι. Το ξέρω ότι το έβαλα αργά, αλλά ήταν εμπνευση της στιγμής. Επικοινώνησα και με το παλικάρι που έχει το μαγαζί και μου είπε ότι όποτε θέλουμε μπορούμε να του πούμε να μας ετοιμάσει και ιδιαίτερο φαγητό. Αλλά αυτό μάλλον θα γίνει σε επόμενη εξόρμηση την οποία μπορούμε σίγουρα να συνδιάσουμε με βολτούλα για καφέ Καλάβρυτα και φαγητό στην Χαλανδρίτσα στην επιστροφή. Οπότε επειδή κι εγώ είμαι πιεσμένος από ώρες, κι αύριο έχω να δω 3 πελάτες, θα πρότεινα να μαζευτούμε αν συμφωνείτε Κυριακή και να πάμε όλοι μαζί Χαλανδρίτσα για χαλαρή κουβεντούλα μπυρίτσες και φαγητό. Τώρα αν βρέχει (Αγγλία καταντήσαμε) το βλέπουμε ...

Περιμένω νέα σας...

Το λοιπόν, πέρασε απο το μαγαζί μου ο sotpag και είπε οκ αν είναι να πάμε Κυριακή μεσημέρι. Το ξέρω ότι το έβαλα αργά, αλλά ήταν εμπνευση της στιγμής. Επικοινώνησα και με το παλικάρι που έχει το μαγαζί και μου είπε ότι όποτε θέλουμε μπορούμε να του πούμε να μας ετοιμάσει και ιδιαίτερο φαγητό. Αλλά αυτό μάλλον θα γίνει σε επόμενη εξόρμηση την οποία μπορούμε σίγουρα να συνδιάσουμε με βολτούλα για καφέ Καλάβρυτα και φαγητό στην Χαλανδρίτσα στην επιστροφή. Οπότε επειδή κι εγώ είμαι πιεσμένος από ώρες, κι αύριο έχω να δω 3 πελάτες, θα πρότεινα να μαζευτούμε αν συμφωνείτε Κυριακή και να πάμε όλοι μαζί Χαλανδρίτσα για χαλαρή κουβεντούλα μπυρίτσες και φαγητό. Τώρα αν βρέχει (Αγγλία καταντήσαμε) το βλέπουμε ...

Περιμένω νέα σας...

Για Κυριακη δε ξερω ρε φιλε... Θα σε παρω τηλεφωνακι αν ειναι να σε πω...

Αρχικά δημιουργήθηκε από camen
    Κυριακη δε μπορω φιλε μου...Κ θα βρεχει λογικα...
    Λοιπον,επειδη δεν βλεπω να προλαβαινουν ολοι να ενημερωθουν για αυριο καλυτερα να ανοιξουμε απο Δευτερα ενα τοπακι ξεχωρω για το ερχομενο Σαββατοκυριακο...

Βασιλακη τι λες εσυ???
    camen δεν ξέρω αν θα βρέχει την Κυριακή αλλά εμένα μου λείπει η βόλτα. Φίλε είναι πολύς καιρός που έχω κλειστεί μέσα και δουλεύω σα σκύλος. Οπότε η Κυριακή για μένα είναι μονόδρομος. Και τι καλύτερο από παρεούλα και χαζοκουβεντούλες χαλαρές σε όμορφο περιβάλλον όπως της Χαλανδρίτσας? Οπότε θα την κάνω

Φυσάει κόντρα!!! Το avatar του/της emiliano
    Ρε δε πηδιόμαστε λέω εγώ......

Μιά βόλτα ήπαμε να πάμε, λοιπόν εγώ είμαι μέσα βρέχει δε βρέχει άντε να γνωρίσουμε και τον vaska...

Camen το εργαλείο δε το βγάζεις μη βρέξει και βραχυκυκλώσει (μεταξύ μας καλά κένεις)

Έλα ρε να πάμε να πιούμε καμιά μπύρα. Έτσι και αλιώς όπως κατάλαβες το θέμα δεν είναι η βόλτα αλλά τα υπόλοιπα.
    "Μην ντρέπεσαι να ρωτήσεις Σύντροφε/ Μην αφεθείς να πείθεσαι/ Μάθε να βλέπεις συ ο ίδιος!/
    Ο,τι δεν ξέρεις ο ίδιος/ καθόλου δεν το ξέρεις/ Έλεγξε το λογαριασμό/ Εσύ θα τον πληρώσεις/
    Ψάξε με τα δάχτυλα κάθε σημάδι/Ρώτα: πώς βρέθηκε αυτό εδώ/Εσύ να πάρεις πρέπει την εξουσία."

"Εγκώμιο για τη μάθηση" Μπέρτολτ Μπρεχτ

Παιδια δεν ειναι τοσο η βροχη οσο το οτι μαλλον θα ερθουν οι γονεις την Κυριακη....

Φυσάει κόντρα!!! Το avatar του/της emiliano
    Αρχικά δημιουργήθηκε από camen
    Παιδια δεν ειναι τοσο η βροχη οσο το οτι μαλλον θα ερθουν οι γονεις την Κυριακη....
    Κανένα πρόβλημα έχει ο Jimmis ένα glx90 πέστου να στο δανήσει και πές του πατέρα σου "γέρο καβάλα το μοτόρι φορτό και τη μάνα και πάμε για γκάζια στην εξοχή.....
    "Μην ντρέπεσαι να ρωτήσεις Σύντροφε/ Μην αφεθείς να πείθεσαι/ Μάθε να βλέπεις συ ο ίδιος!/
    Ο,τι δεν ξέρεις ο ίδιος/ καθόλου δεν το ξέρεις/ Έλεγξε το λογαριασμό/ Εσύ θα τον πληρώσεις/
    Ψάξε με τα δάχτυλα κάθε σημάδι/Ρώτα: πώς βρέθηκε αυτό εδώ/Εσύ να πάρεις πρέπει την εξουσία."

"Εγκώμιο για τη μάθηση" Μπέρτολτ Μπρεχτ

Αρχικά δημιουργήθηκε από emiliano
    Ρε δε πηδιόμαστε λέω εγώ......

Μιά βόλτα ήπαμε να πάμε, λοιπόν εγώ είμαι μέσα βρέχει δε βρέχει άντε να γνωρίσουμε και τον vaska...

Camen το εργαλείο δε το βγάζεις μη βρέξει και βραχυκυκλώσει (μεταξύ μας καλά κένεις)

Έλα ρε να πάμε να πιούμε καμιά μπύρα. Έτσι και αλιώς όπως κατάλαβες το θέμα δεν είναι η βόλτα αλλά τα υπόλοιπα.
    ΣΣΣΣΣωστός ο παίχτης. Ο camen φίλε μου έχει μονοκύλινδρο και ως γνωστόν τον μετά Τζούλιας καιρό, τα μονοκύλινδρα έχουν πάρει φωτιά. ΟΚ δεν πειράζει παιδιά, το μαγαζι Χαλανδρίτσα είναι τζάμι, φίλοι θα μαζευτούμε, μαλακίες πολές θα πούμε, ωραία θα περάσουμε. Όσοι μπορείτε έρχεστε. Emiliano θα έρθεις φαντάζομαι. Θα πούμε αύριο τα λοιπά για τόπο συνάντησης και ώρες. (Θ' ακολουθήσεις χάρτης σε Garmin & toponavigator) :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
    Τα λέμε...

ΣΣΣΣΣωστός ο παίχτης. Ο camen φίλε μου έχει μονοκύλινδρο και ως γνωστόν τον μετά Τζούλιας καιρό, τα μονοκύλινδρα έχουν πάρει φωτιά. ΟΚ δεν πειράζει παιδιά, το μαγαζι Χαλανδρίτσα είναι τζάμι, φίλοι θα μαζευτούμε, μαλακίες πολές θα πούμε, ωραία θα περάσουμε. Όσοι μπορείτε έρχεστε. Emiliano θα έρθεις φαντάζομαι. Θα πούμε αύριο τα λοιπά για τόπο συνάντησης και ώρες. (Θ' ακολουθήσεις χάρτης σε Garmin & toponavigator) :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
    Τα λέμε...
    Αν μπορεσω θα ερθω να σας δω ρε ρεμαλια

Παρόμοια θέματα

1. Απαντήσεις: 1000
    Τελευταίο μήνυμα: 06/02/2025, 17:24
  2. Απαντήσεις: 33
    Τελευταίο μήνυμα: 12/08/2004, 13:18
  3. Απαντήσεις: 4
    Τελευταίο μήνυμα: 26/04/2004, 09:11
  4. Πάτρα
    από infidel στο forum Συναντήσεις & βόλτες
    Απαντήσεις: 15