Σελίδα 65 από 79 ΠρώτοΠρώτο ... 1555606162636465666768697075 ... ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 961 έως 975 από 1184

Θέμα: Σε είδα...... vol ΙΙΙ

Σε είδα αγριοκάτσικο από μακρυά και τελαυταία στιγμή αποφάσισες να με πάρεις αγγαλίτσα,
    ευτυχώς, αγριοκάτσικο vs chris_honda 0-1.

ειπαμε..fournas Το avatar του/της fournas
    σε ειδα ρε παλικαρε

με το παπακι σου την κυριακη περιπου 4 το μεσημερι

στην αθηνων-λαμιας στο υψος του ΑΒ , με κατευθυνση την λαμια..... με ελαχιστη κινηση (σχεδον αδειος ο δρομος)

να εισαι στην αριστερη λωριδα (τερμα ομως....30 ποντους απο το διαζωμα )....

με ποσα νομιζες ρε φιλε οτι πηγαινες με 140 σε περναγα απο την μεσαια και ουτε που με πηρες χαμπαρι....

τοσα πολλα ηταν τα χιλιομετρα που ουτε που αισθανοσουν γυρο σου ???

ελπιζω να μην βρεθηκες μπροστα σε κανεναν κ@υλwμενο που να ειχε 200ρισει....

Παλαιό μέλος Το avatar του/της 2stroker
    σας ειδα ολους και να φευγετε για πασχα και να γυρνατε απο πασχα με φουλ εξοπλισμο μπαγκαζιερες βαλιτσες κλπ. στη διαδρομη αθηνα-γαλαξειδι.παντα τετοια!!
    Hell on wheels is no big deal... Kawasaki KDX200SR - Kawasaki KLX300R - Yamaha TTR250 - Yahama XT600E - Ktm 640 Adventure

... Το avatar του/της tsioy600

Σε ειδα ΚΟΠΑΝΕ ! ! !
    με ενα CBR 600 RR με κουστουμι της konika minolta ..
    στην εθνικη προς αθηνα λιγο πριν τα Οινοφυτα με 200+ να σου φευγει ολο το αριστερο fairing και να περναει λιγο πανω απο το κρανος μου που ακολουθουσα με 170 και ουτε καν σταματησες να δεις αν χτυπησε κανεις απο πισω!Μολις μας ειχες περασει(ακολουθουσε ενα tdm και ενα V-Strom).Για να μην πει καποιος οτι δεν μας ειδες.. Και οταν ηρθα διπλα σου και σου εκανα νοημα να σταματησεις να σου πω εκανες τον κινεζο ρε τσουτσεκι!Τοσο μαγκας....Εχε χαρη που ηταν η μερα γιορτινη και δεν ηθελα να χαλαστω με κανεναν μ@λ@κ@ σαν και του λογου σου σε εγραψα στα @@ μου και συνεχισα με λιγα μπινελικια μεσα απο το κρανος. ΚΟΠΑΝΕ!!!

Πολυ κοσμος ειδα ρε παιδια στις Γιορτες....!!!!

Σαν να ειδα ενα ζευγαρι απο εδω μεσα στην Ανασταση στο Μαρμαρι αλλα δεν τους προλαβα, χαθηκαν στο πληθος !! (Poca???)

Ειδα και το gixxer του Δικαστη στα Στυρα...!!!

και αλλους πολλους...

Σας το 'πα ???

Λαστιχάάάάάάρες !!!

Πατέρας πια...!

ο τακακιας Το avatar του/της nio1981
    αριστερο fairing και να περναει λιγο πανω απο το κρανος μου

:a53: :a53: :a53: :a53: :a53:

eleos......pali kala na les.....
    nio1981

πολυ ζουζουνι ο καμπος....:a37: :a37:

Παλαιό μέλος Το avatar του/της geotriada
    σε ειδα κοπελια με το μαυρο triple στην Πευκη σημερα το πρωι ,,,(σε εχω ξαναπετυχει στην Κηφησιας
    στο υψος του Αμαρουσου) ,σωστη με το μπουφανακι σου το κρανος σου, ολα ΟΚ.
    ακομα και οι γοβες στιλετο καλες ηταν

Καλλίγραμμον Μέλος Το avatar του/της vaska
    Αρχικά δημιουργήθηκε από Ingenius
    Μάλλον αγνοείς και εσύ και ο φίλος σου τις διατάξεις περί ορθής χρήσης και διαχείρισης προσωπικών δεδομένων και συνέπειες παραβίασής των. Θα μπορούσες να ακολουθούσες τη νόμιμη οδό για τη γνωστοποίηση τους. Αν μου το κανες σε μένα προσωπικά, έφταιγα δεν έφταιγα θα τράβαγες μεγάλο χουνέρι και συ και ο φίλος σου στα δικαστήρια. Παρακάλα όχι μόνο να ναι αυτός αλλά και να μην το τραβήξει από τη μεριά του Καλά ξεμπερδέματα και καλό Πάσχα να έχεις πάντως.

@Captain

Ήταν θεσπέσιο πάντως αυτό που με περίμενε εκεί που πήγαινα. :a14:

Είσαι λάθος και είναι πολύ τραβηγμένο αυτό που λες. Πας τροχαία και λες το περιστατικό για το χτύπημα της μηχανής και ζητάς τα στοιχεία του κατόχου της τάδε πινακίδας, γιατί θες να καταθέσεις μήνυση και σε 10 λεπτά τα έχεις .

LIFE IS TOO SHORT to remove usb safely
    "These violent delights have violent ends
    And in their triumph die, like fire and powder
    Which, as they kiss, consume" William Shakespeare (Romeo & Juliet).

Squadra Puzzola Το avatar του/της Ichigo
    Αρχικά δημιουργήθηκε από vaska
    Είσαι λάθος και είναι πολύ τραβηγμένο αυτό που λες. Πας τροχαία και λες το περιστατικό για το χτύπημα της μηχανής και ζητάς τα στοιχεία του κατόχου της τάδε πινακίδας, γιατί θες να καταθέσεις μήνυση και σε 10 λεπτά τα έχεις .

Εγώ στάθηκα στο γεγονός ότι ο φίλος πήρε στο "έτσι" τα στοιχεία του τύπου που τον χτύπησε και γύρναγε τους δρόμους να τον βρει χωρίς νόμιμη διαδικασία δλδ ΜΗΝΥΣΗ. Αυτό δηλαδή δεν συνιστά από μόνο του συλλογή και κακή χρήση προσωπικών δεδομένων και από την πλευρά του αλλά και από το "όργανο";Γιατί με την ίδια λογική πάω και ζητάω τον αρ πινακίδας του αντίζηλου που μου φάγε τη γκόμενα με το Πορσικό ώστε να πάω να του το σπάσω. Ένα άλλο σημαντικό! Είναι σίγουρος ότι η πινακίδα είναι η σωστή; Δες τι έγνε και με το streetview του google. Επίσης ρίξε και μια ματιά στο νόμο 2472/1997 και επίσης στη ντιρεκτίβα της ΕΕ 95/46. Ένα σημαντικό μέρος της δουλειάς μου περιλαμβάνει την προστασία προσωπικών δεδομένων για αυτό και επιμένω τόσο.

Δες κι εδώ αποφάσεις τις Αρχής για παρόμοια cases.

10/2006

22/2005

17/2008 Ζαχόπουλος
    Salentu. Lu Sule Lu Mare Lu Ientu.

Et quacumque viam dederit fortuna sequamur
    "Conservatives are not necessarily stupid, but most stupid people are conservatives."

απλο μελος Το avatar του/της granazi
    Champion 2ης Βουνίσιας
    εγω απλα θα εδινα στον ασφαλιστη την πινακιδα. με ενα ελεγχο μεσω ΗΣΑΕ θα εβρισκα σε ποια ασφαλιστικη ειναι και το γραφειο που ειναι πελατης. επειτα θα καλουσα πραγματογνωμονα απο την ασφαλιστικη του να δει τη ζημια μου και θα τον καλουσε η εταιρεια του να κανει δηλωση θετικη η οχι. σε περιπτωση που δεν ειχε ασφαλεια θα ειχα στοιχεια για να μιλησω με τον δικηγορο μου. ουτε αστυνομους ουτε τα ευκολα δυσκολα.
    επιτρεπεται να πεφτεις επιβαλεται να σηκωνεσαι

Μέλος προς δωρεά Το avatar του/της Vagelis Gar
    Σας είδα παλικάρια στην επαρχιακή Τρικάλων-Ιωαννίνων σήμερα το μεσημέρι να ταξιδεύετε με βροχή, αέρα και κρύο.Πάντα όρθιοι μάγκες.

Σε είδα ηλίθια μάνα με την &%%$&$ νοοτροπία να μαζεύεις άρων-άρων τα πιτσιρίκια στα Μετέωρα στην Μονή του Αγίου Στέφανου σήμερα το απόγευμα,και να τα χώνεις μέσα στο κουτί στη θέα των "αληταράδων" με τις μοτοσυκλέτες.Εύχομαι ο γιός σου στα 18του να σου ρθει με Hayabusa και να την έχει χρεώσει στην Golden σου.
    Το blog μου:
    http://northcape2010.blogspot.com/

Βάση Δεδομένων:
    http://www.earthexplorer.weebly.com/

Δεν πόναει!!! Το avatar του/της caesarsk
    Σε είδα φίλε με το μαύρο Busa που κατέβαινες προς Αθηνα, στον Αγ. Κωνσταντίνο να με περνάς κυριλέ. Σε είδα όμως ποιο κάτω στο 90 να πηγαίνεις στην ΛΕΑ...το παραβλέπω....σε είδα να περνάς από δεξιά 6-7 αυτοκινητα καθώς ήσουν στην ΛΕΑ...το παραβλέπω και αυτό...αλλά ρε φίλε όταν πηγαίνουν όλοι με 120 και εσυ περνάς από δεξια με όσα (πολλά) έχεις, παίζεις απλά με την τύχη σου....δεν έχουν όλοι μηχανή, και δεν έχουν όλοι μάτια και στον κώλο! Για το καλό σου, για να είσαι μαζί μας για καιρό, την επόμενη φορά πρόσεξε λίγο περισσότερο!!!
    Ο μοναδικός στην Ελλάδα που έχει κάνει backflip με ΒΜW R1200GS, με μάρτυρες.

ΠΟΝΕΣΕ ΟΜΩΣ ΜΕΤΑ ΠΟΛΥ!!!!

-ΘΩΜΑ ΕΙΣΑΙ ΣΠΙΤΙ;
    -Ο ΘΩΜΑΣ ΣΠΙΤΙ ΕΙΝΑΙ...ΕΜΕΙΣ ΓΥΡΙΖΟΥΜΕ ΣΑΝ ΤΟΥΣ Μ@Λ@ΚΕΣ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ (ταδε εφη trooper)

Μανο...το τσιπουρο σε περιμενει ρε φιλε σπιτι μου...

ΤΗΝ ΜΑΛΑΚΙΑ ΠΟΛΛΟΙ ΑΓΑΠΗΣΑΝ. ΤΟΝ ΜΑΛΑΚΑ ΚΑΝΕΙΣ!!

Καλλίγραμμον Μέλος Το avatar του/της vaska
    Αρχικά δημιουργήθηκε από Ingenius
    Εγώ στάθηκα στο γεγονός ότι ο φίλος πήρε στο "έτσι" τα στοιχεία του τύπου που τον χτύπησε και γύρναγε τους δρόμους να τον βρει χωρίς νόμιμη διαδικασία δλδ ΜΗΝΥΣΗ. Αυτό δηλαδή δεν συνιστά από μόνο του συλλογή και κακή χρήση προσωπικών δεδομένων και από την πλευρά του αλλά και από το "όργανο";Γιατί με την ίδια λογική πάω και ζητάω τον αρ πινακίδας του αντίζηλου που μου φάγε τη γκόμενα με το Πορσικό ώστε να πάω να του το σπάσω. Ένα άλλο σημαντικό! Είναι σίγουρος ότι η πινακίδα είναι η σωστή; Δες τι έγνε και με το streetview του google. Επίσης ρίξε και μια ματιά στο νόμο 2472/1997 και επίσης στη ντιρεκτίβα της ΕΕ 95/46. Ένα σημαντικό μέρος της δουλειάς μου περιλαμβάνει την προστασία προσωπικών δεδομένων για αυτό και επιμένω τόσο.

Δες κι εδώ αποφάσεις τις Αρχής για παρόμοια cases.

10/2006

22/2005

17/2008 Ζαχόπουλος

Στο έτσι μου πέταξε το μηχανάκι, στο έτσι και χωρίς πολλά πολλά πάω τροχαία, λέω το συμβάν, απαιτώ τα στοιχεία του - της και πράττω τα δέοντα. Αφήστε την παραφιλολογία περί προστασίας προσωπικών δικαιωμάτων όταν πρόκειται για ατύχημα και φωνάξτε όσο μπορείτε (μπορούμε) για την καταπάτησή τους από εισπρακτικές εταιρίες τραπεζικών οφειλών. Και τι έγινε δλδ που ο κολλητός του ο αστυνομικός του έδωσε γρήγορα και συνοπτικά τα στοιχεία αυτού που τον κοπάνησε, που έτσι κι αλλιώς θα τα έβρισκε με λίγο περισσότερο κόπο?

"στον οποίο υπήρχαν προσωπικά δεδομένα του αιτούντος, σε τρίτο πρόσωπο που δεν είχε έννομο συμφέρον"

Ο φίλος μας είχε και παραείχε έννομο συμφέρον, για μένα δεν υπάρχει καταπάτηση ή παραβίαση Π.Δ.
    LIFE IS TOO SHORT to remove usb safely
    "These violent delights have violent ends
    And in their triumph die, like fire and powder
    Which, as they kiss, consume" William Shakespeare (Romeo & Juliet).

balls of steel Το avatar του/της p@nos
    σε ειδα παπαρα με το παλιο ΧΤ 600 και το ασπρο κρανος χτες βραδυ στη βεικου μπροστα απο το αλσος...

αδειες και οι δυο λοριδες, μονο εγω και εσυ υπηρχαμε, κι ομως επειδη πηγαινα χαλαρα στη δεξια με καμια 60αρια θεωρησες μαγκια να περασεις απο διπλα μου με καμια 50αρια παραπανω απο μενα στον ποντο...ευτυχως σε ειδα στον καθρεπτη τριμαλακα...

και αργα πηγαινα μαλακα επειδη ηταν κρυο το μηχανακι...ετσι και δεν ηταν και μου το κανες αυτο θα περναγα με καμια 200αρα απο διπλα σου και θα εκανες να ξανακαβαλησεις κανα μηνα απο την τρομαρα σου παπαροκεφαλε

αντε κακοκοιμη θυμαμαι πινακιδα...αμα σε ξαναπετυχω την εβαψες, τη σελα θα τη λερωσεις σιγουρα

σιγά, γιατι εχουν ακριβύνει

Κάντε click στην εικόνα για μεγαλύτερο μέγεθος. 

Όνομα:	lgwr_basics_tights_4689_f.jpg 
Προβολές:	368 
Μέγεθος:	14,1 KB 
ID:	194568
    71°1′8″N 25°47′50″E
    48°07'01.6"N 1°27'50.9"W

Le Servonais

Παρόμοια θέματα

1. Σε είδα...... vol ΙΙ
    από MikeG στο forum Ιστορίες του δρόμου
    Απαντήσεις: 255
    Τελευταίο μήνυμα: 12/11/2009, 14:26