Θυμάσαι τα βίντεο που είχε βγάλει ο Λαζόπουλος με τους κουκουλοφόρους-ροπαλοφόρους να μιλάνε με αστυνομικούς; Ότι επιβεβαίωση υπήρξε τότε άλλη τόση να περιμένεις και τώρα.Αρχικά δημιουργήθηκε από ziggΥ
μίλησα εγώ για ΕΛ.ΑΣ.?
Θυμάσαι τα βίντεο που είχε βγάλει ο Λαζόπουλος με τους κουκουλοφόρους-ροπαλοφόρους να μιλάνε με αστυνομικούς; Ότι επιβεβαίωση υπήρξε τότε άλλη τόση να περιμένεις και τώρα.Αρχικά δημιουργήθηκε από ziggΥ
μίλησα εγώ για ΕΛ.ΑΣ.?
Αρχικά δημιουργήθηκε από Elesun
Θυμάσαι τα βίντεο που είχε βγάλει ο Λαζόπουλος με τους κουκουλοφόρους-ροπαλοφόρους να μιλάνε με αστυνομικούς; Ότι επιβεβαίωση υπήρξε τότε άλλη τόση να περιμένεις και τώρα.
γι αυτο γελασα!![]()
Πανο, καταλαβε τι σου λεει ο elesun![]()
κι αυτό τηλεόραση είναι, και με μεγαλύτερη θέαση απο τις ειδήσεις ίσωςΑρχικά δημιουργήθηκε από Elesun
Θυμάσαι τα βίντεο που είχε βγάλει ο Λαζόπουλος με τους κουκουλοφόρους-ροπαλοφόρους να μιλάνε με αστυνομικούς; Ότι επιβεβαίωση υπήρξε τότε άλλη τόση να περιμένεις και τώρα.
δε μίλησα για επίσημη ανακοίνωση, ο κόσμος δεν ακούει ανακοινώσεις πια, ακούει και πιστεύει τον υπόλοιπο κόσμο
"I feel like dining with hitchock every time that we fuck"
οταν ερχονται οι μοτοφωφ οι αγανακτησμενοι φευγουν....![]()
...ο οποίος συνεννοείται ΚΑΙ με facebook και twitter.Αρχικά δημιουργήθηκε από ziggΥ
ακούει και πιστεύει τον υπόλοιπο κόσμο
καμιά αντίρρηση.. πόσες φορές έχουν ακουστεί του κόσμου οι μαλακίες όμως?Αρχικά δημιουργήθηκε από Elesun
...ο οποίος συνεννοείται ΚΑΙ με facebook και twitter.
τεσπα, την ίδια γλώσσα μιλάμε απλά εγώ κρατάω μια επιφύλαξη και δε πιστεύω ακόμα τίποτα
Ο ZiggY εννοεί πως θέλει οπτικό ντοκουμέντο....Αρχικά δημιουργήθηκε από ziggΥ
καμιά αντίρρηση.. πόσες φορές έχουν ακουστεί του κόσμου οι μαλακίες όμως?
τεσπα, την ίδια γλώσσα μιλάμε απλά εγώ κρατάω μια επιφύλαξη και δε πιστεύω ακόμα τίποτα
Δεν τον αδικώ, ΑΛΛΑ αν ξέρεις 2 πράγματα για τους ασφαλίτες, το πιστεύεις εύκολα
"Qu ils mangent de la brioche"
καμιά αντίρρηση δεν έχω οτι είναι ΠΑΡΑ πολύ πιθανό..Αρχικά δημιουργήθηκε από John Steed
ΑΛΛΑ αν ξέρεις 2 πράγματα για τους ασφαλίτες, το πιστεύεις εύκολα
στη τελική όμως, δε με αφορά κιόλας.. δε θα αλλάξει κάτι στη δική μου άποψη.. είναι γνωστό σε πολλούς οτι μεσα στους μπαχαλάκηδες υπάρχουν ασφαλίτες
Μπουνιά στον Τέλογλου του ΣΚΑΙ πριν από λίγο
Στων χιλιομέτρων την ερημιά....
..... και στη σιωπή των χρονομέτρων
Έριξες..??Αρχικά δημιουργήθηκε από Anty12
Μπουνιά στον Τέλογλου του ΣΚΑΙ πριν από λίγο
Έριξαν..??
Θέλεις να ρίξεις..??
Πρέπει να ρίξουν..??
Όμορφα παιδιά, η περιπέτεια πέθανε...
Αρχικά δημιουργήθηκε από OldMan
Έριξες..??
Έριξαν..??
Θέλεις να ρίξεις..??
Πρέπει να ρίξουν..??
Όχι
Ναι
Αλά Τσακ
Το συζητάμε
Στων χιλιομέτρων την ερημιά....
..... και στη σιωπή των χρονομέτρων
Αρχικά δημιουργήθηκε από OldMan
Έριξες..??
Έριξαν..??
Θέλεις να ρίξεις..??
Πρέπει να ρίξουν..??
Έφαγε.
safety doesn't happen by accident
Είπαν στο ΣΚΑΙ τωρα οτι του επεσε η αστυνομική ταυτότητα από την τσέπη!!!Αρχικά δημιουργήθηκε από Elesun
Λέγεται ότι ο κόσμος "συνέλαβε" κουκουλοφόρο αστυνομικό...
Και ειρωνεύτηκαν οτι δεν είναι γινεται αυτό διότιδεν είναι βλακας ο αστυνομικός να φέρει ταυτότητα μαζι.
Και λιγα εχουν γινει!
Και μπουνιες θα πεσουν και κλωτσιες και δακρυγονα... μιλαμε για εκατονταδες χιλιαδες κοσμου και ειναι λογικο να υπαρξουν βαλτοι μ@λ@κες, οι απλως ανοητοι αναμεσα τους... η αντιδραση του κοσμου μεχρι στιγμης στις προβοκατσιες ειναι αξιοθαυμαστη!![]()
ποτέ μη λες ποτέΑρχικά δημιουργήθηκε από Corki
δεν είναι βλακας ο αστυνομικός![]()