Aπό το ΜΤ-10 στο ΜΤ-09 και,αν επαληθευτεί το δημοσίευμα,τώρα και στο ΜΤ-07!
Λογικο ειναι παντως να θελουν να υπαρχει ομοιογενεια μεσα στην οικογενεια των ΜΤ. Στην περιπτωση του 09 προσωπικα το θεωρησα μεγαλη αισθητικη αναβαθμιση. Αλλα εδω μου τα χαλασαν οι Ιαπωνες. Το τωρινο 07 εχει πολυ ωραιες αναλογιες και ο προβολεας του ταιριαζει πολυ με τη γραμμη της υπολοιπης μηχανης. Μπορει βεβαια οι αλλαγες να μην περιοριστουν στο μπροστινο τμημα και το νεο συνολο να ειναι κι αυτο αρμονικο. Ειδομεν...
Ας περιμένουμε να το δούμε από κοντά!
Όσον αφορά το ΜΤ-09,συμφωνώ και δε μ'ενοχλεί η ομοιότητα του με το ΜΤ-10...ίσα ίσα που θεωρώ ότι και τα δύο είναι αρκετά όμορφα για τη κατηγορία τους.
Διαφορά στο επίπεδο φωτισμού έχουν οι νέοι προβολείς? (Αν έχει δει κάποιος του ΜΤ-09 με το παλιό και το νέο φανάρι) Προσωπικά ωραίο μου φαίνεται κι έτσι, δεν ξέρω βέβαια αν θα έσκαγα ένα σωρό χρήματα να το βάλω και στο δικό μου ΜΤ-07.
Όντως φαίνεται να μην ταιριάζει πολύ με το υπόλοιπο σύνολο, αλλά δεν επιμένω μέχρι να το δω από κοντά. Το σίγουρο είναι ότι και το παλιό φανάρι δεν ήταν ό,τι καλύτερο. Ενώ όλο το υπόλοιπο μηχανάκι δείχνει αρκετά σπορ, το φανάρι ήταν εχμ... αδιάφορο. Νομίζω θα τιμήσω. ^^
Life begins at 45°.
Αυτο της φωτο πιο πανω ειναι σαν αλλήθωρη αράχνη...τζεζους...πολυ πιο ομορφο αυτο που εχει τωρα στα δικα σας...καγκουρες
![]()
Throttle that mysterious friend of ours
Καλημέρα σε ολους.
Όσον αφορά εξατμίσεις akrapovic, μπορεις να αλλάξεις μονο το τελικό ή πρέπει να μπει ολόκληρο το σύστημα καινούριο? Επίσης ποια απο τις δυο του μοντέλου θα προτιμούσατε? Full carbon ή τιτάνιο με τελείωμα carbon?
(Έχω την ιδια ερώτηση και για το sv650 - τελικό ή ολόκληρο - αλλα μάλλον πρέπει να απευθυνθώ στο αντίστοιχο θέμα, αν υπαρχει.)
moto.gr on Instagram: https://www.instagram.com/motogrforum/
moto.gr on Facebook: https://www.facebook.com/groups/1800...3?locale=el_GR
Οδηγήστε έξυπνα και με ασφάλεια
Οδηγήστε έξυπνα και με ασφάλεια 2
Με το τελικό σκέτο, παίζει να πάρεις 1,5 @. Στα πάντα παίζει ρόλο.
Αν θέλεις μόνο ήχο, βάζεις τελικό. Αν σε ενδιαφέρει μια ολοκληρωμένη "αναβάθμιση" στο μηχανάκι σου και έχεις σκοπό να ασχοληθείς και με εισαγωγές, προγραμματισμούς κτλ, βάζεις ολόσωμη.
Life begins at 45°.