THE CHAMPION OF OUR HEART.
https://www.youtube.com/watch?v=t_C5hoFk9Co
https://www.youtube.com/watch?v=CiPf...Sm7goV&index=9
SHOOTER045
Argonautis46
omega
slzr![]()
Τελευταία τροποποίηση από GIOTIS750; 10/11/2015 στις 18:19.
Οπότε τα μέχρι τώρα δεδομένα είναι τα εξής:
Ο Rossi, είπε μερικές βαριές κουβέντες και έκανε μια ενέργεια μέσα στη πίστα την οποία πλήρωσε ακριβά με την τιμωρία που του επιβλήθηκε.
Ο Lorenzo, είπε επίσης βαριές κουβέντες και το ξεφτίλισε με αυτά που ζητούσε να επιβληθούν ως τιμωρία στον Rossi αλλά δεν έκανε οτιδήποτε μεμπτό και ανήθικο μέσα στην πίστα.
Ο mm (με μικρά πάντα τ΄όνομα του) ήταν ο πιο φειδωλός σε ότι αφορά σε δηλώσεις αλλά έκανε αποδεδειγμένα πράγματα μέσα στην πίστα τα οποία ναι μεν δεν είναι πειθαρχικά παραπτώματα βάση των κανονισμών αλλά βγάζανε μάτι ότι είναι πο*στιές!
Για εμένα, σημασία έχει το τι κάνει κάποιος μέσα στην πίστα. Οι δηλώσεις ούτε αποτέλεσμα διαμορφώνουν, ούτε επηρεάζουν -άμεσα τουλάχιστον- την απόδοση των αγωνιζόμενων. Από δηλώσεις και κατηγόριες (βάσιμες και αβάσιμες) βρίθει ο μηχανοκίνητος αθλητισμός και όχι μόνο, είναι ένα παιχνίδι που παίζεται από πολλούς σε ψυχολογικό επίπεδο, εκτός του βασικού πεδίου ανταγωνισμού.
Εμμένω στο ότι Ιβηρική "συμμαχία" δεν υπήρξε. Απλά ο Rossi πάτησε στο αδιαμφισβήτητο γεγονός ότι ο mm είχε -για τους λόγους του- φάει κόλλημα με την πάρτη του και εξαπέλυσε μια επίθεση σε επίπεδο δηλώσεων, προσπαθώντας να επηρεάσει ψυχολογικά τον Lorenzo. O οποίος Lorenzo με τη σειρά του, πάτησε στο ότι ο Rossi έκανε μια αδιαμφισβήτητη μ@λ@κι@ στην πίστα και ζήτησε την κεφαλή του επί πινάκι για να ξεμπερδεύει με την υπόθεση τίτλου εύκολα. Thats all, κατά τη γνώμη μου βέβαια...
Τώρα το ποιος ζημιώθηκε περισσότερο από όλη αυτή την ιστορία, θα το μάθουμε εν καιρώ. Μπορεί ο Rossi να έχασε ένα πρωτάθλημα (μπορεί, δεν ξέρουμε τι θα γινόταν) αλλά το profile του έμεινε ακέραιο. Στην τελική την μ@λ@κι@ που έκανε με το κλωτσίδι, την πλήρωσε ακριβά και το γεγονός ότι έπεσε ο mm δεν ήταν σε καμία περίπτωση καθοριστικό για την διεκδίκηση του τίτλου, καθότι ο mm δεν ήταν διεκδικητής του, ο Rossi ήταν!
Απλά, με την συντριπτική πλειοψηφία του κόσμου να τάσσεται υπέρ του Rossi ή εν πάση περιπτώσει να βρίσκει την στάση και την συμπεριφορά του mm τουλάχιστον μ@λ@κισμένη, νομίζω ότι ο Ισπανός θα έχει τελικά το πρόβλημα. Του χρόνου, οποιαδήποτε κίνηση του θα εξετάζεται σε μικροσκοπικό επίπεδο και οποιαδήποτε ατόπημα του που σε άλλη περίπτωση θα πέρναγε στα ψιλά θα γίνεται θέμα. Δεν ξέρω πως γράφεται στα Ισπανικά το "καλύτερα να σου βγει το μάτι παρά τ΄όνομα" αλλά νομίζω θα το μάθει ο mm από πρώτο χέρι.
Τώρα το τι συνέπειες θα έχει πραγματικά και μακροπρόθεσμα όλο αυτό... who knows... απλά μόλις βρέθηκε αναβάτης στα MotoGP που οι περισσότεροι θα αγαπάμε να μισούμε. Δεν είναι και λίγο βέβαια αυτό, πάλι στο επίκεντρο της δημοσιότητας είσαι αλλά ας δούμε την μεγαλύτερη εικόνα: Βλέπεις αναβάτη με κράνος replica του mm ή με T-Shirt 93... τι θα σκεφτείς; Γιατί τον τσόγλανο πολύ αγάπησαν, τον πο*στη κανείς!
Το φετινό τιμ που πήγαμε έχει δηλώσει ήδη συμμετοχή.
Stay tuned
Αφού πέρασε λίγος χρόνος να πω κι εγώ δυο λογάκια.
Είδα τον αγώνα ψύχραιμα γιατί ήξερα ότι ο τίτλος θα πήγαινε στο JLo. Δεν είχε την ταχύτητα ο γιατρός στους τελευταίους αγώνες να μείνει μαζί του και να διατηρήσει τη διαφορά και μετά τα γεγονότα πίστευα πως μόνο με ένα είδους θαύμα θα το γύριζε...
Πάω λίγο πιο πίσω τώρα. Το ήθελε το 10ο. Πολύ! Είδε μια ευκαιρία που όμοιά της δε θα ξαναϋπάρξει (μακάρι να διαψευσθώ του χρόνου) και το πάλεψε πάρα μα πάρα πολύ. Δεν είναι όμως ο αλάνθαστος και ο ιδανικός. Υπέκυψε στην πίεση -κατά τη γνώμη μου πάντα- και ξέσπασε, ενώ ήταν μανούλα σε όλα τα ψυχολογικά παιχνιδάκια παλαιότερα. Ξέσπασε. Δικαίως ή όχι δε θα το κρίνω γιατί κι αυτός στην τελική άνθρωπος είναι. Θα προτιμούσα με την εμπειρία που έχει και την ηλικία του να μην ξεσπούσε, να μην έλεγε ότι είπε για το ΜΜ, αλλά και αφού το έκανε, θα προτιμούσα να μην προβεί στην κίνηση της Μαλαισίας (άνοιγμα γραμμής πρωτίστως και, ας πούμε, ότι έφυγε -ηθελημένα ή μη- το πόδι του). Πάμε στη Valencia λοιπόν με όλα αυτά που, καλώς ή κακώς, έγιναν. Είδα ένα Rossi να ξεκινάει στο τέλος και να κάνει την προσπάθειά του μπας και γίνει κάτι και στο τέλος τα καταφέρει. Είδα τους άλλους οδηγούς, εκτός από δύο να μην του κάνουν την προσπέραση δύσκολη (ο Petrucci δε, όχι μόνο του άνοιξε πόρτα αλλά του παρέδωσε ολόκληρη την πίστα) Όμως οι άλλοι είχαν φύγει πολύ μακριά ήδη. Και μαζί να ξεκινούσανε πιστεύω δε θα τους έφτανε. Ο μόνος τρόπος αν ξεκινούσανε μαζί για να τους κερδίσει ήταν συνεχόμενες εμπλοκές και αλληλοπροσπεράσματα για να τους κρατάει κοντά του, αλλά έχει κουραστεί έχει και μια ηλικία και δεν μπορεί να τα κάνει αυτά σε όλον τον αγώνα.
για την προσπάθειά του όλη τη σαιζόν! Αν κατάφερνε και το έπαιρνε το άξιζε 100%
Για το Jlo θα πω συγχαρητήρια για το ΠΠ. Οι κινήσεις του, όχι μόνο τώρα και όχι μόνο στα τελευταία γεγονότα, δείχνουν ένα χαρακτήρα ιδιαίρετο, μην πω περίεργο, που αν θα μείνει στην ιστορία των GP θα είναι για την κλάψα του (έλεος ρε Jorge, τελειωμό δεν έχει...), αλλιώς θα είναι απλά ένα νούμερο με 5, 6, 7 ... ; ΠΠ.
Και αφήνω τελευταίο το sfb. Στα δύσκολα φαίνεται ο χαρακτήρας του ανθρώπου, και δυστυχώς έδειξε έναν πολύ άσχημο. Μια χρονιά που δεν του έβγαινε καλή από την αρχή, βρήκε το φταίξιμο στο πρόσωπο του Rossi και προσπάθησε με κάθε τρόπο να τον τσαλακώσει. Αφού το "γίνομαι φίλος σου για να πάρω από τη λάμψη σου και να σε κληρονομήσω" δεν έπιασε το γύρισε στο "σε γ@μ@ω γιατί έτσι θέλω και μπορώ". Ντάξ'... οι κινήσεις του στη Μαλαισία αλλά και το προχθεσινό ήταν από άλλο πλανήτη (Πλανήτης 93 του γαλαξία ΜΜ). Πάντως του βγάζω το καπέλο γιατί έπαιξε πολύ καλά το πιο π@@στικο παιχνίδι ever (το οποίο θα το έπαιζε ούτως ή άλλως ασχέτως των δηλώσεων του γιατρού). Και πάντα με το χαμόγελο του joker. Κρίμα. Όσοι είδαν αντικειμενικά τους αγώνες δε θα το ξεχάσουν αυτό, ούτε και τις κινήσεις του γιατρού φυσικά. Απλά κρίμα. Και αυτό να το σκεφτούμε λίγο καλύτερα και να αναλογιστούμε πως θα μπορούσε να είχε εξελιχτεί αν, ίσως, λέω εγώ τώρα, δεν αλλάζανε έτσι ξαφνικά οι κανόνες για να πάει το sfb κατευθείαν στην εργοστασιακή H.
Alternate ending 1: Εκκίνηση. Κάθεται χαλαρά τελευταίος ο γιατρός. Ρολάρει στην πίστα. Χαιρετάει τον κόσμο. Μόλις του ρίξει γύρο ο Lore προσθέτει ένα Capi μπροστά στο επώνυμό του και... there you go
Alternate ending 2: Μετά το πασιφανές bodyguarding του sfb όταν πήγε να τους την πέσει ο Ντάνος και βλέποντας τι παίζεται με δαύτους "τη βλέπει" κι αυτός ταύρος σε υαλοπωλείο, χρωστάει και του sfb, και... τον παίρνει παραμάζωμα να αγοράσουν οικοπεδάκι με θέα... το 10ο
Φαντάζεστε τώρα JLo να μην έχει πάρει χαμπάρι, να κάνει ότι κάνει περνώντας την καρό σημαία και να γυρίζει να βλέπει πως περνάνε ένα ένα, αργά και βασανιστικά τα 12 δευτερόλεπτα για να τερματίσει 2ος ο γιατρός ; Το βλέπω μπροστά μου και κλαίω από τα γέλια![]()
![]()
![]()
![]()
Φύγαμε...
Του χρόνου;;
Παιδί μ ο ΜΜ πέθανε, αυτοκτόνησε, φινίτο, καπούτ, γιοκ, τέλος.
Κατάφερε να γίνει ο πιο σιχαμένος άνθρωπος στον κόσμο των 2 τροχών.
παλαιοί πρωταθλητές, συναθλητές, μηχανικοί, δημοσιογράφοι, εταιρείες, θεατές.
όλοι τον μισούν.
έχει καταφέρει όλος ο κόσμος να του γυρνάει τη πλάτη.
Πες μου, εάν δεν έχεις κερδίσει το σεβασμό, τι να το κάνεις το δωμάτιο με τα τρόπαια;
ΜΟΝΟ Ο Sfb θα μπορούσε να μετουσιώσει αυτό το σενάριο σε πραγματικότητα...
Ακυρο και παλιό απλά το πέτυχα μπροστα μου τώρα
Αγαπάμε Κρατσακρούτσα. Είναι troll εκει μέσα.
https://www.facebook.com/MotoGP/vide...3619348255769/
Κύκλους
αγαπάμε και την πρωην του χόρχε
http://www.contra.gr/Motorsport/Worl...i.3764364.html
πουτσ@@@@@@@@@