Δεν το βρήκα. Αλλά είναι σχετικό
https://www.google.gr/url?sa=t&sourc...dreGvLNp3N8j9w
Απολαυστε το
Δεν το βρήκα. Αλλά είναι σχετικό
https://www.google.gr/url?sa=t&sourc...dreGvLNp3N8j9w
Απολαυστε το
αλλος αγροτης του καμπου κι αλλος της αιτωλοακαρνανιας
ακομα και στο ιδιο μερος υπαρχουν μεγαλες διαφορες
απλα το ελληνικο κρατος για ααααλλη μια φορα δεν ειναι σε θεση ή δεν θελει να ξεχωρισει τα χλωρα απο τα ξερα και να κατανειμει δικαια τα φορτια
και οπως γινεται διαχρονικα στο τελος παααααλι οι μικροι θα την πληρωσουν και οι μεγαλοι θα μεινουν στο απυροβλητο απλα γιατι ειναι κοντα στα κεντρα εξουσιας
αυτη ειναι η ιστορια της συγχρονης ελλαδας..............
Αυτο ακριβως ειπα στο εδιτ αλλα με προλαβες εναλλαξ αναλογα με την χρονολογια και ποιος ηταν στην κυβερνηση βλεπεις τους αντιπολιτευομενους να υποκινουν-προσπαθουν να καπελωσουν-επισκεπτονται κλπ,οτι θες βαζεις.... στις φωτογραφιες. την τελευταια πενταετια δεν βλεπεις νδ-πασοκ και του 15 βλεπεις μονο κατι "ζωντανα" με τους αγροτες (στο προβατακι πηγαινε το "ζωντανα" μην παρεξηγηθω )
Τα περί ΝΔ και ΧΑ είναι αστειότητες, το καταλαβαίνεις και μόνος σου αυτό. Μονοκούκι τον ψήφισαν τον Τσίπρα αφού τους έταζε ζωάρα και μάχες ενάντια στα συμφέροντα. Τις γνωστές πίπες δλδ που έταζε σε όλους.
+990
Άκουγα τον Μπούτα προχθές να ζητάει 30-40 χιλιάρικα αφορολόγητο. ότι να΄ναι...
http://www.newsit.gr/ellada/Apergia-...nopoles/562301
Και μεσα σ ολα και οι αγαπημένοι μας βενζινοπωληδες... Η αλλιως ο λυκος εχει τ ονομα και η αλεπου τη χαρη...![]()
Salentu. Lu Sule Lu Mare Lu Ientu.
Et quacumque viam dederit fortuna sequamur
"Conservatives are not necessarily stupid, but most stupid people are conservatives."
Δυσπιστία παντού.
Έλλειψη αξιόπιστων δεδομένων , θολούρα .
Ζούμε την εποχή των ομορφότερων επιθετικών προσδιορισμών στην υπηρεσία πολιτικών σκοπιμοτήτων , το άσπρο – μαύρο , για πλάκα!
Οι ομορφότερες σχολικές εκθέσεις σε πρωθυπουργικούς λόγους.
Ξεχωρίζουμε σαν λαός από τα ιδιαίτερα επιρρεπή σε χάδια αυτιά μας…
Πουτάνα γλώσσα Ελληνική , φτιάχνεις το όχι να μοιάζει ναι.
Τι να καταλάβουν οι βάρβαροι ?
nicksior μου θυμίζεις τον πατέρα μου στο γράψιμο
συγκινήθηκα
I live to learn. I learn to think. I think to create. I create to be.
Για κατσε ρε μαστορα,γιατι με τους αγροτες και οχι με τους εμπορους η τους βιοτεχνες?
Και μεις πετρελαιο δεν καιμε στα φορτηγα μας,το οποιο μας ανεβαζει το κοστος και αναγκαζομαστε να ανεβασουμε τις τιμες?Ας κανουνε και αυτοι το ιδιο.
Ενα σκασμο πληρωνουμε σε ασφαλιστικες εισφορες και παροχες σαν του ΟΓΑ δεν εχουμε.Να πληρωσουνε και αυτοι οσο εμεις,η εμεις οσο αυτοι και τοτε θα δουμε που θα παει η συνταξη τους.Ακου εισφορες ο αγροτης 500 ευρω το χρονο,για να παρει το 12πλασιο σε συνταξη,τη στιγμη που εγω στην καλυτερη των περιπτωσεων θα παιρνω ετησια τα 2πλασια απο αυτα που θα καταβαλω.
Ενα σκασμο μαυρες επιδοτησεις περνανε οι κουφαλες και τωρα μου το παιζουνε οτι κλεινουνε τους δρομους για το καλο μας.Δε λεω και εμποροι πηρανε πολλα μαυρα,αλλα κανουνε τουμπεκι,δεν το παιζουνε γιαλαντζι επαναστατες.
Ναι, συμφωνω οι νεοι αγροτες που ειναι στο ξεκινημα τους,θελουνε βοηθεια για να ορθοποδησουνε.Αλλα ρε μαστορα ο δικηγορακος και ο εμπορακος σε πηγαδι κατουρησαν,αυτους κατσικες τους γεννησαν?Οτι βοηθεια δωσουνε στον αγροτη,ακριβως την ιδια ΠΡΕΠΕΙ να δωσουνε και στους υπολοιπους.Δεν καταλαβα γιατι τα παιδια των αγροτων,πρεπει να τα προσεξουνε καλυτερα απο τα δικα μου?
Αφορολογητο στους αγροτες,ναι,ουτε περισσοτερο αλλα ουτε και λιγοτερο απο τους υπολοιπους.Δεν καταλαβα ποιοι ειναι οι αγροτες που πρεπει καθε τρεις και λιγο να τους κανουμε μασαζ τα @ρχιδια.Θελω και εγω μασαζ μαστορααααα.
Τους χαλασε ο καιρος τα προιοντα και πρεπει να τους επιδοτησουμε.Ναι αλλα υπαρχουνε καταιγιδες και στα υπολοιπα επαγγελματα,αν επιδοτηθουνε αυτοι θελω το κατιτις μου και εγω.
Δεν αντιλεγω,εχουνε πολυ παιδεμα,πολλες κακουχιες,απαισια ωραρια.Αλλα αυτο ισχυει μονο για λιγους.Αυτοι οι λιγοι βρισκονται στις περιοχες που δεν κλεισανε τους δρομους και εχουνε τον σεβασμο μου.Μπορει να διαφωνησω μαζι τους,αλλα τους σεβομαι και θα ειμαι μαζι τους μεχρι εκει που πρεπει.Φυσικα θα παραβλεψω το οτι υπαρχουνε και αλλοι επαγγελματιες που δουλευουνε κατω απο τις ιδιες συνθηκες.
Με τα αλλα τα αγροτολαμογια που απ οπου και να τους πιασεις λερωνεσαι,δεν ειμαι μαζι τους.
Εδω δεν ειναι το θεμα αν θα φορολογηθουνε οι αγροτες "ειναι η Δημοκρατια ηλιθιοι" οπως θα ελεγε και φιλος μου υπουργος.Θελουμε Δημοκρατια κυριοι?Ε τοτε ολοι πρεπει να ειμαστε ισοι απεναντι στο κρατος.
50000 αφορολογητο ο αγροτης,50000 και εγω.
Τσαμπα πετρελαιο αυτος,τζαμπα και εγω.
500 ευρω εισφορες αυτος,500 και εγω.
Δεν καταλαβα μαστορα,γιατι θα επρεπε να ειμαι με τους αγροτες.Δικτατορισκοι οι οποιοι οταν δεν εχουνε δουλεια να κανουνε,ψαχνουνε να βρουνε τροπο να βγαλουνε κανα εξτραδακι.Προχθες που ειπα αμαν να φτασω στη Θεσσαλονικη,ειδα εκατο τρακτερ στο μπλοκο και πεντακοσια στα χωραφια να οργωνουνε.
Και στο φιναλε γιατι να ειμαστε με τους αγροτες,αυτοι ητανε ποτε με μας???
Ελάχιστο κέρδος. Ρε τους χαζους τους ολλανδούς...
http://www.ypaithros.gr/ολλανδία-και...τήσεις/