Είδα το παραπάνω ποστ και θυμήθηκα ξανά τα νιάτα μου
♫ θα `χω του Μάκη του παπί να πάμε παραλία, να πάμε παραλία.
Με παπί δανεικό θα σε πάω μια βόλτα, σε ένα πάρτυ τρελό με ατέλειωτα φώτα. ♫
για να θυμηθώ μετά ''Αχ πού' σαι νιότη πού' δειχνες πως θα γινόμουν άλλος''.
Κλείνοντας με το ''θέλω να γυρίσω στα παλιάαα♫ ''
![]()
Κάποτε θα τα θυμόμαστε όλα αυτά και θα γελάμε.
Σε είδα ρε γκουγκλη, να μου υπενθυμιζεις ότι πέρασαν 2 χρόνια από την τελευταία βόλτα.....
https://www.moto.gr/forums/showthrea...=1#post2904427
Βολτάρα....
Gagourus agamitus Parthenopipitsus!
Σε ειδα με το cb125f χθες στη Λενορμαν, πηγαινες δεξια δεξια, και στο υψος του Γαλαξια ενας κουτακιας, που προφανως δεν σε ειδε, επεσε πανω σου καθως πηγε να μπει στο παρκινγκ!
Ευτυχως δεν ετρεχες και πατησε γρηγορα κι αυτος φρενο, πολυ φθηνα τη γλιτωσες, ουτε κατω δεν επεσες!
Οπως τον ειδα πάντως να στριβει καταπανω σου παγωσα... Σταματησα λιγο παρακατω, ειδα οτι ησουν αγρατζουνιστος και συνεχισα...
Ρε καραγκιόζη με το μέγα σκούτερ,μίλαγες στο κινητό στο φανάρι Μάρνη-Αχαρνών,εχθές το πρωί,ακράνοτος,και μόλις ανάβει το πράσινο από δεξιά μου πας να στρίψεις αριστερά.Εγώ όμως ήθελα να πάω ευθεία...Ευτυχώς σε κατάλαβα κι έστριψα αριστερά και δεν έπεσες επάνω μου.Ότι είναι κάποιος αριστερά δε σημαίνει ότι πρέπει να πάει αριστερά αν δεν υπάρχει σήμανση υποχρέωσης και αν δεν έχει ανάψει φλας.
σε ειδα που μπηκες μπροστά μου επιδεικτικά στο ύψος της μεταμόρφωσης και πατησες τους πιτσιλητήρες δίχως αύριο για να καθαρίσεις το βρωμοπαμπριζ του κουτιου σου ή απλά για να με κάνεις κ...ος
δεν εχασα ευκαιρια και λιγο πριν την εξοδο του Αγιου Στεφανου το ανοιγόμενο τα έβγαλε τα λεφτά του...χλέπα ενισχυμένη και στο τζάμι που δεν έχει πιτσιλητήρα, αντε και καλό δρόμο μαλάκα
Σας βλέπω σκουτεράδες καθημερινά ακράνωτους.Σε αρκετά μεγάλο ποσοστό! Τι μόδα είναι αυτή?Δεν μπορεί να είστε τόσο άσχετοι. Μηχανή καβαλάτε όχι ποδήλατο. Δεν παέι με την παντόφλα από κάτω?
Εγώ είδα το ΣΚ παρκαρισμένο ολοκαίνουριο μπέβερλυ - πένα με καφέ σέλα και πέρλα χρώμα (από χιπστερο μυστακο ταττου φόρο) παρκαρισμένο κάθετα και στο κέντρο διάβασης πεζών (μάλιστα σε λεωφόρο)!
Έπρεπε να το είχα βγάλει φωτογραφία. Θράσος που ξεχειλίζει.
Ένα τέτοιο περιστατικό πως μπορεί να το καταγγείλει κάποιος;
Λογικά φωνάζεις έναν Δία να κόψει κλήση.
Οι δυσκολίες συχνά προετοιμάζουν ένα συνηθισμένο άτομο για ένα ξεχωριστό πεπρωμένο. https://www.youtube.com/watch?v=kZmuVMXEZdE