ΔΥΟ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΣΤΟ ΚΟΣΜΟ ΕΙΝΑΙ ΑΠΕΡΑΝΤΑ ΤΟ ΣΥΜΠΑΝ ΚΑΙ Η ΑΝΘΡΩΠΙΝΗ ΒΛΑΚΕΙΑ ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΕΧΩ ΚΑΠΟΙΕΣ ΑΜΦΙΒΟΛΙΕΣ
ΑΪΝΣΤΑΙΝ
Eγώ δεν αλλάζω νούμερα σαν το HAYDEN!Αρχικά δημιουργήθηκε από likos600
εγώ βλέπω ν αλλάζετε νούνερα με τον ΤΙΤΑΝ![]()
![]()
![]()
Άλλωστε είμαι FUN του Γιατρού...![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από JIMK7
Ναι σωστά με μόνο μια διαφορά έτσι πώς πάει το πράγμα εγώ και του χρόνου τον άσσο θα έχωγια αυτό μην σκιάζεσαι για μένα αλλά για το Βαλε κ το 46
:a029:
ΥΓ. Και εγώ σε περιμένω ...![]()
Καλά περιμένουμε και οι 2 και έχει αργήσει το Γαμοτρόλευ... Τί ώρα λες να περάσει?
Αρχικά δημιουργήθηκε από Titan
Καλά περιμένουμε και οι 2 και έχει αργήσει το Γαμοτρόλευ... Τί ώρα λες να περάσει?
Μην αγχώνεσαι όταν θα έρθει θα σε φωνάξω..........![]()
ΔΥΟ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΣΤΟ ΚΟΣΜΟ ΕΙΝΑΙ ΑΠΕΡΑΝΤΑ ΤΟ ΣΥΜΠΑΝ ΚΑΙ Η ΑΝΘΡΩΠΙΝΗ ΒΛΑΚΕΙΑ ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΕΧΩ ΚΑΠΟΙΕΣ ΑΜΦΙΒΟΛΙΕΣ
ΑΪΝΣΤΑΙΝ
/\ Γαμάτο Post...:rotflmao:
l
l
l
l
l
l
l
l
l
l
Αρχικά δημιουργήθηκε από yannis27
Η τεχνολογικη υπεροχη της κορυφαιας R1 πηρε κι αυτη με τη σειρα της το δικο της τροπαιο:wacko: :wacko: :wacko:
+1000000000![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
ΑΪΝΣΤΑΙΝ
Τώρα με το μπαρδό κιόλα...και συγνώμη αλλά...
![]()
Πως γίνεται 2 ορκισμένοι sutzukάδες να έχουν Ευρωπαία μοντέλα στο γκαράζ τους....![]()
Αν και είναιμου καμαρώνεται και οι δύο για τα sutzukia σας, αλλά τις Ducati τραβάτε φωτο....
![]()
![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από dessert
Τώρα με το μπαρδό κιόλα...και συγνώμη αλλά...
![]()
Πως γίνεται 2 ορκισμένοι sutzukάδες να έχουν Ευρωπαία μοντέλα στο γκαράζ τους....![]()
Αν και είναιμου καμαρώνεται και οι δύο για τα sutzukia σας, αλλά τις Ducati τραβάτε φωτο....
![]()
![]()
Κάνεις μέγα λάθος φίλε δεν είμαι ορκισμένος σουζουκάκιαςόπως έχεις δει είχα και aprilia αλλά είμαι αντί γιαμαχάκιας
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
ΑΪΝΣΤΑΙΝ
Και κρυφοφανεροducatάκιας;;;;Αρχικά δημιουργήθηκε από JIMK7
....αλλά είμαι αντί γιαμαχάκιας ...![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από dessert
Και κρυφοφανεροducatάκιας;;;;![]()
Είσαι εσύ μια κουφαλίτσα!!!!!!!!!!![]()
![]()
![]()
![]()
ΑΪΝΣΤΑΙΝ
Αρχικά δημιουργήθηκε από JIMK7
Είσαι εσύ μια κουφαλίτσα!!!!!!!!!!![]()
![]()
![]()
![]()
Είπαμε με το μπαρδό...![]()
![]()
![]()
μην μου τον διαβαλεις.....ακους!!!!!!!!Αρχικά δημιουργήθηκε από dessert
Και κρυφοφανεροducatάκιας;;;;![]()
![]()