Καλή βόλτα και σε εσάς που πάτε στον Άγιο Ιωάννη Ρόσι... Και καλά βενζινάδικα σε εμάς!
Καλή βόλτα και σε εσάς που πάτε στον Άγιο Ιωάννη Ρόσι... Και καλά βενζινάδικα σε εμάς!
Εγω πηγα στο περιπτερο βρηκα τα παιδια,βρηκα και βενζινη...και μετα κτυπησε το τηλεφωνοκαι πηρα τον δρομο της επιστροφης
![]()
τεσπα
καλο δρομο σε ολους και καλα να περασετε!
![]()
Ξενέρα μεγάλη...εμένα τουλάχιστον το τηλ χτύπησε από χθες το βράδυ!Αρχικά δημιουργήθηκε από nakedorange
Εγω πηγα στο περιπτερο βρηκα τα παιδια,βρηκα και βενζινη...και μετα κτυπησε το τηλεφωνοκαι πηρα τον δρομο της επιστροφης
![]()
τεσπα
καλο δρομο σε ολους και καλα να περασετε!
![]()
http://boomboomaround.blogspot.com/
μιας και μιλατε για τηλεφωνα
μπορει καποιος να μου στελει σε πμ το τηλεφωνο καποιου απο τα παιδια που τελικα θαχουν παει ηδη εκδρομη?
επειδη παιζει να τους βρω για καφε στην βυτινα η στο λεβιδι,να συνεννοηθουμε τουλαχιστον για τις λεπτομερειες(ωρα,ακριβης τοποθεσια και τετοια)
ευχαριστω
γιαννης
Kαλά να περάσετε!!Αρχικά δημιουργήθηκε από nobody
μιας και μιλατε για τηλεφωνα
μπορει καποιος να μου στελει σε πμ το τηλεφωνο καποιου απο τα παιδια που τελικα θαχουν παει ηδη εκδρομη?
επειδη παιζει να τους βρω για καφε στην βυτινα η στο λεβιδι,να συνεννοηθουμε τουλαχιστον για τις λεπτομερειες(ωρα,ακριβης τοποθεσια και τετοια)
ευχαριστω
γιαννης
![]()
Όλα άλλαξαν
"..δεν είναι απίστευτα... αλλά πιστευτά... γι'αυτο γίνονται."
H Ελληνική γλώσσα είναι τόσο πλούσια με μοναδικότητα σε κά-θε μία λέξη, η σύγχρονη αργκό επίσης με άλλες τόσες ερμηνίες, αλλά ταυτόχρονα είναι τόσο φτωχή και με τόσα κενά, που δεν υπάρχει συνδυασμός και σειρά γραμμάτων για να εκφράσουν κάποια πράγματα. Keyboards, monitors, βιβλία, ομιλία... κάποια πράγματα εκφράζονται μόνο με ένα βλέμα... έστω και αν δεν μπορεί να αποδώσει στο 100% την βαρύτητα και την σημαντικότητά τους.
oi endurάδες της παρέας γυρίσαμε σπιτια μας μετα απο μια ωραια μονοπαταδα όπου χαιρετησαμε τον Μανο με τον δικο μας τροπο!
Τα παιδιά λογικα τωρα θα τρώνε! Καλήν όρεξη και καλή επιστροφή! Mythbuster σημερα για τον captain και την βροχη!![]()
Όλοι όρθιοι!
Xαλάζι στο Λεβίδι
Κλειστός ο κόμβος Νεστάνης
Βροχή στην Τρίπολη
Ομίχλη στην τεχνητή Λίμνη Λάδωνα.
Εκδρομή δεν πηγα....αλλά έχω τις πηγές μου...
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
αντωναρε θα κατσει να τα ξαναπουμε ρε φιλε μη σκας.Αρχικά δημιουργήθηκε από antsoar
κρίμα Γιώργο, έχουμε να τα πούμε από πέρυσι στο CSS![]()
![]()
![]()
![]()
ΚΙ ΕΜΕΙΣ ΚΑΚΟ ΧΕΡΟΒΟΛΟ, ΚΙ ΕΣΕΙΣ ΚΑΚΟ ΔΕΜΑΤΙ...
θα γινει και συντομα.το υποσχομαι !!!Αρχικά δημιουργήθηκε από camen
Τι παθατε ολοι ρε παιδια![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Ρε trooper κριμα γαμωτο...Κ ηθελα να σε γνωρισω...
Εγω λεω να ρθεις αν μπορεσεις...![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
ΘΕΛΩ ΝΑ ΠΩ ΚΑΙ ΔΗΜΟΣΙΑ ΕΝΑ ΜΕΓΑΛΟ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΣΤΟΝ ΧΡΗΣΤΟ !!!!
ο οποιος μολις διαβασε το ποστακι μου με πηρε τηλεφωνο και προσφερθηκε να μου δανισει το γεματο του CB 1300 για να μη χασω την εκδρομη.
και παλι ευχαριστω για την κινηση χρηστο !!!!!
![]()
![]()
![]()
![]()
safety doesn't happen by accident