Σελίδα 67 από 200 ΠρώτοΠρώτο ... 1757626364656667686970717277117167 ... ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 991 έως 1.005 από 2993

Θέμα: Καλως ορισε το ΔΝΤ τα νεα μας Αφεντικα

Αρχικά δημιουργήθηκε από Cpt. Haddock
    http://www.reporter.gr/Ειδήσεις/Οικο...α-μέτρα

(οι επισημάνσεις δικές μου)

ωραία ΟΟΟΟΟΛΑ αυτά αλλά δεν βλέπω να αναφέρετε σε μεγάλες επιχειρήσεις

απόδοση φόρου 1200 και 2500? αναλογεί σε μικρή επιχείρηση των 18000 με 25000? εισόδημα μικτό...

παπάρια μέντολες δηλ....οι μεγάλες επιχειρήσεις που είναι...δεν τις έπιασε ή δεν τις αγγίζει?
    που εκει μιλάμε για απόδοση φόρου εκατοντάδων χιλιάδων ευρω και όχι πόσου της πρώτης χιλιάδας...

μουφα μου φαίνεται το ρεπορτάζ....για τον πεό τελείως

συμφωνω να πληρώσουν ακι αυτοι όπως πρέπει (κ επαυξανω) αλλα για τους γιατρούς του κολωνακίου δεν δίαβασα τπτ.....
    http://www.youtube.com/watch?v=P3pHY7auD8w

Αρχικά δημιουργήθηκε από stako
    Α, να τον αφήσουμε να κλέβει δλδ!!!!!!!! Επειδή είναι μικρομεσαίος!!!
    Eνώ αυτός που κλέβει φτιάχνοντας εικονικές επιχειρήσεις, για να παίρνει επιχειρήσεις,
    ξεπλένει μαύρο χρήμα σε φιλανθρωπίες,
    εικονικές συναλλαγές
    είναι καλύτερος...

Βλέπεται για να μην κλέβει ο μικρομεσαίος, υπάρχουν τεράστια κίνητρα...
    Όπως το ΤΕΒΕ...700 κάθε δίμηνο... με ανοδική πορεία...μάλιστα...

Solomostrongos Το avatar του/της byron
    Αρχικά δημιουργήθηκε από la_villa
    έλα ντε

ο Ερντογαν είναι μαλάκας που διαολόστειλ πέρσυ το ΔΝΤκαι έκανε τα ακριβώς αντίθετα (μείωση ΦΠΑ κλπ) και τώρα τραβαει ανάπτυξη +3,4% και ο τουρισμός έφτασε απο έσοδα 18εκ σε 28εκ ?

μελετημένα είναι όλα....
    Το μοντέλο του Ερντογαν είναι γνωστό από δεκαετίες. Το ότι δεν εφαρμόζεται στις ανεπτυγμένες χώρες έχει λόγους και μειονεκτήματα.
    Ο βασικότερος είναι ότι με φορολογία 5-8-10% των επιχειρήσεων δεν κερδίζεις τίποτα, αλλά δίνεις κ@λο.
    Βασική προϋπόθεση επίσης....τα μεροκάματα πείνας. Οι βασικοί μισθοί σε αυτές τις χώρες (Βουλγαρία, Αλβανία, Ρουμανία, Τουρκία κλπ) ειναι της τάξης των 150-250? το μήνα.
    SRX6 & Tuono Rulezzz
    Επί αμφιβολίας άνοιξε τέρμα το γκάζι. Μπορεί να μη δώσει λύση στο πρόβλημα αλλά θα δώσει τέλος στην αγωνία..

έλα ντε
    ο Ερντογαν είναι μαλάκας που διαολόστειλ πέρσυ το ΔΝΤκαι έκανε τα ακριβώς αντίθετα (μείωση ΦΠΑ κλπ) και τώρα τραβαει ανάπτυξη +3,4% και ο τουρισμός έφτασε απο έσοδα 18εκ σε 28εκ ?
    μελετημένα είναι όλα....
    Μη συγκρίνουμε ανόμοια πράγματα...

Το ΔΝΤ στην Τουρκία ειναι τακτικός πελάτης και για να φτάσει εκεί που ειναι τώρα, πέρασε απο κατι υποτιμήσεις τρελές....

Θυμάμαι μια εποχή που τα τουρκικα ομολγα είχαν τρομερες αποδόσεις και το ποσο επένδυσης δε χώραγε στο αντίστοιχο πεδίο του μηχανογραφικού μας απο τα πολλα μηδενικά (μιλάμε για τρις...)

Ειναι επίσης μια χώρα με τεράστιο και φτηνο ανθρώπινο δυναμικό, αρα μαγνητης ξένων επενδύσεων
    71°1′8″N 25°47′50″E
    48°07'01.6"N 1°27'50.9"W

Le Servonais

Αρχικά δημιουργήθηκε από byr0n
    Το μοντέλο του Ερντογαν είναι γνωστό από δεκαετίες. Το ότι δεν εφαρμόζεται στις ανεπτυγμένες χώρες έχει λόγους και μειονεκτήματα.
    Ο βασικότερος είναι ότι με φορολογία 5-8-10% των επιχειρήσεων δεν κερδίζεις τίποτα, αλλά δίνεις κ@λο.
    Βασική προϋπόθεση επίσης....τα μεροκάματα πείνας. Οι βασικοί μισθοί σε αυτές τις χώρες (Βουλγαρία, Αλβανία, Ρουμανία, Τουρκία κλπ) ειναι της τάξης των 150-250? το μήνα.
    Και στην Κύπρο έχουν 10% (με φορολογία καλή τη πίστει...)
    Πάθανε κάτι?

Highway To Hell... Το avatar του/της Boxer
    Αρχικά δημιουργήθηκε από Gandalf dr685sm
    Cpt... φαντάσου δηλαδή το ΦΠΑ να έμενε στο 19% και να υπήρχε και αυτό το κύμμα ζήτησης αποδείξεων. Δηλαδή να λειτουργούσε ακόμα περισσότερο η αγορά και να ζητούσαν όλοι αποδείξεις.

Επίσης εδώ φαίνεται και τι κέρδιζαν και οι μέσοι Έλληνες αλλά ποτέ δεν απέδιδαν ώς φόρο.

Προσωπικά για να είμαι ειλικρινής πάντως σταμάτησα εντελώς κάθε αγορά αγαθού (εκτός τροφίμων) απο εδώ. Ο λόγος είναι προφανής. Το κόστος τους είναι εώς και 3πλασιο αξίας τους απο οτι σε άλλες χώρες. Η επιβάρρυνση ΦΠΑ θα φανεί απλά είναι λίγο νωρίς ακόμα.

Gandalf
    Οταν μιλαγα για τον "τυροπιτα" με κραζατε ολοι εδω μεσα (η σχεδον ολοι).....τωρα ομως φαινεται τι εκρυβαν οι τυροπιταδες , φωτογραφοι , μπογιατζηδες , κλπ κλπ....και οχι απολυτα.....:rotflmao:
    Keep on rocking in a free world !!!

απόδοση φόρου 1200 και 2500? αναλογεί σε μικρή επιχείρηση των 18000 με 25000? εισόδημα μικτό...

παπάρια μέντολες δηλ....οι μεγάλες επιχειρήσεις που είναι...δεν τις έπιασε ή δεν τις αγγίζει?
    που εκει μιλάμε για απόδοση φόρου εκατοντάδων χιλιάδων ευρω και όχι πόσου της πρώτης χιλιάδας...

μουφα μου φαίνεται το ρεπορτάζ....για τον πεό τελείως

συμφωνω να πληρώσουν ακι αυτοι όπως πρέπει (κ επαυξανω) αλλα για τους γιατρούς του κολωνακίου δεν δίαβασα τπτ.....
    απλώς, οι ΑΕ εταιρίες, έχουν απαραίτητα λογιστικό γραφείο ενσωματωμένο με την επιχείρηση,
    ειναι πιο δύσκολο να φοροδιαφύγουν...

πιο δυσκολο για τα ματια τα δικά μας...

Recalibrate... Το avatar του/της stako
    Αρχικά δημιουργήθηκε από Operater
    Eνώ αυτός που κλέβει φτιάχνοντας εικονικές επιχειρήσεις, για να παίρνει επιχειρήσεις,
    εικονικές συναλλαγές
    είναι καλύτερος...

700? το δίμηνο??? Τι παραμύθια είναι αυτά βρε φίλε???

Και δεν θες να μάθεις πόσα δίνω εγώ και ο εργοδότης μου ΤΟΝ ΜΗΝΑ στο ΙΚΑ!!!

Οι "μικροί" στην Ελλάδα είναι το 99%, οι μεγάλες εταιρείες που δεν είναι δημόσιο είναι ΕΛΑΧΙΣΤΕΣ! Οπότε αφήστε το αυτό το κουτόχορτο........

Μισό....
    Το Νοέμβριο πήρε 1 δις από τις 300 μεγαλύτερες κερδοφόρες επιχειρήσεις.

http://www.capital.gr/Articles.asp?id=845890

Και στα προχθεσινά μέτρα επιβάλει και δεύτερη έκτακτη εισφορά. Οι εισφορές αυτές δεν έχουν σχέση με την φορολογία των επιχειρήσεων btw.
    SRX6 & Tuono Rulezzz
    Επί αμφιβολίας άνοιξε τέρμα το γκάζι. Μπορεί να μη δώσει λύση στο πρόβλημα αλλά θα δώσει τέλος στην αγωνία..

Αρχικά δημιουργήθηκε από stako
    700? το δίμηνο??? Τι παραμύθια είναι αυτά βρε φίλε???

Και δεν θες να μάθεις πόσα δίνω εγώ και ο εργοδότης μου ΤΟΝ ΜΗΝΑ στο ΙΚΑ!!!

Οι "μικροί" στην Ελλάδα είναι το 99%, οι μεγάλες εταιρείες που δεν είναι δημόσιο είναι ΕΛΑΧΙΣΤΕΣ! Οπότε αφήστε το αυτό το κουτόχορτο........
    παραμύθια ε? δεν εχει σχέση στις εισφορες ΙΚΑ με ΤΕΒΕ.
    όχι και κουτόχορτο. προφανως δεν ξερεις απο ΤΕΒΕ

Αρχικά δημιουργήθηκε από byr0n
    Μισό....
    Το Νοέμβριο πήρε 1 δις από τις 300 μεγαλύτερες κερδοφόρες επιχειρήσεις.

http://www.capital.gr/Articles.asp?id=845890

Και στα προχθεσινά μέτρα επιβάλει και δεύτερη έκτακτη εισφορά. Οι εισφορές αυτές δεν έχουν σχέση με την φορολογία των επιχειρήσεων btw.
    capital.gr...πφφφφ......αναξιόπιστο...

Όπως το ΤΕΒΕ...700 κάθε δίμηνο...

~780Ε από τον Γενάρη το δικό μου....Και έχω 10 χρόνια στο ΤΕΒΕ....

Και στην Κύπρο έχουν 10% (με φορολογία καλή τη πίστει...)
    Πάθανε κάτι?
    Η φορολογία στην Κύπρο είναι κλιμακωτή και στις επιχειρήσεις και στα φυσικά πρόσωπα. Είναι όντως χαμηλότερη από εδώ, αλλά μη ξεχνάμε οτι μεγάλο μέρος της οικονομίας της Κύπρου στηρίχθηκε στην δημιουργία και λειτουργία κάποιων χιλιάδων offshore.

Αν συζητάμε για ανάπτυξη και έσοδα έχοντας ώς μοντέλο τα Virgin Islands, Marshall islands και Nauru χέσε μέσα....
    SRX6 & Tuono Rulezzz

Ερχομαι!!!! Το avatar του/της zephyr1
    εικονικές συναλλαγές
    είναι καλύτερος...

810 το διμηνο,πρωτη φορα μετα απο 13 χρονια μαγαζι,χρωσταω 3.

Εχουμε πολυ πλακα παντως, τον γιο μου να εβαζα να κυβερναει αυξηση του φπα μεσα σε 2 μηνες 2 φορες θα καταλαβαινε οτι ειναι μαλακια να κανει.

Παντως απ'αυτα που διαβαζω, αντεχουμε πολυ π@υτσα ακομα,οι ανοχες μας ειναι τεραστιες.

Ειδικα χωρις να ξερω ,απο την απολυτοτητα και κριση ορισμενων,καταλαβαινω οτι η π@υτσα δεν σας εχει χτυπησει την πορτα ακομα και το διασκεδαζεται.Μηπως οι περισσοτεροι που γραφουν εδω μεσα ειναι δημοσιοι κ ιδιωτικοι υπαλληλοι??

Το εχω ξαναπει αλλα οι μονη ελπιδα που εχω πλεον ειναι οτι οι πολιτικοι της χωρας ειναι τοσο αρχιδι@ που αργα ή γρηγορα θα καταλαβει ο τελευταιος βολεψακιας οτι ηρθε η ωρα του
    και πρεπει να αντιδραση.

Recalibrate... Το avatar του/της stako
    παραμύθια ε? δεν εχει σχέση στις εισφορες ΙΚΑ με ΤΕΒΕ.
    όχι και κουτόχορτο. προφανως δεν ξερεις απο ΤΕΒΕ
    Για περίπου 400 το δίμηνο ήξερα το ΤΕΒΕ γιατί κάποια στιγμή ήθελα να ξεκινήσω κάτι παράλληλα και είχα ρωτήσει. Ίσως να αλλάζει ανάλογα με το εισόδημα ή άλλα κριτήρια, δεν ξέρω 100% οπότε γράψτε λάθος για αυτό το θέμα!

Αλλά και πάλι μην κλαίγεστε ΚΑΘΟΛΟΥ γιατί έχω μπροστά μου το δελτίο μου του ΙΚΑ για τον 01/2009 πχ που είναι 900? για ΕΝΑΝ μήνα!!!

Και το κουτόχορτο δεν πήγαινε για τα ασφαλιστικά αλλά για το πόσοι "μεγαλοκαρχαρίες" υπάρχουν στην Ελλάδα......

Παρόμοια θέματα

1. Απαντήσεις: 12
    Τελευταίο μήνυμα: 18/08/2018, 20:10
  2. Απαντήσεις: 45
    Τελευταίο μήνυμα: 02/11/2010, 21:41
  3. Έλυσα το ασφαλιστικό πριν κι από τα νέα μέτρα...
    από maeonapii-1100 στο forum Στραβά κι ανάποδα
    Απαντήσεις: 3
    Τελευταίο μήνυμα: 20/05/2010, 10:21
  4. Απαντήσεις: 2
    Τελευταίο μήνυμα: 29/10/2003, 19:15

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματά σας
  •  
  • Ο κώδικας ΒΒ είναι ΟΝ