Σελίδα 67 από 134 ΠρώτοΠρώτο ... 1757626364656667686970717277117 ... ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 991 έως 1.005 από 1999

Θέμα: ΣΕ ΕΙΔΑ vol.VIII

Σας είδα (μην το λάβετε υπόψιν, προπέτασμα καπνού είναι για να μην σβηστεί από τους μοντ )

Μας βλέπω....

όλοι έτοιμοι με το δάκτυλο στο πληκτρολόγιο να τσακωθούμε (υπό την ασπίδα της "διαφωνίας και δημοκρατίας"....

μιας και για βόλτα δεν το βλέπω για πολλούς, δεν πάμε καμμιά μπουρδελότσαρκα μπας και χαλαρώσουμε λίγο????

Νέο μέλος
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από zami Προβολή μηνύματος
    Σε είδα "επαγγελματία" βενζινά να μας ζητάς να κατεβουμε απο την μηχανη , δυο ατομα φορτωμενοι , για να μου γεμισεις το ρεζερβουαρ....με ειδα να πηγαινω στον ανταγωνιστή σου για γεμισμα, δεκα μετρα παρακατω!
    ΔΕΝ σας ειδα στην εθνικη οδο, οπως θα περιμενα, φιλοι μου μοτοσυκλετιστες, την κυριακη πριν την καθαρα δευτερα, που η μερα ηταν τελεια...Εκανα 200 χλμ και πετυχα μονο δυο μηχανες.....
    Σε είδα και εγώ ζαμι γιατί ήμουν ακριβώς πίσω σου. Να αναφέρω μόνο γιατί κακό δεν είναι πως ο βενζινάς ο "επαγγελματίας" ήταν Πακιστανός

on-off μέλος Το avatar του/της KostRider
    Σε είδα γρήγορε με το Χ1 να προσπερνάς τους πάντες και στο τέλος να σφάζεις και κόκκινο..Ούτε ασθενοφόρο να ήσουν...

Παλαιό μέλος Το avatar του/της teo_g7
    Σε είδα "συνάδελφό" δικυκλιστη να περνάς το δρόμο με το γιο σου (μάλλον) αλλά να κοιτάς μονο απο τη μια με αποτέλεσμα να δουλευουν υπερωριες τα φρένα του σκούτερ!Στο τσακ πάντως σας προλαβα...Αμα είχα κάμερα θα το βάζα στο "Οριακό θα το λεγα"
    Φέρτε μου χιλιόμετρα....
    Τα σκούτερ και τα παπια δεν ειναι μηχανές και δεν είναι τρου αντβεντσουρ Taisteal™

χιλιομετροφάγος! Το avatar του/της pektis
    Champion 2ης Βουνίσιας
    Σε ειδα στην Κηφισιας με το σκουτερακι σου στην μεσαια λωριδα με κουκουλα αντι για κρανος και το ιδιο στο παιδακι που ηταν ορθιο μπροστα σου.......
    προσέχουμε για να έχουμε!...

Σε είδα σήμερα πρωί πρωί φίλε με το fazer 600 να θες να με περάσεις στην παραλιακή στην στροφή του Φλοίσβου και στο ρεύμα για Πειραιά....

Τα κατάφερες μεν αλλά.... από τέρμα αριστερά της αριστερής λωρίδας, βρέθηκες χαροπαλεύοντας μετά το σαμαράκι στο τερμα δεξιά της μεσαίας.....

Ξέρεις, κόψε κανα χιλιομετράκι γιατί τέτοια τσάρκα στις λωρίδες, συνήθως, αποφεύγουμε να την κάνουμε......

εναλλακτικό μέλος Το avatar του/της akis_trevor
    σε ειδα να εχεις βγαλει βολτα το σκυλακι σου και στα πισω ποδια να εχει καροτσακι....μπραβο σου που τον κρατησες και τον φροντιζεις..
    ....νιώθω μεγάλη μοναξιά μέσα στο πλήθος....

χιλιομετροφάγος! Το avatar του/της pektis
    Champion 2ης Βουνίσιας
    Σε ειδα με το varadero σου, χωρις κρανος (εννοειται), να περνας ζιγκ ζαγκ σπαστος .... και που να καρφονοσουν στον ταριφα που αλλαξε λωριδα χωρις φλας...εεε ρε γελια...
    προσέχουμε για να έχουμε!...

κουτακιας Το avatar του/της annateo
    Σε ειδα πρωτη μου αγαπη με πωλείται. Στο τσακ ειμαι να μη δωσω το κουτι και να σε πάρω πισω.
    αχ αυτη η παντοφλα.......

Σε είδα μπάρμπα στην εθνική να αλλάζεις λωρίδα αψυχολόγητα και απροειδοποίητα, με τους πάντες να κινούνται σε ρυθμούς χελώνας λόγω της κίνησης, και να διπλώνω ξεδιπλώνω το rc, και να σταματάω 2 πόντους από τον προφυλακτήρα σου. Τι να το κάνω το νεύμα για συγγνώμη...σε συγχωρώ, αν όμως είχαμε γίνει ένα τι θα λέγαμε μετά. Κοιτάτε ρε πανάθεμά σας και βγάλτε κανα φλας. Πάλι καλά που πρόλαβε και σταμάτησε το παλικάρι που ερχόταν πίσω μου και δεν γίναμε σκραπ.
    ...next thing you know, they'll take my thoughts away...
    KTM RC8
    Moto Guzzi V85TT
    SYM Symphony ST 125

Σιδεροφαγος... Το avatar του/της DoctoR_k6
    Σας ειδα να κυνηγιεστε μεσα στην κινηση απο γλυφαδα προς αλιμο. Ενας με 990 adv κ ο αλλος με super duke!!
    Σα να μην τον ειχες τον adv μου φανηκε φιλε...

Υ.Γ Για να ειμαι σωστος ΝΤΡΟΠΗ σας!!!
    Ride(s) the wind of change...

Νέο μέλος
    Σας είδα αρκετούς σήμερα στον Υμηττό. GS,Tenere,MT-09 (κούκλα), κανα δυο καθαρά, πάντα όρθιοι.

Είδα κ εσένα τριμάλακα μεσήλικα με την μολυβί mercedes-αρχαιότητα με τα μπουριά,να περνάς ξυστά απο τις μηχανές που περιμέναμε το πράσινο στην π.ράλη με 100+.Δηλαδή ρε κολόγερε αν δεν άναβε πράσινο πως θα φρέναρες;Στο δε φανάρι με το ποτάμι,μέχρι να βάλω ταχύτητα,έκοψες αριστερά το τιμόνι και πέρασες στο τσακ να μπεις μπροστα.Μπήκες Λαμπράκη,έσφαξες και το φανάρι στο κωλόμπαρο φορτσάτος,κάπου γείτονας θα είσαι ρε κ@ριόλη,δεν θα σε ξαναπετύχω...; Κρίμα που δεν κράτησα την πινακίδα σου.

Μέλος Το avatar του/της zami
    Σας ειδα σημερα στο δρομο για Χαλκιδα! Πολυ χαρηκα γιατι ειδα αρκετους μηχανοβιους να χαιρονται την τοσο ωραια ημερα....Λυπαμαι που ημουν με το κουτι..

Νέο μέλος
    Σε ειδα ρε παλικαρι να επιδεικνυεις την ικανοτητα σου στο μηχανακι σου και το ομολογω σε χαρηκα...αλλά σε ειδα δυο φαναρια πιο κατω στην Βουλιαγμένης στον Αί Γιάννη μετα απο δυνατη στουκα πανω σε ενα focus!!!
    Ούτε κράνος , ούτε τιποτα... ανατρίχιασα βλέπωντας τα πόδια σου να τρέμουν απο το σοκ....ανατρίχιασα μέχρι το κόκκαλο...Γιατι ρε γαμώτο γίνεστε δωρητές οργάνων? Γιατι το cool μαλλί είναι πιο σημαντικό από το να μείνεις φυτό?

Γιατί ρε γαμώτο?

Ελπίζω τίποτα από τα παραπάνω να ισχύει για το παληκάρι και να είναι τυχερος αυτή τη φορά, δύναμη σε αυτόν και τους δικούς του..

Πικραμένο μέλος Το avatar του/της guzzistas
    Σε είδα πριν κανα δίωρο στην κακιά σκάλα φίλε με το bmw gs να μας χαιρετάς... και φυσικά ανταποδώσαμε! καλούς δρόμους να έχεις!
    Οι μόνοι πιο ΗΛΙΘΙΟΙ από τους πολιτικούς, είναι οι ΨΗΦΟΦΟΡΟΙ.

Παρόμοια θέματα

1. Σε είδα...... vol ΙΙΙ
    από MikeG στο forum Ιστορίες του δρόμου
    Απαντήσεις: 1183
    Τελευταίο μήνυμα: 18/04/2010, 19:17
  2. Σε είδα...... vol ΙΙ
    από MikeG στο forum Ιστορίες του δρόμου
    Απαντήσεις: 255
    Τελευταίο μήνυμα: 12/11/2009, 14:26

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε