ρε τζαννη, δεν το ξεχειλωνω εγω το θεμα, εσεις το ξεχειλωνετε που κουνατε το δαχτυλο σε οσους ψαχνουν οικονομικοτερες
αλλα αξιοπρεπεις λυσεις... εσυ αφου μπορεις πληρωνε ενα κουβα λεφτα να βαζεις οτι πιο κορυφαιο ΘΕΩΡΕΙΣ οτι υπαρχει. αλλοι
δεν εχουν τετοια δυνατοτητα.
κι εγω βαζω το παιδι στο αυτοκινητο και φοραω ματαντορ αντι για κοντινενταλ η μισελεν. συμφωνα με την αποψη σας δλδ, ειμαι
δολοφονος, δε νοιαζομαι για το παιδι μου και πρεπει να μου το παρει η προνοια δλδ?? ενα ελεος καπου...
η ενσταση μου δεν ειναι το οτι επιμενετε στα επωνυμα λαστια. σου το εγραψα πριν, μαγκια σου και πολυ καλα κανεις.
η ενσταση μου ειναι οτι επιμενετε πως οσοι επιλεγουν πιο low budget επιλογες κανουν τεραστιο λαθος και τους κουνατε
το δαχτυλο.
ασχολουμαι επαγγελματικα με το χωρο της συντηρησης οχηματων 30 χρονια εκ των οποιων
τα 22 με το εμποριο τοποθετηση και service ελαστικων. σωστα τα λες γενικα, εκτος απο ενα σημειο:
εφ'οσον πιανει το κολπο, ΟΧΙ, ειναι ΠΟΛΥ κακο. για μενα ειναι τεραστιο φαουλ οι λαστιχαδες να
βαπτιζουν πχ τα linglong "θυγατρικα της toyo" επειδη τα εισαγει και τα διαθετει ο ιδιος αντιπροσωπος,
η τα (ρωσσικα??) amtel θυγατρικα της pirelli επειδη τα φερνει επισης η πιρελλι ελλας..