Σελίδα 67 από 67 ΠρώτοΠρώτο ... 1757626364656667
Προβολή αποτελεσμάτων 991 έως 996 από 996

Θέμα: Ελαστικά για αυτοκίνητο

ο γ@μω τα κυβικα σας... Το avatar του/της mikes
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από pektis Προβολή μηνύματος
    Ρε φιλε γιατί το ξεχυλωσες τόσο?
    Άποψη σου και γνώμη σου να υποστηρίζεις no name και άποψη μου να υποστηρίζω επώνυμο.
    Γιατί πας να μου βγάλεις το άσπρο μαύρο?
    Δεν υπάρχει περίπτωση να τσεκάρω τις δυνατότητες του no name ελαστικου απο την στιγμή που βάζω και το παιδι μου μέσα...
    Έχει τύχει να οδηγήσω no name σε άλλο αυτοκίνητο και έχω σχηματίσει γνώμη.
    Όπως είπα ευχαριστώ δεν θα πάρω!
    ρε τζαννη, δεν το ξεχειλωνω εγω το θεμα, εσεις το ξεχειλωνετε που κουνατε το δαχτυλο σε οσους ψαχνουν οικονομικοτερες
    αλλα αξιοπρεπεις λυσεις... εσυ αφου μπορεις πληρωνε ενα κουβα λεφτα να βαζεις οτι πιο κορυφαιο ΘΕΩΡΕΙΣ οτι υπαρχει. αλλοι
    δεν εχουν τετοια δυνατοτητα.
    κι εγω βαζω το παιδι στο αυτοκινητο και φοραω ματαντορ αντι για κοντινενταλ η μισελεν. συμφωνα με την αποψη σας δλδ, ειμαι
    δολοφονος, δε νοιαζομαι για το παιδι μου και πρεπει να μου το παρει η προνοια δλδ?? ενα ελεος καπου...

η ενσταση μου δεν ειναι το οτι επιμενετε στα επωνυμα λαστια. σου το εγραψα πριν, μαγκια σου και πολυ καλα κανεις.

η ενσταση μου ειναι οτι επιμενετε πως οσοι επιλεγουν πιο low budget επιλογες κανουν τεραστιο λαθος και τους κουνατε
    το δαχτυλο.

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από stefanos Προβολή μηνύματος
    Το no name έχει τις ρίζες του στους επαγγελματίες του χώρου οι οποίοι τα σπρώχνουν σαν β επιλογή μόλις ο πελάτης κλωτσήσει μόλις ακούσει τιμή στα "καλά".
    Με κυρίως επιχείρημα ότι είναι θυγατρικές της Χ μεγάλης. Οκ εφόσον πιάνει το κόλπο δεν είναι κακό.
    Αλλά οι περισσότερες υπάρχουν πολλές δεκαετίες στην αγορά πριν εξαγοραστούν από τις πολυεθνικές ή σπρώξουν χρήμα στο μάρκετινγκ και βγουν στις αγορές.
    ασχολουμαι επαγγελματικα με το χωρο της συντηρησης οχηματων 30 χρονια εκ των οποιων
    τα 22 με το εμποριο τοποθετηση και service ελαστικων. σωστα τα λες γενικα, εκτος απο ενα σημειο:
    εφ'οσον πιανει το κολπο, ΟΧΙ, ειναι ΠΟΛΥ κακο. για μενα ειναι τεραστιο φαουλ οι λαστιχαδες να
    βαπτιζουν πχ τα linglong "θυγατρικα της toyo" επειδη τα εισαγει και τα διαθετει ο ιδιος αντιπροσωπος,
    η τα (ρωσσικα??) amtel θυγατρικα της pirelli επειδη τα φερνει επισης η πιρελλι ελλας..

Πίνω νερό στο όνομα των michelin pilot sport 2/4/5 απο το 2006 περίπου κι έπειτα. Δεν θα έβαζα ποτέ κάτι άλλο αφού με αφήνουν απόλυτα ικανοποιημένο.

το αυτοκινητο της γυναίκας μου το οποίο πήραμε μεταχειρισμενο φορούσε nexxen τα οποία σχεδίαζα να αλλάξουμε σχεδον αμέσως. 2 χρόνια μετά τα θεωρώ κάτι παραπάνω απο τίμια, σκεφτομαι να τα ξαναβάλω! Ειναι κορεάτικη εταιρία αν δεν κάνω λάθος.

Στο δικό μου, βέβαια,μόνο pilot sport
    NdGT: "A great challenge of life: Knowing enough to think you're doing it right, but not enough to know you're doing it wrong"Το'χω πάθει και στις Σέρρες
    riding coach του πληκτρολογίου

Riding On The Wind Το avatar του/της grinderx
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από Tallyban Προβολή μηνύματος
    Θα αγοράζατε ποτέ γαλλική μοτοσυκλέτα;
    Εδώ αγοράζουμε Γαλλικά αυτοκίνητα!
    Όταν ενώνουμε τις δυνάμεις μας, μπορούμε να πετύχουμε το ακατόρθωτο - Γιαννάκης
    Never say never, because limits, like fears, are often just an illusion - Jordan

Παλαιό μέλος Το avatar του/της stefanos
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από mikes Προβολή μηνύματος
    ασχολουμαι επαγγελματικα με το χωρο της συντηρησης οχηματων 30 χρονια εκ των οποιων
    τα 22 με το εμποριο τοποθετηση και service ελαστικων. σωστα τα λες γενικα, εκτος απο ενα σημειο:
    εφ'οσον πιανει το κολπο, ΟΧΙ, ειναι ΠΟΛΥ κακο. για μενα ειναι τεραστιο φαουλ οι λαστιχαδες να
    βαπτιζουν πχ τα linglong "θυγατρικα της toyo" επειδη τα εισαγει και τα διαθετει ο ιδιος αντιπροσωπος,
    η τα (ρωσσικα??) amtel θυγατρικα της pirelli επειδη τα φερνει επισης η πιρελλι ελλας..
    Δεν αναφέρομαι σε ανακρίβειες τέτοιου τύπου, αναφέρομαι σε εταιρείες όπως η matador η barum kormoran mitas trelleborg κλπ που με τον ένα ή άλλο τρόπο είναι στο χώρο των ελαστικών δεκαετίες και πλέον ανήκουν σε ομίλους.

ο γ@μω τα κυβικα σας... Το avatar του/της mikes
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από RaGe_Raptor Προβολή μηνύματος
    Πίνω νερό στο όνομα των michelin pilot sport 2/4/5 απο το 2006 περίπου κι έπειτα. Δεν θα έβαζα ποτέ κάτι άλλο αφού με αφήνουν απόλυτα ικανοποιημένο.

το αυτοκινητο της γυναίκας μου το οποίο πήραμε μεταχειρισμενο φορούσε nexxen τα οποία σχεδίαζα να αλλάξουμε σχεδον αμέσως. 2 χρόνια μετά τα θεωρώ κάτι παραπάνω απο τίμια, σκεφτομαι να τα ξαναβάλω! Ειναι κορεάτικη εταιρία αν δεν κάνω λάθος.

Στο δικό μου, βέβαια,μόνο pilot sport
    εχω ειχα τα pilot exalto2 το 2009. εχω βαλει με τη σειρα:
    εργοστασιακα 15 hankook που τα εβγαλα με μολις 1200 χλμ γιατι εβαλα 17ρες ζαντες
    pirelli p zero nero
    michelin pilot exalto2
    toyo t1 sport
    petlas velox sport pt 741
    yokohama c drive 2
    matador hectora 3

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από grinderx Προβολή μηνύματος
    Εδώ αγοράζουμε Γαλλικά αυτοκίνητα!
    ετσι που παει να γινει η κατασταση, οτι και να παρεις, γαλλικο θα ειναι..
    σκεψου οτι υπαρχει κοσμος που νομιζει ακομα πως το opel corsa ειναι γερμανικο,
    το nissan micra γιαπωνεζικο και το jeep renegade αμερικανικο...

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από stefanos Προβολή μηνύματος
    Δεν αναφέρομαι σε ανακρίβειες τέτοιου τύπου, αναφέρομαι σε εταιρείες όπως η matador η barum kormoran mitas trelleborg κλπ που με τον ένα ή άλλο τρόπο είναι στο χώρο των ελαστικών δεκαετίες και πλέον ανήκουν σε ομίλους.
    κοιτα, ασχετα απ'την ιστορια τους, εφ'οσον αυτες οι εταρειες ανηκουν πλεον σε ομιλους, αυτοματα ειναι
    θυγατρικες τους και ορθα αναφερονται ως τετοιες απο τους λαστιχαδες.. εδω αναφερονται απο τις ιδιες τις
    μαμα εταιρειες ετσι.
    το φαουλ ειναι που οι λαστιχαδες βαφτιζουν καποιες ασχετες αυτονομες μικρες εταιρειες ωα θυγατρικες καποιου
    μεγαλου μπραντ ωστε να πουλησουν πιο ευκολα..

χιλιομετροφάγος! Το avatar του/της pektis
    Champion 2ης Βουνίσιας
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από mikes Προβολή μηνύματος
    ρε τζαννη, δεν το ξεχειλωνω εγω το θεμα, εσεις το ξεχειλωνετε που κουνατε το δαχτυλο σε οσους ψαχνουν οικονομικοτερες
    αλλα αξιοπρεπεις λυσεις... εσυ αφου μπορεις πληρωνε ενα κουβα λεφτα να βαζεις οτι πιο κορυφαιο ΘΕΩΡΕΙΣ οτι υπαρχει. αλλοι
    δεν εχουν τετοια δυνατοτητα.
    κι εγω βαζω το παιδι στο αυτοκινητο και φοραω ματαντορ αντι για κοντινενταλ η μισελεν. συμφωνα με την αποψη σας δλδ, ειμαι
    δολοφονος, δε νοιαζομαι για το παιδι μου και πρεπει να μου το παρει η προνοια δλδ?? ενα ελεος καπου...

η ενσταση μου δεν ειναι το οτι επιμενετε στα επωνυμα λαστια. σου το εγραψα πριν, μαγκια σου και πολυ καλα κανεις.

η ενσταση μου ειναι οτι επιμενετε πως οσοι επιλεγουν πιο low budget επιλογες κανουν τεραστιο λαθος και τους κουνατε
    το δαχτυλο.

Δεν κουνάω το δάχτυλο σε κανέναν
    Απλά είπα την γνώμη μου και το τι κανω εγω...
    Όπως κ εσύ είπες την γνώμη σου...
    Ας δεχθούμε ότι έχουμε διαφορετική άποψη κ να τελειώνουμε!!
    προσέχουμε για να έχουμε!...

Σελίδα 67 από 67 ΠρώτοΠρώτο ... 1757626364656667

Παρόμοια θέματα

1. Ελαστικα για TDM 850 μοντελο '94
    από tzic στο forum Ανταλλακτικά, βελτιώσεις & aftermarket
    Απαντήσεις: 5
    Τελευταίο μήνυμα: 03/11/2016, 10:14
  2. Ελαστικα για sm 2002
    από ktm640lc4 στο forum KTM
    Απαντήσεις: 0
    Τελευταίο μήνυμα: 07/03/2006, 15:52
  3. Ελαστικά για Ss 600