τα κοντι 3 τι λενε? θα τα βαλω απο βδομαδα.. τα road attack η τα sport attack?Κάτοχος tracer 900 2016 εδώ και κανα εξάμηνο. Να σας πω και εγώ τη γνώμη μου από το συγκεκριμένο μηχανάκι!
Αγοράστηκε μεταχειρισμένο με 7000χλμ και πλέον έχει 13.000 και το ερωτεύομαι κάθε μέρα που το βλέπω και περισσότερο!
Στην πρώτη γρήγορη βόλτα που το έκανα διαπίστωσα και εγώ πως ναι έχει τρέμουλο στα 180 χλμ έφαγα μια ξενέρα και μπήκα και εγώ στον φαυλο αυτό κύκλο που έχουμε μπεί όλοι για να κάνω το μηχανάκι μου τρένο!
Διάβασα site (άπειρα φόρουμ) έβγαλα ζελατίνες τις ξαναέβαλα έβγαλα χούφτες τις ξαναέβαλα πείραξα ρυθμίσεις αναρτήσεων με άπειρες δοκιμές στο δρόμο ...... τίποτα δε γινόταν.
Αργότερα κατάλαβα ότι ο τρόπος που μπόρεσα και έλυσα το πρόβλημα αυτό ήταν ο τρόπος που έπρεπε να οδηγήσω το μηχανάκι μου, χωρίς το μηχανάκι να έχει κανένα τρέμουλο και καμία ασάφεια έως τα 224χλμ παραμόνο όταν το επέτρεπα εγώ και η στάση του σωματός μου να το κάνει.
Οπότε αφήστε τα site και τους άλλους οδηγούς να δούν τα δικά τους μηχανάκια και εσείς φορτώστε τα δικά σας μηχανάκια με χλμ είναι ο μόνος τρόπος να λυθούν τα προβλήματα του κουνήματος.
Εδώ και μια βδομάδα του φόρεσα nitron αμορτισέρ πίσω kai ohlins ελατήρια μπροστά και πλέον προσπαθώ ειλικρινά να το κάνω να κουνήσει από μόνος μου και δεν το καταφέρνω οπότε είναι και αυτό μια επιλογή για αυτούς που θέλουν να το εξαφανήσουν το θέμα.
Το μηχανάκι έχει γίνει τρένο στις ευθείες και καταπληκτικό στις στροφές. Λάστιχα φοράω τα conti3
νομίζω το ερωτεύτηκα ακόμα μια φορά