Σελίδα 67 από 110 ΠρώτοΠρώτο ... 1757626364656667686970717277 ... ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 991 έως 1.005 από 1637

Θέμα: Yamaha MT-09 Tracer

Παλαιό μέλος
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από georgetziker Προβολή μηνύματος
    Κάτοχος tracer 900 2016 εδώ και κανα εξάμηνο. Να σας πω και εγώ τη γνώμη μου από το συγκεκριμένο μηχανάκι!
    Αγοράστηκε μεταχειρισμένο με 7000χλμ και πλέον έχει 13.000 και το ερωτεύομαι κάθε μέρα που το βλέπω και περισσότερο!
    Στην πρώτη γρήγορη βόλτα που το έκανα διαπίστωσα και εγώ πως ναι έχει τρέμουλο στα 180 χλμ έφαγα μια ξενέρα και μπήκα και εγώ στον φαυλο αυτό κύκλο που έχουμε μπεί όλοι για να κάνω το μηχανάκι μου τρένο!
    Διάβασα site (άπειρα φόρουμ) έβγαλα ζελατίνες τις ξαναέβαλα έβγαλα χούφτες τις ξαναέβαλα πείραξα ρυθμίσεις αναρτήσεων με άπειρες δοκιμές στο δρόμο ...... τίποτα δε γινόταν.
    Αργότερα κατάλαβα ότι ο τρόπος που μπόρεσα και έλυσα το πρόβλημα αυτό ήταν ο τρόπος που έπρεπε να οδηγήσω το μηχανάκι μου, χωρίς το μηχανάκι να έχει κανένα τρέμουλο και καμία ασάφεια έως τα 224χλμ παραμόνο όταν το επέτρεπα εγώ και η στάση του σωματός μου να το κάνει.
    Οπότε αφήστε τα site και τους άλλους οδηγούς να δούν τα δικά τους μηχανάκια και εσείς φορτώστε τα δικά σας μηχανάκια με χλμ είναι ο μόνος τρόπος να λυθούν τα προβλήματα του κουνήματος.
    Εδώ και μια βδομάδα του φόρεσα nitron αμορτισέρ πίσω kai ohlins ελατήρια μπροστά και πλέον προσπαθώ ειλικρινά να το κάνω να κουνήσει από μόνος μου και δεν το καταφέρνω οπότε είναι και αυτό μια επιλογή για αυτούς που θέλουν να το εξαφανήσουν το θέμα.
    Το μηχανάκι έχει γίνει τρένο στις ευθείες και καταπληκτικό στις στροφές. Λάστιχα φοράω τα conti3
    νομίζω το ερωτεύτηκα ακόμα μια φορά
    τα κοντι 3 τι λενε? θα τα βαλω απο βδομαδα.. τα road attack η τα sport attack?

Μέλος Το avatar του/της georgetziker
    τα sportattact 3 τα οποία είναι καταπληκτικά σε στροφηλίκια δεν έχουν γλυστρήσει σε καμία περίπτωση απλά σε πολύ γρήγορη οδήγηση χωρίς βλακείες μεσα στην πόλη και τα σχετικά πιστευώ ότι το πίσω θα με βγάλει γύρω στις 6000-7000 χλμ μετά θέλω αλλαγη

Banned
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από anavatis19 Προβολή μηνύματος
    τα κοντι 3 τι λενε? θα τα βαλω απο βδομαδα.. τα road attack η τα sport attack?
    Περίμενε τα Batlax S22...

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από Apache Προβολή μηνύματος
    Περίμενε τα Batlax S22...
    Τι φάση θα είναι αυτά?

Τι φάση θα είναι αυτά?
    Θα είναι σαν βελτιωμένα s21
    NdGT: "A great challenge of life: Knowing enough to think you're doing it right, but not enough to know you're doing it wrong"Το'χω πάθει και στις Σέρρες
    riding coach του πληκτρολογίου

Banned
    Τι φάση θα είναι αυτά?
    "Οπως τα είπε ο Giorgio_Rp φορούσα τα s21 στο παλιό Tracer και το μηχανάκι ήταν πραγματικά τραίνο, τώρα και εγώ τα περιμένω να τα βάλω στο καινούργιο.

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από Giorgio_Rp Προβολή μηνύματος
    Θα είναι σαν βελτιωμένα s21
    Ωραία και τι φάση ειναι τα s21 γιατι δεν τα γνωρίζω καθόλου απόδοση / διαρκεια?

Sport oriented, street tires.
    Σε ένα φετινό τεστ που διάβασα στο pb mag ήταν τα κορυφαία στην κατηγορία αυτή για Sport riding
    Η μηχανή της δοκιμής ήταν ένα GSX-R1000 L8, αν λέει κάτι αυτό για αυτά τα λαστιχα
    NdGT: "A great challenge of life: Knowing enough to think you're doing it right, but not enough to know you're doing it wrong"Το'χω πάθει και στις Σέρρες

Δηλ απο 2018 και μετα εχει λυθει το σκοσκινισμα ;

Banned
    Εγώ τα είχα 10000 χλμ και λίγο περισσότερο όλα σε ταξίδια και τις πιο πολλές φορές δικάβαλος και 3βάλιτσος, δεν είχαν κανένα θεμα μέχρι που το έδωσα (το μηχανάκι).
    Α ήταν ανέλπιστα καλά και στο βρεγμένο.

Banned
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από Lioulios Προβολή μηνύματος
    Δηλ απο 2018 και μετα εχει λυθει το σκοσκινισμα ;
    Ναι, αφού του έβαλαν 6 πόντους μακρύτερο ψαλίδι, μετά από 3 χρόνια, οι φωστήρες στην ΥΑΜΑΗΑ...

Ναι, αφού του έβαλαν 6 πόντους μακρύτερο ψαλίδι, μετά από 3 χρόνια, οι φωστήρες στην ΥΑΜΑΗΑ...
    εδώ πάντως (2017),αυτός λέει ότι "by the time they made the tracer,all the early problems of the mt-09 had been dealt with"
    https://youtu.be/-QFEIymizJI?t=75

Eσυ ειχες το πριν 2018 και το εδωσες για 18αρι ...Καλα καταλαβα ;

Παλαιό μέλος
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από Giorgio_Rp Προβολή μηνύματος
    εδώ πάντως (2017),αυτός λέει ότι "by the time they made the tracer,all the early problems of the mt-09 had been dealt with"
    https://youtu.be/-QFEIymizJI?t=75
    Εν μέρει έχει δίκιο. Το απότομο γκάζι των πρώτων ΜΤ-09(γκρι σκελετός) αντιμετωπίστηκε στο tracer (το δικό μου έχει το πρόγραμμα του tracer). Απλά στο δεύτερο δημιούργησαν και ένα πρόβλημα που δεν υπήρχε στο γυμνό. Λεπτομέρειες...

Banned
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από Lioulios Προβολή μηνύματος
    Eσυ ειχες το πριν 2018 και το εδωσες για 18αρι ...Καλα καταλαβα ;
    Ναι ειχα το 17αρι και πηρα το 18

Παρόμοια θέματα

1. Ανάκληση μοτοσικλετών Yamaha MT-09
    από McGyver στο forum Ανακλήσεις
    Απαντήσεις: 1
    Τελευταίο μήνυμα: 31/12/2014, 13:22
  2. Απαντήσεις: 1
    Τελευταίο μήνυμα: 14/05/2014, 07:46
  3. Yamaha MT-09 Adventure...?
    από Juohmaru! στο forum Yamaha
    Απαντήσεις: 6
    Τελευταίο μήνυμα: 05/03/2014, 20:28
  4. Yamaha mt-03
    από Projector στο forum Όλα τα μοντέλα χωρίς δική τους κατηγορία...
    Απαντήσεις: 55
    Τελευταίο μήνυμα: 25/08/2006, 22:07
  5. Yamaha Mt - 02
    από el_hymador στο forum Νέα
    Απαντήσεις: 5
    Τελευταίο μήνυμα: 04/04/2006, 00:01

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματά σας
  •